Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 16:57   #31
83evelinka
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
U mnie też paczucha z o3 na medal: braków - 0, zbędnej makulatury - 0, ale niestety, z 04 dla siebie bym wzięła masę.... za 180 zł łącznie(po zniżce). Oczywiście muszę musowo z czegoś zrezygnować Wszystko zależy od zamówień klientek hehe. A czuję, że będzie słabo, bo zaszalały w 03
A tak na marginesie: jedna klientka złożyła mi zamówionko na 170 zł i chciałabym ją jakoś wynagrodzić... jakimś drobiazgiem...Myślicie, że krem do rąk + 2 próbki perfum będą ok? Wiem, że to w sumie indywidualna sprawa, ale jestem ciekawa, ile Wy dajecie swoim klientkom (o ile w ogóle dajecie) za takie zamówienie Dodam, że ta klientka bardzo często składa zamówienie za 100-150zł...
Może dodaj jeszcze jakiś żel senses, ja ostatnio do dużych zamówień dokładam albo żel senses albo daję roletke perfumowaną + oczywiście próbki. Czasami tez i krem do stóp dorzucę,bo klientki je lubią.. Albo kolorówke z netto. u mnie to różnie bywa do kazdego zamówionka staram się coś dorzucic.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
u mnie również w trójce braków brak moje zamówienie zostanie pokryte przez upust a po zniżkach dla Klientek zostanie jeszcze ok 30 za to w czwartym będzie pierwsza dopłata jak nic:P popisałam sobie moje wstępne zamówienie z kolejnych katalogów i wyszło w każdym ponad 100 zł
szalona kobietka

Edytowane przez 83evelinka
Czas edycji: 2010-02-16 o 16:59
83evelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 17:08   #32
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Może dodaj jeszcze jakiś żel senses, ja ostatnio do dużych zamówień dokładam albo żel senses albo daję roletke perfumowaną + oczywiście próbki. Czasami tez i krem do stóp dorzucę,bo klientki je lubią.. Albo kolorówke z netto. u mnie to różnie bywa do kazdego zamówionka staram się coś dorzucic.
Dzięki Ja zwykle dorzucam po próbce perfum (ale chyba z tym skończę, bo żadna nie zamówiła ani jednych), ostatnio także kremów. Ale to za mniejsze zamówienie, nawet 30 zł W tym przypadku muszę się bardziej postarać Dobry żelik nigdy nie jest zły w sumie

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 17:09   #33
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, co do tych podkładów, to na szkoleniu AVONowskim babeczka mówiła, że w żadnym wypadku nie dobierać koloru pod kolor nadgarstka!!! Poza tym powinno posmarować się po policzku jasniejszym i o ton ciemniejszym podkładem i po stopieniu się z temperaturą skóry wybrac odpowiedni kolor.
Ale jestem pojętną uczennicą.

Prosze o opinie o tym nowym tuszu!

