|
|
#121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
))
|
|||
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
Cytat:
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
coś za :
- Tusz lash extreme pogrubiający, Oriflame, czarny, nowy. - Oriflame, puder prasowany silk touch, nowy, kolor light - Paleta cieni, nowiutka, z kartonikiem, Oriflame coś u mnie ? ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- staniki beda za duze nosze 90C. narazie nie mam zdjęcia torby, niestety za same kosmetyki jej nie oddam chyba ze posiadasz coś z mojej wish to chetnie zobacze
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
zmierzyłam flaszkę, jest 1 cm/6 cm, czyli 1/6 z 50 ml, czyli.. uff 8 ml
jeżeli chciałabyś tą flaszeczkę, to ja chętnie zaryzykuję z tą torbą, rozumiem, że to nówka sztuka nieśmiganka, nigdzie nieumorusana? ![]() Marei, czy ja mogłabym wydębić od Ciebie taką mini mini próbeczkę tej wanilii ekstremalnej? ja niestety nie mam żadnych obecnie próbek zapachowych coby Tobie przesłać. Kupiłam dzisiaj Zenka i nie dali ani jednej próbki , dziady!
|
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest umorusana, jest nowiutka. Próbkę jasne, że Ci dam!! Tylko... masz może fiolkę? albo atomizerek, to dałabym Ci 5ml na testy wystarczajace. ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
a z wish nie mam nic
|
||
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jakoś otworzyłam się na zapachy i mogłabym wąchać i wąchać bez końca. Marei, jeżeli nie masz fiolki to trudno, bo kurczę ja też nie mam, co gorsza, nie mam obecnie żadnych próbek nawet zapachowych coby wykorzystać fiolkę. Także jeżeli nie masz, to trudno, wyślij mi pw, jeżeli będziesz pewna, że chcesz wymienić tę końcówkę zapachu za torbę ostatnio uwielbiam fiolet..
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
wachnęłam dziś lacoste - mnie sie podoba
ale dajmy szanse jeszcze spróbować TZowi, raczej byłabym na nią chętna i jeszcze podoba mi się odlewka d&g the one oraz perles de laliqueile mogłabyś zrobić ml? może dobrałabyś coś jeszcze u mnie?- zobiłybyśmy większą wymiankę ![]() PS- gdzie zostały zakupione wszystkie Twoje perfumy?
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-02-14 o 19:23 |
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, mam oko na: Divine, Oriflame, 30ml z ubytkiem - może coś znajdziesz w wątku. Poza nim mam troszkę wyszczuplaczy (zdaje się termoaktywnego wyszczuplacza brzuch, biodra Eveline - nowy i Daxa - podobnie). Daj znać.
|
|
|
|
#129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kupowałam różnie. The One mam z wymany, perles z perfumerii, prezent gwiazkowy od TŻ, ale czeka na lato, bo zimą go nie ścierpię, a latem uwielbiam. Ogólnie kupuję czasem w Sephorze i Douglasie (jak sobie wbiję, że muszę mieć, to kupuję, a zwłaszcza wcześniej, jak nie byłam tyle na wizażu), mam kilka z "perełek" od polecanych sprzedawców, kupowałam też parę razy w pedecie i superpharm A Lacoste mam w folii jeszcze z perfumerii stacjonarnej, ale nie pytaj, gdzie kupowałam, ponieważ nie pamiętam, prezent miał być dla TŻ latem (urodzziny ma w lipcu), kiedyś używał, więc zrobiłam mu zapas, a tu mały żarcik mój mężczyzna zrobił i zmienił gusta :/ Cytat:
i Eveline i Dax.. które masz?
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-02-14 o 22:52 |
|||
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, odpisałam u siebie, wrzuciłam linki.
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() pytam, bo niektóre dziewczyny mają produkty "truskawkowe" - czego nie zniosłabym, bo rzeczy, które na truskawie kupiłam wylądowały w koszu... więc mam teraz takie uczulenie ![]() mnie pasuje taka wymianka lacosta + perles5ml+the one5ml a Ty chciałabys cos dobrac do puderku? ja jutro Ci dam ostateczną 100% odpowiedź, jak TZ powącha próbkę lacosty :P
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz palete cameleon i kupiłam boudoir, ale były świeżutkie. nic poza tym ![]() taka wymianka mi pasuje. a np pudru bambusowego mogłabys mi odsypać trochę? |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, jeśli chcesz dorzucę Ci żel wyszczuplający z czerwoną herbatą Size S Bielendy, też nie używany i odsypkę żołtej maski złuszczającej z Ziaja PRO, chciałabym popróbować Habanity, Lalique. Ja oczywiście jestem megachętna na krem Devine.
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, możesz liczyć na bambuska
