American&Polish Girls część XV :) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-15, 23:49   #2071
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27
Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Wiem ze napewno jest w magnolii, w factory. W galerii dominikanskiej nie kojarze... aaaaaaa, po drodze to masz w arkadach o widzisz tak mi sie przypomnialo
oo chociaż jedna dobra nowina dzisiejszego dnia
Stary 2010-02-15, 23:51   #2072
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Star, ja Cie kocham pamietaj
mmm

ide spac jutro do szkoly bleee

Agusia rozjasnianie rumiankiem g*wno dalo bo i tak wlosy zafarbowalo mi na ciemny braz z czarnym no i stwierdzilam ze mam w d*pie juz ten czekoladowy braz bede ciemnaa
fryzjerka mi powiedziala ze nie da rady mi zrobic takiego koloru bo jest specyficzny i musialabym zapuscic wlosy do naturanych i wtedy dopiero a więc baju baju i musze sprzedac wlosy
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 23:55   #2073
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
mmm

ide spac jutro do szkoly bleee

Agusia rozjasnianie rumiankiem g*wno dalo bo i tak wlosy zafarbowalo mi na ciemny braz z czarnym no i stwierdzilam ze mam w d*pie juz ten czekoladowy braz bede ciemnaa
fryzjerka mi powiedziala ze nie da rady mi zrobic takiego koloru bo jest specyficzny i musialabym zapuscic wlosy do naturanych i wtedy dopiero a więc baju baju i musze sprzedac wlosy
A moje leza, moze kiedys bede miala taki kolor hahaha nie wiem, narazie nie kombinuje ze sprzedawaniem. Nie chce mi sie poprostu widzisz Star, widocznie nie jest ci przeznaczone to, zeby miec taki kolor... tak samo jak mi ale jestem teraz czarna i jest mi z tym dobrze dobrze sie czuje w takim kolorze
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 00:05   #2074
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
moze akurat bedziemy kasowac produkty w kasach obok siebie ;D
nooooooo
ja to mam ogolnie jakas depreche chyba, nawet mi sie dbac o siebie nie chce czuje sie taka bleeeeeeeeeee, i wogole nic mi sie nie chce i mam nerwy na te kłaki moje, boszzzzzz jaka ja głupia byłam, juz bym miala takie długaśne i zdrowe a tu teraz nic kompletnie sie nie da z nimi zrobic, i ciagle je w gładka kitke nosze. Musze sie wyzalic bo moj TŻ wyłacza słuch jak mu biadole o urodowych depresantach
Stary 2010-02-16, 00:09   #2075
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
nooooooo
ja to mam ogolnie jakas depreche chyba, nawet mi sie dbac o siebie nie chce czuje sie taka bleeeeeeeeeee, i wogole nic mi sie nie chce i mam nerwy na te kłaki moje, boszzzzzz jaka ja głupia byłam, juz bym miala takie długaśne i zdrowe a tu teraz nic kompletnie sie nie da z nimi zrobic, i ciagle je w gładka kitke nosze. Musze sie wyzalic bo moj TŻ wyłacza słuch jak mu biadole o urodowych depresantach
mój Tz mi powiedzial zebym sobie znalazla przyjaciolke bo juz nie moze sluchac o wlosach, kosmetykach mojej cerze, mojej wadze itd itp, hahaha.
Tez sie czuje bleee, ale jest jeden jedyny + cera mi sie poprawia
Bylas w koncu w tym Passe?
Siwa, ja widzialam na zdjeciach ze masz sliczne geste wlosy, ja jak daje maski albo odzywke i nie susze to sa max oklapniete, jak umyje wlosy wieczorem to rano juz w ogole tragedia, a z tapirowania wyszlam z prawy, i teraz po 20 minutach znow sie ulizuja, nie mam juz sily, chcialabym miec te wlosy takie jak w moim avku, ale tam mialam clipy

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 00:15   #2076
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
mój Tz mi powiedzial zebym sobie znalazla przyjaciolke bo juz nie moze sluchac o wlosach, kosmetykach mojej cerze, mojej wadze itd itp, hahaha.

Bylas w koncu w tym Passe?
Siwa, ja widzialam na zdjeciach ze masz sliczne geste wlosy, ja jak daje maski albo odzywke i nie susze to sa max oklapniete, jak umyje wlosy wieczorem to rano juz w ogole tragedia, a z tapirowania wyszlam z prawy, i teraz po 20 minutach znow sie ulizuja, nie mam juz sily, chcialabym miec te wlosy takie jak w moim avku, ale tam mialam clipy
no mój TŻ to samo mówi a takie jego: kochanie jest wszystko dobrze, mnie sie podoba idt to mnie wcale nie podnosi na duchu hehe
Nie, moje włosy nie sa juz ani sliczne ani gęste nawet nie układaja sie na tapir brakuje mi długich włosów a taka długosc jak mam to do d*py nie podobna.
Może wes je podtapiruj i miejsca potapirowane spryskaj lakierem i delikatnie zaczesz, ja tak zawsze robiłam.
Stary 2010-02-16, 00:19   #2077
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
no mój TŻ to samo mówi a takie jego: kochanie jest wszystko dobrze, mnie sie podoba idt to mnie wcale nie podnosi na duchu hehe
Nie, moje włosy nie sa juz ani sliczne ani gęste nawet nie układaja sie na tapir brakuje mi długich włosów a taka długosc jak mam to do d*py nie podobna.
Może wes je podtapiruj i miejsca potapirowane spryskaj lakierem i delikatnie zaczesz, ja tak zawsze robiłam.
sprobuje jutro, moze nawet uwiecznie na foto moje starania

Siwa, a w galerii masz jakies aktualne zdjecie gdzie widac wlosy?

PEDAGOG

Stary 2010-02-16, 00:24   #2078
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
sprobuje jutro, moze nawet uwiecznie na foto moje starania

Siwa, a w galerii masz jakies aktualne zdjecie gdzie widac wlosy?

nooo to co w avku, ale tu nic nie widac raczej moze i lepiej
Stary 2010-02-16, 00:26   #2079
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
nooo to co w avku, ale tu nic nie widac raczej moze i lepiej
no nic nie widac, a pewnie przesadzasz jesli chodzi o wlosy , zaloze sie ze sa b.ladne;P
moje sa bezkształtne, ale boje sie isc do fryzjera

PEDAGOG

Stary 2010-02-16, 00:41   #2080
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
no nic nie widac, a pewnie przesadzasz jesli chodzi o wlosy , zaloze sie ze sa b.ladne;P
moje sa bezkształtne, ale boje sie isc do fryzjera
nieeeee są
ostatnio po myciu płukałam je z 3 minuty w zimnej wodzie i sie błyszczały jak lusterko (konce juz mniej) ale nadal nie moglam ich ułozyc i wylądowały znów w kitce zbawieniem były by clipy ale poplynelam z kaska teraz na inne rzeczy a mianowicie na ta glupia telewizje bo jednak rezygnuje z tego polsatu, raz ciezko sygnal u mnie zlapac bo mam tak balkon a nie inaczej a dwa jakbym chciala to musialabym prosic sasiadke o udostepnienie balkonu pod moja antene bo u niej by łapał sygnał, nie bardzo mi sie widzi wiercic komus hehe ewentualnie na dachu montowac, ale administracja wiadomo
No i jednak biore z UPC cyfrową, nie potrzebuje tależa i bede miala E! za 75 miesiecznie ale ogolnie fajna oferte kanałowa maja dosyc no i kablowka za free w mieszakniu. I jeszcze musialam dzis zaplacic na poczcie 230 zł i spłukana jestem ahhhhh
Stary 2010-02-16, 00:45   #2081
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
nieeeee są
ostatnio po myciu płukałam je z 3 minuty w zimnej wodzie i sie błyszczały jak lusterko (konce juz mniej) ale nadal nie moglam ich ułozyc i wylądowały znów w kitce zbawieniem były by clipy ale poplynelam z kaska teraz na inne rzeczy a mianowicie na ta glupia telewizje bo jednak rezygnuje z tego polsatu, raz ciezko sygnal u mnie zlapac bo mam tak balkon a nie inaczej a dwa jakbym chciala to musialabym prosic sasiadke o udostepnienie balkonu pod moja antene bo u niej by łapał sygnał, nie bardzo mi sie widzi wiercic komus hehe ewentualnie na dachu montowac, ale administracja wiadomo
No i jednak biore z UPC cyfrową, nie potrzebuje tależa i bede miala E! za 75 miesiecznie ale ogolnie fajna oferte kanałowa maja dosyc no i kablowka za free w mieszakniu. I jeszcze musialam dzis zaplacic na poczcie 230 zł i spłukana jestem ahhhhh
aa tez sie zastanawialam nad UPC, szczegolnie ze u mnie chcieli wziac cyfrowy polsat za 60 zl, wiec te 15 zl mogliby juz dolozyc

ide spac bo jutro postanowilam wstac przed 10 ! \dobranoc;*

PEDAGOG

Stary 2010-02-16, 08:42   #2082
kamciurka
Zakorzenienie

dzień doberek
Cytat:
ale ucichlo
jak wy to robicie ze po umyciu wieczorem wlosow rano nie macie ich przyklapnietych?!
ja spytam odwrotnie jak to robisz, że po umyciu rano masz je klapnięte, ja jak wstanę rano po umyciu głowy to mam na głowie afro dopiero jak je ułożę to coś z nich jest sensownego
Cytat:
A moje leza, moze kiedys bede miala taki kolor hahaha nie wiem, narazie nie kombinuje ze sprzedawaniem. Nie chce mi sie poprostu widzisz Star, widocznie nie jest ci przeznaczone to, zeby miec taki kolor... tak samo jak mi ale jestem teraz czarna i jest mi z tym dobrze dobrze sie czuje w takim kolorze
bo dobrze wyglądasz w takim kolorze
wiecie już ostatnio Agusi powiedziałam, że nie wiem jak ona mogła się katować tak długo tymi blond włosami, no po prostu w czarnych taka dżaga że szok
Cytat:
nooooooo
Boże jak bym widziała mojego TZ mój monolog i jego "mhm", "aha", "no"
Mój ostatnio powiedział, dobrze że sobie na tych wizażankach znalazłaś koleżankę, bo przynajmniej mi nie trujesz o kosmetykach, włosach i farbowaniu

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:13   #2083
whiteChoc0
Raczkowanie

mój tż to samo ma , maarudzi że mu gadam tyle o tym wszystkim a on ami na to ze po pierwsze sie na tym nie zna a po drugie nie interesuje go to że mam sobie znaleźć przyjaciółke
whiteChoc0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:19   #2084
marlienkaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
opowiadaj
Więc tak:
Najpierw siedziałyśmy z dziewczynami u koleżanki na mieszkaniu. Potem pojechałyśmy taksówką do klubu, gdzie tańczyłyśmy, gadałyśmy i niedopuszczałyśmy facetów, bo to była impreza pod hasłem: girls only. Impreze skończyłyśmy o 5-tej rano. Wytańczyłam się za wszystkie czasy. Potem byłam jeszcze na zajęciach. A, i okazało się, że podobno w kręconych wyglądam cudnie i powinnam je częściej robić, więc dziś idę po piankę, odżywkę do loków i opaskę.

Edytowane przez marlienkaa
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:20
marlienkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:45   #2085
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlienkaa Pokaż wiadomość
Więc tak:
Najpierw siedziałyśmy z dziewczynami u koleżanki na mieszkaniu. Potem pojechałyśmy taksówką do klubu, gdzie tańczyłyśmy, gadałyśmy i niedopuszczałyśmy facetów, bo to była impreza pod hasłem: girls only. Impreze skończyłyśmy o 5-tej rano. Wytańczyłam się za wszystkie czasy. Potem byłam jeszcze na zajęciach. A, i okazało się, że podobno w kręconych wyglądam cudnie i powinnam je częściej robić, więc dziś idę po piankę, odżywkę do loków i opaskę.
ooo widzisz okaże się jeszcze, że prostownica Ci nie będzie potrzebna do niczego mój TZ mnie też woli w kręconych nie wiedzieć czemu

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:02   #2086
Monian
Zakorzenienie

hej AG
ja już po śniadanku a nie długo nauka
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:10   #2087
anusiuniaa
Zakorzenienie

dzisiaj wstepnie na 19/20 umówiłam sie kolega którego nie widzialam x czasu. ostatnio pare tygodni cały czas piszemy na naszej klasie w sumie to praktycznie co dziennie po pare h.

tylko on ma dziewczynę, a czasami wydaje mi sie jak cos pisze do mnie ze nie traktuje mnie czysto kolezensko. Słyszałam ze ponoc im sie nie układa itp.
Ale takie to troche dziwne hmmm...
no cóz ale jezeli spotkanie wypali to pojde po jego zachowaniu poznam co i jak, nie??
Stary 2010-02-16, 10:13   #2088
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
dzisiaj wstepnie na 19/20 umówiłam sie kolega którego nie widzialam x czasu. ostatnio pare tygodni cały czas piszemy na naszej klasie w sumie to praktycznie co dziennie po pare h.

tylko on ma dziewczynę, a czasami wydaje mi sie jak cos pisze do mnie ze nie traktuje mnie czysto kolezensko. Słyszałam ze ponoc im sie nie układa itp.
Ale takie to troche dziwne hmmm...
no cóz ale jezeli spotkanie wypali to pojde po jego zachowaniu poznam co i jak, nie??

ja nie widzę nic złego w tym spotkniu. On ma dziewczynę ale jeśli jest się z kimś to wcale nie wyklucza jak dla mnie spotkań z koleżankami itd Ja bym poszła
Stary 2010-02-16, 10:14   #2089
whiteChoc0
Raczkowanie

kurcze ale ostatio podoba mi się piosenka davida guetty one love
whiteChoc0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:15   #2090
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whiteChoc0 Pokaż wiadomość
kurcze ale ostatio podoba mi się piosenka davida guetty one love
fajna jest

lecę do książek
Stary 2010-02-16, 10:15   #2091
anusiuniaa
Zakorzenienie

tylko np. walentynki siedzielismy i pisalismy ze soba, z dziewczyna sie nawet nie widział. W wiadomosciach czesto pisze że np. szkoda ze nie jestem przynim ze buziaczki czy coś...
czasami naprawde ma to postac flirtu...
Stary 2010-02-16, 10:31   #2092
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
tylko np. walentynki siedzielismy i pisalismy ze soba, z dziewczyna sie nawet nie widział. W wiadomosciach czesto pisze że np. szkoda ze nie jestem przynim ze buziaczki czy coś...
czasami naprawde ma to postac flirtu...
trochę nie w porządku się zachowuje wobec tej dziewczyny no ale flirt nikomu jeszcze nie zaszkodził
Stary 2010-02-16, 10:34   #2093
anusiuniaa
Zakorzenienie

gdybym ja była na jej miejscu i się dowiedziała - zabilabym go

tylko nie wiem co on sobie wyobraza na spotkaniu - flirt czy kolezeńskie piwko??
Bo dla mnie zajety facet jest nietykalny jako mężczyzna
Stary 2010-02-16, 10:41   #2094
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
gdybym ja była na jej miejscu i się dowiedziała - zabilabym go

tylko nie wiem co on sobie wyobraza na spotkaniu - flirt czy kolezeńskie piwko??
Bo dla mnie zajety facet jest nietykalny jako mężczyzna
nie interesuj się tym co on sobie wyobraża dla Ciebie koleżeńskie piwko, a on się dostosuje jak zobaczy, że nie ma na co liczyć
Stary 2010-02-16, 10:57   #2095
anusiuniaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=I6VqP9iuu6Y

hehe śmieszne
Stary 2010-02-16, 12:02   #2096
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
dzień doberek

ja spytam odwrotnie jak to robisz, że po umyciu rano masz je klapnięte, ja jak wstanę rano po umyciu głowy to mam na głowie afro dopiero jak je ułożę to coś z nich jest sensownego
no porzygniatam glowa te wlosy chyba hahahah, moze mam taka ciezka glowe

PEDAGOG

Stary 2010-02-16, 12:26   #2097
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

ale tu ciisza umiera nam wątek
Dziewczyny studiujące Wy juz 2gi semestr zaczęłyście? Ja się właśnie dziwię, że mam ponad miesiąc przerwy, wydrukowałam sobie plan na 2gi semestr i mam zjazdy do 20.06 a sesję na początku lipca Nie dam rady uczyć się w licpu słoneczko, opalanie a ja nad książkami!!
Stary 2010-02-16, 12:32   #2098
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
ale tu ciisza umiera nam wątek
Dziewczyny studiujące Wy juz 2gi semestr zaczęłyście? Ja się właśnie dziwię, że mam ponad miesiąc przerwy, wydrukowałam sobie plan na 2gi semestr i mam zjazdy do 20.06 a sesję na początku lipca Nie dam rady uczyć się w licpu słoneczko, opalanie a ja nad książkami!!
ja drugi semestr zaczynam za 4 dni..... , ale mam dosc fajny plan

PEDAGOG

Stary 2010-02-16, 12:37   #2099
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

a Ty zaocznie czy dzienie studiujesz? Ja niestety mam zjazdy w sumie co tydzien a raz mam przerwe az 3tygodnie i 2 razy mam czekac 3godziny na jedne ćwiczenia, ktore będą od 18:30 do 20 no zgłupieli chyba

I muszę jechać jednak do Wrocka oddać indeks do dziekanatu wrr...
Stary 2010-02-16, 12:39   #2100
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
a Ty zaocznie czy dzienie studiujesz? Ja niestety mam zjazdy w sumie co tydzien a raz mam przerwe az 3tygodnie i 2 razy mam czekac 3godziny na jedne ćwiczenia, ktore będą od 18:30 do 20 no zgłupieli chyba

I muszę jechać jednak do Wrocka oddać indeks do dziekanatu wrr...
ja studiuje zaocznie, i mam zjazdy co tydzien , nieraz sie zdarza ze w ciagu miesiaca mam zjazdy tylko 2 razy wiec potem 2 tyg wolnego ale zazwyczaj w ciagu miesiaca mam zjazdy 3 razy ;/ a mialy byc co 2 tyg.....
no ja naszczescie mam taki plan ze nie musze czekac az tyle na zajecia, ale w sobote A i sobote B mam do 20 wlasnie z tym ze ostatnie zajecia to wyklad wiec....

PEDAGOG

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości