Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 08:35   #2191
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Domi - to te same które mnie sie podobają. Dobry gust mamy
Tylko ja chyba wezmę zestaw ze zwierzątkami nr 8 (krówka, konik itp.) coby synek się nie obraził.
Jak to - można sobie wymienić w ramach zetawu

poprostu na innej aukcji ta pani ma tez naklejki pojedyncze i tam sa z nmerami i jej piszesz jakich nie chcesz ze swojego zestawu a jakie chcesz:|) ja zamiast tylu otyli mam jeszcze slimaki, ptaszki, kwiatki , nosorozca

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 08:40   #2192
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
w nocy też budzi się tak samo jak w dzień co 3-4godza te 200ml to nie za dużo zjada?boję się że ją przekarmiam
Martuś wybacz pomyłkę
Już poprawiłam.

A w nocy budzi się o tych samych porach?
Może spróbuj zamiast mleczka dać jej wody albo herbatki?
Albo smoczka jej wsadzić?
Jeszcze możesz też, dawać jej stopniowo coraz mniej tego mleczka, żeby w dzień to nadrobiła i wtedy powinna mniej jeść w nocy

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 08:44   #2193
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
cześć Mamusie

U mnie dziś wstrętna noc. Wieczorem zaczęło mnie telepać, TZ zobił mi gorącą herbatkę i do wyrka, myślałam, że to przeziębienie albo cóś, ale obudził mnie straszny ból brzucha no i miałam noc z głowy!!! Jakieś zatrucie mnie chwyciło
jeszcze zaczęły mi cycki przeciekać, więc walczyłam z laktatorem i w sumie może spałam z 4-5 h.
Na szczęście Olka obudziła się o 7 (zasnęła o 22 ) i teraz znów zasnęła!!

Zagłosowałam na Was Dziewczyny-na wszystkie!

uuuu, superowo!!!! lubię meganki!

Ja dostałam lagunę jak byłam w ciąży, bo TZ stwierdził,ze nie mogę jeździć bez klimatyzacji I w dodatku automat też kupił auto po bardzo atrakcyjnej cenie.

...

DiTu- super te naklejki

No to kupuję
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Haj
Ja dzisiaj już o 7.30 byłam w Urzędzie Skarbowym

I już wiem, dlaczego moje dziecko budzi się o 6
Tatuś jak wstaje robi tyle zamieszania, skrzypi łóżkiem, a potem jak przechodzi koło łóżeczka to wydaje odgłosy jak Robocop, wszystkie stawy mu strzelają i Młody sie budzi
Myślałam, że do roku będzie z nami w sypialni, ale chyba będzie trzeba wcześniej go przenieść do swojego pokoju, żeby się boroczek wysypiał

Pietrusiu, wczoraj zapomniałam napisać, trzymam żeby się Kamilce szybko polepszyło.

Asioczko, Majeczka śliczna, cud malina

Te nalepki co wkleiłyście są świetne, chyba jak będzie Młody miał swój pokoik, to się na takie coś skuszę

Madziu, gratuluję nowego autka Żeby się super jeździło i nie psuło

Domi, skoro Twoja laska tak długo śpi, to nie ma potrzeby jej dokarmiać na śpiocha, więc masz kłopot z głowy

Teściówka została z Filusiem, a ja rano jeszcze odciągnęłam mleko, ale on jadł o 6 i potem nie chciał butelki, teraz śpi, czyli już 3,5 godziny nie jadł, może zacznie sobie sam wydłużać ten czas między karmieniami
Ale ranny ptaszek z Ciebie No to olejować Robokopa, albo do ciepłych krajów z tymi stawami
Fajne , nie? Moje szkraby maja swoje pokoje - więc co - trzeba kupić
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
poprostu na innej aukcji ta pani ma tez naklejki pojedyncze i tam sa z nmerami i jej piszesz jakich nie chcesz ze swojego zestawu a jakie chcesz:|) ja zamiast tylu otyli mam jeszcze slimaki, ptaszki, kwiatki , nosorozca
Super i jeszcze siostrę namówiłam, żeby dla swojej niuńki kupiła

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Martuś wybacz pomyłkę
Już poprawiłam.

A w nocy budzi się o tych samych porach?
Może spróbuj zamiast mleczka dać jej wody albo herbatki?
Albo smoczka jej wsadzić?
Jeszcze możesz też, dawać jej stopniowo coraz mniej tego mleczka, żeby w dzień to nadrobiła i wtedy powinna mniej jeść w nocy
Popieram i przed spaniem zatankować częściej - do pełna u nas działa
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 08:48   #2194
brombusia
Zakorzenienie

Eluś zdrowiej szybko

Cytat:

Ale ranny ptaszek z Ciebie No to olejować Robokopa, albo do ciepłych krajów z tymi stawami
Fajne , nie? Moje szkraby maja swoje pokoje - więc co - trzeba kupić
A jak go mam olejować?
On tak ma od zawsze, a co do ciepłych krajów, to chyba w tym roku się nie zdecyduję, trochę mnie przeraża ilość wszystkiego co musiałabym ze sobą zabrać i bałabym się, że dziecko będzie miało problem z aklimatyzacją, zwłaszcza że, jak wiesz, jechać mogę tylko w środku sezonu, kiedy jest najcieplej.
Myślałam o polskim morzu A gdzie Wy się wybieracie na wakacje w tym roku?

Naklejki kupuj, są świetne

DiTu, Ty nam chyba Madzi jeszcze nie pokazałaś, co?

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 08:48   #2195
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
To i ja dzis pokaze mojego skarbeczka ktory wczoraj mial swoj debiut deserkowy,zajadal az mu sie uszy trzesły

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
a ja dzis zachowalam sie jak jakis przyglup
poszlam sie zwazyc. no wiecie ostatnio poszalalam i byly slodycze. staje na wage a tam 70kg pot mnie zimny oblal bo ostatnio bylo 64kg. ide do tz i mowie mu ze przytylam 6kg bo sie przed chwila wazylam. tz popatrzyl na mnie i powiedzial:
nic dziwnego ze wazysz wiecej skoro wazylas sie z Tomkiem na rekach

nie mogę zagłosować na twojego linka vichy, coś się nie otwiera

Cytat:
witajciewpadłam się pochwalić Oliwią i oczywiście jak zwykle mam małe pytanko
Mała 26skończy 3 miesiące i zjada 200mltylko że to jej nadal mało nawet czasem nie wytrzymuje 4 godz do kolejnego karmieniaco mam zrobić można już zagęszczać mleczko?jeśli tak to w jaki sposób bo zielona jestembardzo proszę o radę

tu pokazuję swoją modelkę
-takie mam duże oczka
-ulubiona pozycja do spania
-poranny makijaż

Cytat:
w nocy też budzi się tak samo jak w dzień co 3-4godza te 200ml to nie za dużo zjada?boję się że ją przekarmiam
spokojnie, Sandra na noc zjada ok 180 ml dziennie

Karenina, za 4 miesiące Andre

A u nas znów było spokojnie. Córka pozwoliła mi się wyspać, chociaż wczoraj padłam już po 20, o 21 wstałam odciągnąć mleko, bo już przeciekałam, o 23 małą nakarmił tz, bo czułam się podle. Teraz jest lepiej. Zobaczymy jak długo
Stary 2010-02-16, 09:00   #2196
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Eluś zdrowiej szybko

A jak go mam olejować?
On tak ma od zawsze, a co do ciepłych krajów, to chyba w tym roku się nie zdecyduję, trochę mnie przeraża ilość wszystkiego co musiałabym ze sobą zabrać i bałabym się, że dziecko będzie miało problem z aklimatyzacją, zwłaszcza że, jak wiesz, jechać mogę tylko w środku sezonu, kiedy jest najcieplej.