![]() jutro z rana napisze do Ciebie co z wymianką, bo już dziś mnie nie będzie. pozdrawiam PS-apropos truskawy i kolorówki, którą zamawiasz - wg Ciebie jest ona oryginalna? Bo ja spotkałam się tylko z podróbami, a kupowałam z różnych działów...kolorówkę też
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
może po 5? Nie wiem, kwestia uzgodnienia.
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obecnie mam naprawdę tylko 1 próbkę burberry the beat, bo właśnie sprawdziłam i to tylko połowę jej w atomku, mogę dorzucić próbkę emulsji relax.do ciała kanebo 7 ml, nówka. zapachowych próbek więcej niet.
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-15 o 11:18 |
|
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To byłoby tak. Ty dla mnie: Termoaktywne serum modelujące talię, brzuch i pośladki eveline Serum-koncentrat do szybkiego wyszczuplania brzucha, bioder, pośladków i ud Dax Serum na cellulit dax odsypkę żołtej maski złuszczającej z Ziaja PRO (a ile mniej-wiecej?) Ukryciorku, mój TŻ się buntuje, że chcę oddać divine, a dostałam ja od niego :/ zagroził, że już mi żadnych perfum nie kupi, bo wszystko wymieniam. Więc jak zrezygnujesz z wymianki, to ok. Ale mam taką propozycję. Ja Tobie odlewka perles 4,5 ml w atomku od Gwai habanita 4,5ml w atomku od Gwai divine 10ml w atomku od Gwai [no o odlewkach nic nie mówił i takiej wersji będę się trzymać ].za Termoaktywne serum modelujące talię, brzuch i pośladki eveline Serum na cellulit dax odsypkę żołtej maski złuszczającej z Ziaja PRO (mogloby byc jej np 240ml? bo jak mniej, to bym chciala drugiego daxa, ale to jeszcze wszystko do ustalenia) Cytat:
sama próbka emulsji wystarczyłaby
|
||
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, a może mogłoby być tak: divine odlewka 10, divine krem za eveline i daxa?
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
możliwe, że teraz już mają oryginalne kosmetyki.
Ja zamawiałam już dawno, bo w pierszym okresie powstania ich działalności - choć uraz pozostał do dziś... Każdy kupuje tam gdzie mu odpowiada
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam uraz to starych kosmetykow tam dziewczyny pisały na forum, że tusze dostawały suche, ale zwracali im pieniądze, więc widać zaczęli dbać o wizerunek ![]() ukryciorku, jak juz musze zostawic divine to krem tez, uzywam ich razem, wtedy są trwalsze |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem.
Ja mam dokładnie tak samo. Uściski, może kiedy indziej się uda.
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie sie wymienie na jakis zapach u Ciebie W wolnej chwili przejrze. Czy masz jakies zastrzezenia ktory mozesz za fendi dac a ktorych nie?
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pooglądaj, ja też pomyślę i mam andzieję, jakoś się dogadamy
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
pytalas o fendi thoerema - mi sie podoba calypso
ewentualnie cos z odlewek bym znalazla
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też kasę zwócili
to jedyny pozytyw w tym wszystkimKochana, przepraszam Cię, ale chyba nici z wymianki TŻ powąchał zapach i mu nie spasował i co ja mu zrobię ![]() Jeśli zależy Ci na tym brązerku to może na jakieś damskie... ale to już zależy od Ciebie czy masz jeszcze jakieś perfumki
|
#147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ma problemu. Nie zależy mi na nim aż tak ![]() już, przepraszam! |
||
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
i co Ty na to? czekam na odp
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
przyszłam pojęczeć o odlewki
![]() CSP Vanille Extreme lub Ch. Dior Addict, tylko za coś extra! może chciałabyś się wymienić? |
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie, pisałaś fendi theorema i myślałam, że klasyk, a to jest wersja esprit d'ete. przepraszam, ale tej nie szukam
Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Dziewczyny mam teraz straszny młyn (do poniedziałki), mogę odp z opóźnieniem, wysyłki postaram się nie opóźnić więcej niż 1 dzień roboczy. Przepraszam z góry Was wszystkie |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

najlepiej, to gdybym tak miała permanentne 25 lat
byłoby super
mogłabym sobie być singlem po prostu, a po 30-tce to trochę już głupio tak. 
Daje ładny efekt opalenizny

teraz jakoś otworzyłam się na zapachy i mogłabym wąchać i wąchać bez końca. Marei, jeżeli nie masz fiolki to trudno, bo kurczę ja też nie mam, co gorsza, nie mam obecnie żadnych próbek nawet zapachowych coby wykorzystać fiolkę. Także jeżeli nie masz, to trudno, wyślij mi pw, jeżeli będziesz pewna, że chcesz wymienić tę końcówkę zapachu za torbę 

piszesz, czy nie?