|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17231525]
tym bardziej że Dorota jedzie swoim samochodem ![]() dzisiaj siedziałam w salonie i tak sobie chuchałam i normalnie para z ust leciała [/QUOTE] wycofali się kolega mnie zabiera.jak byłam mała to udawałam tak, że papierosy palę ![]() o pokój jej chodziło
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko trochę go skrzywdzili na jednym z plakatów promujących "przedwiośnie" tali jego zdjęcie tak od dołu, wygląda na nim tak trochę jak chłopek
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inne piosenki the moldy peaches też polubiłam ![]() ostatnio właśnie często sluchałam soundtracka z Juno ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17231525] kontrolne [/QUOTE] ja byłam dzisiaj (pobrali mi chyba z pięćset litrów krwi a tak serio, to chyba z 8 czy 9 probówek - robiłam wszystkie możliwe badania łącznie z tym na grupę krwi), nie poszłam na dwa polaki (a mam nieobecność na dwóch kolejnych lekcjach jeszcze to nic, że z angola byłam pytana , a na wosie się kłóciłam z babą, że przecież oddawałam jej pracę, a ona jej nie ma - ale znalazła).w ogóle dostałam dzisiaj 4 z wosu ( i 5 za ten pozew, co go zgubiła i znalazła). z pracy klasowej, na której wszystko zmyśliłam ![]() nawet z polaka za prezentację dostałam 4+ (jedna osoba miała wyższą ocenę, ale to za nazwisko więc jestem z siebie dumna, tym bardziej, ze tak naprawdę pisałam ją w ostatnią noc przed oddaniem i nie napisałam nt jednej książki z bibliografii, tzn. wspomniałam tylko, ale nie miałam siły myśleć co by jeszcze napisać)w ogóle, jaka moja baba od polaka jest walnięta na mózg. wiecie co sobie wymyśliła?! że mamy się tej prezentacji NA PAMIĘĆ nauczyć.. i ona będzie z tego pytać za miesiąc a .. i jeszcze nam Z TREŚCI WŁASNEJ PREZENTACJI zrobi sprawdzian! i co?! będzie mi kazała napisać swoją pracę? albo każe mi odpowiedzieć na jakieś pytania, i cokolwiek tam wpiszę i tak mi zaliczy, bo nie ma bladego pojęcia o moim temacie (zauważyłam to oddając jej plan szczegółowy, zrobiłam rażące błędy, które później wyłapałam, a ona ich nie zauważyła nawet )już mam dosyć tej szkoły, serio. rzygam tym wszystkim, tymi nauczycielami.. ![]() mam dosyć. oby mi tylko matura dobrze poszła.. i spadam stąd. uffff.. dobra, pożaliłam się. a tak w ogóle to dzień dobry. Weronika, rano nie miałam nastroju żeby coś napisać, obudziłam się rozdrażniona i niewyspana.. załączę sobie znowu soundtracka z Juno, jest taki pozytywny
|
|
#4175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś oglądałam, ale miałam ochotę jeszcze raz, bo nie za bardzo załapałam o co w nim chodziło. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17231525]dzisiaj siedziałam w salonie i tak sobie chuchałam i normalnie para z ust leciała Najzabawniejszy jest ten entuzjazm. Cytat:
Najważniejsza jest matura, a resztę trzeba olać. Nauczycieli, ich bezsensowne metody. Nie przejmuj się. ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Justyna, chciałam obejrzeć Twoje zdjęcie ze studniówki, ale macie zablokowaną galerię. ![]() hahahaha, musicie to zobaczyć. http://demotywatory.pl/939785/Odpowiedz
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-16 o 19:22 |
||
|
|
|
#4176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cho do mnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na gadu Ci wyślę
|
||
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, ja oglądałam tylko pierwszą część TBE.
bardzo mi się podobał film, ryczałam kilka razy (bo w ogóle jestem bardzo emocjonalną osobą.. i wszystko wypłakuję )najbardziej podobał mi się też fragment z tą skrzynką na listy.. i później jak spotkał tą dziewczynę (nie pamiętam jak miała na imię - Mary, Kate? chyba nie.) po tych X latach jako prostytutkę i znowu się wrócił do czasu dzieciństwa - ten motyw z ojcem-pedofilem, jak stanął w obronie tej dziewczyny.. aż mnie naszła ochotę żeby obejrzeć wszystkie części. ale w tą sobotę oglądam z dziewczynami film ze 100dn. ![]() jak mi się uda to wam w końcu tego poloneza pokażę ![]() ja też chcę zobaczyć
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Okej.
Rodzice mi nie zostawili kluczyków i papierów od pandy
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/985407/Prezerwatywy-poprosze mnie ten rozśmieszył
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- przezorny zawsze ubezpieczony. wzięłabyś pandę i byś jeździła.. i zamiast na chleb pieniądze wydać to na paliwo byś wydała. ![]() a tak serio, czemu nie zostawili? bali się, ze gdzieś pociśniesz?
|
#4180 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo nie mogliśmy palic w piecu wczoraj .a to swoją drogą Cytat:
ja brałam paluszki i wtedy udawałam Cytat:
![]() a ta kolesiówa z polaka to naprawdę jakaś walnięta jest za przeproszeniem. wytrzymamy te dwa miesiące Cytat:
![]() az mamę zawołałam i mówię : Mamo ,mamo patrz para z ust mi leci . odblokujcieee Justynaaa.poproszę też
|
||||
|
|
|
#4181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie dzisiaj taki seans zrobiłam. Wszystkie obejrzałam. Nie jest to mój ulubiony film (bo najgenialniejszy jest 'Milczenie owiec', no i 'Titanic'), ale te są z tych, które mnie bardziej wciągnęły. W niedzielę może wykroisz trochę czasu? ![]() Cytat:
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już tak jeździłam, to nie rozumiem. Kluczyki, to wiem, że gdzieś w domu są, zapasowe. A papiery to mama ma pewnie w torbie. Jakbym się uparła to i bez bym mogła ![]() O to, że gdzieś pojadę, to raczej się nie bali, bo mi pozwalają. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Nie ja, Dorota chyba
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
nie mam troszkę czasu was cytować, ale czytam sobie ![]() demoty z Wallym i Prezerwatywami zaj.ebiaszcze a soundtrack z Juno faktycznie jest taki pozytywny. aż sobie go posłuchałam, bo mam dziś taki... dziwny nastrój... chciałabym już, żeby było po wszystkim... żeby już był czerwiec. ten mój dziwny nastrój się wziął chyba z tego, że miałam dziś chemię i robiliśmy maturę. hm... dziwne to jest, że jak robię je sama, to lepiej mi idzie, ale może to dobrze, bo jak ktoś na mnie patrzy, to trochę stresu wprowadza i ... to takie do matury podobne chyba. jakoś... w ferie wzrosła mi pewność siebie, a teraz co? znowu spadła. znowu jakieś napięcie, że nic nie umiem, że się nie nauczę, że nie dam rady... a przecież... nie jest tak... im to wszystko bardziej mnie osacza, tym gorzej jest mi cokolwiek zapamiętać... jestem wiecznie... poddenerwowana. Martyna, czemu robiłaś badania? Karolina, uwielbiam pomidory z puszki )moja mama zawsze tak je przyprawia, że maja zupełnie inny smak jami.A z kolegom, to rozumiem. Szkoda, że nie ma pieniędzy. a... jakbyś Ty pojechała do Niego? w ogóle... Twoi rodzice wyjechali i tak Ci pozwolili ?gadałyście o tych samobójstwach i z początku zgadzałam się z Beatą, zdawać by się mogło, że samobójstwo to taki... krzyk bezradności. próba zwrócenia na siebie uwagi. wołanie o pomoc. ale strasznie egoistyczny. nie do końca to rozumiem, może i dobrze, bo chyba jedynym sposobem na zrozumienie takich rzeczy jest ich przezycie. a z drugiej strony, Weronika masz rację. a w sumie też byłam świadkiem osoby chorej na depresję, tylko... widziałam też wygraną tej osoby. i nie wiem jak bardzo ktoś musiałby być chory, by zdecydować się na ten krok. bo przeciez.. trzeba wziąć się w garść. i... są zawsze sposoby na wszystko. inne niż ten. mam film ze stu, łaaa... zerknę sobie. ehe. Justyna, chciałąbym też zobaczyć wasze photky Beata, błagam Cię, mimo, że pójście do lekarza wiaże sie z wyjsciem na mróz, to weź idź Ty do niego. Aż tak bardzo Ci nie zaszkodzi to wyjscie i wrocenie do domu. To moze być coś poważnego, może jakieś powikłanie. Na prawdę jestem chora którys raz z koleii w tym roku. Nie lekceważ tego. A może to coś błahego, tylko wtedy sie utwierdzisz w tym i bedziesz spokojna. choc ja doskonale Cie rozumiem, bo robie zawsze tak samo lecze sie sama.tylko... nigdy az tyle czasu nie byłam chora ![]() albo jesli sama chcesz sie leczyc, to weź kup amol sobie i pij, jedz czosnek ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- A i Martyna, rozumiem Twoją irytację ![]() ale aż nie wiem co Ci powiedzieć, bo... to już szkoda słów. mój tata kiedys powiedział, że Ci nauczyciele... musza miec po prostu poczucie, że mieli jakiś wkład w nasza maturę, w nasze prezentacje, nawet jeśli palcem nie kiwnęli. i to prawda, niestety. |
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Ups.
![]() Dorota Cytat:
Ale dam radę, muszę. ![]() Przejdzie mi, przejdzie mi, przejdzie mi. Będę to powtarzać jak mantrę, aż stanie się prawdą. Idę jutro na chemię i nic mnie nie powstrzyma. Czosnku zżarłam już 1,5 główki w czasie choroby. Od wczoraj piję syrop z cebuli. Obie rzeczy mi smakują. Mogłam nawet pić ze smakiem przegotowaną wodę. ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- http://www.forum.biolog.pl/zadania-m...ne-vt19372.htm polecam.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-16 o 20:13 |
|
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
No.
Tylko jak mnie zapraszasz to zrób całe wiadro tego penne od razu. ![]() Cytat:
Cytat:
Chciałabym już móc żyć po swojemu, a nie zgodnie z ich zasadami. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17235051]u mnie w domu bo nie mogliśmy palic w piecu wczoraj .a to swoją drogą Aa. ![]() A, Justyna, przypadkiem chyba do mnie wysłałaś zdjęcie. Ale to nic, bo i tak bym chciała.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam to forum i ciągle 'jeszcze tylko jedna strona i idę do chemii'. Nowe uzależnienie.
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Utwierdziłam się, że nie wszystkie odpowiedzi na tym forum są z głowy (co mnie pocieszyło, bo czułam się głupia w porównaniu z tamtymi osobami ). Niektóre odpowiedzi są słowo w słowo z vademecum operonu.
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę Parówczaku ;* wszystkie damy radę ! ![]() kontrolnie, mama mi załatwiła skierowanie na morfologię, grupę krwi, mocz, ob, mocznik w surowicy, żelazo, ALT, amylazę w surowicy.. daj spokój. ![]() Cytat:
![]() chcę czegoś nowego.. chcę zacząć inny rozdział
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-02-16 o 21:10 |
||
|
|
|
#4188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że szkoda. No pozwolili. Wydaje się dziwne, no ale moi rodzice nie mają już siły do mnie. Grzecznym dzieckiem to ja nie byłam nigdy. Powiedziałam wprost, że to moje życie i sama sobie je ułożę jak chcę. Mogą mi tylko doradzać, ale to nie znaczy, że ja te rady wykorzystam. Czasem im też nieźle pocisnę, ale o swoje zawalczę. W te wakacje np. całe dwa tygodnie byłam w domu. A reszta to wszystkich poodwiedzałam, a rodzice to tylko sms dostawali, że wszystko ok. Cytat:
![]() Swoje imię zobaczyłam i tak se myślę co Ty za brednie o mnie piszesz A później zobaczyłam o co chodzi. |
||
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Daj mi maila, bo chyba nie mam ![]() Cytat:
, albo ile musiałam mamę namawiać, żeby chociaż w sylwestra gdzieś poszli dokładnie są tacy zasiedziali, a mnie to coraz bardziej irytuje ![]() Bo mi się do klasy chciałaś zapisać
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
haha, a ja wam powiem, że rewolucja w domu
bo od jakiś 3 tygodni prowadzę zdrowy tryb życia (skończyłam z niezdrowym żarciem i ćwiczę). i dzisiaj mnie ojciec informuje, że od jutra ze mną ćwiczy i mama też jak ich w krzyżach pizgnie to dopiero będzie ![]() ale doceniam inicjatywę ![]() idę się wykąpać i spać ![]() dobranoc Gniotki ;* PS. zobaczcie, ze tylko trochę ponad 800 postów zostało do końca wątku może czas pomyśleć nad tytułem kolejnej części? ( o kurna ! to będzie już szósta ! )
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-02-16 o 22:41 |
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Za co niby ?
Cytat:
A do matury miałyśmy się uczyć. |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
W kontekście, że jak Cię rodzice nie kochają, to chociaż my
![]() Dobranoc Żbiki, jutro mam kolejny pracowity dzień ![]() ;* |
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, no tak, tylko Wy mnie kochacie.
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, ja myślę, że rodzice też tak trochę Cię kochają
ale my to całym sercem !a oni?! powiedz, co to za miłość jak Ci kluczyki i dokumenty od pandy zabrali? my byśmy Ci tego nie zrobiły ! ![]() dzień dobry, cześć i czołem, Makarony z sosem grzybowym ! ![]() Weronika wczoraj narzekała, że się rano nie przywitałam - to się witam miłego dnia Dzióbki Moje;*
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, cześć i czołem. Pytacie skąd się wziąłem? Jestem wesoły Romek. [
Poważnie chciała się zapisać do Twojej klasy? ![]() Cytat:
Moja mama jak widzi, że ćwiczę to tylko oczami przewraca i mówi, że 'znowu du.pą trzęsę' ![]() [tak, trzęsę, dzięki czemu nie mam nadciśnienia i nadwagi, a do tego stawy mnie nie bolą. wiem, że wiek też gra tu rolę, ale sam fakt jakie ma podejście do ćwiczeń nie napawa optymizmem. I tak mój dziadzio jest najlepszy. Nie wiem czy Wam opowiadałam. Pewnego, pięknego dnia postanowił się odchudzać. Wstał rano, zważył się, zjadł jedną, małą kanapeczkę, popił herbatą (a jakże by inaczej, popić trzeba). W ciągu dnia z pół godziny przemierzał korytarz wymachując rękoma (to miał być sport ]----------------- Drukuję arkusze. Idę niedługo na chemię. Idę. Mówiłam, że nic mnie nie powstrzyma. Ale jest trochę lepiej.
|
|
|
#4196 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i bardzo dobrze ![]() mój tata kiedyś ze mną też się odchudzał a z racji tego że dzisiaj zaczyna się Post to mam postanowienie że nie bedę jadła słodyczy,chipsów itp . zobaczymy czy wytrzymam .no trzeba by było pomyślec.ale ten czas szybko leciii Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ;* już środek tygodnia. o jej. wezmę się za prezentację i potem do ang. miłego dnia ;* |
|||
|
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
([1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17244974] i bardzo dobrze ![]() mój tata kiedyś ze mną też się odchudzał a z racji tego że dzisiaj zaczyna się Post to mam postanowienie że nie bedę jadła słodyczy,chipsów itp . zobaczymy czy wytrzymam .Dzień dobry ;* już środek tygodnia. o jej. wezmę się za prezentację i potem do ang.[/QUOTE] Mój nawet schudł trochę "bo jak w domu nie może być żadnych słodyczy, gazowanych napojów mi nie każecie kupować, to jak nie schudnąć? " ale później stwierdził, że to dobrze jednak, lżej mu a mama miała problemy z kolanem (kiedyś się przewróciła i przez rok miała punkcje, bo jej się zbierała woda, od tego czasu, przez kilka lat, puchło jej jak dużo chodziła/na upał ), schudła z 10 kg i zachwycona, że kolano prawie zdrowe, że nogi nie bolą ![]() Ja tym razem uderzam na powiatową bibliotekę, bo w tej mojej nic nie ma
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-02-17 o 10:55 |
||
|
|
|
#4198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo rzeczywiście Cytat:
najlepsza wg mnie była właśnie część 1, później 3 i na końcu 2 Musisz zobaczyć, świetny jest serio ![]() Jejku muszę przeczytać 3 grubaśne lektury przez te ferie Nie wiem, jak ja to zrobię ... w dodatku jutro jadę na 3 dni (kraków + zakopane) to już w ogóle widzę, że mi się to uda ![]() także nie wiem, czy jeszcze będę tu dziś, bo musze iść na zakupy, pakować się i jeszcze poczytać, ratunku więc jak coś to odezwę się pewnie dopiero w sobote wieczorem Macie facebooka ?
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy
![]() Ja mam , Martyna, Marta, Kamila (riddim), o tych wiem
|
|
|
|
#4200 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W ogóle tam mądrzy ludzie muszą siedzieć, bo już w wakacje o maturze rozmawiali .Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
Miałam się za to wczoraj zabrać, a i tak cały czas siedziałam nad biologią. Dobrze, że ja bardziej humanistyczna, więc nie będzie to raczej problemem, pewnie zajmę się tym dzień przed szkołą .Ja nie mam facebooka i w sumie nie wiem o co w nim chodzi. To trochę jak n-k chyba ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

a tak serio, to chyba z 8 czy 9 probówek - robiłam wszystkie możliwe badania 

)
?
). Niektóre odpowiedzi są słowo w słowo z vademecum operonu.
wszystkie damy radę !
]
Idę.
" ale później stwierdził, że to dobrze jednak, lżej mu