No tu już sama musisz wysilić wyobraźnię
Nad morzem ( w Stegnie) byliśmy w te wakacje z Piotrusiem i z brzusiem i było świetnie - w tym roku choć na tydzień musimy pojechać nad morze i gdzieś jeszcze...
A w tamtym roku, kiedy Piotruś miał 10 miesięcy byliśmy w Bieszczadach i we trójkę zdobyliśmy Tarnicę
Kupuję

Pokazywałam o tu
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1263991565

Chciałam jeszcze coś wrzucić do albumiku ale nie wiem jak się tam dostać

Edytowane przez DiTu77
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:25
Stary 2010-02-16, 09:01   #2197
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Kachulko, Tarasiu i Ditu zaglosowalam

dzis jestem sama z chlopakami do 21:30 czyli jak tz sie zjawi w domu to obydwaj beda juz spac.

zaraz sie ogarne to was przelece

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 09:03   #2198
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:

dzis jestem sama z chlopakami do 21:30 czyli jak tz sie zjawi w domu to obydwaj beda juz spac.

sękju
Na Ciebie zagłosowałam jako pierwszą
suuper
Stary 2010-02-16, 09:09   #2199
elalank
Zadomowienie

Cytat:
myślimy o Łagowie (jezioro), byliśmy tam w zeszłym roku, z malutką córką brata TZa i było bardzo fajnie, warunki dla dzieci idealne

ale mi jeździ w brzuchu

chyba też się skuszę na takie naklejki muszę najpierw z TZem pogadać,bo juz mamy zasłonki i dywan dosyć kolorowe, więc nie wiem czy nie będzie za pstrokato

Domi a wstaw prosze fotkę pokoju Poli z tymi naklejkami

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:17
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:12   #2200
DiTu77
Zakorzenienie

A i bym zapomniała - dziś Madzia kończy 2 miesiące muszę zrobić jakieś zdjęcia
Stary 2010-02-16, 09:32   #2201
domi7ks
Zakorzenienie

Z tym Vichy to mozna codziennie glosowac, bo nie kapywuje? Kropko?

Prosze tu kawalek pokoiku

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:37

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 09:35   #2202
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
No to wystawiam moje walentynki

Wiesz co, jak tak patrze na twoich i Kropki chlopcow to jeszcze bardziej marzy mi sie nie parka-synek+coreczka- tylko wlasnie dwoch chlopakow

Chociaz jak patrze na Magdy Izunie i Grzesia... Bedziesz sie musiala Madziu opedzac od amatorow dla Izy jak nic... Bo Grzes chyba da sobie rade z wielbicielkami...

Cytat:
To i ja dzis pokaze mojego skarbeczka ktory wczoraj mial swoj debiut deserkowy,zajadal az mu sie uszy trzesły

Cytat:
Kareninko, Andre jak piszesz budzi się w nocy i boli go brzuszek prawdopodobnie, a on tak ma tylko w nocy? Może te mleczko modyfikowane, którym go na noc dokarmiasz mu nie podpasowało
To dziwne, że tak ładnie spał, a teraz się tyle razy w nocy budzi.
Tylko ze on to samo mleko zna juz od jakiegos czasu a nie spi od niedawna...

Cytat:
-takie mam duże oczka
-poranny makijaż
Jak ona ladnie patrzy w obiektyw prawdziwa modelka

Cytat:

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

A u nas znów było spokojnie. Córka pozwoliła mi się wyspać, chociaż wczoraj padłam już po 20, o 21 wstałam odciągnąć mleko, bo już przeciekałam, o 23 małą nakarmił tz, bo czułam się podle. Teraz jest lepiej. Zobaczymy jak długo

Dziekujemy slicznie

Caly czas jestes przeziebiona?