Też właśnie zrobiłam wstępne swoje zamówienia na 3 katalogi do przodu. Zdecydowane szaleństwo w K06!
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 17:11   #34
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@malka
Niestety nie zartuje... w czwartek mam miec paczke w COKu z tymi tuszami. Niech ode mnie te felerne tusze wezma od reki. Za tydzien w poniedzialek i tak co prawda zamierzam rbic zwrot na Slowiczej czegos innego... ale czy to moja wina, ze im system nie pracuje jak nalezy czy co? Ani grosza i nie zaplace za te tusze... zaluje, ze jak wczesniej chcialam dokonac ich zwrotu, to jak do mnie wydzwaniali i pisali, ze kuriera mi chetnie podesla... a ja glupia odmowilam, ze nie ma problemu bo i tak bede na slowiczej... A niech by wtedy wyslali tego swojego kuriera specjalnie do mnie po te tusze to moze by im wtedy i system poprawnie zadzialal gdyby poniesli koszty specjalnego wyslania kuriera do mnie..
No właśnie, niech oni się martwią o odbiór. To chore, żeby władować do paczki felerne tusze i wymagać ich zwrotu na swój koszt
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 17:13   #35
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Ja zwykle dorzucam po próbce perfum (ale chyba z tym skończę, bo żadna nie zamówiła ani jednych), ostatnio także kremów. Ale to za mniejsze zamówienie, nawet 30 zł W tym przypadku muszę się bardziej postarać Dobry żelik nigdy nie jest zły w sumie
Moje klientki dzięki tym gratisom polubiły te żele i zawsze dzięki temu polecają je innym i same próbują kolejnych zapachów żeli.
Stary 2010-02-16, 17:16   #36
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
szalona kobietka
No co ja poradzę, że mi się wszystko podoba :P za dużo fajnych rzeczy jest :P teraz torba maja i ruthie w nastepnym demo koralików :P dwa nowe cienie :P dwa produkty za 23 zł:P odlot
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 17:22   #37
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
No co ja poradzę, że mi się wszystko podoba :P za dużo fajnych rzeczy jest :P teraz torba maja i ruthie w nastepnym demo koralików :P dwa nowe cienie :P dwa produkty za 23 zł:P odlot
Faktycznie,jest teraz coraz więcej promocji które wciągają... o zgrozo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 17:29   #38
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Moje klientki dzięki tym gratisom polubiły te żele i zawsze dzięki temu polecają je innym i same próbują kolejnych zapachów żeli.
No proszę, reakcja łańcuszkowa Moje klientki też baaardzo lubią żele-głównie senses- co sprawia, że moja paka jest zawsze mega-ciężka, a zamówienie nie za duże (przeliczając na złotówki)

Cytat:
HEHEHE mam to samo - ach, ten nawał nowości. A co najgorsze przejrzałam 05 i 06 i nie ma tam już RUTHIE czyżby była tylko w 04? Albo ja oślepłam

Cytat:
Faktycznie,jest teraz coraz więcej promocji które wciągają... o zgrozo
Mój portfel najbardziej to odczuwa ale nie tylko. Brak miejsca w szafkach również zaczyna doskwierać Tylko jak tu się nie oprzeć takim okazjom.... Wszystko jest potrzebne, wszystko się przyda ... i tak co katalog...

Stary 2010-02-16, 17:51   #39
katrina1991
Zadomowienie

ja zawsze do zamowienia powyzej 50 zl dodaje cos z oferty netto
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:00   #40
czwartek
Raczkowanie

Cytat:
Mój portfel najbardziej to odczuwa ale nie tylko. Brak miejsca w szafkach również zaczyna doskwierać Tylko jak tu się nie oprzeć takim okazjom.... Wszystko jest potrzebne, wszystko się przyda ... i tak co katalog...
dlatego właśnie lecę wetrzeć w siebie co tylko się da muszę zrobić miejsce w szafkach na te wszystkie nowości

ostatnio w zapasach dokopałam się do hawajskiego balsamu do masażu z planet spa, trochę się go bałam bo zawiera olejek, więc nie wiedziałam jak się będzie wchłaniał, no i rzadki jest, a ja wolę mazidła o gęstej konsystencji - i tu całkowite zaskoczenie, wchłania się w oka mgnieniu, skóra gładziusieńka, cud , a ja tylko jeden z netto czy z oferty specjalnej kiedyś zamówiłam i to jeszcze bez przekanania, a tu takie cudeńko, sto razy lepsze (do nawilżania) niż masło z MM na przykład, ja go chcę z powrotem
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:05   #41
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość
dlatego właśnie lecę wetrzeć w siebie co tylko się da muszę zrobić miejsce w szafkach na te wszystkie nowości

ostatnio w zapasach dokopałam się do hawajskiego balsamu do masażu z planet spa, trochę się go bałam bo zawiera olejek, więc nie wiedziałam jak się będzie wchłaniał, no i rzadki jest, a ja wolę mazidła o gęstej konsystencji - i tu całkowite zaskoczenie, wchłania się w oka mgnieniu, skóra gładziusieńka, cud , a ja tylko jeden z netto czy z oferty specjalnej kiedyś zamówiłam i to jeszcze bez przekanania, a tu takie cudeńko, sto razy lepsze (do nawilżania) niż masło z MM na przykład, ja go chcę z powrotem
o to i dla mnie by się przydało takie cudeńko,szkoda że nie wypróbowałam tego olejku jak miałam szansę..
Stary 2010-02-16, 18:28   #42
ololufe
Zakorzenienie

W k.4 jest tez proocja dosc niezla na PS. Ja sie zawsze zastanawialam nad wzieciem maselka z MM ale 32 zl to troche drogo, a podobno bardzo dobre jest. A w 4 bedzie mozna kupic za 34.90 2 produkty, tak wiec ja sie na to maselko pisze, bo to znaczna roznica w cenie Tylko, ze zakup bedzie bardziej hurtowy bo dwa na raz
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:32   #43
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
U mnie też paczucha z o3 na medal: braków - 0, zbędnej makulatury - 0, ale niestety, z 04 dla siebie bym wzięła masę.... za 180 zł łącznie(po zniżce). Oczywiście muszę musowo z czegoś zrezygnować Wszystko zależy od zamówień klientek hehe. A czuję, że będzie słabo, bo zaszalały w 03
A tak na marginesie: jedna klientka złożyła mi zamówionko na 170 zł i chciałabym ją jakoś wynagrodzić... jakimś drobiazgiem...Myślicie, że krem do rąk + 2 próbki perfum będą ok? Wiem, że to w sumie indywidualna sprawa, ale jestem ciekawa, ile Wy dajecie swoim klientkom (o ile w ogóle dajecie) za takie zamówienie Dodam, że ta klientka bardzo często składa zamówienie za 100-150zł...
U mnie w kat 03 również braków 0 A ja dostanę zbędną makulaturę tzn 10 katalogów 03
Już się nie mogę doczekać paczki.Zawsze dostawałam ją 2 dni wcześniej...a dzisiaj nie(chyba dostanę planowo tzn w czwartek).
Ja zawsze do każdego zamówienia dorzucam próbki,a do dużych zamówień żel pod prysznic/krem do rąk lub coś z netto.Ja na Twoim miejscu dodałabym żel SENSES.

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:38   #44
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość
A ja dostanę zbędną makulaturę tzn 10 katalogów 03
Ja też w swoim podglądzie faktury widziałam 10 gratisowych kat 03, mam jeszcze dwa terminy do zamawiania, może uda mi się jeszcze komuś podrzucić pare katalogów.
Aż dziwne że tyle konsultantek otrzyma darmowych 03
Stary 2010-02-16, 18:42   #45
malgosia27
BAN stały

Bardzo dziękuję za nowy katalog,jest super
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:48   #46
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Ja też w swoim podglądzie faktury widziałam 10 gratisowych kat 03, mam jeszcze dwa terminy do zamawiania, może uda mi się jeszcze komuś podrzucić pare katalogów.
Aż dziwne że tyle konsultantek otrzyma darmowych 03
Ja bardzo liczę, że dostane darmowe katalogi. Wzięłam za mało, a jeszcze znalazły by się osoby, którym bym je dała. Więc ryzykuje i nie zamawiam Może mi się uda. Za to szaleje z 4 to jak nawet ich nie rozdam wszystkich to mi próbki zostaną..

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 19:04   #47
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
W k.4 jest tez proocja dosc niezla na PS. Ja sie zawsze zastanawialam nad wzieciem maselka z MM ale 32 zl to troche drogo, a podobno bardzo dobre jest. A w 4 bedzie mozna kupic za 34.90 2 produkty, tak wiec ja sie na to maselko pisze, bo to znaczna roznica w cenie Tylko, ze zakup bedzie bardziej hurtowy bo dwa na raz

ja też się czaje na tą oferte jak by nie parzył 2 produkty w cenie jednego

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 19:17   #48
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

u mnie paczucha będzie w piatek, nie mogę doczekać sie , dostane dwa lakiery i tusz gratis za te pomadki ciekawe jakie będą
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 19:19   #49
ololufe
Zakorzenienie

@8katharina8
Dokladnie Tzn. moze nie wszystko sie bedzie oplacalo jak np. maseczki, ktore sa tansze w 3, kremy do rak itd. ale te drozsze produkty jak np. to maselko to super promocja. Bo nie przypominam sobie by w katalogu "od tak" schodzili na jego cenie ponizej 30zl a tu jakby nie bylo 2 za 34.90zl
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 19:45   #50
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość

Wiesz co, niesamowite I ja się ostatnio dorwałam do zapomnianego hawajskiego balsamu do masażu - a to dlatego, że wszystkie balsamy mi się skończyły (ciężko pracowałam nad zapasami ) i przez parę dni (do dziś) go używałam właśnie...jest już na wykończeniu

Cytat:
Napisane przez katrina1991 Pokaż wiadomość
ja zawsze do zamowienia powyzej 50 zl dodaje cos z oferty netto
ja podobnie, ale raczej próbkami obdarowuję

Cytat:
Też na 100% biorę masełko i... no wałaśnie mam tu problem- chcę wziąć coś, co się opłaca (czyt. coś co jest drogie bez promocji 2 za 34,90:p), ale nie wiem na co się zdecydować. Lubię w sumie oliwkowy balsam z granulkami, tylko chciałam coś, czego jeszcze nie próbowałam - o ile coś takiego jeszcze tam jest

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość
Ja zawsze do każdego zamówienia dorzucam próbki,a do dużych zamówień żel pod prysznic/krem do rąk lub coś z netto.Ja na Twoim miejscu dodałabym żel SENSES.
Dorzucę senses Zwłaszcza, że mam mały zapasik

Podzielę się z Wami moją opinią o nowym kremie do ciała SSS Dotyk Jedwabiu Użyłam dziś go pierwszy raz po kąpieli Zapach bardzo ładny typowy dla SSS. Ma bardzo gęstą konsystencję (nie jest w ogóle płynny jak balsamy), odważę się nawet napisać, że przypomina masło. Wchłania się troszeńkę dłużej niż balsam i pozostawia lekki film na skórze... Trochę tłusty, ale nie na tyle, żeby nie można było wskoczyć po chwili w ubranie Brałam prysznic 2 godziny temu a nadal czuję natłuszczoną skórę na dekolcie... Mam też suchą skórę na nogach, natomiast teraz - po 2h- jest ciągle nawilżona Pewnie dużo zależy od typu skóry. Mi ogólnie przypadł do gustu Jeśli błyskawiczne wchłanianie nie jest dla Was priorytetem, to polecam

Edytowane przez Yorki
Czas edycji: 2010-02-16 o 19:46
Stary 2010-02-16, 19:48   #51
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

boschee.
skapnęłam się dopiero teraz że nowa częśc już

a co bedzie jak dojdziemy do części 100

ja dostawe mam jutro, juz dzwoniłam do mojego paczkowego ze w nocy ma byc u nas -12stopni
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 19:52   #52
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:

Podzielę się z Wami moją opinią o nowym kremie do ciała SSS Dotyk Jedwabiu Użyłam dziś go pierwszy raz po kąpieli Zapach bardzo ładny typowy dla SSS. Ma bardzo gęstą konsystencję (nie jest w ogóle płynny jak balsamy), odważę się nawet napisać, że przypomina masło. Wchłania się troszeńkę dłużej niż balsam i pozostawia lekki film na skórze... Trochę tłusty, ale nie na tyle, żeby nie można było wskoczyć po chwili w ubranie Brałam prysznic 2 godziny temu a nadal czuję natłuszczoną skórę na dekolcie... Mam też suchą skórę na nogach, natomiast teraz - po 2h- jest ciągle nawilżona Pewnie dużo zależy od typu skóry. Mi ogólnie przypadł do gustu Jeśli błyskawiczne wchłanianie nie jest dla Was priorytetem, to polecam
Brzmi ciekawie, może byłby dla mnie odpowiedni zwłaszcza że moja skóra ma kontakt z solarium i potrzebuje nawilżenia, natłuszczenia.
A jaki ma zapach? Domyślam się,że pewnie delikatny?
Stary 2010-02-16, 20:01   #53
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Brzmi ciekawie, może byłby dla mnie odpowiedni zwłaszcza że moja skóra ma kontakt z solarium i potrzebuje nawilżenia, natłuszczenia.
A jaki ma zapach? Domyślam się,że pewnie delikatny?
Zapach dość typowy dla tej różowej serii SSS delikatny, ładny i dość długo się utrzymuje na skórze (ciągle go czuję). Myślę, że skóra po opalaniu ładnie go przyjmie ) Hmmm... nie sprawdzałam, ale ciekawe czy są próbki do niego... zawsze to bezpieczniej przed kupnem całego kosmetyku

Stary 2010-02-16, 20:04   #54
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Zapach dość typowy dla tej różowej serii SSS delikatny, ładny i dość długo się utrzymuje na skórze (ciągle go czuję). Myślę, że skóra po opalaniu ładnie go przyjmie ) Hmmm... nie sprawdzałam, ale ciekawe czy są próbki do niego... zawsze to bezpieczniej przed kupnem całego kosmetyku
tez jestem zdania ze warto, dawno nie bylo w avonie tak dobrego kremu do ciała, wreszcie cos co nie przypomina lejącego gluta
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 20:07   #55
Hosenka*
Zakorzenienie

Co do kremu do ciała SSS - testowałam go w biurze. Co prawda tylko na ręce ale jak pisałam wcześniej, sądze, ze nada sie nawet do bardzo suchej skóry.
Wydaje sie być lepszy niż z MM z Planet Spa który dla moich nóg jest zdecydowanie za słaby

Aneszna: jak to co będzie? Bedzie dopisek cześć 100

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 20:07   #56
Wronia3
Wtajemniczenie

ciekawe od czego zależy kto dostaje katalogi... ja nie dostałam żadnego a składałam już trzy zamówienia z kat 3 na kwotę ponad 1000zł ;/
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 20:10   #57
patusia22
Zakorzenienie

z podglądu faktury wynika, że nie ma żadnych braków
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 20:10   #58
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
W takim razie chyba skuszę się na zakup tego kremu... Próbek na niego nie znalazłam w formularzu, a w razie czego mogę go zwrócić albo oddam mamie jak mi nie będzie pasował,ale jak dobrze nawilża to pewnie będzie mi pasował.
Dzięki za opis i radę. I Wam dziewczny również

Edytowane przez 83evelinka
Czas edycji: 2010-02-16 o 20:11
83evelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 20:13   #59
smerfetka25
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku
Mam wieści co do mojego szkolenia kosmetycznego, otóż wcale go nie będzie bo OMS stwierdziła że 6 osób to za mało na takie szkolenie.
Ale pocieszam się tym że był u mnie paczkowy, przytachał aż 4 paczuchy dla mnie będzie zmywacz do paznokci, żel clearskin, bransoletka Jasmine kobaltowa i kolczyki mcKayla zastanawiam się jeszcze nad czerwonym lakierem do paznokci Ruby Slippers, no i oczywiście mam zamiar zamówić czerwoną torbę Heidi na drugi termin, zbankrutuję przez was
Stary 2010-02-16, 20:18   #60
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
W takim razie chyba skuszę się na zakup tego kremu... Próbek na niego nie znalazłam w formularzu, a w razie czego mogę go zwrócić albo oddam mamie jak mi nie będzie pasował,ale jak dobrze nawilża to pewnie będzie mi pasował.
Dzięki za opis i radę. I Wam dziewczny również
Nie ma za co polecam się na przyszłość
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
z podglądu faktury wynika, że nie ma żadnych braków
Czyżby żadna z nas nie miała braków w 03? Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca ale na razie dla avonu należy się

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
ciekawe od czego zależy kto dostaje katalogi... ja nie dostałam żadnego a składałam już trzy zamówienia z kat 3 na kwotę ponad 1000zł ;/
też nie dostałam katalogów 03 z zamówieniem 04. a i katalogów 04 dostałam równo 10 - tyle ile zamawiałam. akurat ja się cieszę i dla mnie to + już parę razy się zastanawiałyśmy od czego to zależy, ale kto ich tam wie...

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17237480]tez jestem zdania ze warto, dawno nie bylo w avonie tak dobrego kremu do ciała, wreszcie cos co nie przypomina lejącego gluta[/QUOTE]
ha ha ha... to się uśmiałam dopiero

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości