|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
I mój TŻ nie ma nic przeciwko wiemy , że chcemy ze sobą być a zaręczyny będą w odpowiednim momencie ,tzn TŻ datę już ma tylko mam cierpliwie czekać . Ostatnio przeprowadziliśmy poważną rozmowę i tak wszystko wstępnie zaplanowaliśmy . Często rozmawiamy o przyszłości , poza tym mamy niedługo zamiar zamieszkać razem . |
|
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to wlasciwie nie w walentynki, bo zareczylismy sie 13.02 -fakt ze bylo to swietowanie z okazji walentynek ale jednak data inna
|
|
#4954 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Przed chwilą wróciłam do domu, a tutaj takie wieści ![]() Gwiazdeczko gratuluję zaręczyn P.S. a zazdrośnicą to jest się na zawsze, tego się nie zapomina. Mój Tż dotkliwie odczuł karę i jak z nim rozmawiałam przez tel. to był łagodny jak baranek
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zadomowienie
|
Czyżby nowa lawina pierścionkowa...?
![]() W 12 części nikt, a w tej już trzecia. Może jeszcze ze 2 pieszczonki się gdzieś zawieruszyły? ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Madziu, a Ty masz jeszcze ferie? |
|
|
|
#4957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo u mnie optymistycznie już nie będzie także wiesz ![]() byłam na parapetówie połączonej z urodzinami wujka... On mnie poprosił o spotkanie no i zabrał mnie do siebie a tam na łóżku ułożone wielkie serce ze świeczek z napisem oraz czekoladki i bukiet róż... miała być kolacja do tego jeszcze albo w restauracji albo na wynos aleeeeee..... i tu z siebie nie jestem dumna właśnie na tej imprezce nabzdryngoliłam się z racji swojej beznadziejności było dobrze do czasu aż wyszłam właśnie na to spotkanie i jakoś mi nieźle uderzyło... co było potem przez prawie 4 godziny zanim pojechaliśmy do niego to nawet nie będę mówić... głupia ja |
|
|
|
|
#4958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaką karę mu dałaś? ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
idę na zajęcia dopiero 1 marca fajnie mi,wiem![]() ![]() A Tż miał wymyślić coś na nasz wyjazd bo to moja prawie końcówka ferii i zapomniałam się o to jego zapytać ![]() Cytat:
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza wowwww widać że się chłopak stara Cie odzyskać
![]() |
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Gwiazdeczko, gratulacje!!!!!!!!! super ![]() Ciężko mi wytłumaczyć, co się stało. Ale po słowach "kiedyś bardzo chciałem się oświadczyć..." i "kur*wa" po tym, jak powiedziałam, że następna okazja wg niego to pewnie będzie 23 stycznia 2011... No to zgadnijcie w ogóle może i dobrze, że o tym pogadaliśmy, bo on powiedział, że nie myślał, że to dla mnie takie ważne. Cholera, ważne, do ślubu mu się spieszy, do dzieci... ale tkwi w miejscu. Powiedziałam, że mam dość stagnacji, że jakbym się chciała bawić i zarywać, to bym sobie poszła do kolegów, a z nim jestem bo potrzebuję stabilizacji i dążenia do celu. Mówił mi, że już dawno by się oświadczył, ale chce, żebym miała pierścionek za 3000, a nie za 1500 tak że wiecie... dokładnie w tym momencie odechciało mi się wszystkiego. Powiedziałam, że sama deklaracja by wystarczyła, ale teraz to już nie jest istotne, widocznie za dużo oczekiwałam. Cóż... dla mnie chyba nadszedł czas, żeby wyzbyć się złudzeń zawsze będę dziewczyną w szczenięcym związku, a o rodzinie, własnym domu i dzieciach to mogę pomarzyć, bo przecież najważniejsze, żebyśmy się wspierali, prawda? bez ślubu nic z tego nie dojdzie do skutku, no ale... będziemy się wspierać moje najważniejsze życiowe cele nagle zniknęły, rozpadły się gdzieś i czuję się bez sensu, bo nie mam do czego dążyć. A słowa "No dostaniesz ten pierścionek" (oczywiście z uśmiechem, kajaniem się i w ogóle... nie w sensie pierścionka tylko całych zaręczyn) tylko mnie pogrążyły, ryczałam i nie mogłam przestać. Odpowiedziałam, że nie chcę. I tyle. I na każde kolejne "ale" mówiłam, że nie chcę. Bo nie chcę, nie chcę! Czuję się upokorzona, bo sobie narobiłam nadziei.Elizka
|
|
#4961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie zabardzo Cię rozpieszcza ta szkoła? ![]() Właśnie dotarła do mnie Noa |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie pierwsze takie oznaki że chce odzyskać... bylo pare sytuacji...ale chcieć to sobie może... czy są szanse? i dont know.... wiele jest myśli w mojej głowie... narazie nie mogę ich ogarnąć. pomagają mi bardzo dwie osoby w tym.. co będzie wyjdzie kiedyś w praniu... |
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
katarakta podoba mi się ten zapach, kiedyś sobie sprawię
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, tak patrzę na odliczające się posty i może mi raz przyfarci, że będę na zaczęciu nowego wątku
![]() Co do tytułu wątku, to mi się najbardziej jak do tej pory podobał ten "kombinuj dziewczyno" I ten jest niezły też. Elizka, ja to mam nadzieję, że wszystko się ułoży tak, że niedługo nam napiszesz że jesteś szczęśliwa.Nie wiem czy z nim, czy sama, czy z kimś innym, najważniejsze, że szczęśliwa ![]() Justyna a mi się wydaje, że padłaś ofiarą tego samego, co Karmelek nie tak dawno... nakręciłaś się, że to już, my tu wszystkie jeszcze atmosferę podkręciłyśmy i oooo.... a jak się człowiek rozczaruje to i trudno mu emocje opanować.... "zespół sztywnych kolan- 13-ty sezon terapii" ->taka propozycja
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-02-15 o 16:11 |
|
|
|
#4965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kiedyś wymieniłam swojed antytypy i co, teraz z takim jedym wielkim antytypem jestem zaręczona
|
|
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Zadomowienie
|
Mi a początku tak średnio, ot był sobie i nie wadził, ale teraz dopiero go doceniłam.
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Mi też się podoba. Chociaż teraz to już mało mam do gadania, bo mój już wyleczony. Chociaż wymagał długiej rehabilitacji, przykurcze to miał całkiem spore. Więc zazdrośnice namawiam Was do masażu i delikatego "likwidowania" przykurczy, żeby ich ie pogłębić. Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-02-15 o 16:21 |
|
|
|
#4968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie Cytat:
to dobrze,że mu się tak wydaje:Pnie narzekam biorąc pod uwagę ile musiałam kuć przez ostatni semestr i ciągle jakieś koła. Tak po prostu mamy ZAWSZE rozlożone ferie zimowe. Ale nie miałabym oczywiście miesiąca wolnego gdybym nie pozaliczała wszystkiego. Zdałam wszystko od razu dlatego mam miesiąc wolny a te osoby,które nie dały rady jeszcze coś tam zaliczają ciagle więc wiesz..![]() Cytat:
niech wyjdzie tak zeby było najlepiej dla Ciebie bo zasługujesz na to. A on musi Cię Kochać skoro sobie Ciebie nie odpuścił. Człowiek różne błędy popełnia i dopiero jak wie,że przez własną głupote kogoś ważnego stracił zupełnie inaczej na to wszystko patrzy. Ja bym dała drugą szanse ale to wszystko należy do Ciebie ta decyzja![]() super tytuł
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to go musisz rehabilitować Chłopak wielki wysiłek zrobił, a nie go karać![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- No jeszcze powiedzcie, że mogę założyć, to w ogóle pełnia szczęścia będzie Tylko że ja na salsę idę za godzinę kurcze....
|
|
#4970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co za problem, za godzinę to już będzie 10 stron nowego Gwizdakowego wątku
Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-02-15 o 16:27 |
|
|
|
|
#4971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#4972 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja nie na bieżąco, ale jedna dobra wiadomość do mnie dotarła
![]() Gwiazdeczko, gratuluję!!!
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Justyś
Faceci to dziwni są.Myślą,że Nam zależy na drogich pierścionkach?Pierścionek to tylko symbol. Ale wytłumaczyć im to to ciężka sprawa...Cytat:
![]() Co do tego do Justynki to zgadzam się w 100%. Kilka miesięcy temu przecież sama dostałam w d.. kiedy to się nakręciłam po różnych słowach TŻa i już zaczęłam sprawdzać terminy na salach. A on mnie brutalnie sprowadził na ziemię i trochę płaczu było ![]() Ale to też jest poniekąd ich wina no nie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
No to lecimy z postami, żeby Gwizdaczka uszczęśliwić
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że chociaż mi powiedziały, że u mnie to zero stresu jest, bo tak wszystko spokojnie robię. A troszkę się denerwowałam, bo nie lubię jak 5 osób patrzy mi się na ręce. |
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
cudownie
wylałam sbie cały kubek herbaty na wersalkę będzie plama jak nic---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- aaaa no i jest jeden zasadniczy problem - nie umiem tego założyć, więc niech mnie ktoś oświeci
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak fajny tytuł
![]() ![]() Jedźmy z koksem,żebyś mogła założyc
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
Mi się też tytuł podoba, tylko nie 13-ty, a 13.
Wybaczcie zboczenie
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie na mój mózg![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Ooo zaraz bede miec 3000 post
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
serio? rany, całe życie w błędzie....
![]() ju ż tak miałam z w ogóle - tż mnie uświadomił, że nie pisze się wogóle także dzięki za tą uwagę (a tą uwagę, czy tę uwagę?)---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- a ja właśnie zauważyłam, że się wtajemniczyłam niepostrzeżenie MOtylek, a myśmy prawie w tym samym czasie tu zaczynały - oddaję Ci pierwszeństwo w gadulstwie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

tak że wiecie... dokładnie w tym momencie odechciało mi się wszystkiego. Powiedziałam, że sama deklaracja by wystarczyła, ale teraz to już nie jest istotne, widocznie za dużo oczekiwałam. Cóż... dla mnie chyba nadszedł czas, żeby wyzbyć się złudzeń 

niech wyjdzie tak zeby było najlepiej dla Ciebie bo zasługujesz na to. A on musi Cię Kochać skoro sobie Ciebie nie odpuścił. Człowiek różne błędy popełnia i dopiero jak wie,że przez własną głupote kogoś ważnego stracił zupełnie inaczej na to wszystko patrzy. Ja bym dała drugą szanse ale to wszystko należy do Ciebie ta decyzja