Dzien doberek

niniejszym oglaszam, iz

moj synek skonczyl dzis 4 miesiace!

oraz dzisiaj mija rok od dnia, w ktorym poczelismy André....wiem to dokladnie, bo pamietam jak bylam u gina po poludniu 15 lutego i bylo jeszcze piekne duze jajeczko na osg a na nastepny dzien nie bylo juz nic... Takze mamy troche podwojne swieto

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:44   #2203
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
witam wtorkowo mamusie i dzidziusie

my dzisiaj niepospaliśmy wczoraj ostatni raz daliśmy bebiko o 20.30 a następnie już bebilon i pobutka co 2-3godzinki o 12 potem 2.10, 5.20, 7.10 i teraz niespi dalej bo niechciała leżec w łóżeczku więc musialam ją dać do leżaczka bujaczka i sobie teraz pogaduje do ściany bo mamy fototapete w takie kwiaty jak kwitnące wisnie czy czereśnie i ona zawsze jak sie obudzi to zaraz odwraca głowę w strone tej ściany i tak jakby się uspokajała a ma chyba nawet wybrane miejsce bo tam są tak mocno wyrazne te kwiatuszki

aha pooddawałam głosy na wszystkie mamusie mam nadzieję że żadnej niepominełam
Pełne przystosowanie do nowego mleczka trwa 2 tygodnie, pamiętam jak z Alą było, też na Bebiku miała straszne problemy z brzuszkiem, przeszliśmy na Bebilon Pepti MCT (ma nietolerancje laktozy) i po 4 dniach widziałam poprawę, a po 1,5 tygodnia ogromną zmianę Będzie dobrze zobaczysz Ale gdyby nadal były problemy z brzuszkiem mimo przejścia na zwykły Bebilon, wybierz się do lekarza i sprawdź czy mała nie ma alergii i przez to się męczy, wtedy pewnie zapisze jej Bebilon Pepti.

Cytat:
Jeśli dziecko tyle potrzebuje to jest ok, gdybyś przekarmiała to ulewałaby na potęgę, po prostu ma większy apetyt

Cytat:

Tatuś jak wstaje robi tyle zamieszania, skrzypi łóżkiem, a potem jak przechodzi koło łóżeczka to wydaje odgłosy jak Robocop, wszystkie stawy mu strzelają i Młody sie budzi
Myślałam, że do roku będzie z nami w sypialni, ale chyba będzie trzeba wcześniej go przenieść do swojego pokoju, żeby się boroczek wysypiał
Robocop
My też Alicje zaczynamy do jej pokoju przenosić, zaczniemy od drzemek w dzień, a jak się przyzwyczai to spróbujemy w nocy ją też tam położyć.

Cytat:
My jedziemy tradycyjnie do Sarbinowa, także morze przez całe 10 dni

Cytat:
Gratulacje

I dla naszego 4-miesięcznego Andre

U nas noc spokojna, Alicja zaczęła wszystko łapać dwiema rączkami, a tak wszystko to buzi pcha, jak taka mała pirania.

Moja córa
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:44   #2204
kropka241
Zakorzenienie

Guciu juz naprawilam

Domi tak mysle ze codziennie mozna glosowac.

Kareninko i Ditu calusy z okazji kolejnych skonczonych miesiecy

ja sie ciesze ze mam 2 synkow. choc nie moge ukrywac ze marzyla mi sie taka sliczna mala Natalie Rose
no ale produkcja zamknieta wiec

my w wakacje nie jedziemy nigdzie.
na poczatku wrzesnia slub i wesele wiec wydatek i tak bedzie duzy. za to po weselu jedziemy tylko z tz na weekend do Paryza

Ravenne 2 fotka jest boska

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:45
Stary 2010-02-16, 09:45   #2205
domi7ks
Zakorzenienie

Ja sie pochwale przy okazji moja modelka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 09:51   #2206
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bogus85 Pokaż wiadomość
Byliśmy na spacerze, u nas gorąco 27 stopni . W domu zabrałam się za zmianę pieluszki, bo miał mokro, a tu nagle- bez żadnego ostrzeżenia- zrobił kupe, taką ogromniastą! Potem odłożyłam go do łóżeczka, włączyłam karuzele i poszłam się oczyścić. Wracam, patrze a on spi! Pierwszy raz zasnął sam w łóżeczku, a w ogóle nie był śpiący, myślałam, że będzie chciał jeść, a tu taka niespodzianka

Też już zagłosowałam na wszystkie
ładny suprajs
Cytat:
witam wtorkowo mamusie i dzidziusie

my dzisiaj niepospaliśmy wczoraj ostatni raz daliśmy bebiko o 20.30 a następnie już bebilon i pobutka co 2-3godzinki o 12 potem 2.10, 5.20, 7.10 i teraz niespi dalej bo niechciała leżec w łóżeczku więc musialam ją dać do leżaczka bujaczka i sobie teraz pogaduje do ściany bo mamy fototapete w takie kwiaty jak kwitnące wisnie czy czereśnie i ona zawsze jak sie obudzi to zaraz odwraca głowę w strone tej ściany i tak jakby się uspokajała a ma chyba nawet wybrane miejsce bo tam są tak mocno wyrazne te kwiatuszki

aha pooddawałam głosy na wszystkie mamusie mam nadzieję że żadnej niepominełam
Mam nadzieję, że na Bebilonie szybko się poprawi

Pogłosowałam mam nadzieję, że na wszytskie choć nie kumam co to za głosowanie

Karenina gratuję 4 miesiecy

Ditu fajne te naklejki. My nie mamy gdzie przykleić, bo remont poddasza stanął i stojiI nie ma pokoiku dziecięcego...echh

Brombusia my chyba na wakacje pojedziemy palcem po mapie, bo spłukani będziemy jak ta lala... Szczepienia mega drogie i zima mega długa i ciężkaNo trudno

Elalank szybciutko zdrowiej

My w nocy mamy hardkor, właśnie mały głodnieje budzi sie alarm robi, ma przeważnie przesikanego pampersa na 10 strone i muszę przewijać, karmić, a on potem szlaleje 2, 3 godziny i ma głęboko spanie a ja umieram z wycieńczenia... Kocham takie nocki

Teraz śpi na mnie, bo nigdzie indziej nie chiał spać a był już zły i zmęczony...

Domi coś masz na twarzy a modelka piękna

Ravenne też mi się bardzo podoba 2 fotka bomba

Marta śliczności

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:53
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:54   #2207
simpatica
Zakorzenienie

haj Mamusie ,
narazie się tylko zamelduje. Madzia do mnie dzwoniła więc lecę zobaczyc która zauważyła że mnie nie było później napiszę co tam u nas kurde zostałam na 64 str...

Edytowane przez simpatica
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:57
simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:58   #2208
domi7ks
Zakorzenienie

Ravenne fajna Niunia, slodko sie tuli do zyrafki

a ze mnei sie leje nie wiem czemu ciagle przeciekam, a jakbym chciala odciagnac to wcale tak duzo nie wychodzi

Stary 2010-02-16, 10:12   #2209
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
witajciewpadłam się pochwalić Oliwią i oczywiście jak zwykle mam małe pytanko
Mała 26skończy 3 miesiące i zjada 200mltylko że to jej nadal mało nawet czasem nie wytrzymuje 4 godz do kolejnego karmieniaco mam zrobić można już zagęszczać mleczko?jeśli tak to w jaki sposób bo zielona jestembardzo proszę o radę

-takie mam duże oczka
-poranny makijaż
Śliczna modeleczka i jak duzo potrafi skonsumowac mlika

Cytat:
Haj
Ja dzisiaj już o 7.30 byłam w Urzędzie Skarbowym

Pietrusiu, wczoraj zapomniałam napisać, trzymam żeby się Kamilce szybko polepszyło.

Marta, Oliwka śliczna, cud malina

Te nalepki co wkleiłyście są świetne, chyba jak będzie Młody miał swój pokoik, to się na takie coś skuszę

Madziu, gratuluję nowego autka Żeby się super jeździło i nie psuło

Domi, skoro Twoja laska tak długo śpi, to nie ma potrzeby jej dokarmiać na śpiocha, więc masz kłopot z głowy

Teściówka została z Filusiem, a ja rano jeszcze odciągnęłam mleko, ale on jadł o 6 i potem nie chciał butelki, teraz śpi, czyli już 3,5 godziny nie jadł, może zacznie sobie sam wydłużać ten czas między karmieniami
Robocop:m dleje:
Brombi jak Ty czasami cos napiszesz to ja leze i kwicze ze ,smiechu:brzydal :
Cytat:
Eluś zdrowiej szybko

A jak go mam olejować?

Wakacje w tym roku nad morzem cale 2 tygodnie,juz w zeszłym roku planowalismy leciec sobie na Majorke ale ciaza wiec sobie darowalismy i wtedy tez bylismy nad polskim morzem

Cytat:

nie mogę zagłosować na twojego linka vichy, coś się nie otwiera

spokojnie, Sandra na noc zjada ok 180 ml dziennie

klask i:dla Sandruli za to ze ładnie spała

Cytat:

Kropka a jak to mozna głoslowac codziennie czy jak bo szczerze mowiac nie bardzo doczytalam?
Cytat:
Gratulacje dla dwumiesieczniaka
Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Wiesz co, jak tak patrze na twoich i Kropki chlopcow to jeszcze bardziej marzy mi sie nie parka-synek+coreczka- tylko wlasnie dwoch chlopakow

Chociaz jak patrze na Magdy Izunie i Grzesia... Bedziesz sie musiala Madziu opedzac od amatorow dla Izy jak nic... Bo Grzes chyba da sobie rade z wielbicielkami...

niniejszym oglaszam, iz

oraz dzisiaj mija rok od dnia, w ktorym poczelismy André....wiem to dokladnie, bo pamietam jak bylam u gina po poludniu 15 lutego i bylo jeszcze piekne duze jajeczko na osg a na nastepny dzien nie bylo juz nic... Takze mamy troche podwojne swieto
Brawa dla czteromiesieczniaka!!!No i mamusia jak dobrze date pamieta,u nas było to 11 lutego
Cytat:
A Ty Domi co sie zakrywasz??????corciA Słodka

Rav malenstwo przesłodkie

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

A no i Kropciu chyba Ty pytałas o Facebooka?ja mam konto ,kiedys załozyłam ale bardzooooo mało tam zagladam

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 10:19   #2210
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

dzieciaczki piekne

Cytat:

dzieki - ja jestem w nich szaleńczo zakochana
my z TZtem zawsze chcielismy parke i sie udało
ale produkcje tez juz skonczyłam choc jakby cos to chcialabym dziewczynke

wielki gratki taki fart ale sie fajnie złozyło

ja sie domyslam kiedy Iza i Grzes sie poczeli - ale pewnosci nie mam
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:21   #2211
kropka241
Zakorzenienie

ja doladnie wiem kiedy zmajstrowalismy Tomka. natomiast Adriana nie mam pojecia bo sie bardzo staralismy o dziecko codziennie i to czasem nawet po 3 razy

Kasiu tak to ja pytalam o facebooka wole fb niz nasza klase

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2010-02-16 o 10:25
Stary 2010-02-16, 10:30   #2212
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym Vichy to mozna codziennie glosowac, bo nie kapywuje? Kropko?

Prosze tu kawalek pokoiku
Bardzo ładnie to wygląda
Cytat:
...

...

Dzien doberek

niniejszym oglaszam, iz

i gratulacje
Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
...

Gratulacje
...
U nas noc spokojna, Alicja zaczęła wszystko łapać dwiema rączkami, a tak wszystko to buzi pcha, jak taka mała pirania.

Moja córa

Drugie zdjęcie - bossskie
Cytat:
...

ja sie ciesze ze mam 2 synkow. choc nie moge ukrywac ze marzyla mi sie taka sliczna mala Natalie Rose
no ale produkcja zamknieta wiec

my w wakacje nie jedziemy nigdzie.
na poczatku wrzesnia slub i wesele wiec wydatek i tak bedzie duzy. za to po weselu jedziemy tylko z tz na weekend do Paryza

Ravenne 2 fotka jest boska

łał - Paryż...
Cytat:

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
...
.

Ditu fajne te naklejki. My nie mamy gdzie przykleić, bo remont poddasza stanął i stojiI nie ma pokoiku dziecięcego...echh

...

My w nocy mamy hardkor, właśnie mały głodnieje budzi sie alarm robi, ma przeważnie przesikanego pampersa na 10 strone i muszę przewijać, karmić, a on potem szlaleje 2, 3 godziny i ma głęboko spanie a ja umieram z wycieńczenia... Kocham takie nocki

Teraz śpi na mnie, bo nigdzie indziej nie chiał spać a był już zły i zmęczony...

...
Trzymam kciuki za rozpoczęcie remontu
Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
haj Mamusie ,
narazie się tylko zamelduje. Madzia do mnie dzwoniła więc lecę zobaczyc która zauważyła że mnie nie było później napiszę co tam u nas kurde zostałam na 64 str...

Cytat:
...

Gratulacje dla dwumiesieczniaka

...

Moje dziecko jest szalone - pół godziny temu dopiero obudziła się po nocy. Cycowała wprawdzie o 7 ale myślałam, że się pobawimy, ale gdzie tam - poszła spać... Może teraz dłużej pobaraszkuje
Stary 2010-02-16, 10:32   #2213
domi7ks
Zakorzenienie

Kropko a robicie slub koscielny czy cywilny tylko?na ile osob? ja dzis zrobilam liste co nam trza bo to juz za 3 miesiace
bedziesz miala biala suknie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 10:45   #2214
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
dzieciaczki piekne

dzieki - ja jestem w nich szaleńczo zakochana
my z TZtem zawsze chcielismy parke i sie udało
ale produkcje tez juz skonczyłam choc jakby cos to chcialabym dziewczynke

ja sie domyslam kiedy Iza i Grzes sie poczeli - ale pewnosci nie mam

gratulujemy 4miesiączków
to już duzy facet jest hi hi

kareninko to miało być dla was ale źle wpisałam

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-02-16 o 10:49
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:48   #2215
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
I dla naszego 4-miesięcznego Andre

Moja córa

Sliczna Druga fotka superasna

Cytat:

Cytat:
Modelka cudna i jak sie jej ladnie uroslo! tylko gdzie mama sie schowala??

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Karenina gratuję 4 miesiecy

Cytat:
Brawa dla czteromiesieczniaka!!!No i mamusia jak dobrze date pamieta,u nas było to 11 lutego

Jasne, ze pamietam....pewnych momentow w zyciu sie nie zapomina, zwlaszcza jesli tak dlugo sie na nie czeka

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość

Cytat:
i gratulacje

A tz wlasnie dzwonil ze juz mamy juz zaplanowane wakacje...jedziemy na 4 tyg do Portugalii...teraz szukam strojow kapielowych...

Stary 2010-02-16, 10:49   #2216
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Caly czas jestes przeziebiona?
mi się marzy trójka, 2 chłopców i dziewczynka, albo 2 dziewczynki i chłopiec, a najlepiej to gdyby przy następnym były bliźniaki... chyba zwariowałam

A przeziębienie... no cóż, fajnie by było, gdyby po jednym dniu przechodziło, ale zaczęło mnie brać już w niedzielę, ale mam nadzieję, że i tak szybko się z tym uporam. Przynajmniej dziś mnie głowa nie boli

Cytat:

Cytat:
Guciu juz naprawilam
już zagłosowałam

i na inne mamusie też

Cytat:
śliczna

A tak w ogóle w ramach akcji odchudzanie, to się wam pochwalę, że przez ostatnie 4 tygodnie schudłam już 3 kg i dziś na wadze ujrzałam mniej niż 62 , tak więc na lato powinnam być znów laska
Stary 2010-02-16, 10:52   #2217
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
gratulujemy 4miesiączków
to już duzy facet jest hi hi

kareninko to miało być dla was ale źle wpisałam
Wiedzialam, ze to dla nas Dziekujemy

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
mi się marzy trójka, 2 chłopców i dziewczynka, albo 2 dziewczynki i chłopiec, a najlepiej to gdyby przy następnym były bliźniaki... chyba zwariowałam

A przeziębienie... no cóż, fajnie by było, gdyby po jednym dniu przechodziło, ale zaczęło mnie brać już w niedzielę, ale mam nadzieję, że i tak szybko się z tym uporam. Przynajmniej dziś mnie głowa nie boli

A tak w ogóle w ramach akcji odchudzanie, to się wam pochwalę, że przez ostatnie 4 tygodnie schudłam już 3 kg i dziś na wadze ujrzałam mniej niż 62 , tak więc na lato powinnam być znów laska

Blizniaki mowisz???? Odwazna kobita z ciebie

Gratuluje spadku wagi
A wlasnie co do wagi....kurcze, ja znow schudlam...wczoraj sie zwazylam i co? No znow 47 kg... Nie wiem co mam zrobic, zeby troszke przytyc...

Stary 2010-02-16, 10:52   #2218
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczynki ja nie pokazuje mojej mordki bo nie ma na co patrzec hihi poza tym- jeszcze mnie ktos rozpozna

Kareninka gratki z okazji tylu "okazji"
a co do wagi to ja jem slodycze i to dosc duzo...wiec waga moja to 54 kg i nei chce schudnac za bardzo....kiedys byla zbyt szczupła...

Aniulka jak sie sprawdzil bujaczek?Twoj tez ma tylko wibracje i nie ma melodii?ja, szczerze powiedziawszy, ze ma tylko wibracje wyczailam dopiero w domu jak kurier przyniosl- nie wiem jak to czytalam na aukcji ale to nic bo moja Polcia ma inne grajace przedmioty

a swoja droga bardzo podoba mi sie ten konik morski:
http://allegro.pl/item917276527_koni..._naklejki.html

Moja Niunia ciagle spi, wlasciwie od niedzielina buzi ma pieluszke
a ile ja rzeczy jestem w stanie wtedy zrobic

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-02-16 o 10:55
Stary 2010-02-16, 10:53   #2219
aniulka8204
Wtajemniczenie

ja tez się pochwalę moim zmierzluszkiem tutaj bo niewiem jak robicie te galerie
to moja Agusia i na pierwszym zdjęciu nawet niechce jej sie główki dzwigac leniuszek jeden
Stary 2010-02-16, 10:58   #2220
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Aniulka jak sie sprawdzil bujaczek?Twoj tez ma tylko wibracje i nie ma melodii?ja, szczerze powiedziawszy, ze ma tylko wibracje wyczailam dopiero w domu jak kurier przyniosl- nie wiem jak to czytalam na aukcji ale to nic bo moja Polcia ma inne grajace przedmioty

a swoja droga bardzo podoba mi sie ten konik morski:
http://allegro.pl/item917276527_koni..._naklejki.html

Moja Niunia ciagle spi, wlasciwie od niedzielina buzi ma pieluszke
a ile ja rzeczy jestem w stanie wtedy zrobic
DOMI bujaczek fajny i sprawdza się dość dobrze bo leżeć w łóżeczku niechce to daję ją na leżaczek ale podkładam taką podusię cienką dosyć bo ona jakoś mi się zapada w tym leżaczku i krzywo potem leży chyba jest za mała jeszcze a wibracje to wiedziałam ze są od początku melodyjke też ma w jednej wiszącej grzechotce ale niejest za fajna
jak pierwszy raz ją puściłam to się rozpłakała az sie zaczełam smiać że jej sie niepodoba a wibracje włączam tylko na chwilke czasami żeby jej się niedobrze niezrobiło

a twoja córcia lubi leżaczek? i jak reaguje na te wibracje?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości