|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Na 20 mieliśmy iść do teatru, a wcześniej jeszcze na wystawę World Press Photo, ale jak podawałam obiad (chociaż on wypalił
) przyszła sąsiadka, żebym jej rozliczyła PITy, bo chciała je dziś zawieźć do urzędu. No i trochę mi na tym zeszło, bo paru rzeczy nie wiedziałam, nie lubię za bardzo rozliczać obcych. No i Tata się słabo czuł, więc nie wiedziałam, czy mogę wyjść z domu. W końcu jak się zebraliśmy, to pojechaliśmy prosto do teatru, bo inaczej byśmy nie zdążyli... A tam się okazało, że przedstawienie było na 19.30, a nie na 20 jak napisali w Internecie To poszliśmy na wystawę, ale było już zamknięte...Zastanawialiśmy się, czy w poniedziałek na 12.30 nie zaliczyć teatru, ale ze względu na Tatę zostaliśmy w domu. A teraz do kwietnia już nie będzie tego przedstawienia Ale kiedyś na nie zabiorę P...Olka ![]() Gwizdaczku, linki do uzupełnienia z poprzedniej części: Biska https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4820 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4829 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4833 gwiazdeczka26 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4884 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4895
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2010-02-16 o 00:57 |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
hej..........
Biska, Gwiazdeczko gratuluje !Ola......... brak mi słow na niego....... zgadzam sie ze wszystkim, co dziewczyny Ci napisały.. ![]() jutro mamy 3,5 roku.. cały tydzien prosilam tzta zeby sprawdził, czy awizo nie przyszło na ta pidzame (on nic nie wie).. dzisiaj wchodze na maila, a tu wiadomosc, ze sklepu, ze adres mam im podac...... jak juz im raz podawałm... bylismy dzisiaj przypadkowo na wykladzie o zachowywaniu czystosci przed malzenskiej pt. "seks jest zbyt fajny by go uprawiac przed slubem" czy jakos tak. generalnie bardzo mi sie podobał, ale wkurzyły mnie dwie rzeczy w tym facecie co go prowadził: powiedział, ze po prostu kobieta powinna sie czasami przymuszac do seksu, bo mąż tego potrzebuje. i jak bedzie tak czesto robic to to jej zacznie sprawiac przyjemnosc poszlismy na ten wyklad, bo kolega tzta poprosil go, zeby zdjecia robil. ogolnie bylo ok ![]() dziewczyny, chyba nie trzymałyscie kciukow za mnie........... ![]() jutro wyniki, ale nastawiam sie na warunek.................. ................
|
#213 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
hmm, odmeldowuję się w nowej części, chociaż z oczekujących się wyłączyłam jakoś w zeszłej części zdaje się
oby była dla Was szczęśliwa ![]() I w ogóle, to u mnie strasznie kiepsko nie wiem, czy dam radę na spotkanie dotrzeć, już pomijam fakt, że miałam mieć wolne, a będę w pracy... Dam jeszcze znać
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również się melduję w nowej części - cyfra 13 to moja szczęśliwa cyfra
![]() Gratuluję Gwiazdeczce zaręczyn No i dla Olki wielki ![]() ehh jak mi się nie chce pracować
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Bry
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ubrałam się ciepło, a wcale nie ma mrozu. Ja to zawsze trafię z pogodą... Wczoraj byłam w pracy bez czapki i w sukience |
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Podobno ma się już powoli ocieplać
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wstałam zrobiłam śniadanie dla TŻta i zaraz będę go żegnać bo wyjeżdża. ![]() i do soboty znowu sama :/ nie lubię tego! |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
jadę na uczelnię.muszę się dowiedzieć, co mam z egzaminu z retoryki. zrobiłam ten rachunek z Gwizdakowego posta, oczywiście na moje oko wpisywałam dane, i co? wyszło na to, że do listopada powinien się oświadczyć, bo wtedy będzie kończył 26 lat, a to pasuje idealnie Claris, raczej nie pojedziemy, bo z kasą cienko by było, zwłaszcza że chcemy odłożyc na wakacje w końcu... jakoś nie mam humoru dziś i pisanie pracy mi nie idzie :/ udanego spotkania Wam życzę! paaa |
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja na szybciutko bo mi dostawa jedzie,odezwę się jak to "obrobię". Cytat:
Też miogłam nie nazywać tego tak dosadnie. Ale postępowanie tego M.skojarzyło mi się z tym jak robił mój eks...a to zwykły tchórz był. A moi Rodzice też mnie przed nim przestrzegali od początku.Ważne,że już wiesz na czym stoisz,teraz całe życie przed Tobą i nowe możliwości
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, chyba jednak dam ten link z kalkulatorem lubemu
ale pewnie nie będzie chciał zrobić OK, zbieram się, paapaaa |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwie niezbyt zachwycające wiadomości
![]() 1 - nie będzie mnie dziś w Krk prawdopodobnie wypiszą dziś siostrę z dzidzią ze szpitala i brat będzie potrzebował kogoś do pomocy i prosił mnie więc z nim pojadę, mam nadzieję że się nie obrazicie ![]() 2 - Agatka się rozchorowała na dobre a poza tym w pracy do 22 będzie więc też nie da rady prosiła żeby Was przeprosić ehhhh szkoda że nie wyszło nam to spotkanie ale mam nadzieję że przy następnej okazji uda się nam spotka i to w jeszcze większym gronie a w ogóle wstałam rano z dziwnym humorem ![]() nie chce wracać na wyspę ale w domu też nie chce zostać.............
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Grape szkoda
Ale rozumiem, tak rzadko jesteś w domu... Aco do nastroju, to pewnie najbardziej byś chciała zostać w Polsce z Tżtem w swoim mieszkanku/domu, tylko we dwoje, prawda? Ins kuruj się ![]() Frezyjko, Basiek to co? Spotykamy się czy odwołujemy? Ja bym wolała się spotkać, nawet we 2-3, ale decyzja należy do Was. |
|
|
|
#224 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
by wynik był pozytywny!Cytat:
Twój Tż ostatnio tak się starał I czemu u Ciebie kiepsko ?obyy Cytat:
![]() Muszę dzisiaj wymyślić jakieś śniadanko dla Tża bo obiecałam mu,że mu zrobię do pracy
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak rzadko jestem w domu że nie czuje się tu jak w domu i trochę mnie to złości/frustruje wiadomo że wolałabym zostać z nim w naszym domku ale zanim się tam będziemy mogli wprowadzić na dobre to miną jakieś 2 lata ![]() następny urlop w sierpniu i wtedy już na pewno się spotkamy no chyba że zjedziemy wcześniej na stałe
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() A ja troszke zaspałam i dopiero na 11.30 idę Proponuję spotkanie w Trójmieście Może czarownice przylecą do mnie na swoich miotłach?![]() Miłego dzionka!
|
#227 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, jesteś wielka
Uzupełniłam I kciuki za tatę Cytat:
Daj to lepiej tż ![]() SUUUUPER, to co, jeszcze Dzi i jeszcze kto? Przyznać się, która jest z Wawy Cytat:
Cytat:
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, nie wazne, gdzie będziecie, ważne, żebyście byli razem szczęśliwi i wam się tam układało
![]() Crozee, no... khym khym... Może nie będę komentować tego wykładu, bo to jedna wielka masakra. Mężczyzna - pan i władca No a jak wpisałam mojego to... "Optymalny wiek na oświadczyny to: 24 lat". Cudownie Ciekawe, czy mimo takich jasnych znaków, ze już powinien (bo właśnie ma 24 lata w tym roku) to to zrobi...Poza tym dzisiaj weszłam do kuchni, zobaczyłam otwartą puszkę ananasów. Więc wzięłam pół puszki ananasów, pół szklanki płatków owsianych, 3/4 szklanki mleka i zrobiłam koktajl. A co Kiedyś trzeba zjeść coś innego niż pampucha ze śmietaną i cukrem albo bułkę...
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też najpierw sama wpisałam dane swojego,a potem stwierdziłam, że sprawdzę dla pewności, podesłałam mu, ale wyszedł nam ten sam wynik Przynajmniej dane mamy te same
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja za to zjem dzis mojego Tża jak przyjedzie
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
wśród nas jest ludożerca
![]()
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Na dobry początek dnia byłam na pobieraniu krwi. Nie wiem czemu ale krew nie chciała lecieć, jak kobieta trochę utoczyła to w probówce była strasznie gęsta. Ja cała blada i prawie mdleję. W końcu miałam pobieraną krew na leżąco. Ogólnie jak kiedyś będę w ciąży i trzeba będzie co trochę robić badania to będzie masakra.
|
|
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Mój Tż zaczął wpadać w panikę. Ale od początku. W niedzielę była u nas moja mama, siedzieliśmy wszyscy przy herbatce i zaczęła się rozmowa o ślubach (mój kuzyn się żeni w czerwcu). No i mama powiedziała Bartkowi, że spokojnie ma jeszcze 4 lata i nie ma się co spieszyć itp. - oczywiście nie do końca na poważnie. Wcześniej miała inne zdanie, żartowała sobie, że powinien pierścionki oglądać i że mu jego szkoda bo ja wybredna jestem.
Wczoraj zastosowałam pewien "manewr", tj. powiedziałam, że mama ma rację, że ślub nic nie zmieni i ja nie chcę nic zmieniać, bo przecież jeszcze młodzi jesteśmy. No i sie zaczęło. Że jak to, że przeciez chciałam, że on baaaaardzo chce i nie wyobraża sobie nie zrobić tego w tym roku, że chce wkrótce stworzyć ze mną rodzinę. Ja byłam raczej obojętna. Ale kiedy stwierdził, że 4 lat nie wytrzyma, to mu powiedziałam, że przeciez musi dojrzeć, na to on, że już jest dojrzały. Więc spytałam jaka to różnica - oświadczyć się za pół roku czy za miesiąc? On mi na to powiedział, że w zasadzie żadna, ale chce, żeby to było dopięte na ostatni guzik... Ale coraz bardziej chce i nie może się doczekać. Powiedział, że kiedy ja mówiłam o szybkich zaręczynach i ślubie, to czuł się pewnie i stabilnie, a teraz, kiedy chcę to odwlec, to on się boi że mu się wymknę. Jego strach jest spotęgowany dodatkowo faktem, że powiedziałam mu, że dzisiaj idę na piwo ze znajomymi (no, już nie idę, ale co tam). Na jego pytanie o to z kim idę, odpowiedziałam, że i tak ich nie zna Zaczęłam być tajemnicza jak nigdy :P Chyba działa, bo od rana dostałam 3 smsy z buziakami i czułymi słówkami
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlam sie tylko przywitac i uciekam popracowac
milego dnia zycze dziewczynki
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
łaaaaaa
![]() Cytat:
![]() ![]() Uciekam do Tża ![]() do później
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
że zwariowałaś
![]() nie dowiesz sie, aż nie spróbujesz
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Mój się śmiał, że jego matka musiała się oświadczać. A teraz technika tak poszła do przodu, że można podesłać chłopu link coby sobie wyliczył ile czasu mu zostało.
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeeeeeeeeeju, Carmelova
ja też tak kurczę chcę i nie umiem no..... ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- raaaaaaaaaany...... zje go........
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostanę tylko wyniki moich hormonów
Na badaniach byłam a nie krew oddawać. Chciałabym to zrobić bo wiem jakie to ważne ale skoro mdleje przy pobieraniu to raczej nie dam rady.Carmi dobra metoda. Trzeba będzie wcielić w życie
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-02-16 o 11:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

) przyszła sąsiadka, żebym jej rozliczyła PITy, bo chciała je dziś zawieźć do urzędu. No i trochę mi na tym zeszło, bo paru rzeczy nie wiedziałam, nie lubię za bardzo rozliczać obcych. No i Tata się słabo czuł, więc nie wiedziałam, czy mogę wyjść z domu. W końcu jak się zebraliśmy, to pojechaliśmy prosto do teatru, bo inaczej byśmy nie zdążyli... A tam się okazało, że przedstawienie było na 19.30, a nie na 20 jak napisali w Internecie
To poszliśmy na wystawę, ale było już zamknięte...
Ale kiedyś na nie zabiorę P...

gratuluje
oby była dla Was szczęśliwa 
nie wiem, czy dam radę na spotkanie dotrzeć, już pomijam fakt, że miałam mieć wolne, a będę w pracy... 

więc przeczytam dziś to omówienie jeszcze, a reszta (pół artykułu + 24 wiersze + ewentualnie jeszcze raz jeden artykuł) rano i w trakcie zajęć
jeśli swoich, to się spóźnił... już jakieś 3 lata