Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-15, 22:19   #4201
Diuczesa
Raczkowanie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

SweetieSS a wiesz że ja Cię na targach widziałam w niedzielę? Nie byłam pewna czy tto Ty, ale tak mi się kojarzyło z poczty i teraz sprawdziłam i mam 98%pewności, że to byłaś Ty
Ubrana byłaś w zieloną tunikę z motywem kwiatowym i dzinsy?

Pierwszy pierścionek 16.01.2010

Planowany ślub 07.07.2011

Nasze życie to sztuka kompromisu

Diuczesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 22:21   #4202
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
nie i tak siedzę zwykle do 23/24. A później idę spac - tzn. kładę się i próbuję zasnąć ale że nigdy mi sie samej bez niego nie udało to tylko drzemie w łóżku czekając az wróci
ja też tak mam. Bardzo dziwne, że przy nim zasypiam po 2 min a samej mi się nie chce spać. czasem tv mnie usypia
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 22:23   #4203
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
ja też tak mam. Bardzo dziwne, że przy nim zasypiam po 2 min a samej mi się nie chce spać. czasem tv mnie usypia
ja jak jestem padnięta to zasypiam zaraz jak usłyszę że wejdzie do domu Po prostu muszę wiedzieć że bezpiecznie wrócił i już jest A jak jestem w miarę przytomna to dopiero jak wpakuje się do wyra - a u niego to czasem trwa i trwa tłucze się w tej kuchni i łazience z 1 h
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 22:26   #4204
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diuczesa Pokaż wiadomość
SweetieSS a wiesz że ja Cię na targach widziałam w niedzielę? Nie byłam pewna czy tto Ty, ale tak mi się kojarzyło z poczty i teraz sprawdziłam i mam 98%pewności, że to byłaś Ty
Ubrana byłaś w zieloną tunikę z motywem kwiatowym i dzinsy?
mogłaś mnie poszarpać za rekaw i powiedzieć hej sweetie, to mój Tz by sie do dziś smiał

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

A nie robiłam jakiejś krzywej miny?
Stary 2010-02-15, 22:26   #4205
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedzcie mi, dziewczyny kupujące suknie, co potem z nimi zrobicie? sprzedacie czy zostawicie na pamiątkę?
raczej sobie zostawie... jestem chomik
Cytat:
Napisane przez madabell Pokaż wiadomość
Treść usunięta
pozdrowienia ode mnie baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Nie za bardzo podobają mi się zdjęcia z pleneru, ale reszta ok. Mogłam sobie pooglądać moją salę

A Ty dalej szukasz foto ? Myślałam, że już masz
no właśnie tak też tak myslalam ale mam watpliwosci wiec sie rozgladam jeszcze na pewno nie podoba mi sie jak zrobil ta fotoksiake ale na stronce ma chyba ladniejsze zdjecia bo ten jest prawie o 2 tysiaki tansy od tego co wczesniej chcielismya zdjecia nawet nie raza po oczach musimy to przemyslec...

Lemon tree nigdy się z czymś takim nie spotkałam na uczelni

Cytat:
Napisane przez Feme21 Pokaż wiadomość
Wieki mnie tu nie było...
ano wieki... ostatnio przegladalam stare czesci i o Tobie myślałam

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
i co już lepiej ??
a u mnie stara bida mieszkam u tż i mamy niezłe przygotowanie do życia w rodzinie...teraz mnie zostawił i pojechał na boks a ja sama kisze ogóra...ale by było jakby teściówka teraz wpadła!czytam Was i ogladam t...komp tżta strasznie zamula!!!i 3 h juz Was czytam
no pogodzilismy się chociaz wczoraj sobie obiecywałam ze juz sie w zyciu do niego nie usmiechne tak mnie przepraszał że w koncu mu uwierzyłam w skruchę i wybaczyłam ale się cieszył

a wy fajnie tak razem mieszkacie

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 22:27   #4206
Diuczesa
Raczkowanie

Cytat:
mogłaś mnie poszarpać za rekaw i powiedzieć hej sweetie, to mój Tz by sie do dziś smiał
świat jest mały stałyśmy koło siebie w straszym miejscu o tragicznej akustyce, tam gdzie grały zespoły. Nie pamiętam jak akurat ten się nazywał; ustawiony był najdalej od wejścia z targów i śpiewała tam taka niska, z leksza fałszująca brunetka w fioletach

krzywej miny nie robiłaś i powiem szczerze, że ślicznie się prezentowałaś

Edytowane przez Diuczesa
Czas edycji: 2010-02-15 o 22:28
Stary 2010-02-15, 22:30   #4207
Stysik
Zakorzenienie

