![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Hej
![]() ja dzisiaj PKS - 8 zł ( ale mama dała) ![]() walentynki trochę nadszarpnęły mój budżet ;// .. 70 zł przent dla tż i 80 zł wyjazd na narty ;| (tato dał 50zł) .. ale nie załuję ![]() a jutro pójdzie 40 zł na bilet miesięczny .. dzisiaj przyoszczędziłam 1,20 na bilet, bo poszłam z buta :P Dziewczyny bez udzielania się na tym wątku jestem pewna, ze nie zaoszczędziłabym aż tyle ![]() ![]() ![]() jutro albo na dniach leci 1000 zł na konto oszczędnościowe ![]() no i przyszła mi dzisiaj wypłata ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]()
#2222 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17209975]ile procentowo
![]() [/QUOTE] zmienne, na dzień wczorajszy 5,2 w skali roku ![]() byłam w wbk odblokować ten dostęp i tez pytałam o konto to mi powiedział konsultant, że mają oprocentowanie powyżej 3% nie pamiętam ile dokładnie, ![]() ![]()
#2223 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
u mnie przez weekend poszło z 90zł :-/
dokładnie nie policzę ale krem do depilacji- 9zł cosmopolitan ![]() herbaciarnia 6zł koncert i herbata -16zł bilety pkp- 18zł reszta na jedzenie i bilety autobusowe- jakieś 35zł
#2225 |
Wtajemniczenie
|
a mi pomyliły się tygodnie i byłam pewna, że ten to jest ostatni tydzień lutego i że zostało mi 200zł, które mogę wydać na ubrania
![]() ![]() W takim razie pójdę kupić tylko spodnie, na które poluję już hoho czasu ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A Dziewczyny, zaliczyłam semestr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Komplikatorka
|
Coffee gratulacje !!
![]()
#2227 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Wtajemniczenie
|
Coffee - suuper
![]() ![]() ![]() a mi się trochę przysnęło i nie poszłam na pierwszy wykład :| dzisiaj obudziłam się z fajnym humorem wiec ide na uczelnie z zamiarem niewydania niczego ![]() ale wieczorem bede musiała lecieć do Tesco i kupić mleczko i tonik do demakijażu, bo się pokończyły ;/ .. a może polecicie mi coś dobrego i niedrogiego ![]()
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2230 |
Wtajemniczenie
|
ok
![]() ![]() ![]()
#2231 |
after hours
|
jak ja się boję :/
spałam od 3 do 7 i niepotrzebnie się w ogóle kładłam, śniły mi się nazwy wszystkich urzędów rzymskich i kompetencje i wszystko mi się tak pomieszało, że nie wiem już nic. zmykam do książek, bo egzamin mam o 19. |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Coffee gratuluje ![]() Jeżeli chodzi o mleczko do demakijażu to również polecam Ziaję. Ostatnio przerzuciłam się na Be beauty z Biedronki, takie niebieskie. Bardzo dobre i kosztuje około 5zł. Pojemność 250ml. Dzisiaj prawdopodobnie nie wydam nic, bo nigdzie się nie wybieram. Angelkaa, też tak mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dziękuję! Nawet nie wiecie jak się cieszę
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- ziaja ten dwufazowy? Ja go wręcz ubóstwiam, kosztuję chyba z 5zł, a jest tak skuteczny, tylko moim zdaniem trochę mało wydajny, ale za taką cenę da się przeżyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
after hours
|
jestem po prostu przerażona :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
after hours
|
"ciągle się uczyłam"
ja zaczęłam wczoraj :/ i mam naprawdę mało czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Wtajemniczenie
|
będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Wtajemniczenie
|
Ayo a co studiujesz?
ja tymczasem byłam w biedronie - zrobiłam zapas rzeczy "ciężkich" ![]() ![]() tym spoobem poszło 30,- jutro jade do domu na trzy dni, zakupy żywieniowe odpadają, wrócę to zostanie tydzień lutego, a pewnie z domu wezmę jakieś wyposażenie na kilka dni ![]() tyle że w lbn chce kupić kilka rzeczy, w sumie nie pierwszej potrzeby, ale takich które kręcą się po głowie już jakiś czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie martw się ![]() a ja wczoraj i dziś "tylko" 9 zł na papierosy i 2 zł na kawę. Musze skończyć to moje popalanie bo niedługo całkiem się wciągne ![]() a zaraz jadę po zakupki dla mojego nowego domownika ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- JUŻ NIGDY WIĘCEJ NIE PÓJDĘ DO LUMPEKSÓW!! Byłam dzisiaj w trzech i nic nie znalazłam, chyba się do tego nie nadaję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie pal, nie pal, nie pal. Nie wolno. Wciągnąć się bardzo łatwo, z rzucaniem gorzej... Koteeeek ![]() Z produktów do demakijażu mogę polecić niebieskiego micela Ziaji - i do oczu i do twarzy. Tylko warto wycisnąć nadmiar z wacika. I żel do mycia twarzy z Rossmana, Rival de Loop z ginko i ogórkiem, jak żaden inny żel jest w stanie zmyć po prostu wszystko, ale mnie wysusza pierun, wiec używam co drugi dzień ![]() Ostatnio prawie nic nie wydaje, leczę się w domu, mało wychodze. Byłam tylko w rossmanie i aptece, wydałam 55zł, ale z tego dla mnie tylko: *maseczka 1,39 *mydło 1,79 *tabletka musująca do kąpieli 2.99. Nie jest źle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj w Realu:
- mleczko do demakijażu z Garniera (co do mleczek, to dla mnie to jest KWC ![]() ![]() - dezodorant mineralny Garnier 10,99 - lactacyd co hig. intymnej 10,49 - czekoladki Lindt (dla TŻ w ramach walentynek ![]() - czekoladki dla brata (też w ramach walentynek ![]() Razem: 52,95 ![]() Potem jeszcze w żabce 8zł na cosmopolitan (jest akurat na marzec taki ciekawy i tyle do czytania w nim ![]() W sklepie spożywczym - 7zł : - sos pieczeniowy ciemny - kubuś mały W warzywniaku, pół kilo ziemniaków - 0,66zł ![]() Jeszcze tylko jutro bilet do domu i do końca tygodnia nic nie wydaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
after hours
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czym Ty się stresisz kochana ![]() tyle, że ja miałam zawsze takie podejście, że stres nic nie da - w końcu wiem, czego się uczyłam, co potrafie i ide na egzamin po to, żeby go zdać do tej pory tak mam - żadne takie rzeczy nie robią na mnie wrażenia ![]() jakiś odmieniec czy cóś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
after hours
|
no tak, problem w tym, że ja nie umiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||
Zakorzenienie
|
przed chwilką
poczta 9,50 zł - wysyłka z allegro kawa rozpuszczalna z cykoria 2,59 zł a pozniej do tesco na wieksze zakupy, bedzie wieksza strata
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Wtajemniczenie
|
Foltynko , przepraszam, że pytam i, że tu pytam, ale jaką dietę stosujesz?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś 9zł na zakupy. Jutro jadę do domu, więc chociaż te dwa dni będę zwolniona z zakupów żywieniowych, ale wydam tyle samo (albo więcej) w czasie spotkań ze znajomymi.
Aha, i wczoraj koleżanka namówiła mnie na pizze - 11,5zl
#2250 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na podstawową wyprawke dla kotka poszło lekko ponad 80 zł, ale na szczęście płacił tatuś ![]() Już się nie mogę doczekać kiedy mi go kolega przywiezie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.