Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 22:12   #391
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
jeszcze jedno wam wrzucę
łoł ale erotico a ja coś tam widzę,widzę,widzę

Ilsa

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:17
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:18   #392
onlythebest
Raczkowanie

Kawka 3 zdjęcie boskie...Ty śliczna, a Tż ma talent

A co do Licealnych ciąż to ja właśnie skończyłam oglądać dalsze losy dziewczyn, czyli "Teen mom" na zagranicznym MTV
http://www.mtv.com/shows/teen_mom/series.jhtml

Tak się wkręciłam w angielski, ze obejrzałam tez wszystkie odcinki Mtv Made na tej stronie a jest ich kilkadziesiąt.

Niestety co do Luffki i OlkiR...nie miałam wątpliwości że to się tak skończy...zresztą pewnie jak większość nas ...stety czy niestety postronny obserwator widzi więcej niż sama zainteresowana...ech...ob y teraz nadeszły dla Was radosne czasy dziewczyny...

Biska gratuluję ponownych zaręczyn no i interesu...jak masz jakieś pytania to wal jak w dym do koleżanki po fachu

Gwiazdeczka i dla Ciebie tez ogromne gratulacje

Justynka tego Twojego to tylko lać i patrzeć czy równo puchnie...jakieś rozdwojenie jaźni ma chłopak chyba....I dzięki za zaproszenie na FB

Dzi strasznie fajnie że znów zaczęłaś pisać...

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:18   #393
Gleniusia
Zakorzenienie

no erotico jest, mimo że bardzo subtelne
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:20   #394
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
no erotico jest, mimo że bardzo subtelne
rozbudza zmysły
Stary 2010-02-16, 22:22   #395
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
rozbudza zmysły
Madzia normalnie nie mogę z Tobą
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2010-02-16, 22:24   #396
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Madzia normalnie nie mogę z Tobą
Stary 2010-02-16, 22:25   #397
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
dobra, sorry dziewczyny, nie bede Was juz zameczać moimi problemami ze studiami.. bo mam wrazenie, jakbyscie nie rozumiały co mam na mysli.....
ja rozumiem, dlatego właśnie, że jestem arcyprzeciętna i niesystematyczna, wolę pracować, niż się uczyć, a nade wszystko spędzać czas z ukochanym, wybrałam takie, a nie inne studia. Przesiew był niewielki i tylko na pierwszym roku, kiedy to miałam poprawki jak 3/4 roku, które - w moim przypadku - były bardzo proste. Różnica jest taka, że na pierwszym roku nie można u nas brać warunku.
I od tamtej pory to już z górki. Aż do ostatniego egzaminu. Choćbym wykuła na blachę wszytsko, ona jest profesorką, więc i tak ma większą wiedzę niż ja. Od jej humoru zależy, czy uwali, czy nie :/ pocieszam się, że to 4. rok, więc raczej nikogo nie wyrzucą.
Ale wiem, co to znaczy... Dasz radę, zobaczysz. I to powinno Cię zmotywować, żeby potem dłużej się uczyć przed egzaminami. A może pojedź na MOST albo Erasmusa? Tak czy siak, będzie dobrze

Frezyjko, kochany ten Twój chłopc

Ola, dziewczyny napisały już wszystko. Trzymaj się, po prostu

Kawa, jesteś taka seksowna jak ja bym chciała tak wyglądać!!!!!!!

luffcia, powiem jedno: WRESZCIE!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę

Muszę Wam powiedzieć dwie rzeczy :P
Poprosiłam konkubenta, by wyliczył ten idealny wiek na oświadczyny, co Gwizdak podrzuciła. I zrobił. Powiedzial, że to bzdura itd. Ale wyszło... 27 lat. A więc wg kalkulatora czekam jeszcze półtora roku a luby mówi: "Co? aż tyle?"

I druga rzecz... Dziś coś tam rozmawiamy i on do mnie, że skoro jest ode mnie trzy lata starszy, to ja jestem taaaaka młodziutka, a on wprost przeciwnie, taki stary, więc ja za trzy lata to będę stara... panna ja na to mina z cyklu i pytanie: "panna?", a on "ale Cię łatwo podpuścić, Skarbie... Choć skoro są takie terminy tych sal itp., to może jeszcze panna,ale nie liczyłbym na to". Ja starałam się nie okazać, że to miłe, ale od razu zauważył moją minę, wyglądającą mniej więcej tak: ino bez kwiatka

Każcie mi napisać pracę
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:32   #398
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
I druga rzecz... Dziś coś tam rozmawiamy i on do mnie, że skoro jest ode mnie trzy lata starszy, to ja jestem taaaaka młodziutka, a on wprost przeciwnie, taki stary, więc ja za trzy lata to będę stara... panna ja na to mina z cyklu i pytanie: "panna?", a on "ale Cię łatwo podpuścić, Skarbie... Choć skoro są takie terminy tych sal itp., to może jeszcze panna,ale nie liczyłbym na to". Ja starałam się nie okazać, że to miłe, ale od razu zauważył moją minę, wyglądającą mniej więcej tak: ino bez kwiatka

Każcie mi napisać pracę
No widzisz już coraz bliżej a widać,że on nawet jak żartuje to myśli o tym poważnie tylko lubi się z Tobą drażnić

a teraz śmigaj do napisania pracy
Stary 2010-02-16, 22:36   #399
Gleniusia
Zakorzenienie

Naj, ale fajnie, już niedługo...

i natychmiast siadaj do pisania pracy! możesz sobie robić przerwy, ale pisz
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-02-16, 22:39   #400
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusiulka Pokaż wiadomość
I tutaj Wam zazdroszczę... Dzisiejsze czasy, to nie czasy naszych rodziców, nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że oni mieli łatwiej...
Pokolenie naszych rodziców nie miało łatwiej. Oni po prostu mieli mniejsze wymagania. Nie można było normalnie kupić mieszkania czy samochodu bo były talony, przydziały itp. Więc nie myśleli co trzeba zrobić przed ślubem. A dziś mało kto chce po ślubie mieszkać w 2 pokojach z rodzicami.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:39   #401
tusiulka
Raczkowanie

Dziewczyny, a może mi powiecie jak się zniechęcić do zaręczyn? Nie wiem no wywalić je z głowy, do kosza i o tym nie myśleć, nie pragnąć...
Stary 2010-02-16, 22:41   #402
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry
O rany, nie wiem, czy pamiętam, co komu miałam pisać...
Elizka, no chciałam zamówić akurat te, co na zdjęciu, żade ine, bo na każdy model musiałabym skompletować chyba 10 osób ale uznałam koniec końców, że nie chce mi się kombinować, może podobne znajdę w Deichmannie
Olka, NIE PISZ do niego, nie odpowiadaj na smsy, telefony - nie jest wart złamanego grosza!!! I mam szczerą nadzieję, że nas podczytuje a co do poczty - bardzo dobrze ;przytul:
Frezyjko, aaaaaaaale super prezent widziałam reklamy czegoś takiego nieraz i sobie myślałam, jakby było fajnie, gdyby mój Tż coś takiego wymyślił... niestety, kilka dni temu dowiedziałam się, że on nie z tych i na takie pomysły nie wpada cóż, dostać czasem kwiatka bez okazji też bedzie
crozee, dzisiaj możesz pojęczeć, popłakać i ponarzekać, ale od jutra - bierz się w garść! Kto powiedział, że Ty nie będziesz jedną z tych, co zdadzą wszystko w 1 terminie na II rok? piszesz, że Cię nie rozumiemy - my rozumiemy, ale chcemy Cię wesprzeć, wierzymy w Ciebie!
Candy - aaaaa, zamówiłam takie same buty, tylko szare! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1266347022 świetne są!
Naj - pisz pracę!

Za kciuki dziękuję szykujcie się na kolejną ich porecję za tydzień dziś zaliczyłam 1,5 artykułu, tzn. 1 esej Zagajewskiego i połowę "Podróży zimowej" Barańczaka - wiem, głupkowate zastady został mi jeszcze 2 esej Zagajewskiego (ale nie liczę go, bo gość fajnie pisze i na pewno dam z nim radę bez problemu), druga połowa Barańczaka + artykuł Hejmeja o muzyczności tekstu (liczę jako jedno, bo to ten temat), no i Nycza o dekonstrukcjonizmie i posstrukturalizmie Derridy, który jest największą miazgą ze wszystkich miazg. Pani doktor podeszła do sprawy dość otwarcie, nie czułam się osaczona ani przytłoczona, co się przy niej często zdarza starałam się żartami i komentarzami rozluźnić atmosferę sama dla siebie i chyba mi się udało najgorsze jest to, że spałam dzisiaj, uwaga... CAŁE 0,5 H! :/ Nie mogłam usnąć, do 5 rano się przewracałam na łóżku, a o 5:30 zadzwonił budzik... jestem nieprzytomna potem zebranie (szczęśliwie - dość owocne, choć dwie koleżanki zrezygnowały z pracy redakcji i zostało nas zaledwie kilka osób), kurs tańca - też całkiem ok, choć pod koniec się słaniałam na nogach - i domek jutro idziemy ze znajomymi do kina na "Parnassusa" TŻ też miał iść, ale przebąkiwał coś o jutrzejszej LM, więc pewnie nie pójdzie z nami... ale akurat w tym przypadku mi to nie przeszkadza mamy większe pole do popisu dla hermetycznych żartów, bo idziemy paczką humanistyczną, a TŻ to elektryk energetyk elektrotechnik i kilka innych elektro

Tusiulka, ja wiem? Po prostu sobie wmawiać, że ich nie chcemy a serio - zdystansować się ja to wcielam w życie i jestem spokojniejsza chociaż dzisiaj, jak byliśmy na kursie, rozmasowałam TŻowi ramię, bo miał strasznie sztywne po siłce, na co on: "O Boże, nie przestawaj, jesteś cudowna... to może jedźmy po pierścionek" - na taki tekst to się zjeżyłam ale tak prywatnie, w głowie, po cichu a tak całkiem głośno to dostał plaskacza w czoło

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:44
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:43   #403
najfajniejsza
Zakorzenienie

aaaa tam, na nic się nie nastawiam. Podejrzewam, że rok to minimum, jakie poczekam. Głównie dlatego, że mój książę zawsze jest nieprzyzwoicie zdziwiony, że "ten czas tak leci" czyli np. "Co? mieszkamy ze sobą już 9 miesięcy?!", "jesteśmy ze sobą już ponad 3 lata?!", "mam już 26 lat?!" itd.

wiecie co... ja bym nawet tę pracę pisała, ale tak mi się chce spać, że nie wiem, czy dam radę. biorąc pod uwagę, jak fascynująca ona jest, to już w ogóle...
Stary 2010-02-16, 22:48   #404
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Bry

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
nonon chyba znalazłaś na niego sposób... a co do spotkania pisała do mnie Basiek ze to przelozenie spotkania spowoduje że może justynka i choji tez znajda czas przy nastepnej okazji

no i Ins wyzdrowieje

ojoj... coś strasznie z tym spotkaniem nam nie idzie
ale musi w końcu wyjść!

Do trzech razy sztuka

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Luffka To swietnie! Miło wiedzieć, że tak długo odkładane rozstanie było najlepszą rzeczą, jaką mogłaś zrobić, by znaleźć szczęście

Ale namieszałam bratu w komputerze... Ja to powinnam zostać organizatorem konkursu dla informatyków Bo zrobiłam coś takiego, że jedynie format jest chyba tylko dobrym rozwiązaniem...

Aaa co do tych "Licealnych ciąż". Też je oglądałam. I czasami to była jedna wielka masakra. A w niektórych odcinkach było naprawdę słodko.. Aż mi się oczy szkliły, jak te dziewczynki nagle stają się takie poważne, dorosłe. Szkoda tylko, że dużo więcej czasu zajmuje to przyszłym tatusiom.
Dziewczyny, a czy te "Licealne ciąże" można gdzieś zobaczyć z napisami, albo dubbingiem? Bo też bym chciała obejrzeć

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
bwahahahahahaha to ja się kroje razem z Toba

justynka napisała że ona może w piatki poniedzialki i weekendy w krakowie wiec jakos tak sie musimy zorganizowac jak cos....

piszcie kiedy kolejne propozycje spotkania oby juz takie ktore dojda do skutku
Ja w poniedziałki mogę dopiero po 19.00 piątek co drugi, a weekendy? Niedziele zazwyczaj z Tz'em a co drugą sobotę raczej mam wolną

Widzę że Karmi proponuje piątek, mam na popołudnie na praktykę, ale gdybyście organizowały spotkanie, to spróbuję się zamienić

Cytat:
Napisane przez m@dzik-n Pokaż wiadomość
Witam Waswszystkie bardzo serdecznie jako "raczkująca" Wizażanka i co do tematu wątku również oczekująca na ten szczególny dzień - zaraz przed ślubem.

Pozdrawiam
Hej

Kawka superowe zdjęcia

Widziałam że wychwalałyście Tż'a Frezyjki, lecę na pocztę przeczytać
Aaaaaaaaaa.. ja tez chcem taki telegram

Edytowane przez Basiek19
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:51
Basiek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:51   #405
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

jak byliśmy na kursie, rozmasowałam TŻowi ramię, bo miał strasznie sztywne po siłce, na co on: "O Boże, nie przestawaj, jesteś cudowna... to może jedźmy po pierścionek" - na taki tekst to się zjeżyłam ale tak prywatnie, w głowie, po cichu a tak całkiem głośno to dostał plaskacza w czoło
i po co ten plaskacz? mogłaś go przytulić to już coś,że tak powiedział

Cytat:
aaaa tam, na nic się nie nastawiam. Podejrzewam, że rok to minimum, jakie poczekam. Głównie dlatego, że mój książę zawsze jest nieprzyzwoicie zdziwiony, że "ten czas tak leci" czyli np. "Co? mieszkamy ze sobą już 9 miesięcy?!", "jesteśmy ze sobą już ponad 3 lata?!", "mam już 26 lat?!" itd.

wiecie co... ja bym nawet tę pracę pisała, ale tak mi się chce spać, że nie wiem, czy dam radę. biorąc pod uwagę, jak fascynująca ona jest, to już w ogóle...
heh faceci nie przywiązują uwagi do takich rzeczy:P

Pisz,pisz
Stary 2010-02-16, 22:53   #406
justyna_dt
Zakorzenienie

Madzia, eeeee, on sobie jaja ze mnie robił, dlatego dostał na mnie to wrażenia nie robi, bo rok temu o zaręczynach mi nawijał średnio co drugi dzień

Stary 2010-02-16, 22:55   #407
tusiulka
Raczkowanie

Cytat:
Bry
O rany, nie wiem, czy pamiętam, co komu miałam pisać...
Elizka, no chciałam zamówić akurat te, co na zdjęciu, żade ine, bo na każdy model musiałabym skompletować chyba 10 osób ale uznałam koniec końców, że nie chce mi się kombinować, może podobne znajdę w Deichmannie
Olka, NIE PISZ do niego, nie odpowiadaj na smsy, telefony - nie jest wart złamanego grosza!!! I mam szczerą nadzieję, że nas podczytuje a co do poczty - bardzo dobrze ;przytul:
Frezyjko, aaaaaaaale super prezent widziałam reklamy czegoś takiego nieraz i sobie myślałam, jakby było fajnie, gdyby mój Tż coś takiego wymyślił... niestety, kilka dni temu dowiedziałam się, że on nie z tych i na takie pomysły nie wpada cóż, dostać czasem kwiatka bez okazji też bedzie
crozee, dzisiaj możesz pojęczeć, popłakać i ponarzekać, ale od jutra - bierz się w garść! Kto powiedział, że Ty nie będziesz jedną z tych, co zdadzą wszystko w 1 terminie na II rok? piszesz, że Cię nie rozumiemy - my rozumiemy, ale chcemy Cię wesprzeć, wierzymy w Ciebie!
Candy - aaaaa, zamówiłam takie same buty, tylko szare! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1266347022 świetne są!
Naj - pisz pracę!

Za kciuki dziękuję szykujcie się na kolejną ich porecję za tydzień dziś zaliczyłam 1,5 artykułu, tzn. 1 esej Zagajewskiego i połowę "Podróży zimowej" Barańczaka - wiem, głupkowate zastady został mi jeszcze 2 esej Zagajewskiego (ale nie liczę go, bo gość fajnie pisze i na pewno dam z nim radę bez problemu), druga połowa Barańczaka + artykuł Hejmeja o muzyczności tekstu (liczę jako jedno, bo to ten temat), no i Nycza o dekonstrukcjonizmie i posstrukturalizmie Derridy, który jest największą miazgą ze wszystkich miazg. Pani doktor podeszła do sprawy dość otwarcie, nie czułam się osaczona ani przytłoczona, co się przy niej często zdarza starałam się żartami i komentarzami rozluźnić atmosferę sama dla siebie i chyba mi się udało najgorsze jest to, że spałam dzisiaj, uwaga... CAŁE 0,5 H! :/ Nie mogłam usnąć, do 5 rano się przewracałam na łóżku, a o 5:30 zadzwonił budzik... jestem nieprzytomna potem zebranie (szczęśliwie - dość owocne, choć dwie koleżanki zrezygnowały z pracy redakcji i zostało nas zaledwie kilka osób), kurs tańca - też całkiem ok, choć pod koniec się słaniałam na nogach - i domek jutro idziemy ze znajomymi do kina na "Parnassusa" TŻ też miał iść, ale przebąkiwał coś o jutrzejszej LM, więc pewnie nie pójdzie z nami... ale akurat w tym przypadku mi to nie przeszkadza mamy większe pole do popisu dla hermetycznych żartów, bo idziemy paczką humanistyczną, a TŻ to elektryk energetyk elektrotechnik i kilka innych elektro

Tusiulka, ja wiem? Po prostu sobie wmawiać, że ich nie chcemy a serio - zdystansować się ja to wcielam w życie i jestem spokojniejsza chociaż dzisiaj, jak byliśmy na kursie, rozmasowałam TŻowi ramię, bo miał strasznie sztywne po siłce, na co on: "O Boże, nie przestawaj, jesteś cudowna... to może jedźmy po pierścionek" - na taki tekst to się zjeżyłam ale tak prywatnie, w głowie, po cichu a tak całkiem głośno to dostał plaskacza w czoło
Tylko jak to zrobić zeby się zdystansowac?
Stary 2010-02-16, 22:56   #408
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusiulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a może mi powiecie jak się zniechęcić do zaręczyn? Nie wiem no wywalić je z głowy, do kosza i o tym nie myśleć, nie pragnąć...
niestety, ja nie poradzę nic, bo sama nie wiem
z tym że ja ogólnie podchodzę do tego oczekiwania na wesoło - przecież to cudowne, że jestem z kimś, kogo kocham, i czekam na te zaręczyny jak na prezent gwiazdkowy za dziecka czasem mi tam się szepnie na smutno, ale ogólnie to jestem radosna. i chyba o to chodzi
Cytat:
Bry

jak ja Wam zazdroszczę kupowania butów przez internet... ja mam takie stopy beznadziejne: po pierwsze - obcierają mnie nawet skarpetki (serio, raz tak było!), więc zawsze muszę przymierzyć.
a po drugie - uwaga - mam w lewej stopie sześć palców , więc po prosru muszę sprawdzić, czy mnie but nie gniecie. Nie, żeby palec jakoś odstawał, ale jednak zdarza się, że but nie pasuje.