SweetieSS ty tyle nie ważysz a zresztą ja też mam wałki mimo że mniej na wadze nie mów mi żem otyła naprawde na tyle nie wygladasz

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 22:33   #4208
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
świat jest mały stałyśmy koło siebie w straszym miejscu o tragicznej akustyce, tam gdzie grały zespoły. Nie pamiętam jak akurat ten się nazywał; ustawiony był najdalej od wejścia z targów i śpiewała tam taka niska, z leksza fałszująca brunetka w fioletach

krzywej miny nie robiłaś i powiem szczerze, że ślicznie się prezentowałaś
to czemu nie zagadałaś ? staliśmy tam chwilę, bo nie mogłam wytrzymac przez ten pogłos, czekaliśmy na jakiś dobry wokal ale potem zwialiśmy. A poka swoje zdjęcie! może Cie kojarze widziałam, że jakaś franca się na mnie gapi

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
SweetieSS ty tyle nie ważysz a zresztą ja też mam wałki mimo że mniej na wadze nie mów mi żem otyła naprawde na tyle nie wygladasz
waże może to mój mózg tyle waży
Stary 2010-02-15, 22:37   #4209
Diuczesa
Raczkowanie

Cytat:
to czemu nie zagadałaś ? staliśmy tam chwilę, bo nie mogłam wytrzymac przez ten pogłos, czekaliśmy na jakiś dobry wokal ale potem zwialiśmy. A poka swoje zdjęcie! może Cie kojarze widziałam, że jakaś franca się na mnie gapi
to mogłam być ja taki bzydal muszący duuużo schudnąć do swojego ślubu i raczej nie mam aktualnego zdjęcia. wszystkie jakie mam są z mniejszej wersji mnie. ale postaram się jutro czegoś poszukać i wrzucić ma pocztę.

a nie zagadałam, bo nie byłam pewna czy to możesz być ty. ja te zdjęcia na poczcie tylko pobieżnie przejrzałam, i tak jakoś mi się skojarzyłaś

a co do moich planów względem sukni ślubnej, to mam zamiar ją zniszczyć jakieś nurkowanie, tarzanie się w piaskach Checheła, w polach... czyli sesja plenerowa innego dnia

Stary 2010-02-15, 22:43   #4210
Lanai
Zadomowienie

Witam Was!

Solenizantkom życzę STO LAAAAAAAAAAAAT!

Cytat:
to przynajmniej jest ciekawie Mój mi niespodziewajek nie robi bo wie jak ich nie lubię chyba nie miałby odwagi sam wybrać fotografa bo jemu to w sumie wszystko jedno byle by foto-księga była a wie że jak mam obiekcje co do niektórych zdjęć.
Nie wiem, czy to co zrobił mój Tzet było wybraniem skoro nic nie wie o jego ofercie Z nim jest wesoło, na prawdę. Kiedyś przyjechał do mnie wieczorem i powiedział, że mam się pakować. Okazało się, że zabrał mnie na długi weekend na mazury jak tu go nie kochać?

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Wiecie co przeczytałam w swoim horoskopie na marzec?
Skorpiony z listopada mogą zostać rodzicami
Będę mamą
Ufff... dobrze, że jestem październikowa

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Łaaa zbiłabym gooo
eeeee tam

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Co do godziny to chcemy 15,ale nie spieszymy się bardzo,bo u TŻa w prafii są może 2 śluby w miesiącu
W mojej parafii jest np. pięć jednego dnia. Tak sie wszystkim spieszy do ołtarza Na szczęście już zamówiliśmy ślub w kościele na wybraną godzinę.

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
to ja tak nieśmiało się dopisuję salę mamy już zaklepaną na 2 lipca 2011 i zespół w zasadzie też, teraz się powoli bierzemy za resztę
Witaj!

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
te tańce z niespodzianką są takie trochę... dziwne ale skoro Twój TŻ ma taki styl, to może fajnie by wyszło
On może ma taki styl, ale nie ja ja to sztywniak

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ehh zas cytowanie mi nie dziala..w klazdym razie chcialam sie odniec do tych fryzjerek ze pomysł się rozprzestrzenia... masakra... niedlugo tylko takie zakłady beda.. albo szybko splajtują jedno z dwóch.. az strach faceta na miasto samego wypuscic
Nom, dobrze, ze mój ma ulubionego fryca mam nadzieje, ze on nie wyskoczy w samej bieliźnie
Lanai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 22:55   #4211
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
to mogłam być ja taki bzydal muszący duuużo schudnąć do swojego ślubu i raczej nie mam aktualnego zdjęcia. wszystkie jakie mam są z mniejszej wersji mnie. ale postaram się jutro czegoś poszukać i wrzucić ma pocztę.

