|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Hej! Hej!
Ale się dziś nie wyspałam, całą noc bolała mnie ręka, cała od ramienia po palce, myślałam że się wścieknę, nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji, teraz mnie jeszcze trochę boli ale jakby mniej, wzięłam magnez bo już kiedyś tak miałam, i liczę że mi przejdzie ![]() Cytat:
![]() ooooo czytałam ten wątek no i stwierdziłam, że moja to jednak taka najgorsza nie jest chociaż czasami to ![]() poka zakupki ![]() to ja za te cichuteńkie plany po cichutko potrzymam kciuki Cytat:
ja też MAM zamiar ![]() Cytat:
ale pogrubione zdanie świadczy, że nie byliście bardzo źli na niego ![]() to ustalmy wspólnie, może wtedy się będzie łatwiej zebrać
|
|
#1352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Kochana jesteś wiesz? 3. Heh...widzisz w świetle takich np "wiedźm", to nasze teściówki całkiem dobrze wychodzą.. 4. Zakupki pokażę, tylko zrobię foty. ![]() 5.Tłumaczę szybko słowo "kobiecinka"-otóż kobiecinka pochodzenia polskiego, oznacza kobietę, tyle, że taką mega zdrobnieniową. Se wymyśliłam słowo No, ale czasem tak mam. ![]() 6.Dziękuję mooonik, ale obawiam się, że z planów nici...bo mąż będzie w pracy...zabijcie mnie. 7. Co do rowerku, jakie są propozycje?
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a magnez i tak powinnam brać bo piję za dużo kawy, czasami 3 dziennie ![]() 2. 3. ano zgadza się 4. czyli kupiłaś bluzeczkę a kobiecinkę dostałaś gratis 5. nie będę Cię zabijać, szkoda by było 6. hmmm to może od poniedziałku tak od nowego tygodnia coby dobrze zacząć ![]() znalazłam dwie torebki na all które mi się spodobały, co myślicie? nie za drogo? http://moda.allegro.pl/item911080473...orebki_pl.html http://moda.allegro.pl/item915744766...orebki_pl.html
|
|
#1354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle, że piję jedną kawkę i to 3w1, a czarną chyba ze 4 razy w życiu piłam. No i może lepiej...![]() 2.--> ![]() Pomijam 3. co tam o teściówkach będziemy rozmawiać..phi 4. Zaraz Ci pokażę moją 'kobiecinkę'..trzymaj się mocno fotela, czy co tam masz... ![]() 5. Smutno i tyle...ale mam nadzieję, że coś wymyślimy jeszcze... ![]() 6. Ja Ci powiem, że się uparłam i 15 minut 'pojeździłam' i taka jestem zmachana, jakbym pierwszy raz w życiu na rowerze jeździła... Zgadzam się na poniedziałek, bo i tak ciągłości jutro nie będzie, bo na uczelnię jadę. 7. Torebeczka za 55 według mnie ładniejsza...ja się jakoś nie lubię torebek zamawiać na all, bo lubię dotknąć jaki torba ma materiał itd.. ![]() Spodnie troszkę za luźne... i chyba dam do zwężenia.bluzka z 'kobieciną' nie do kamizelki...ale już nie chciało mi się przebierać I wstawiam też walentinę ![]() Załącznik 2863723 Załącznik 2863721 Załącznik 2863722 Załącznik 2863724 I jedno dla pewnej pani.. Załącznik 2864004 Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-02-12 o 18:53 |
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() urwalam sie dzis wczesniej z pracy (cala godzine hihi ale zawsze to cos ) bo cosik kiepsko sie czuje taka spiaca jestem ze prawie usnelam na stojaco w autobusie a wogole czekam na @ (a moze raczej na jego brak ) ide odgrzac sobie obiadek wiem wiem szalenstwo o tej porze jesc obiad le dzis byl taki pychotkowy ze nie moge sie powstrzymac
|
|
|
|
#1356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo
![]() Weekend i wszystkie poleciały odpoczywac, bawic się a na wąteczku pusto ![]() Cytat:
![]() hmm... ja mam zamiar zacząc od dziś ale czy to wypali Cytat:
dobrze, że już przestaje ![]() Monisiu podaję Ci rękę widzisz?? może się umówmy i o jednym czasie będziemy jeździły ![]() a torebka ta druga bardziej mi się podoba Cytat:
fajne zakupki ![]() Miłego wieczorku
|
|||
|
|
|
#1357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam bawić się kawą i wymyślać coś ciekawego, najczęściej- bo najszybciej - pijam latte, ale w weekend szaleje ostatnio zasmakowałam z dodatkiem cynamonu ![]() ah! i uwielbiam Latte z McDonalda (bo nie słodzę nic już od 15 lat )kobiecinka na bluzeczce super !! rureczki też fajne, ładnie nóżki Twoje wyglądają w nich a Walentina śmieszna taka - cała Ty czyli jesteśmy umówione na poniedziałek na jazdy a nad torebką myślę pokazałam mężowemu - jego reakcja- co taka droga jeszcze się przejadę na bazarki i poszukam, może znajdę coś podobnego, a może ładniejszego też lubię pomacać na żywo, ale ta mi się podoba na tyle, że wzięłabym w ciemno ![]() Cytat:
a co to takie dobre masz na obiadek ![]() Cytat:
widzę jak machasz rączką do mnie ![]() to Paulinko dołączasz do nas i zaczynasz od poniedziałku?? czy zaczynasz od dziś a my Cię będziemy doganiać później z jedną porą dobry pomysł, tylko musiałoby nam wszystkim spasować ![]() też bardziej się skłaniam ku drugiej, ale 1sza też mi się podoba, no i klops
|
|
#1358 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej koziska
Cytat:
śliczna jest!!! i mnie wygląda na dosc wypaśną i sztywniejszą skórkę ![]() Druga ciekawa- ale bardziej sportowa - więc wybrałabym nr 1. Cytat:
![]() w sensie sprawia wrażenie że ich ni ma! czy ja jakaś ślepa jezdem?? jeansy, pasek... ![]() cudna dupeczka i nózie!!! chrup chrup! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2-hmm... jak robią? podstawiają kubek i naciskaja guzik w ekspresie małe espresso + duża ilośc mleka Dziś znów byłam na zakupach ![]() Miałam chęc pogrzebac w resztkach! I nieco fajnych rzeczy wygrzebałam ![]() Ale padam na pysk... latanie po wrocławiu obładowana torbami mnie wykończyło... ![]() Chciałam żeby mój mąż coś wymyślił na walentynki... zabrał mnie do jakiegos klubu, na balety jakieś a tu nic... on nic nie wie i koniec zamorduje go niedługo!!!do kina nie chcę iśc, bo nic nie leci!!! i pewnie zostaniemy w domu jak 2 debilki! standard! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr co za dziad! Asiula- zapomniałam napisac,ze strasznie Ci zazdroszcze domku fajnie , że tak Wam sie udało !Agunia- rosnie Wam w domu maly Rambo! Malutka- buziaki dla mojego słodziaka Gdzie moja Gosieńka???? Czy ktoś wie co u Dżastinki????????????? ![]() O LilStar już chyba nie usłyszymy co?? ![]() Agacia- oszołomie odezwij się! Czeko-Tuba- jak remonty??
|
|
#1359 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A niech tam niweluje, ja to nawet lubię.. ![]() Ta od razu powiększę o 20 rozmiarów...Szyczypiorku Ty Pochwal się co kupiłaś...już nawet na zakupki styczniowe weszłam, a tam nic .. ![]() Cytat:
Jesteśmy umówione na poniedziałek. A co do torebki, to z facetem nie ma co gadać...jak się podoba to brać. Cytat:
Dzięki. I w poniedziałek lecimy z koksem. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczorek
![]() Mężowi komp padł, a że nie stać nas na razie na jego naprawę to muszę się z nim dzielić lapkiem a ja uwielbiam z McDonalda lody waniliowe z polewą karmelową ![]() a tak w ogóle to Dawid już strasznie ciężki się robi, staramy się, żeby jak najwięcej czasu spędzał na podłodze. A jak Twoja rączka, już lepiej czy jeszcze boli? Cytat:
pochwal się ![]() ad. 2 ![]() ad. 3 Dzasta i Lilstar to nas chyba zostawiły na dobre ![]() Izka fajne zakupki, a karteczka słodziutka Kotecku to kciuki mamy trzymać za @ czy jej brak
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczeta
![]() wczoraj niestety padl nam net i juz nie moglam se z Wami popisac ![]() na obiadek wczoraj mialam: gyrosa+tzatzyki+fryty a dzis zrobilam piersi zapiekane z ananasem i serem ![]() i wogole ide dzis na babski comber juz nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witanko
![]() Cytat:
wogóle to kawę uwielbiam i najlepiej to czarną, mocną i niesłodzoną kiedyś to od razu po przebudzeniu mocna czarna kawa i w dzień jeszcze ze dwie przynajmniej a teraz rano herbatka, dopiero popołudniu kawka czarna sypana w pracy i ewentualnie czasami jeszcze rozpuszczalna z mleczkiem postanowiłam, że przez weekend nazbieram jeszcze tłuszczyku i od poniedziałku zacznę razem z Wami Cytat:
![]() to miłego wieczorku Kociczko Kasico Ty znowu na zakupach ![]() poka nam co tam wyszperałaś No ostatnio sporo dziewczyn opuściło nas Wracajcie baboleZrobiłam wczoraj 3 foteczki i mi aparat wysiadł - szare botki - czarne botki - torebka więcej może dziś wieczorkiem ![]() Załącznik 2866174 Załącznik 2866177 Załącznik 2866188 |
||
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1456 świetne i bociaki i torebaja i kce wiecej zdjec!!! ![]() ufff ale sie nabawilam z tymi fotkami... to teraz pędze się myc, bo jedziemy do kuzynki na piweczko i zostajemy na noc! a jutro wąż mnie zabiera do kinka i może wstapie do Reserved jeszcze Dziś mam zakwasy po wczorajszych zakupach, dacie wiarę?? Ależ sobie sport znalazłam Dobra pędzę! Życzę Wam super walentynek! I duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo miłości dla Was
|
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Po pierwsze tłumaczę: dwa tygodnie temu padał u nas spory a nawet bardzo spory śnieg i nie było światła od tego czasu mój internet w domu kaput Dwa tygodnie bez netu (bo w pracy też kiepsko, jedna na dziesięć stron wchodzi, reszta - zabroniona) O, właśnie mąż wrócił i mówi, że w poniedziałek facet znowu ma do naprawy przyjśćPoza tym ok, na 20 idziemy na ostatki, do baru posiedzieć ze znajomymi. Miałyśmy jechać do klubu na tańce z koleżankami ale nie ma już wolnych miejsc a na taką zwykłą dyskotekę to już chyba za stara i za wygodna jestem ![]() Poza tym znowu mam tipsiory a tak z mniej przyjemnych rzeczy to dwa tygodnie antybiotyk żarłam bo mam "infekcję ginekologiczną" i chyba lekarza zmienię bo mój to jest taki wylewny i zainteresowany, że pożal się Boże. ok spadam bo muszę się na bóstwo zrobić Udanych WALENTYNEK!!!!!! BUŹKI |
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe super sport takie 2 w 1 zakupki i strata kg żeby jeszcze tylko z portfela nie ubywało to też bym go uprawiała regularnie ![]() ![]() Tobie również miłych walentynek Bawcie się dobrze u kuzynki Gosia jak miło, że się pokazałaś Pokaż pazurki ![]() Bawcie się dobrze i Happy Valentines Day!!! |
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
ja doslownie na momencik bo zaraz zbieramy sie z bratowa na imprezke
a niestety nasi malzonkowie ida na nocke (moj osobisty malzon, brat i malz przyjaciolki)my jakos specjalnie nie obchodzimy Walentynek ale jutro wybieramy sie do kina na "Kolysanke" nie wiem czy bedzie dobry film ale mamy ochote na cos lekkiego a przed kinem idziemy na drinka bo dostalismy zaproszenie od znajomego na darmowego drina no to czemu by nie skorzstac (nawet prezenty sobie dalismy i to juz wczoraj bo nie moglismy wytrzymac )noo a po kinie zrobie jakas romantyczna kolacyjke (chyba zdecyduje sie na makaron z krewetkami w sosie smietanowym ) i ja rowniez zycze Wam udanych Walentynek ps. jutro mam dostac @ i juz tescior zakupiony i lezy i czeka na uzycie alez to bylby cudowny prezent walentynkowy Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-02-13 o 19:48 |
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Koteczku to mocno ściskam
żeby prezencik się udał Udanej zabawy
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypije dzis zdrowko kazdej z Was i kazda zostanie opita osobnym drinem ![]() :brzyda l:![]()
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedzę dziś sama
no ale mężuś wróci za półtorej godzinki na szczęście ![]() Mam czas to wkońcu wrzucę moje ostatnie zdobycze ![]() 1. bransoletki new look 2,50 euro 2. niebieska sukienka - jedyne 5 euro 3. czarny nietoperek h&m 10 euro 4. koszula h&m 7 euro 5. szara tunika - 7,50 tally weil 6. szary sweterek 10 euro zara 7. koszula tally weil 3,60 8. koszula h&m 10 euro Załącznik 2867532 Załącznik 2867534 Załącznik 2867536 Załącznik 2867537 Załącznik 2867538 Załącznik 2867543 Załącznik 2867544Załącznik 2867546 No to tyle miłej zabawy dziewczyny i dużo miłości jutro i na cały rok |
|
|
|
#1370 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U nas nic ciekawego, jutro idziemy z mężem na obiado-kolację walentynkową Cytat:
za teścikfajne zakupki, najbardziej podoba mi się ta fioletowa tunika Cytat:
ad. 2 udanej zabawy ad. 3 extra zakupki, podoba mi się ta niebieska sukienka, czarny nietoperek i tuniczka z paskiem
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Walentynkowo
![]() Kochane żoncie a to dla Was milego dnia życze
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie zoncie....
Widz ze full zakupkow, jak tak patrze na te ciuszki to widze sobie jakie Wy sliczne bedziecie. Izuska w tych spodenka jak malowana normalnie. A kobiecinka urocza wprost ![]() Mysmy wczoraj mieli gosci przyjechala moja swiadkowa i zarazem psiapsiola (ta z Hiszpanii) aby sie pozegnac bo wyjezdza.... do Londynu. Poznala faceta jakies 2 lata temu na internecie i przed Sylwestrem sie spotkali, przyjechal na Sylwka do W-cha do niej i stwierdzili ze beda para. A ze zwiazek na odleglosc nie jest dla nich niczym dobrym to zalatwil jej prace w Londynie. Przylecial do Poznania wsiadl w wypozyczone auto przyjechal do Walbrzycha zapakowal w auto i przyjechali do nas sie pozegnac. Widac ze zakochany skoro az tak sie poswiecil.... Wiec trzymajcie kciuki zeby im sie udalo ![]() Mezowski zakrecony stwierdzil ze skoro mamy gosci w sobote to walentynke dal mi w piatek bo mu sie pomylilo ze 14 byl w sobote. Dostalam piekny bukiet roz z seruszkiem i czerwonymi piorami oraz milusia poduche w ksztalcie serca. Na 16 idziemy na obiadek do naszych swatow, bo dawno zesmy u nich nie byli. Kotek trzymam kciuki za brak @ Kasienko to sobie sport znalazlas. Ale jak tak gadulicie o botkach to sobie przypomnialam ze gdzies takie jedne fajne widzialam i moglabym sobie je sprawic tylko tak mysle do czego ja bede je zakladac ![]() Gosiu wspolczuje zabraku pradu. Chociaz powiem wam ze my caly czas nie mielismy swiatla w sypialni i przedpokoju bo elektryk kiche z podlaczeniem zrobil i w koncu po pol roku dotarl do nas aby to naprawic. ![]() Udanych i milosnych Walentynek moje Drogie!!!! |
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobryyy
![]() niedawno wstalam wrocilysmy z bratowa z imprezki o 5:30 ja zupelnie nie wiem jak to sie stalo bo mialysmy plan wrocic o max 2 no i teraz troszke mnie suszy i pobolewa glowa ![]() noo i musze Wam sie przyznac jaka ze mnie sierota bo nie zrobilam testu oby tak dalej ![]() ok zmykam pod prysznic ![]() jeszcze raz udanych Walentynek |
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobty żonki
![]() Ja się jeszcze wyleguję Mężul poszedł do sklepu niby po coś na śnieadnie jak ja wczoraj zakupki zrobiłam coś czuję, że po jakieś kwiaciory poleciał Dagecik no to mężulek się postarał ![]() tyle czasu bez światła Kotek no to nieźle pobalowałaś ![]() w takim razie dalej trzymam kciuki ![]() Buziaki |
|
|
|
#1375 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Miłych Walentynek wszystkim życzę! My Walentynek co prawda nie obchodzimy, a zresztą nie ma jak - bo mąż własnie poszedł do pracy. Ale żeby nie było wczoraj byliśmy w kinie na "Randce w ciemno" (takie tam, średnio śmieszne, niedopracowana moim zdaniem historia - widziałam dobre polskie komedie, tej do nich nie zaliczam), wieczorem na koncercie w teatrze (zachłysnęliśmy się z pozytywnych wrażeń - było bosko) a po powrocie jeszcze oglądaliśmy kolejny koncert na komputerze - przy piwku, więc mimo że nie obchodzimy walentynek nudno nie było. A i między nami coraz lepiej - serio chyba Wasze dobre słowu musiały poskutkować ![]() Ogólnie nic mi się nie chce... śnieży dzisiaj na dworze znowu, na taką pogodę mam grzańca no ale samej tak jakoś nie mam na niego ochoty i lody mam orzechowe - więc jakby co to częstuję!Widzę dziewczyny zakupowe szaleństwo ogarnęło! fajnie popatrzeć, najbardziej mi się podobają rurki Izy, tuniki i buty Pauliny, i ćwiekowa fioletowa Kasieńki... mmm ![]() Ja ostatnio na allegro kupiłam : http://allegro.pl/item882265238_r125...w.html#gallery kupiłam też taką bluzeczkę - ale mi nie przysłali http://allegro.pl/item874293406_x111...9.html#gallery więc za to mam tunikę białą http://allegro.pl/item910926489_y183...pan_style.html i dokupiłam jeszcze jedną z tej aukcji - czarną(jakaś taka tunikowa się zrobiłam ;]) http://allegro.pl/item908815950_0r97...0.html#gallery na te dwie ostatnie czekam - ciekawe jak będą wyglądać bo ta w kwiatki to inna trochę niż na zdjęciach - ale dopuszczalnie, podoba mi się ![]() i jeszcze takie kolczyki pokupowałam http://allegro.pl/item879509489_kolc...o.html#gallery http://allegro.pl/item874470920_slic...tage_goth.html na żywo okazały się przecudnie obłędne ![]() no a butów szukam dalej... teraz wyprzedaże ale już jak znajdę coś fajnego ro mojego rozmiaru nie ma ech... to ja idę czytać sobie jakąś książkę może... tylko jeszcze porcję lodów wygrzebię kotek trzymam kciuki za test
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
No i tak jak myślałam mężuś wrócił tylko z bukietem róż
Byliśmy na spacerku popołudniu i przy okazji na małych zakupkach kupiliśmy sobie storczyka Monai super, że z mężem już coraz lepiej Z Twoich zakupków wszystko mi się podoba a szczególnie te kolczyki różyczki są słodkie Mam nadzieję, że wasze walentynki też były bardzo miłe i że jak jutro tu wejdę to poczytam o tym ![]() Miłej nocki laseczki
|
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie miły weekend choć pracowity troszkę
![]() W sobotę z mężulem tworzyliśmy strony, takie pierdółki ale jak się wspolnie cos robi to jest miło ![]() W niedzielę za to przyjechała do nas koleżanka ze studiów moich starych. Robi kurs we Wrocławiu i cały tydzien u nas będzie nocować Na tę okazję wymyśliłam ciacho i muszę przyznać , że jest pyszne-takie lekkie i delikatne ![]() Poza tym dostałam 6 walentynek Chyba dobry wynik
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
No to żeście przyszalały dzisiaj z pisaniem ..... nawet poczytać nie mam co w przerwie pomiędzy szpachlowaniem i docieraniem a malowaniem .... normalnie po tym remoncie fach zmieniam .... budowlańcy znacznie lepiej zarabiają niż księgowe w banku .....
A tak wogóle małpy jedne to macie łomot bo tylko kasica za mną tęskniła A u nas remont wlecze się ślimaczym tempem ![]() Ale w sobotę się przeprowadzamy ..... dzisiaj już przywieźli i skręcili mebelki do sypialni i do kącika do pracy .... łazienka już prawie gotowa .... jeszcze jutro podejście nr 5 będą robili panowie od kuchni .... ciekawe co tym razem zj%ębią A ja tymczasem ząpięr@l@m przedpokój malować ..... dłonie mam już tak spuchnięte że chyba czucie straciłam ....
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-02-15 o 20:23 |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
ojjjj Czeko wariacie
ano tesknilam=- to fakt ![]() Moniuś- alez się cieszę, że fajnie juz miedzy Wami i powiedz jak te rzeczy z japan?? fajne? wklej jakiegos reala i to najlepiej na sobie ![]() kwieciaki bardzo mi sie widza, i kolczyki superowe!! Kocie- jak tescior? Daga- jak to do czego botki?????????? do wszystkiego!!!!!! zaleznie od modelu oczywiscie, ale mnostwo jest takich do spodnic ![]() Paulinka- Zboczuszku ![]() sukienka i koszule ![]() W sobote wężysko przylazło z bukietem 40 róż ![]() Dało dzioba i udawało miłosc Pojechaliśmy do mojej kuzynki- wynajmuja nowe mieszkanie i bylismy je obejrzec ![]() Spalismy tam, a po poludniu pojechalismy do Korony i do kinka. Oczywiscie nic tam sklepow nie ma Kupilismy tylko Mendozie mojej portki w Reporterze za 39 zł W kinie na troche nudnym filmie bylismy.. Księga ocalenia.Dobra- pędzę na M jak lof! Kuźwaaaaaaaaaaaaaaaaa przez te cholerne igrzyska nie ma moich Barw dziś!!!!!!!!!!!!!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

no i stwierdziłam, że moja to jednak taka najgorsza nie jest 

dobrze, że już przestaje 

Dwa tygodnie bez netu (bo w pracy też kiepsko, jedna na dziesięć stron wchodzi, reszta - zabroniona) O, właśnie mąż wrócił i mówi, że w poniedziałek facet znowu ma do naprawy przyjść