|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
chciałam ogłosić wszystkim tu obecnym i nieobecnym, że właśnie w tej chwili OBRAŻAM SIĘ i rzucam tzw FOCHEM!!!
zamknęłyście starą część beze mnie? ok jeszcze przeżyję, ale żeby założyć nowy wątek i naklepać tyle stron - to już przegięcie... ![]() nawet się nie zamelduję taka będę, o! ![]() a jesteś zgłoszona jako organizatorka? bo jeżeli nie to nie próbowałabym nawet na "privach" zbierać dziewczyn na zamówienie...jakimś banem straszyli czy coś. |
|
|
|
#182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś może uda sie zrobić wypad międzymiastowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do spotkania następne Ty zorganizujesz a my dopiszemy swoją obecnością chociaż nie ukrywam że bardzo mi przykro....co do tego licznika... mojemu wyszło że ma się oświadczyć w wieku 27 lat a mial 24... coś szwankuje.... mam nadzieje ze to nie proroctwo ze w wieku 27 lat sie oswiadczy ale po raz drugi ![]() czyli jutro na spotkaniu 5 pewniaków.... nieźle może jednak któraś sie skusi i wskoczy w pociąg do krk?
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-02-15 o 23:02 |
|||
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Tata ostatnio słabszy... Znów ma zawroty głowy i większość dnia spędza w łóżku. I zdecydował się na biopsję.
![]()
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko wysłałam Ci pw
Wiemy już że Ins będzie, ale mi nie odpisała, więc pewnie już śpią.. ja to się zawsze w odpowiednim momencie do niej odzywam
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() prawda...Gwizdaczku mojemu wyszło 25 lat, czyli ma czas do września. |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Olu.....jesteś w Lublinie??
bo jakbyś chciała pogadać albo wyjść "na miasto" to ja cały ten tydzień będę w domu... Zrobimy sobie mini zlocik co?? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ola... Po prostu brak mi słów. W jednej chwili nauczyłam się wymawiać brzydkie słowo
Dopiero po kilku minutach dochodzi do mnie, jaki to był manipulator... Jak on z łatwością grał na życiu otaczających go i darzących uczuciem osób Nie mieści mi się w głowie... Jestem po prostu wściekła! I mam okropne wyrzuty sumienia, że nie namawiałam Cię do zerwania z nim, że podtrzymywałam jakoś tą twoją nadzieję na lepsze dni z nim. Po prostu za to Cię przepraszam.Okazał się najgorszym z całego tego "zamkniętego" towarzystwa... pewnie połowa tego, co mówił była nieprawdą, a przynajmniej naciąganymi faktami. Kłamca, oszust, erotoman, manipulant, narcyz... Pamiętasz naszą rozmowę zanim dałaś mu szansę? Zastanawiałysmy się, kim ten cały M. jest. Naprawdę pragnie i kocha czy też jest zdobywcą, że zdobędzie kobietę, znudzi się i porzuci...? Niestety wyszło, że to drugie. Nie zasługiwałaś na to, żeby Cię tak zranił... Już nawet nie mam pojęcia co Ci powiedziec. Jeśli ja czuję wściekłość, to twoja jest z pewnością dużo, dużo większa... Biedne to Twoje serduszko Jest jedna bardzo optymistyczna strona całej tej sytuacji. Twoje serduszko na nowo może zostać poskładane przez kogoś, kto naprawdę Cię doceni nie tylko przez chwilę, ale na całe życie. I zawsze będzie Cię kochać, będzie tylko dla Ciebie. I nie tylko księciem z bajki będzie, ale także kimś więcej - towarzyszem życia i najlepszym przyjacielem. Trzymaj się tam mocno, ciepło i jak już się wypłaczesz, odkochasz do wakacji, to jeszcze Cię przemęczę na rowerze - proponowana trasa: Leżajsk - Sieniawa
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do trasy... nie wiem czy to dobry pomysł bo mi się jakoś źle kojarzy... ciekawe czemu (jak byłam w domu to znalazłam "grupowe" zdjęcie z pamiętnego wyjazdu)
|
||
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz że strzeliłaś fochem? a jak Ci dam ![]() Cytat:
i fajnie ![]() a tak w ogóle to mi się przypomniało że miałam wam coś powiedzieć ![]() mówiłam bratu że jutro jadę na spotkanie z koleżankami z forum do Krk nie mówiłam jakie forum i jaki temat tego forum a on nie dopytywał też za bardzo a później przyszedł do pokoju jak akurat was nadrabiałam, siadł na łóżku i się pyta, cyt: „to co to za zjazd czarownic organizujecie? Kraków to wytrzyma?” jak dobrze zna swoją siostrę….
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
najfajniejsza i co będziecie jechać na ten ślub? Bo wiesz... ja to z Wro jestem
![]() Cytat:
W ogóle jestem pełna podziwu, że jesteś taka silna, że doprowadziłaś w ten sposób sprawę do końca, że zachowałaś zimną krew. Ja bym tak nie umiała. A dzięki Tobie mam nadzieję, ten prostak sam dostanie po tyłku jak go Judi już z powrotem do siebie nie przyjmie, a mając trochę oleju w głowie tak właśnie powinna zrobić, bo ta sytuacja ewidentnie pokazała jaki ten Marcin jest - krętacz, brak mu odwagi zerwać, gra na dwa fronty, kłamca. Nie można mu ufać. Takiego to normalnie tylko zlać Życzę Ci, żebyś jak najszybciej zaczęła się cieszyć, że ten związek już za Tobą
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Remedios, brązowe
![]() Hawwa ![]() Maya, myślę racej o zorganizowaniu zamówienia wśród swoich znajomych i ew. dołączenia którejś z Was, jak chętna, bo z Wizażu nie uzbieram całej paczki, a i nie uśmiecha mi się tłumaczyć przy banie z dobrej woli ![]() Nic nie rozumiem z tych tekstów
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku na ten wyjazd się przypałętał a ty go nie chciałaś i uciekałysmy przed nim i resztą facetów na tych rowerkach. Na tej trasie nie był chciany i chyba tak powinnaś ją zapamiętać.
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak desperacko to zabrzmiało Cytat:
![]() a z tym to Braciszek trafił w "10"
|
||
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co jak co ale płazem to ja nie jestem
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Olu... nie wiem, co powiedzieć. Przykro mi. Ale wiem, że jesteś silna i dasz radę
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
to dorzuć jeszcze jednego i będziemy kwita!
![]() ![]() ![]() przecież ropuszki to takie śliczne stworzonka i jak się pocałuje to w księciunia się zmieniają...nie próbowałaś?
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie, właśnie, ja też nie
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczynki
Biska, moje gratulacje ![]() Claris, też właśnie układamy z P. puzzle Jedne u mnie (Paryż w sylwestrową noc), a drugie u niego (takie bardziej skomplikowane, puzzle zagadka - Wasgij się nazywają chyba) Oba też po 1000 elementów.Grape, gratuluję bratanka Słodziak ![]() Na razie tyle doczytałam, idę dalej
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2010-02-15 o 23:40 |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej mnie boli głowa. Nie poszłam spać bo wrócił Tż - jak zwykle skruszony, ale przynajmniej z różą. Wkurza mnie ta jego praca okrutnie.
I w dodatku zaczął mi gadać o dziecku. ZNOWU! Mówił, że wracałby z pracy, pobawił się z maleństwem, poprzytulał, poturlał na dywanie. Sprowadziłam go jednak na ziemię, bo po 1. zanim dzieciak będzie w stanie się turlać, to nie da mu wieeele razy spać w nocy, a po 2. o 22:00 kiedy on będzie wracał z pracy, to bejbik będzie już smacznie spał. I tak ucięłam temat. |
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co mi tam ![]() a całować nigdy nie próbowałam bo u nas to raczej on pierwszy całował ale księżniczki ani tym badziej księciunia nie doczekał ![]() dziękuję i w ogóle dziękuję wszystkim za te wszystkie miłe słowa na temat Filipiorka a ja sie już kładę spać jutro chyba nie będę miała czasu do was zajrzeć przed południem ale nr tel mamy więc jak ustalicie gdzie sie spotkamy to się skontaktujemy dobrej nocki życzę
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-02-15 o 23:46 |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
I Gwiazdeczce też gratuluję
Należało Ci się ![]() Owocne były te walentynki A moje "walentynkowe" plany w ogóle się nie zrealizowały.
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez uciekam, od rana będę w szkole wiec już nie zajrzę, to czekam na jakąś wiadomoś ćjutro, albo będę się z Ins kontaktować
![]() Dobrej nocki
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to czemu? co nie wypaliło? Cytat:
...... nie złość się na niego
|
||
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Daję sobie spokój z czytaniem. Mam omówienie jednego obszernego artykułu, chciałam ambitnie sam artykuł przeczytać, ale w sumie nie mam już siły
więc przeczytam dziś to omówienie jeszcze, a reszta (pół artykułu + 24 wiersze + ewentualnie jeszcze raz jeden artykuł) rano i w trakcie zajęć trzymajcie kciuki, chciałabym to mieć już za sobą...Dobranoc
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
zieeeeeewam
![]() a więc dobranoc ![]() Olcia życzę Ci pomimo tego co się wydarzyło spokojnej nocy.... będę o Tobie myslała ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
buziaki papa
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
... wlasnie zobaczylam plan zajec na ten semestr... jestem zalamana, jutro napisze dokladnie, teraz ide spac bo juz nie mam sily na glupote na tej uczelni.
dobranoc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Cen nie ma, o ceny się trzeba dowiadywać telefonicznie, ale z tego co widzę, to wszystko jest w granicach 40-50 zł 

Dopiero po kilku minutach dochodzi do mnie, jaki to był manipulator... Jak on z łatwością grał na życiu otaczających go i darzących uczuciem osób
(jak byłam w domu to znalazłam "grupowe" zdjęcie z pamiętnego wyjazdu)
a jak Ci dam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
W ogóle jestem pełna podziwu, że jesteś taka silna, że doprowadziłaś w ten sposób sprawę do końca, że zachowałaś zimną krew. Ja bym tak nie umiała. A dzięki Tobie mam nadzieję, ten prostak sam dostanie po tyłku jak go Judi już z powrotem do siebie nie przyjmie, a mając trochę oleju w głowie tak właśnie powinna zrobić, bo ta sytuacja ewidentnie pokazała jaki ten Marcin jest - krętacz, brak mu odwagi zerwać, gra na dwa fronty, kłamca. Nie można mu ufać. Takiego to normalnie tylko zlać
tak desperacko to zabrzmiało 
więc przeczytam dziś to omówienie jeszcze, a reszta (pół artykułu + 24 wiersze + ewentualnie jeszcze raz jeden artykuł) rano i w trakcie zajęć
buziaki papa