a nie zagadałam, bo nie byłam pewna czy to możesz być ty. ja te zdjęcia na poczcie tylko pobieżnie przejrzałam, i tak jakoś mi się skojarzyłaś

a co do moich planów względem sukni ślubnej, to mam zamiar ją zniszczyć jakieś nurkowanie, tarzanie się w piaskach Checheła, w polach... czyli sesja plenerowa innego dnia
najwyżej by się okazało, że się pomyliłaś moja mama kiedyś na dworcu wkrecala jakiejs babie, że ma na imię iza i że chodziła z nią do szkoły, -no iza, daj spokój, nie pamietasz mnie a baba takie gały i nic, w końcu mój tata ją odciągnał
ja też się bede brudzić na sesji

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Diuczesa- jak przyszliśmy do tej piwniczki to Wy już tam byliscie? jak stanęłam to zauważyłam, że jakiejś parze zasłaniam i się przesunęłam, to Tobie przesłoniłam cały świat?
Stary 2010-02-15, 23:01   #4212
Diuczesa
Raczkowanie

Cytat:

Diuczesa- jak przyszliśmy do tej piwniczki to Wy już tam byliscie? jak stanęłam to zauważyłam, że jakiejś parze zasłaniam i się przesunęłam, to Tobie przesłoniłam cały świat?

wiesz co nie zwróciłam uwagi. ale tak, ja już tam byłam jak Wy się zjawiliście. Ja mam ciemne włosy, tak do połowy pleców, okularki, jestem duża i nie sposób mnie przeoczyć
A miałam na sobie biały długi sweterek i czarne spodnie.
teraz żałuję, że taka ciapa ze mnie i się nie odezwałam
no ale może na następnych targach...

Stary 2010-02-15, 23:07   #4213
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co nie zwróciłam uwagi. ale tak, ja już tam byłam jak Wy się zjawiliście. Ja mam ciemne włosy, tak do połowy pleców, okularki, jestem duża i nie sposób mnie przeoczyć
A miałam na sobie biały długi sweterek i czarne spodnie.
teraz żałuję, że taka ciapa ze mnie i się nie odezwałam
no ale może na następnych targach...
ktoś w okularach mi smignął w pamięci, ale dokładnie nie pamiętam ciapa jesteś, ciapa przynajmniej obgadałybyśmy tą "piosenkarkę"
Stary 2010-02-15, 23:09   #4214
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ktoś w okularach mi smignął w pamięci, ale dokładnie nie pamiętam ciapa jesteś, ciapa przynajmniej obgadałybyśmy tą "piosenkarkę"
ja też słyszałam jej wycie ale chyba przy następnym podejściu bo sweetie tam nie było
Stary 2010-02-15, 23:14   #4215
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
ja też słyszałam jej wycie ale chyba przy następnym podejściu bo sweetie tam nie było
a wiesz, jak sie minęłysmy i Ty mi robiłaś znaki oczami, że to Ty to pomyślałam czy nie jesteś jakąś moja kolezanką dawno niewidziana jestem daremna w rozpoznawaniu twarzy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 23:15   #4216
Diuczesa
Raczkowanie

Nic słodkich snów dziewczyny. Idę spać, bo jutro znowu muszę o 5 rano wstać i jechać na uczelnie;/

a na dodatek Ł. sobie pojechał na delegację do Anglii, a mi się wszystko z naszym weselem powaliło...;( a raczej nam, bo także jego sprawa podobno...

nic, kosmatych snów drogie panie. i do "usłyszenia"... mam nadzieję, że wkrótce

Stary 2010-02-15, 23:19   #4217
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz, jak sie minęłysmy i Ty mi robiłaś znaki oczami, że to Ty to pomyślałam czy nie jesteś jakąś moja kolezanką dawno niewidziana jestem daremna w rozpoznawaniu twarzy
znaki oczami nawet nie wiedziałam A u mnie to był taki spontan - zobaczyłam Cię i nawet się nie zastanawiałam czy Ty to Ty dopiero później mnie naszło "co by było" jakby się okazało że się pomyliłam

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Nic słodkich snów dziewczyny. Idę spać, bo jutro znowu muszę o 5 rano wstać i jechać na uczelnie;/

a na dodatek Ł. sobie pojechał na delegację do Anglii, a mi się wszystko z naszym weselem powaliło...;( a raczej nam, bo także jego sprawa podobno...

dobranoc
Stary 2010-02-15, 23:21   #4218
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:

dobranoc
Cytat:
znaki oczami nawet nie wiedziałam A u mnie to był taki spontan - zobaczyłam Cię i nawet się nie zastanawiałam czy Ty to Ty dopiero później mnie naszło "co by było" jakby się okazało że się pomyliłam
no machałaś tak oczami mówiąc przez to "co się gapisz, ta ja doti ". a ja chciałam chyba coś powiedzieć, ale przeszło mi przez głowę, że może jakaś baba mnie pomyliła z kims a ja jej się rzucę na szyje
Stary 2010-02-15, 23:24   #4219
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc

no machałaś tak oczami mówiąc przez to "co się gapisz, ta ja doti ". a ja chciałam chyba coś powiedzieć, ale przeszło mi przez głowę, że może jakaś baba mnie pomyliła z kims a ja jej się rzucę na szyje
machałam oczami

ale powiem Ci ze miałam później bardzo dobry humor - jakoś mnie to spotkanie tak pozytywnie nastroiło. Co sobie przypominałam tą sytuacje jak Cię zobaczyłam, miny całej naszej czwórki i to że mogłam przecież wyjść na wariatkę rzucając się na obcą osobę to mi się śmiać chciało az Tż łaził i się pytał co się tak uśmiecham pod nosem
Stary 2010-02-15, 23:32   #4220
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
machałam oczami

ale powiem Ci ze miałam później bardzo dobry humor - jakoś mnie to spotkanie tak pozytywnie nastroiło. Co sobie przypominałam tą sytuacje jak Cię zobaczyłam, miny całej naszej czwórki i to że mogłam przecież wyjść na wariatkę rzucając się na obcą osobę to mi się śmiać chciało az Tż łaził i się pytał co się tak uśmiecham pod nosem
hahaha, ja miałam tak samo śmiałam się sama do siebie może to znak i jesteśmy sobie pisane?
a mój powiedział "trochę dziwnie tak spotkac kogos z CZATU nie?"
Stary 2010-02-15, 23:33   #4221
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha, ja miałam tak samo śmiałam się sama do siebie może to znak i jesteśmy sobie pisane?
a mój powiedział "trochę dziwnie tak spotkac kogos z CZATU nie?"

to przeznaczenie
Stary 2010-02-15, 23:34   #4222
sweetieSS
Zakorzenienie

Dobra ja spadam, ale zostawiam mój czat tylko dlatego, że Tż wrócił i wbija mi się na kompa. Mogę iść spać skoro już wrócił
dobranoc
Stary 2010-02-15, 23:36   #4223
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra ja spadam, ale zostawiam mój czat tylko dlatego, że Tż wrócił i wbija mi się na kompa. Mogę iść spać skoro już wrócił
dobranoc
fajnie się masz, mojego nie ma Dobranoc!
Stary 2010-02-16, 00:06   #4224
Lanai
Zadomowienie

Zmykam spać, kolorowych!
Lanai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 05:10   #4225
lusesita23
Zakorzenienie

Pierwsza!!

uciekam,milego dnia
Stary 2010-02-16, 06:50   #4226
asia_z
Zakorzenienie

dzień dobry wszystkim ja już w pracy
Stary 2010-02-16, 07:00   #4227
bambusiek
Zakorzenienie

Dzień dobbry
dla tych, co już pracują

Ehhh, czuję się jak w poniedziałek, ale na szczęście to jest ten lepszy tydzień
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 07:03   #4228
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

DŻEM DOBRY
Narazie się tylko przywitam, bo mam do nadrobienia 10 stron I muszę jeszcze ostatnie sprawy w pracy pozałatwiać, bo dziś jestem przedostatni dzień
Miłego dnia dziewczynki
PS. Moje MŻ - Mniej Żreć się udaje Ograniczam jedzonko i nie jestem na Dukanie - wyjaśniam, bo tu taka dyskusja powstała, że głowa mała

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 07:06   #4229
dottta
Zakorzenienie

cześć. Ja dzisiaj zmarnowana zupełnie Tż wrócił ok 3 a zegarki dzwoniły od 6 30 To już nie te czasy studenckie co mogłam przez pół roku non stop spać po 3h na dobę i żyłam i jeszcze miałam siły na dojazdy na uczelnie, cały dzień tam, naukę i powrót Starzeję się W dodatku nie mogę iść póki co spać bo robię mu obiad który weźmie później do pracy - bo czasu na normalny zjedzony w domu nie ma dzisiaj

Niech mnie ktoś dobije
Stary 2010-02-16, 07:12   #4230
asia_z
Zakorzenienie

nikt Cie nie będzie dobijał będzie dobrze. ja się dzisiaj wogóle nie wyspałam, a jak mi budzik zadzwonił o 5:50 to myślałam że go wywale przez okno... no i siedze sobie w pracy i się póki co obijam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości