|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
wróciłam z chemii, padam na pysk, a jeszcze trochę przepisywania przede mną.. ;] dam Wam znać czy przeżyłam to czy nie ![]() ![]()
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
witam
![]() Dzień dobry... Łooo jaka cisza :p idę nadrobić te kilka postów... Dziewczęta co z nami?? :p |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Si! Jest! Jak najbardziej ![]() Grześ i jego tylno- dolne partie też są szekszi ![]() Jak dzieci ![]() ![]() Mamusiu ![]() True po raz 2 ![]() Oni sa tak posrani że ten dialog mógł być prawdziwy ![]() ![]() Już chyba więcej się nie dało ![]() ![]() Tylko dont lałgh z nas ![]() ![]() No nie to jednak nasi siatkarze trochę przystojniejsi od Orków są ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
Cisza cisza cisza...
A ja dziś poprawkę piszę ![]() Boję się ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Nie bój się. Trzymamy kciuki
![]() ![]() Wysłałam Ci zdjęcia ![]() Plina na rozluźnienie ![]() ![]() a co do zdjęcia Kurusia... Nie sądzicie że on tak pozuje z tą piłką jakby trenował do sesji w Cosmo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Karola fotki do Ciebie poleciały.
A ja sie dalej nic nie ucze ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
Arki- zaraz odbiorę. Dziękować
![]() ![]() O której masz ten egzamin?? Dziś i tak się niczego nie nauczysz. Tylko Ci się gorzej pomiesza... Dasz radę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Karola mam o 16 zaraz po pracy. Najgorsze jest to że ja ostatnio bylam pewna na 100% że zdalam. Ba że bede miala ok 4! A jak mam się douczyc skoro nie wiem nawet co poszło zle?!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio brat mnie zalał winem ![]() ![]() ![]() To ja tak mam z tą historią myśli ekonomicznej :/ Nie wiem czego mam się uczyć :/ Na egzaminie naśrajbowałam cały esej a było źle :/Znaczy wg wykładowcy :/ Pozostaje iśc i napisać :/ Skoro i tak nie wiesz czego masz się uczyć to po co masz się uczyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Błenos dijas! >macha kapeluszem sombrero odziana w ponczo
![]() Cisza, jakby Was na Syberię wywieźli ![]() Arki, cholera, no z tym angielskim to jakiś przekręt musi być. Przecież to angol, każdy to zdaje, no. Może się prowadzącemu coś pomyliło. ![]() Będzie dobrze ![]() ![]() Fajnie by było, gdyby więcej ich tam się przymierzało do cosmo-sesji... ![]() A ja dzisiaj na Śląsku będę caaaałe popołudnie do wieczora... ^^
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie może tak dla zasady musieli poprawki zrobić a teraz juz normalnie wszystkich przepuszczą ![]() Mi tam Kuruś do sesji wystarczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łoo matkooo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
To kogo byśmy jeszcze w tej sesji widziały?
Na taki kalendarz - dwunastka - jedziesz! ![]() Zaznaczam: nie tylko Siurak! :P
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-16 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | ||
Zadomowienie
|
hej sisty
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KarÓla by robiła za producenta sesji ![]() Cytat:
![]() powiedz babce 'te tee.. przyuważ z kim fruwasz' ![]() bedzie będzie dobrze!
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-16 o 10:00 Powód: bom palneła błęda ortograficznego który mnie raził:D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm... 12... ale sami Polacy czy gracze +ligi zagraniczni tyz mogom być ![]() ![]() styczeń- IGŁA!!!! ![]() luty- Plina!!! ![]() marzec- Stefan (for Ania) kwiecień- Zibi (for Arki, chociaz wrażenia estetyczne nie tylko dla Arki miłe ![]() maj- Mentos (nie tylko dla Ewci ![]() czerwiec- Abrams ![]() lipiec- Redwitz (no już macie no niech Wam będzie ![]() sierpień- SIURAK ![]() ![]() wrzesień- Dżej Dżej ![]() ![]() październik- Bąku (no trudno żeby jego nie było ![]() listopad- Kadziu ( ![]() ![]() grudzień- Szampon ![]() ![]() a na okładkę bym dała Możdżonka bo on powiedział że taką sesję by chciał ale bez piłki ![]() ![]() ![]() I wielu wielu innych. kurde mój kalendarz powinien mieć co najmniej 24 miesiące ![]() Cytat:
![]() ![]() No a jaaaakkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-02-16 o 10:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, kalendarz powinien być nieco większy jednak...
Ja to bym np. chętnie zajrzała pod koszulkę Pujola ![]() ![]() ![]() I Redwitz - gut czojs (chociaż klata włochata ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-16 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() podoba mi sie ten pomysł ![]() no bedzie ale kiedy ![]() ![]() ee nie wstydź sie same swojaki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Dobra, uciekam. Do wieczora! >macha sombrero na pożegnanie
![]()
![]() |
#3680 | ||
Konto usunięte
|
nie wychodziłabyś z tego pokoju
![]() romans ze Śląskiem trwa nadal ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też bym zajrzała no ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nad Mikko tez się zastanawiałam ale jednak mi on wcale dupy nie urywa ![]() Klata jak u pirata ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak nie uzbierasz do lipca to stawaj na trasie i dorabiaj ![]() ![]() No w sumie ![]() ![]() Nie puszczaj się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() "Matka Śląska" ![]() Me tooooo ![]() ![]() No to jak wszystkie to babcia też ![]() A gdzie nam się Sylwia podziała?? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
Dobry, dobry
![]() Karola się stęskniłaś ??? Na ipli jest już mecz tylko ktoś źle podpisał sety. Karol jest ten moment jak zakładają koszulki na głowę. Tylko kurde Bartek ma ten podkoszulek. Tak sobie pomyślałam, że on to może ma łączone z tymi getrami. Taki strój turbodymomena ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-16 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oszywiście, że się stęskniłam ![]() Ooo lecę obejrzeć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Karola nie bądź miętki wafel zróbmy zdjęcie Bartka w stroju wiesz kogo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no zjazd jest a nawet dwa takze ten tego.. ![]() ekhmm.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Sylwia! Błagaaam
![]() Nie. Tego bym nie przeżyła ![]() On we wszystkim wygląda mega sexi i pociągająco poza tym jednym wyjątkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O masz. To zarobisz spokojnie ![]() ![]() Kłiii tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | ||
Konto usunięte
|
wszystkie by zajrzały
![]() zapraszamy Pierra do Bydgoszczy ![]() Cytat:
![]() TurboKuraś??? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o jakim stroju mowa? ![]() ![]() Siurak? to błąd w druku mam rozumieć ![]() komu komu bo ide do domu ![]() no to skoro Łii to powiadam Ci: cichaj! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do póki na Jego drodze nie stanie Karola. Potem to ona będzie turbo ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-16 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Siurak, Grześ. Obydwaj dadza radę ![]() ![]() ![]() Zamilcz kołku bo nie wiesz co czynisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczo.j.ebny zielony wybaczam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej dobra dobra. Już. Pośmiały się ze mnie? ![]() ![]() ![]() EDIT: A tego pod koniec 23 minuty tez nie widziałam ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-02-16 o 11:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.