|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
właśnie Madzia, a jak Wy się poznaliście? to była ta historia z koszykówką czy ja coś pokręciłam?
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia..z Tż dobrze dobrze..dziekuje ze pytasz
![]() Olu...wspolczuje Ci ze trafilas na tak wyrachowanego typa ktory nie potrafil jednej sprawy doprowadzic do konca a zajal sie kolejna..Mam nadzieje ze znajdziesz sobie wartosciowego faceta ktory swiata poza Toba nie bedzie widzial ![]() ![]() Ja mam dzisiaj lenistwo i przez Carmelka wlazlam na watek co buty zamawiaja i juz kurde sobie szpilki zamowilam
|
#124 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Olka...... o matko..... normalnie pakuj się w pociąg, przyjeżdżaj do Wawy, idziemy się upić. I weź Madeline. KURCZE! Co za..... no słów mi zabrakło........
Cytat:
Zabrakło mi słów.... naprawdę.... no dzięki fajnie było, potem się zlałam, ale teraz się autentycznie zapieniłam ( A Twój tż bardzo romantycznie Ci zafundował, że pamięta )Cytat:
Więc naprawdę Cię rozumiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ty w 62 planujesz? ![]() Cytat:
![]() Miałam coś napisać i zapomniałam z tgo wszystkiego....
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tu biegnę, żeby się Wam pochwalić, a tu Wizaż nie działa
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola... Ty wiesz o tym, ze jestes mega silna. Nie napisze nic o tym kolesiu, bo szkoda na niego słów. Za to Ciebie szczerze podziwiam! ja juz po rozmowie z kolegą padłabym chyba trupem i nie wiedziala co ze soba zrobic. Normalnie jesteś dla mnie wzorem siły, opanowania i trzeźwego myslenia! |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
jestem i ja ![]() jak tam walentynki ?ja byłam sobie w górach ;p było suuuper we dwoje tylko ja iiii ON ![]() a tak po za tym u mnie nic nowego, nie miałam ostatnio internetu troche teraz już zaczełam zajęcia. w środę mam poprawkę i jakoś leci w sumie cieszę się że już jest uczelnia różnymi rzeczami ;pmiło znów was (nas) czytać
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa mi pęka... Tż znowu się zasiedział w pracy i nie raczył zadzwonić, więc się wkurzyłam i zagrałam poniżej pasa - wyłączyłam telefon. Niech dzwoni do bólu, nie będę mu drugi raz odgrzewać obiadu. Wzięłam prysznic i zaraz idę spać. Jutro wreszcie poznam moje zazdrośnice ![]() Btw. kto będzie na spotkaniu oprócz frezyjki i mnie???? No i gdzie w końcu idziemy? Na kawę, drinka, piwo? |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to się Ola nie dziwię, że Ci ulżyło. Znam trochę to uczucie. Co za jakaś świnia.... no nie mieści mi się w głowie.........
|
#131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ola co za prostak i idiota, że pozwoliłodejśc takiej kobiecie jak Ty....
ale jeśli mam być szczera ostatnio tyle smutku przez niego miałaś, to dobrze że wiesz na czym stoisz..... przykro mi... nie wiem do końca co czujesz ale wypbrażam sobie jak boli ![]() Cytat:
![]() kupiłam mamie i czeka na konsumpcję..... Cytat:
nie smuć się będziesz jutro?Cytat:
będzie dobrzedziewczyny to które na jutrzejsze spotkanie przyjdą?
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-02-15 o 21:08 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki za wsparcie... Jest mi duzo lepiej niz było, ze swiadomoscią ze musze czekac na decyzję Pana i Władcy... no i się skończyło. Nie ma pana, nie ma władcy, nie ma ukochanego... nie ma 4/5 mojego serca... trudno.
Nie ten to inny. Teraz się po prostu przekonałam, że nie załuguje na mnie... na żadną pożądną dziewczynę nie zasługuje. A co do rodziców... powiedziałam mamie wszystko. I nawet nie mówiła "a nie mówiłam", tylko powiedziała "widzisz Ola... przed tym chcieliśmy Cię z tatą chronić. Dobrze się stało że przekonałaś się teraz, po kilku miesiącach niż jakby się to ciągnęło kilka lat albo jakbyś zaszła w ciążę. Dobrze że się skończyło, dobrze że w taki sposób. Przykro mi że tak cierpisz, ale uparłaś się i dobrze, przekonałaś się na własnej skórze więc więcej takiego błędu nie popełnisz. Wypłacz się. Ale pamiętaj jesteś cudowną dziewczyną i znajdziesz kogoś, kto Cię doceni". Co mi szkodzi... teraz niech już wiedzą wszystko... Do końca życia ich chyba będę przepraszać, że nie posłuchałam jak mnie przestrzegali... |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
weźcie mnie....
![]() ![]() Carmi, mnie też głowa pęka i też się chyba położę już...
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Olu
kurka ja też chcę na spotkanie tylko mam zajęcia... ech
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
carmel ja jestem za czymś alkoholowym
może piwo lub drink
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, nie masz co przepraszać rodziców, jakbyś sama nie spróbowała, to byś się nie przekonała. Ten facet to biedny mały chłopczyk bez cienia honoru, odwagi cywilnej i odrobiny męskości. Szkoda. Szkoda, bo jak widziałam, jak o nim piszesz, jak go bronisz i jak jesteś za nim.... to naprawdę..... Ale nie zasługiwał na to jak piszesz. Szkoda Twoich nerwów i zaangażowania. Zregenerujesz się. Nawet mocno zranione serce się zabliźni. I znajdziesz kogoś, kto będzie na Ciebie zasługiwał. Na pewno.
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
frezyjko ufff.... ulżyło mi. Ja desperacko potrzebuję % ;-) A nie chciałam głupio przy Was wyglądać - Wy kawusia z mleczkiem a ja z rumem
![]() Ola nie masz za co przepraszać rodziców. To Twoje cierpienie, Twoje łzy, Twoje życie. Człowiek całe życie uczy sie na błędach. Szkoda, że tak rzadko na cudzych... |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja wypadam ze spotkania - za żadne skarby nie dam rady
o 16:00 mam zebranie, a na 18:00 muszę być w klubie...
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Basiek
przyjdziesz jutro prawda ?a justynka i Grape? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie muszę ich przepraszać, ale uważam że powinnam. Tyle razy mówili "uważaj na niego, nie angażuj się"...
Fakt, moje życie, moje łzy... Ale tak bardzo mi przykro że ich zawiodłam. Bo zawiodłam. Okłamałam ich kilka razy, ukrywałam, że z nim jestem, nerwowo reagowałam na próby tłumaczenia... Mam za swoje. Przecierpię i tyle. Teraz przynajmniej rodzice będą spali spokojnie wiedząc, że nic mi z jego strony nie grozi... Własnie sobie zdałam sprawę że coś takiego boli bardziej niż cokolwiek innego. |
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, a Ty masz kogoś w tym Lublinie, ko mógłby z Tobą teraz pobyć? Albo sama się wypłacz, nie trzymaj tego w sobie wszystkiego, bo to najgorsze by było co byś mogła zrobić.
co za człowiek....
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki idę się myć i kładę się do łóżeczka, poczytam troszkę i lulkać trochę wcześniej dzisiaj pójdę, coby się nastawić lepiej na jutrzejsze wstawanie o 6
Buziaki i miłego wieczorku, oby jutro był lepszy dzionek...
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Ola
no teraz to Cię przytulę rodzice zrozumieją, na pewno nie masz się czym przejmować, "wróciłaś" do nich i wydaje mi się, że właśnie to jest dla nich najważniejsze Ja też zamówiłam buty w tym wątku mania
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
aaa tak wlasnie zamierzam zrobic
![]() Olka
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Piszę do Was z gór i ciepło Was pozdrawiam
![]() Wzięłam laptopa żeby nadrobić oglądanie oscarowych filmów a się okazało, że internet złapałam skądś niezabezpieczony no i jestem ![]() Na początku dla Gwiazdeczki gratulacje bardzo Ci kibicowałam, bo wiem, że biała suknia to twoje marzenie, bardzo, bardzo się cieszę po 2 Grape Filipek jest przeboski ![]() po 3 Oluś Aż se kurcze kolejne piwo otworzyłam jak czytałam twoją relację, bo mi się ciśnienie podniosło...
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Olu cudownie Ci Twoja Mama powiedziała. Pozostaje mi tylko życzyć Ci wielu kontaktów z najlepszymi przyjaciółmi...wiem jak to pomaga w takiej sytuacji. I czytając Twoją relację wróciły mi wspomnienia.Też byłam tak zamroczona moją miłością,że nie widziałam jak eks mnie oszukuje i mną manipuluje.Jak dobrze,że miałam możliwość przejrzeć na oczy zanim (tak jak mówi Twoja Mama) nie wdepnęłam bardziej w to g... lub zaszłam w ciążę...
Jesteś silna,dasz sobie radę bardziej niż ja kiedyś
|
#147 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-02-15 o 22:23 |
||
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wizaż muuuliiii...
to może wyznaczmy od razu termin kolejnego spotkania?
|
|
#150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle na chodnikach nieodśnieżane;/gorzej niż na jakiejś wsi..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też chcę zobaczyć ![]() I Tobie kochana też gratuluję, z reszta wszystkie tutaj Wam kibicowałyśmy i wiedziałyśmy ze tak będzie Cytat:
A Ins, może napisać do niej sms'a, czy już za późno?![]() No i ja alko nie piję Tak, będę
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.

Więc naprawdę Cię rozumiem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
będzie dobrze
przyjdziesz jutro prawda
A Ins, może napisać do niej sms'a, czy już za późno?