No i ten Twój to jak mój chyba jednak nie będziesz na końcu kolejki oczekujących

w ogóle mój luby też niedawno mówi mi, że mam żarty zbyt yntelygentne jak jestem wśród "swoich". jakiś czas temu był świadkiem, jak koleżanka przygotowała dla mnie krzyżówkę, której pytania dotyczyły naszych znajomych i nas, więc były po prostu takie lekkie i zabawne, ale za to hasło brzmiało: "monoftongizacja dyftongów". Strasznie mnie to rozbawiło, zwłaszcza jak przy takiej głupiej lasce z informatyki rozmawiałyśmy o tym, że "monoftongizacja dyftongów jest zjawiskiem redundantnym", na co ona zrobiła wielkie oczy

w ogóle marzył mi się zawsze taki niezrozumiały dla niewtajemniczonych temat pracy mgr

daj znać, jak "Parnassus"
Stary 2010-02-16, 23:02   #409
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Kawa, no śliczota z ciebie Zdjęcia też są piękne. W ogóle, to pasuje do Ciebie czerwona szminka. A to bardzo odważny kolor i nie każdemu pasuje

Justynko, dobrze, że już częśc masz za sobą

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
(...)
jak ja Wam zazdroszczę kupowania butów przez internet... ja mam takie stopy beznadziejne: po pierwsze - obcierają mnie nawet skarpetki (serio, raz tak było!), więc zawsze muszę przymierzyć.
a po drugie - uwaga - mam w lewej stopie sześć palców , więc po prosru muszę sprawdzić, czy mnie but nie gniecie. Nie, żeby palec jakoś odstawał, ale jednak zdarza się, że but nie pasuje.

No i ten Twój to jak mój chyba jednak nie będziesz na końcu kolejki oczekujących

w ogóle mój luby też niedawno mówi mi, że mam żarty zbyt yntelygentne jak jestem wśród "swoich". jakiś czas temu był świadkiem, jak koleżanka przygotowała dla mnie krzyżówkę, której pytania dotyczyły naszych znajomych i nas, więc były po prostu takie lekkie i zabawne, ale za to hasło brzmiało: "monoftongizacja dyftongów". Strasznie mnie to rozbawiło, zwłaszcza jak przy takiej głupiej lasce z informatyki rozmawiałyśmy o tym, że "monoftongizacja dyftongów jest zjawiskiem redundantnym", na co ona zrobiła wielkie oczy

w ogóle marzył mi się zawsze taki niezrozumiały dla niewtajemniczonych temat pracy mgr

daj znać, jak "Parnassus"
1.No ja nie mam 6 palców, ale mam po 2 zrośnięte do połowy Miło wiedzieć, że jeszcze ktoś ma dziwne stópki

2. Umarłam po pierwszym słowie

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 23:05   #410
najfajniejsza
Zakorzenienie

medeline, moje też są zrośnięte tzn. mam tak: paluch jest normalny, drugi też, trzeci też, czwarty i piąty połączone są błoną (w sensie że skórą ), a piąty i szósty są zrośnięte kością.
Stary 2010-02-16, 23:10   #411
justyna_dt
Zakorzenienie

Naj, ach, my poloniści ale hasło wymiata musimy z naszymi sobie taką krzyżówkę walnąć albo polonistyczne kalambury co do kupowania butów przez neta, to ja też nie powinnam, raz kupiłam tylko i były za duże, ale za taką kwotę to zaryzykuję zwłaszcza że są bardzo ładne ale z Twoim palcem to rzeczywiście może nie ma co ryzykować ech... te chłopy dam znać po filmie, oczywiście, jak się oglądało
Medeline dziękować a właśnie mi przypomniałaś, że nie napisałam, jak to się śliniłam do fotek Kawki

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

A, miałam jeszcze pisać odnośnie trudnych słów - dzisiaj kolega mi uświadomił, że nie jestem debilem wczoraj czytałam artykuł Hejmeja o muzyczności tekstu (chodzi o "zastosowanie" tekstu do melodii), wpadłam w panikę, bo nie rozumiałam przynajmniej dwóch słów w każdym zdaniu (!). Uznałam, że jestem głupia i niedouczona... Dzisiaj z kolei siedzę przed salą i czekam na babkę, czytając tego Zagajewskiego. Podchodzi kolega z klubu tanecznego, rozmawiamy, nagle on patrzy do tekstu i mówi: "Jezu, jakie wy macie słowa na tej polonistyce: a n t y m e t a f i z y c z n a"... i wtedy uznałam, że nie jest ze mną źle, skoro jeszcze rozumiem, co to znaczy

Stary 2010-02-16, 23:14   #412
najfajniejsza
Zakorzenienie

hehehe, Justyna, to kumpela tak miała z panem z autobusu, który na jej stwierdzenie: "nie rozumiem aluzji" zareagował pytaniem: "czego?"
w ogóle bardzo mi się podobało, jak jedna pani doktor mówi nam tak: "to wielce absorbujące - studiowanie filologii narodowej" - poczułam się wtedy TAAAAAAAAAKĄ patriotką )

PS mam już tytuł
Stary 2010-02-16, 23:15   #413
carmelova
Zakorzenienie

Naj Ty kosmitko kochana Ja miałam taki temat pracy mgr, że każdy robił wielkie oczy i miał mine kota srającego na pustyni :P A temat to "zasada ne bis in idem w art. 54 konwencji wykonawczej do układu z Schengen :P
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 23:19   #414
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

PS mam już tytuł

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Naj Ty kosmitko kochana Ja miałam taki temat pracy mgr, że każdy robił wielkie oczy i miał mine kota srającego na pustyni :P A temat to "zasada ne bis in idem w art. 54 konwencji wykonawczej do układu z Schengen :P
Stary 2010-02-16, 23:20   #415
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
O matko ja tam miałam prosto: "Pisownia internautów (na przykładzie forum wizaz.pl)" nawet któraś pytała ostatnio chyba
Naj i coś wymyśliła yntelygentnego?

Stary 2010-02-16, 23:21   #416
najfajniejsza
Zakorzenienie

Carmel ) faaaaaaajny temat, właśnie dlatego mój mi się nie podoba, jest zbyt oczywisty
a tak serio to mam dwóch faworytów: facet koleżanki pisał o "wpływie tlenku glinu [jakiegoś tam] B-2098075784 [w sensie jakieś tam cyfry] na zjawisko [i tu już nie pamiętam, bo były to same słowa brzmiące gorzej niż najtrudniej ]"

a drugi to nie wiem, czy prawdziwy, ale podobno jakiś student czegoś związanego z biologią miał taki temat: "co w pępku siedzi?" i pisał o bakteriach z pępka
Stary 2010-02-16, 23:21   #417
Gleniusia
Zakorzenienie

Ale mnie czaszka boli...

Idę do łóżeczka, na 8 rano mam fitnesschyba sobie przełożę na inny dzień, bo tak to załamka

Dobrej nocki, kosmitki
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-02-16, 23:24   #418
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Carmel ) faaaaaaajny temat, właśnie dlatego mój mi się nie podoba, jest zbyt oczywisty
a tak serio to mam dwóch faworytów: facet koleżanki pisał o "wpływie tlenku glinu [jakiegoś tam] B-2098075784 [w sensie jakieś tam cyfry] na zjawisko [i tu już nie pamiętam, bo były to same słowa brzmiące gorzej niż najtrudniej ]"

a drugi to nie wiem, czy prawdziwy, ale podobno jakiś student czegoś związanego z biologią miał taki temat: "co w pępku siedzi?" i pisał o bakteriach z pępka
Szczerze? Miał o czym pisac Naprawdę...

W ogóle która z Was myje co 2 dni pępek patyczkiem do uszu? Czy tylko ja?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 23:25   #419
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

wrocilam z pracy, nadrobilam (prawie godzine mi to zajelo), i nie mam sily odpisywac - ide spac

aaa kawuszka piekne fotki - sliczna babeczka z ciebie
Stary 2010-02-16, 23:26   #420
najfajniejsza
Zakorzenienie

Justynko, tytuł mojej pracy semestralnej na historię jp brzmi następująco:
"Inteligencja, inteligent, intelekt
O etymologii leksemu inteligencja i jego synonimów"
miało być "i pochodzących od niego semantycznie coś tam coś tam" ale to za długo :P

Przy Was to ja tego za Chiny nie napiszę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości