|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
Co to w ogóle za hasło "myślałem że sama to skończysz ale poszło nie po mojej myśli"......? No K U R W A |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec sama widzisz.........zabrakło mi 3 procent..... teraz warunek musze zdac, w kwietniu podobno jest egzamin. musz ego zdac, zeby mnie dopuscili do sesji letniej....... po co ja wybrałam tą szkołe
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro.....ale nie zalamuj sie, wszystko mozna napewno poprawic
Ola - doczytalam dopiero.... jeeejkuuu.... nie wiem co napisac. Jakim strasznym musi byc czlowiekiem ten ...### zeby robic takie rzeczy
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeeeeeeeeeeeeeejku "za moich czasów" też były poprawki, komisy i warunki, na Akademii Medycznej też się łatwo nie studiowało. A się większość zaparła i jednak dyplomy w kieszonkach mamy ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- spadam Idę się uczyć gadać po hiszpańsku (przyda mi się szybciej niż myslałam - za miesiąc jadę na tydzień do Barcelony służbowo ) a potem tż zabiera mnie (lub ja jego, bo tu nie mamy spójności ) do kina na "To skomplikowane". Aleksandretta, kiedy robimy spotkanie? W przyszłym tygodniu: poniedziałek wieczór np? Dzi? co Ty na to ?
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, sorry dziewczyny, nie bede Was juz zameczać moimi problemami ze studiami.. bo mam wrazenie, jakbyscie nie rozumiały co mam na mysli.....
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#279 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Cię rozumiem. Też miałam kiedyś problem ze studiami. Musiałam powtarzać rok i zapłacić haracz uczelni. Bałam się cholernie, że podchodząc do tego egzaminu rok później też nie zdam. Prowadzący lubił uwalić tak 80% zdających. Wiele osób nie mogło podchodzić do obrony przez egzamin u tego pana. Ale wiedząc już jak wygląda egzamin u niego wiedziałam na co zwracać uwagę ucząc się. Przeczytałam wszystko dokładnie kolejny raz. I jakoś poszło. Choć wtedy bardzo to przeżywałam to z perspektywy czasu wiem, że to był drobiazg i bywają w życiu większe problemy. Nie jest łatwo ale dasz radę. Tylko nie załamuj się a szukaj wyjścia z sytuacji. No i jeśli wykładowca jest w miarę ok to może zgodzi się na jakieś dopytanie skoro niewiele Ci brakowało do zdania. Nie łam się!
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
na dopytywanie nie ma szans, u nas jest reżim jak u hitlera;/ wiem, ze waruenk zalicze na 1000000000%, bede uczyc sie, zrobie wszystko, zeby go zdać. tylko chodzi o to, ze ja wykorzystałam swoją szanse, koło ratunkowe. od zawsze wiedziałam, ze nie mam co liczyc na zdanie praktycznej nauki jezyka angielskiego w czerwcu za pierwszym razem. musiałabym być super super, a ja nie jestem, jestem raczej bardzo przecietna. wiec mam w ogole małe szanse na drugi rok. ten kierunek na tej uczelni jest bardzo specyficzny....... chca utrzymać swoją renome i im to zwisa, ze przyjmą na I rok ponad 200 osob, a kierunek skończy raptem 20. taka specyfika.... wiem, ze mozecie mi nie wierzyc, do niedawna nawet mi tz nie wierzył, myslał, ze po prostu przesadzam.... ale sam sie zaczął przekonywać, ze to co mowie, to prawda. czuje sie tu po prostu jak gówno. przez poł roku wiecej sie stresow najadłam niz przez całe liceum... dlatego nie wiem, czy to jest gra warta swieczki.. jesli bede miała mozliwosc sie przeniesc, to napewno to zrobie. posłucham siebie. bo wczesniej chciałąm isc na kolegium, ale wszyscy mi mowili,ze skoro ja taka dobra jestem, to zebym szła do instytutu..... i wyszłam na tym tak.... wiem, ze sa gorsze problemy, nawet jesli strace rok to nic, ale w tym momencie to jest moj najwiekszy problem...
|
#282 | |||
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() już żyje znowu ![]() ![]() Cytat:
do kwietnia dużo czasu ,spokojnie![]() Cytat:
Zapomnij o nimCytat:
![]() i seansu![]() ![]() crozee jeśli będziesz się chciała przenieść to zrób to. Ty wiesz sama najlepiej co zrobić.
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-16 o 15:34 |
|||
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile prostsze by było jakby ze mną zerwał... nie wiedziałabym o zdradzie, o kłamstwach... Przeżywałabym tylko że się odkochał, a teraz wiem, że nie kochał ani trochę... |
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
crozee Przykro mi, ale na pewno się uda na warunku zaliczyć skoro ci 3 % tylko zabrakło i zamiast oglądać statystyki weź się za następny semestr, potem zdasz to i już jesteś na 2. roku.
Nie ma się co poddawać.Olka Co za .... . Naprawdę brak mi słów do niego, po prostu masz szczęście, że przejrzałaś na oczy i masz go już z głowy. A tej byłej nie próbuj tłumaczyć, szkoda czasu, chyba sama musi się przejechać. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zamiaru jej tłumaczyć, jak głupia to niech cierpi. Ja uznałam że warto zaznaczyć że każdą której mówi "kocham" robi w ciula, powiedziałam, a że ona na niego leci... proszę bardzo. Ale jestem pewna że jeśli nie będzie płakać przez niego, to jej kilkumetrowe rogi Marcin dorobi.
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie ja byłam w podobnej sytuacji, mój ex też z 3 naraz kręcił.
|
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech sie bawi,niech kłamie,niech wyrywa laski zobaczymy jak daleko zajdzie..Cytat:
|
|
|
#289 | |
|
Zadomowienie
|
Olu dopiero przeczytałam co się stało. Brak mi słów. Nie mogę uwierzyć, że istnieją tacy hmmm... "faceci"(???) Jemu jaj brakuje. Napisałabym inaczej, ale bana to bym miała jak w banku.
Przykro mi, że musiałaś cierpieć przez takiego d..pka. Dobrze, że ta farsa nie trwała dłużej. Faktycznie, on nikogo nie kocha oprócz siebie. Co on sobie myślał, że zaoszczędzi na dzi..ach, wczoraj blondi, dzisiaj ruda, jutro szatynka (?!), w każdym mieście inna (?!) Twoja mama dobrze powiedziała, tragedia to by była gdybyś miała z nim dziecko. A tak, jesteś młoda i zdolna i znajdziesz kogoś na poziomie. I tego Ci życzę, żeby facet nosił Cię na rękach ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-02-16 o 16:00 |
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
poczta
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Aha, dzisiaj nie wytrzymalam i się wygadałam chłopakowi z którym jestem na "cześć"... no w sumie znamy się od pierwszego roku (on jest rok starszy i mi zawsze mowił co gdzie jest na uczelni), ale kontakty ograniczają się raczej do takiej luźnej gadki na korytarzu. No ale mnie zaczepił, spytał czemu taki humor mam i nie wytrzymałam wiec mnie zaprosił na herbatkę do siebie... Powiem Wam że miło było. Bez zbędnego gadania że nie warto płakać, bez różnych takich, bez pocieszania, tylko ja się wygadałam, on wysłuchał. Powiedział parę miłych słów i zręcznie zmienił temat i nawet mi na trochę poprawił humor. |
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Jejuuu ale mnie wszystko boli
Więc tak na szybko.Carmi fajnie To stary,dobry sposób na nim sprawdziłaś.Crozee bidulko Dasz radę. A jesli uznasz,że nie dasz rady,to po prostu się przeniesiesz-świat się nie skończy![]() Gwiazdeczko po prostu z nim porozmawiaj.Ja dwa dni po zaręczynach-kiedy to leżeliśmy przytuleni- powiedziałam TŻowi,że ja na nic nie nalegam i żeby mi powiedział kiedy będzie gotowy zająć się organizacją. A on mi wtedy powiedział,że on mo że już od jutra,bo po to się oświadczał Hmmm fakt faktem,że te przygotowania nie okazały się tak superowe,ale na szczęście my pozostaliśmy zgodni.Olka no widzisz-taki z niego typ człowieka. Całe szczęście,że już nie będzie Cię ranił. Frezyjko pięknie się Twój TŻ postarał ![]() Eee a ja siedzieć nie mogę,tak mnie plecy bolą A stać tym bardziej![]() A mój TŻ mnie rozwalił Nie wiem czy wiecie,ale ja i Teściowa mamy tak samo na imię. I TŻ mi napisał smsa (niezmiernie odkrywczego): " A wiesz,że po ślubie będziesz Anna P. II? To brzmi dumnie ". Hahaha co za chłop.Ja tym myślałam już 4 lata temu,jak zaczynaliśmy być razem
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że powoli się jakoś zbierasz ![]() Dobrze zrobiłaś (poczta)
|
|
#293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze,że kolega poprawił Ci humor ![]() Cytat:
Dobry Tż ![]()
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle
![]() Jak już mówiłam leniwie się dzień toczy ![]() Mi i Tżtowi ![]() Rano był ambitny plan 8:07 - śniadanie, 9:00 - wymarsz do biblioteki, potem obiad(na mieście) a następnie Tż w pracy ![]() A wyszło: 8:07 - nie ma Tżta, dzwonię - odbiera - zaspał 9:00 - w końcu się zebrał (czekałam godzinę, ale cóż 9:25 - koniec śniadania i decyzja o położeniu się na pół godziny (bo każde z nas było śpiące), odmarsz do swoich pokoi. Plus moje zastrzeżenie, że on ma budzić i pilnować czasu ![]() 11:25 - budzę się i wysyłam smsa do Tżta (zaspał) ![]() 12:00 - krótka rozmowa, decyzja Tżta, że idzie się ogolić itd 13:00 - decyzja o obiedzie ![]() 15:00 - po obiedzie i powolne zbieranie 16:00 - rozstanie (ja poszłam wypożyczyć książki a Tż do pracy )i ponowne spotkanie powinno być około 20 I się go pytam czemu tak przy mnie siedzi i się zbytnio nie śpieszy - i mówi że sam nie wie
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-02-16 o 16:44 |
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia odp w mailu
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam tak czasami:P że jak sobie coś ustale to zawsze inaczej mi to wychodzi![]() też Ci odpisałam
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh olka - powiem ci ze silna i tak jestes bardzo.... bedzie dobrze
|
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Klientka mi przyniosła domowe pączki.Te z dziurką. OOO MATKOOOO
O ja grzesznaaaaa...
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Na pewno sobie poradzisz
wiec sama widzisz.........
) a potem tż zabiera mnie (lub ja jego, bo tu nie mamy spójności
) do kina na "To skomplikowane". 

do kwietnia dużo czasu ,spokojnie
Zapomnij o nim

Twoja mama dobrze powiedziała, tragedia to by była gdybyś miała z nim dziecko. A tak, jesteś młoda i zdolna i znajdziesz kogoś na poziomie. I tego Ci życzę, żeby facet nosił Cię na rękach 

O ja grzesznaaaaa...