|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: odsypka moterytów, cienie, róż, pędzel EDM oraz inne.....
Cytat:
pisałaś, że chcialabyś ode mnie: serum odbudowujące umerdałam 6.11.2009 jest ważne 6 miesięcy od daty zrobienia, czyli do 6.05.2010, serum na blizny umerdałam 6.11.2009 jest ważne 12 miesięcy od daty zrobienia, czyli do 6.11.2010 peelingu bursztynowego mogę ci odsypać 1/2 czyli 19 gr serum flavo C proponuję 12 ml (będzie w buteleczce z kroplomierzem) serum oczyszczające 12 ml (będzie w buteleczce z kroplomierzem) żel hialuronowo-peptydowy (BU) - mogę zaproponować 5 ml------Tego nie masz ciut wiecej?? myślałam, że mam tylko 5 ml ale znalazło się w lodówce zapasowe kolejne 5 ml więc żelu BU mogę zaproponować 10 ml baza kremowa 1-1-3 (ZSK) 20 ml maseczka algowa ujędrniajaca(NP) 100 ml pojemniczek maseczka algowa rewitalizująca (NP) 100 ml pojemniczek maska trójalgowa (mazidła) 15 g mleczko jedwabne do włosów 50 ml ja za to chciałabym od Ciebie: pędzel EDM cień chanel 3 sample podkładów (Medium Beige Summer, Buttered Tan, Fairly Light Neutral) róż Snooze Bar odsypkę korektora intensive light odsypkę cienia Good China odsypkę cienia Waffel Cone i gdybyś jeszcze dorzuciła odsypke cienia Email Me to było by cudnie ![]() a Ty jak widzisz naszą wymiankę? |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz ogladam na stronie dokładnie co do czego --- i jakie to jest serum oczyszczające?
no zdziwiłam się trochę bo teraz większość ser ma po 42 ml. a kiedyś to było bodajże 25 czy 30 ml. a cena podobna? ciekawe czego w nich jest więcej? nie wiesz? a dobrze pamietam... sera odbudowującego jest połowa a na blizny prawie cały? A i chciałam też puder bambusowy, a w podsumowaniu go nie ma. A jakiś inny masz może do wypróbowania? a może masz jakieś ekstrkty? no i poszukuje odrobiny na wypróbowanie oleju z truskawki i mialiny....przypomniało mi się ![]() Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-02-13 o 18:03 |
|
|
|
|
#243 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i faktycznie początkowo jak kupowałam serum flavo na BU to sprzedawane było jako 40 g teraz jako 42 ml ale z tego co pamiętam i mogę porównać to jest to bardzo podobna objętość nie wiem czego jest w nich więcej... Cytat:
faktycznie! dobrze, że jesteś czujna ![]() musze sprawdzić bo mówiąć szczerze nie pamiętam ![]() Cytat:
masz szczęście ![]() mam resztkę oleju z nasion truskawki ZSK i mogę Ci go sprezentować. zostało go jakieś 1/5 (15ml) czyli w sam raz na wypróbowanie, termin ważności 04.2010 masz może do wypróbowania jakieś "must have" minerałów? chętnie wypróbowałabym jakiś hitów i ja mam pytanko w czym trzymasz pudełeczka z cieniami i różami bo widać, że masz w nich ładny porządek i przejrzyście wszystko widać przypominia mi to pudełko czekoladek |
|||
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
tak to są pudełkam po czekoladkach po Ferrero. A na odsypki sprawdzają sie doskonale takie z w kwadracie z kasetką... http://www.allegro.pl/item912708458_...na_ozdoby.html Hmm... nie wiem, chyba dziewczyny bardzo zachwalają korektor Lavender--szczególnie pod róże---ociepla i wydłuża trwałość...powinnam gdzieś mieć... to też odsypke mogę zrobić.... temtego cienie e-mail również....zawsze lepiej wypróbować Odezwe się wieczorkiem.... i postram się zakończyć wymianę olejem z truskawki też jestem zainteresowana a proszę podaj dokładnie jakie to serum oczyszczające--bo na BU nie mogę znaleść? ania zobaczę, tylko jak stoję z pudełeczkami ![]() Cytat:
|
|
|
#245 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czyli słusznie skojarzyło mi się z czekoladkami Cytat:
![]() Cytat:
serum oczyszczające jest z ZSK a nie z BU http://www.zrobsobiekrem.pl/?274,ser...ajace-30-15-ml czekam na wieści Edytowane przez oleniolek Czas edycji: 2010-02-14 o 13:24 |
|||
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, moze znajdziesz cos u mnie za Meteorki?
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Wstępnie wpadły Mi w oko produkty do włosów --ale muszę poczytać i dam znać
ania ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- oleniolek...witaj... dziękuje za linka...bo coś Mi w głowie siedziało, że serum oczyszczajace z BU ..dlatego nie mogłam zanleść ![]() One też wymerdane w listopadzie? bona stronce podaję 3 miesiace ważności? sorry, za tyle pytań.....ale jak tyle nowych cudów od Ciebie dostanę , że napewnostarczy Mi na długo....dlatego ważne jest jeszcze dość długa data przydatności.... Ania.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Ok, to czekam w takim razie na wiadomość
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kupilam to serum zaraz po tym jak pojawiło się stronie. nie było wtedy jeszcze żadnych informacji o tym produkcie więc napisałam maila z pytaniami i taką dostalam odpowiedz: "Serum oczyszczające ważne jest po zrobieniu przynajmniej 3 miesiące (kwas salicylowy i jego pochodna LHA są także konserwantami). Jeżeli zużyje Pani to serum w ciągu miesiąca to może być trzymane w warunkach pokojowych. Jeżeli dłużej to proponuje jednak trzymać w lodówce. Jeżeli stosuje Pani na dzień krem z filtrem to może to serum być używane także w dzień, odrobinę serum wklepać w buźkę a potem krem i makijaż. Zazwyczaj takie serum stosuje się jednak na noc i może być stosowany po wchłonięciu krem z liposomami. Myślę, że należy tu wypróbować obie wersje i zobaczyć która Pani najbardziej będzie pasowała." Moje serum bylo przetrzymywane w lodówce. Sprawdziło się na noc i musze przyznać, że to jedno z moich ulubionych serów na noc ![]() są efekty i do tego jeszcze pięknie pachnie olejem z pestek śliwki no i zrobila sie z tego reklama serum oczyszczającego
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odpowiedź
![]() Jestem zatem za . Proszęo potwierdzenie zamiany i o adres na PW , jutro wyślę --najpóźniej we wtorek rano. pozdrawiam cieplutko Ann
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kochana!
Kiedys kusiłam Cie Terracotka Guerlaina ![]() Teraz wyczytałam gdzies w którymś wątku ze masz nowiutka Neonature Cocoon ![]() Czy chciałabys ja wymienic w zamian moge Ci zaoferowac: Smackersy nowe mam dwa sztyfty + jeden z aplikatorem i mam kilka dwustronnych tez nowych o smaku i zapachu czekolady i cukierków, mam nowe 15ml CK in2U w orginalnej buteleczce z atomizerem i wiele innych rzeczy tylko powiedz czym Cie kusic i czego szukasz
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
A mam , mam
w zapasie Szkoda, że nie masz wiecej CK in2U --- bo nawet Mi się podoba...ale może sklecimy jakiś zestawik A jakie dokładnie masz smacersy--da radę focie zrobić? Szukam ich dla Córek--bo sama to za "stara dupa " jestem na takie coś ![]() Aktualnie szukam tylko odsypci Motyli, kosmetyków HIP.... ale kuś kochana , kuś......bo może nawet nie wiem, że czegoś pragnę ![]() Ania Cytat:
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
coś za cienie guerlain i flat topa EDM?
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Masz fajnie "cudeńka" w wątku ale prawie napewno flacik poleci do oleniolek a cienie Guerlain obecnie są w negocjacjach za piąteczki.....ale zagladaj Może zostaną ---wiadomo, to targowisko i nigdy nic do końca nie wiadomo ![]() Ania
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jakby się zwolnił to daj znać bo straaaaaaaasznie by mi się przydał
Pędzelek jak ten z Deborah mam ale pomyśle nad nim - nowy jest? Poza tym szukam wielu rzeczy, nie sposób wymieniać
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
juz pisze na PW
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana!
Ja w sprawie Cocoonka ![]() Moze pokusze Cie Katie Price Stunning 30ml EDP dla córek jak i dla ciebie bedzie fajny taki lekko słodki ubytek minimalny![]() CK in2U to miniaturka 15ml z atomizerem Smackersy mam z pedzelkiem ice cream wanilia, w sztyfcie lody wanilia i pink cocoa, takie dwustronne mam bonne bell( tak jak smackers) musze sprawdzic o jakim smaku) mam tez mini bonne bell z jednej strony pomarancz a z drugiej wisnia Nie dam rady zrobic fotek ale dokładnie ci wszystko jak cos napisze ![]() mam jeszcze nowiutka zafoliowana pomadke ochronna Nivea dragon fruit |
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj porannie .....
o zapaszku muszę poczytać bo nie znam zupełnie. A smacersy nabardziej interesują Mnie ==takie w sztyfcie wysuwane a czy One są nowe czy z użyciem ? ania Cytat:
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-02-16 o 09:04 |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
A co byś chciała za pędzelek Deborah?
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
EEEE... tam takie pytanie
![]() już myślałam ,że masz coś ![]() A tak na serio , serio.... to jestem zadowolona z kosmetyków od Ciebie Scotta używałam tylko narazie głównie jako korektor pod oczy--na razie podoba Mi się --gęsty i kolor ok. Na całą twarz raz .....tylko bo nie chce Mi się tyle pędzlem do podkładu machać ![]() No a teraz całusek Ania p/s na pryzmach nie zawiodłaś się? ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Interesują Mnie jakieś smacersy---wysuwane i pomadka nyx---j. róż. Ona jest kremowa? matowa , satynowa czy z połyskiem? Ania
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
eee no to super
z elfikow teraz czekam na paczke- jak mi cos nie podejdzie to dam znac teraz mam jeden puderek niby brazujacy- ladny, ale nie wiem czy kolor dla mnie ok wiec jak cos to dam znac
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem... .czekamy na paczuszkę
A jak coś --to wiesz gdzie Mnie szukać.... no i oczywiście jak coś wpadanie Ci w te "ładne oczko" ![]() A i tak chyba muszę nowy wątek zrobić..... bo jakieś Tu nieesteyczne i szare prześwity powstały Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-02-16 o 12:40 |
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no to jak zalozysz to daj mi znac, zebym sie nie produkowaly tutaj a sie okaze, ze Ty juz nowa miejscowke na wymianke masz
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
TAK JEST
![]() A przy okazjii kliknełam ![]() Ania
|
|
#268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przepraszam, że wsześniej nie odpisałam - nie zauważylam Twojej odpowiedzi demeter jest już nieaktualny, poszedł na aukcji oprócz zapachów mogę zaproponować jakieś cienie, balsamy...? a.a.. i glinkę zieloną do twarzy - maseczkę naturaną Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
to może spisz co masz na zbyciu i do wymiany Ania
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana!Smackersy sa nowe i nieużywane na niektórych moze byc tak jakby wada fabryczna tzn,taka kreska jakby ktos czymś lekko przycisnął.
Dostałam je od ciotki, która pracowala w firmie zajmującej sie Smackersami. Nie sprawdzałam czy te maja jakas kreseczke lub cos bo nie chciałam ich otwierac. Ale moge CI zapewnic ze kontaktu z ustami ani dlonia nie miały ![]() Ten w z aplikatorem tez jest fajny i nie daje koloru. Mam tez nowy błyszczyk B.Spears Midnight Fantasy z zestawu z perfumami ( perfum juz nie mam)Błyszczyk ma aplkator. Mam tez kilka owocowych błyszczyków Naturistic nowych z aplikatorem owocowych bezbarwnych. Wiec jak wymyslimy coś ????
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.