|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
Tak wiec chyba jestem szczęściara ![]() Cytat:
![]() Przy kolce lub zaparciu pomocne mogą być : masaż brzuszka, ciepła pieluszka ułożona na brzuszku dziecka, a zapobiegawczo specjalna herbatka z kopru lub rumianku. azzis Gratuluje ![]() żabciaa ty sie delektuj pieknymi widokami a laptopa na te dwa tygodnie zostaw w spokoju ![]() U mnie 43 d a okresu ani widu ani słychu ![]() Ewurka napisz mi czy ty robisz prawko w UK ?? Bo ja zaczynam sie poważnie nad tym zastanawiać . Poczytałam troszke i zakupiłam juz książki ale potrzebuje kilku info od osoby ktora juz jestw trakcie ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-02-16 o 12:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja chyba bez wesela się kiedyś obejdę ![]() Cytat:
Goraczka może być od zebów - tak, jak dzieci boleśnie zabkują, tak i wyrzynanie ósemek jest bolesne chyba te maskotki najbardziej Cię w tym kręcą ![]()
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
Co słychać dziewczynki?
Byłam dziś na rozmowie o pracę... Stresująco bardzo ![]() Do każdego słowa jakiego użyłam zadawili mi kilka pytań. W ogóle takie stresujące pytania i czepialskie, a czemu tak, a czemu to ![]() Nie bardzo jestem z siebie zadowolona ![]() P.S. Klikniecie na mój banerek? ![]()
#1835 |
Rozeznanie
|
Cześć żoneczki
![]() Dziękuje wszystkim za kciuku ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj zamówiliśmy kanapę do salonu i meble do przedpokoju. Mamy też juz upatrzone meble do salonu, ale zastanawiam się czy będą pasować do kanapy. Nie wiemy też na jaki kolor pomalować ściany, marzy nam się jedna srebrna ściana ale chyba jest troche niepraktyczna bo nie mam pojęcia jakie kolory będą pasować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Laseczki
![]() ![]() Iwka28 w sumie z drugiej strony tak dziwnie, zeby moja mamuska sie opiekowala mała..a.le nie wiem nawet gdzie taka opiekunke znaleźć...troche boje sie obcej osobie powierzac dziecka ![]() Kasiaher ja nie dokarmiam i nie dokarmialam. Dzieki temu mam coraz wiecej tego mleka. Postaraj sie Malego jak najczesciej przystawiac, to baardzo pomaga i pobudza laktacje- nawet jak Ci sie wydaje, ze masz malutko mleka. Poza tym kup sobie herbatke HIPPa na pobudzenie laktacji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |
Zadomowienie
|
Szybki ślub cichaczem, a potem cudowna podróż poślubna
![]() Cytat:
![]() Do złotych poduch na kanapie chcecie srebrną scianę? Wydaje mi sie, ze kolor tabasco bardzo pasowałby do Twoich mebelków i kanapy. Do tego jasny dywan i obrazki na scianie w tonacji zbliżonej do koloru poduch. Moze też być jedna sciana w tapecie ( też w tonacji poduch). Wydaje mi się, że kanapa powinna współgrać ze ścianami. Szafki sa w kolorze uniwersalnym będą pasowały do wszystkiego. Natomiast srebrny współgra z kolorem błekitnym, wrzosowym, oliwkowym gajem, orzechem wloskim, śliwką wegierką. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-16 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
wystarczy mi, że u siostry było huczne weselisko - nie chcę się wrobić w taki zapierdziel
![]()
#1841 |
Zakorzenienie
|
Lustereczko, bardzo ładne te meble.
Fajny kolor drewna ![]()
![]() |
#1842 |
Zakorzenienie
|
Hej Żonki,
Azzis - gratulacje ![]() Bylam dzisiaj ze szwagierka zamawiac suknie slubną... ehhhhhh chciałbym przezyc te swoje przygotowania i slub jeszcze raz ![]() lece was nadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek laseczki
![]() Słuchajcie mam do was prośbę, była któraś z was na wakacjach nad morzem?? Polećcie mi jakiś pensjonat w miarę nie drogi. Chcemy coś teraz znaleźć żeby latem już nie trzeba szukać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
Hej Myszko.
Tez bym chciała ![]() ![]() Lustereczko gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nieba mi spadłaś ![]() ![]() ![]() Mozesz mi napisać jak to u ciebie wygląda lub potwierdzic to..... Bo ja wyczytałam takie informacje i teraz chce sie upewnic czy to tak faktycznie wygląda. Chce zdawac prawko wiec -- pierwszej kolejnosci musze wysłać formularz o te specjalne prawojazdy ??? ile to teraz kosztuje ?? -- czy musze najpierw zdac egzamin teoretyczny aby zaczac jezdzić ?? czy jezdze a potem zdaje ??? -- ja osobiscie chce aby uczył mnie mój mąż instruktowa wezme przed samym egz praktycznym bo jest za drogi ![]() -- Czy musze sie zapisac do szkoły jazdy bo wyczytałam ze jesli nie jezdze z instruktorem to nie musze ??? ze porpostu ide na egz . -- czy te tymczasowe prawojazdy maja jakis okres waznosci np 3 miesicace czy moge na nich jezdzic np rok i dopiero isc na ezg praktyczny jak juz bede uwazała ze jezdze swietnie ![]() -- czy faktycznie moge miec tlumacza przy tescie bo moj ang nie jest rewelacyjny pod tym wzgledem - narazie zamowilam ksiazki po poslku ale chyba zamowie tez o ang ![]() -- czy trudna jest ta druga czesc egz te filmiki na szybka reakcje ( bo tego sie obawiam najbardziej ) -- ile kosztuje egz teoretyczny i praktyczny bo wyczytałam ze 30 i 56 funtów. narazie to chyba tyle
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
Hej Scio - fajny tekst w podpisie
![]() ja po naszych krajowych eliminacjach do Eurowizji zakochałam sie w tej piosence http://www.youtube.com/watch?v=ilAWBuCs_KA |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Justyna3333 nie dobieraj sobie do głowy takiej rozmowy, zadają głupie pytania bo wyczytali w jakiś poradnikach, że jak się Ciebie zapytają jakim chciałabyś być zwierzęciem to są super ekspertami od rekrutacji. Takie czasy. Lustereczko - gratuluję kredytu. Fajne drewno na meblach do salonu, ale to do przedpokoju średnio mi się kolor podoba. A nie ma takich do przedpokoju ale z drewna jak do salonu? I srebrna ściana średnio mi się do tej kanapy widzi, ale wiadomo, że kolor na fotkach czasem przekłamany wychodzi, więc ciężko tak jednoznacznie powiedzieć. Domiks - a nie masz jakieś sąsiadki? Albo mama jakiejś koleżanki? Na upartego można poszukać pielęgniarki w ośrodku (zapłacić jej jak za dyżur przy chorym). A jak mała da akurat Wam w ten dzień popalić (już parę miesięcy będzie miała, zaczną jej iść ząbki albo coś podobnego) to będziesz miała wesele z głowy jak będziesz przy niej dyżurować. A na weselu jest co robić, tym bardziej że będziesz połową atrakcji, a mała jest za mała żeby się na nim bawić.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-02-16 o 14:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi jakby ja ktos szczypal za cos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Zakorzenienie
|
u mojej siostry było na 250
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1852 |
Wtajemniczenie
|
domi ale to nie o to chodzi że mam mało mleka , bo mam go sporo tylko jest za mało wartościowy ( słowa lekarza) dlatego dokarmiam , pije tą herbatkę , ale nie wiem czy to ma wpływ na zawartość mleka, dieta przystosowana do karmienia piersią, ale to i tak nic z tego młody bardzo dużo je, jak doi pierś to potrafi to robić nawet dwie godziny , piersi mam nabrzmiałe potrafi tak wyciągnąć obie że czasami wyglądam jakbym wogóle nie karmiła i nadal płaczę wtedy daję mu butelkę zje 90 lub 120 i tym się już najada do syta tak że potem śpi długo, ale wkurzają mnie te kolki kurcze , płaczę , jest nie spokojny
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
A propo na Eurowizję to powinni wysłać Dodę,ona by się idealnie wpasowała w kiczowaty styl tego "festiwalu"
|
![]() ![]() |
![]() |
#1854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo Mandaryna ze swoim dancem. Tylko, że tam chyba trzeba na żywo...
![]() |
#1855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. Powinnaś wysłać formularz do DVLA aby otrzymać tymczasowe prawo jazdy, idziesz na poczte prosisz o formularz, wypełniasz i wysyłasz, kosz w zeszłym roku około 50 funtów i dwa zdjęcia. 2. Możesz zacząć jeżdzić, zaraz po otrzymaniu tego tymczasowego prawa jazdy. 3. Twój mąż może Cię uczyć bez problemu, wykupujesz L na poczcie obklejasz nimi samochód i możesz jeżdzić z mężem, ja osobiście polecam wykupienie kilku lekcji z instruktorem, pokaże Ci on gdzie jeżdzą na egzaminie i będziesz mogła ćwiczyć z mężem. Poza tym pokaże Ci co jest ważne. Ja osobiście jeżdziłam do pracy z mężem, a raz w tyg miałam lekcje z instruktorem. 4. Nie musisz wykupywać, żadnych lekcji z żadnej szkoły jeśli umiesz jeżdzić, zdałaś teorie to idziesz na egz. 5. tymczasowe prawo jazdy nie ma daty ważności. Jedyne co ma ważność to egz teoretyczny, masz rok na zdanie egz praktycznego. potem musisz zdawać wszystko od początku. 6. Możesz mieć tłumacza na egz. ja miałam raz, tylko, że mój za 30 minut wziął 20 funtów ![]() 7. filmiki wyglądają grożnie, ale tam liczy się Twój czas reakcji na %, jeśli wykupisz sobie książke w bsm tam jest płytka z przykładowymi filmikami. Ćwiczenie czyni mistrza ![]() 8. Za teoretyczny płaciłam coś koło 40 funtów, praktyczny około 70. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
nie no co wy w ogole piszecie
Lordi byli najlepsi ![]() ![]() ![]() to juz Doda jest lepsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem jak pokarm moze byc malo wartosciowy ![]() widocznie duzo potrzebuje jesc ![]() moze on porpostu źle chwyta!bo skoro mowisz ze po krmieniu piersi masz dalej nabrzmiale to widocznie źle ssie brodawke. Bo podczas karmienia piers sie oproznia i robi mieciutka. A jakbys miala duzo mleka to by sie tak zrobilo i po jakims czasie znow zapelnila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
azzis- serdeczne gratulacje
![]() ech kobitki pojechał znów mój mężuś w trasę... już mi smutno, ale przynajmniej będę miała czas necika nadrobić ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.