|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
łoł
ale erotico ![]() a ja coś tam widzę,widzę,widzę![]() Ilsa ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-16 o 22:17 |
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
Kawka 3 zdjęcie boskie...Ty śliczna, a Tż ma talent
A co do Licealnych ciąż to ja właśnie skończyłam oglądać dalsze losy dziewczyn, czyli "Teen mom" na zagranicznym MTV http://www.mtv.com/shows/teen_mom/series.jhtml Tak się wkręciłam w angielski, ze obejrzałam tez wszystkie odcinki Mtv Made na tej stronie a jest ich kilkadziesiąt. Niestety co do Luffki i OlkiR...nie miałam wątpliwości że to się tak skończy...zresztą pewnie jak większość nas ...stety czy niestety postronny obserwator widzi więcej niż sama zainteresowana...ech...ob y teraz nadeszły dla Was radosne czasy dziewczyny... Biska gratuluję ponownych zaręczyn no i interesu...jak masz jakieś pytania to wal jak w dym do koleżanki po fachu ![]() Gwiazdeczka i dla Ciebie tez ogromne gratulacje Justynka tego Twojego to tylko lać i patrzeć czy równo puchnie...jakieś rozdwojenie jaźni ma chłopak chyba....I dzięki za zaproszenie na FB Dzi strasznie fajnie że znów zaczęłaś pisać...
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
no erotico jest, mimo że bardzo subtelne
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od tamtej pory to już z górki. Aż do ostatniego egzaminu. Choćbym wykuła na blachę wszytsko, ona jest profesorką, więc i tak ma większą wiedzę niż ja. Od jej humoru zależy, czy uwali, czy nie :/ pocieszam się, że to 4. rok, więc raczej nikogo nie wyrzucą. Ale wiem, co to znaczy... Dasz radę, zobaczysz. I to powinno Cię zmotywować, żeby potem dłużej się uczyć przed egzaminami. A może pojedź na MOST albo Erasmusa? Tak czy siak, będzie dobrze Frezyjko, kochany ten Twój chłopc ![]() Ola, dziewczyny napisały już wszystko. Trzymaj się, po prostu Kawa, jesteś taka seksowna luffcia, powiem jedno: WRESZCIE!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę Muszę Wam powiedzieć dwie rzeczy :P Poprosiłam konkubenta, by wyliczył ten idealny wiek na oświadczyny, co Gwizdak podrzuciła. I zrobił. Powiedzial, że to bzdura itd. Ale wyszło... 27 lat. A więc wg kalkulatora czekam jeszcze półtora roku ![]() I druga rzecz... Dziś coś tam rozmawiamy i on do mnie, że skoro jest ode mnie trzy lata starszy, to ja jestem taaaaka młodziutka, a on wprost przeciwnie, taki stary, więc ja za trzy lata to będę stara... panna i pytanie: "panna?", a on "ale Cię łatwo podpuścić, Skarbie... Choć skoro są takie terminy tych sal itp., to może jeszcze panna,ale nie liczyłbym na to". Ja starałam się nie okazać, że to miłe, ale od razu zauważył moją minę, wyglądającą mniej więcej tak: ino bez kwiatka Każcie mi napisać pracę |
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już coraz bliżej ![]() a widać,że on nawet jak żartuje to myśli o tym poważnie tylko lubi się z Tobą drażnić![]() ![]() a teraz śmigaj do napisania pracy
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ale fajnie, już niedługo...
![]() i natychmiast siadaj do pisania pracy! możesz sobie robić przerwy, ale pisz
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Pokolenie naszych rodziców nie miało łatwiej. Oni po prostu mieli mniejsze wymagania. Nie można było normalnie kupić mieszkania czy samochodu bo były talony, przydziały itp. Więc nie myśleli co trzeba zrobić przed ślubem. A dziś mało kto chce po ślubie mieszkać w 2 pokojach z rodzicami.
|
|
|
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a może mi powiecie jak się zniechęcić do zaręczyn? Nie wiem no wywalić je z głowy, do kosza i o tym nie myśleć, nie pragnąć...
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() O rany, nie wiem, czy pamiętam, co komu miałam pisać... Elizka, no chciałam zamówić akurat te, co na zdjęciu, żade ine, bo na każdy model musiałabym skompletować chyba 10 osób ale uznałam koniec końców, że nie chce mi się kombinować, może podobne znajdę w Deichmannie ![]() Olka, NIE PISZ do niego, nie odpowiadaj na smsy, telefony - nie jest wart złamanego grosza!!! I mam szczerą nadzieję, że nas podczytuje a co do poczty - bardzo dobrze Frezyjko, aaaaaaaale super prezent ![]() ![]() widziałam reklamy czegoś takiego nieraz i sobie myślałam, jakby było fajnie, gdyby mój Tż coś takiego wymyślił... niestety, kilka dni temu dowiedziałam się, że on nie z tych i na takie pomysły nie wpada cóż, dostać czasem kwiatka bez okazji też bedzie ![]() crozee, dzisiaj możesz pojęczeć, popłakać i ponarzekać, ale od jutra - bierz się w garść! Kto powiedział, że Ty nie będziesz jedną z tych, co zdadzą wszystko w 1 terminie na II rok? piszesz, że Cię nie rozumiemy - my rozumiemy, ale chcemy Cię wesprzeć, wierzymy w Ciebie! Candy - aaaaa, zamówiłam takie same buty, tylko szare! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1266347022 świetne są! ![]() Naj - pisz pracę! ![]() Za kciuki dziękuję dziś zaliczyłam 1,5 artykułu, tzn. 1 esej Zagajewskiego i połowę "Podróży zimowej" Barańczaka - wiem, głupkowate zastady został mi jeszcze 2 esej Zagajewskiego (ale nie liczę go, bo gość fajnie pisze i na pewno dam z nim radę bez problemu), druga połowa Barańczaka + artykuł Hejmeja o muzyczności tekstu (liczę jako jedno, bo to ten temat), no i Nycza o dekonstrukcjonizmie i posstrukturalizmie Derridy, który jest największą miazgą ze wszystkich miazg. Pani doktor podeszła do sprawy dość otwarcie, nie czułam się osaczona ani przytłoczona, co się przy niej często zdarza starałam się żartami i komentarzami rozluźnić atmosferę sama dla siebie i chyba mi się udało najgorsze jest to, że spałam dzisiaj, uwaga... CAŁE 0,5 H! :/ Nie mogłam usnąć, do 5 rano się przewracałam na łóżku, a o 5:30 zadzwonił budzik... jestem nieprzytomna potem zebranie (szczęśliwie - dość owocne, choć dwie koleżanki zrezygnowały z pracy redakcji i zostało nas zaledwie kilka osób), kurs tańca - też całkiem ok, choć pod koniec się słaniałam na nogach - i domek jutro idziemy ze znajomymi do kina na "Parnassusa" TŻ też miał iść, ale przebąkiwał coś o jutrzejszej LM, więc pewnie nie pójdzie z nami... ale akurat w tym przypadku mi to nie przeszkadza mamy większe pole do popisu dla hermetycznych żartów, bo idziemy paczką humanistyczną, a TŻ to elektryk energetyk elektrotechnik i kilka innych elektro ![]() Tusiulka, ja wiem? Po prostu sobie wmawiać, że ich nie chcemy a serio - zdystansować się ja to wcielam w życie i jestem spokojniejsza chociaż dzisiaj, jak byliśmy na kursie, rozmasowałam TŻowi ramię, bo miał strasznie sztywne po siłce, na co on: "O Boże, nie przestawaj, jesteś cudowna... to może jedźmy po pierścionek" - na taki tekst to się zjeżyłam ale tak prywatnie, w głowie, po cichu a tak całkiem głośno to dostał plaskacza w czoło
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-02-16 o 22:44 |
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa tam, na nic się nie nastawiam. Podejrzewam, że rok to minimum, jakie poczekam. Głównie dlatego, że mój książę zawsze jest nieprzyzwoicie zdziwiony, że "ten czas tak leci"
czyli np. "Co? mieszkamy ze sobą już 9 miesięcy?!", "jesteśmy ze sobą już ponad 3 lata?!", "mam już 26 lat?!" itd. wiecie co... ja bym nawet tę pracę pisała, ale tak mi się chce spać, że nie wiem, czy dam radę. biorąc pod uwagę, jak fascynująca ona jest, to już w ogóle...
|
|
|
|
#404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
piątek co drugi, a weekendy? Niedziele zazwyczaj z Tz'em a co drugą sobotę raczej mam wolnąWidzę że Karmi proponuje piątek, mam na popołudnie na praktykę, ale gdybyście organizowały spotkanie, to spróbuję się zamienić ![]() Cytat:
Kawka superowe zdjęcia ![]() Widziałam że wychwalałyście Tż'a Frezyjki, lecę na pocztę przeczytać ![]() Aaaaaaaaaa.. ja tez chcem taki telegram ![]()
Edytowane przez Basiek19 Czas edycji: 2010-02-16 o 22:51 |
||||
|
|
|
#405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłaś go przytulić to już coś,że tak powiedział![]() Cytat:
Pisz,pisz
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, eeeee, on sobie jaja ze mnie robił, dlatego dostał
na mnie to wrażenia nie robi, bo rok temu o zaręczynach mi nawijał średnio co drugi dzień
|
|
#407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym że ja ogólnie podchodzę do tego oczekiwania na wesoło - przecież to cudowne, że jestem z kimś, kogo kocham, i czekam na te zaręczyny jak na prezent gwiazdkowy za dziecka czasem mi tam się szepnie na smutno, ale ogólnie to jestem radosna. i chyba o to chodzi ![]() Cytat:
ja mam takie stopy beznadziejne: po pierwsze - obcierają mnie nawet skarpetki a po drugie - uwaga - mam w lewej stopie sześć palców , więc po prosru muszę sprawdzić, czy mnie but nie gniecie. Nie, żeby palec jakoś odstawał, ale jednak zdarza się, że but nie pasuje. No i ten Twój to jak mój chyba jednak nie będziesz na końcu kolejki oczekujących w ogóle mój luby też niedawno mówi mi, że mam żarty zbyt yntelygentne jak jestem wśród "swoich". jakiś czas temu był świadkiem, jak koleżanka przygotowała dla mnie krzyżówkę, której pytania dotyczyły naszych znajomych i nas, więc były po prostu takie lekkie i zabawne, ale za to hasło brzmiało: "monoftongizacja dyftongów". Strasznie mnie to rozbawiło, zwłaszcza jak przy takiej głupiej lasce z informatyki rozmawiałyśmy o tym, że "monoftongizacja dyftongów jest zjawiskiem redundantnym", na co ona zrobiła wielkie oczy w ogóle marzył mi się zawsze taki niezrozumiały dla niewtajemniczonych temat pracy mgr daj znać, jak "Parnassus"
|
||
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, no śliczota z ciebie
Zdjęcia też są piękne. W ogóle, to pasuje do Ciebie czerwona szminka. A to bardzo odważny kolor i nie każdemu pasuje ![]() Justynko, dobrze, że już częśc masz za sobą ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Miło wiedzieć, że jeszcze ktoś ma dziwne stópki ![]() 2. Umarłam po pierwszym słowie
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
medeline, moje też są zrośnięte
tzn. mam tak: paluch jest normalny, drugi też, trzeci też, czwarty i piąty połączone są błoną (w sensie że skórą ), a piąty i szósty są zrośnięte kością.
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ach, my poloniści
ale hasło wymiata albo polonistyczne kalambury zwłaszcza że są bardzo ładne ech... te chłopy dam znać po filmie, oczywiście, jak się oglądało ![]() Medeline a właśnie mi przypomniałaś, że nie napisałam, jak to się śliniłam do fotek Kawki ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- A, miałam jeszcze pisać odnośnie trudnych słów - dzisiaj kolega mi uświadomił, że nie jestem debilem wczoraj czytałam artykuł Hejmeja o muzyczności tekstu (chodzi o "zastosowanie" tekstu do melodii), wpadłam w panikę, bo nie rozumiałam przynajmniej dwóch słów w każdym zdaniu (!). Uznałam, że jestem głupia i niedouczona... Dzisiaj z kolei siedzę przed salą i czekam na babkę, czytając tego Zagajewskiego. Podchodzi kolega z klubu tanecznego, rozmawiamy, nagle on patrzy do tekstu i mówi: "Jezu, jakie wy macie słowa na tej polonistyce: a n t y m e t a f i z y c z n a"... i wtedy uznałam, że nie jest ze mną źle, skoro jeszcze rozumiem, co to znaczy
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, Justyna, to kumpela tak miała z panem z autobusu, który na jej stwierdzenie: "nie rozumiem aluzji" zareagował pytaniem: "czego?"
w ogóle bardzo mi się podobało, jak jedna pani doktor mówi nam tak: "to wielce absorbujące - studiowanie filologii narodowej" - poczułam się wtedy TAAAAAAAAAKĄ patriotką ) PS mam już tytuł |
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Naj Ty kosmitko kochana
Ja miałam taki temat pracy mgr, że każdy robił wielkie oczy i miał mine kota srającego na pustyni :P A temat to "zasada ne bis in idem w art. 54 konwencji wykonawczej do układu z Schengen :P
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam miałam prosto: "Pisownia internautów (na przykładzie forum wizaz.pl)" nawet któraś pytała ostatnio chyba ![]() Naj i coś wymyśliła yntelygentnego?
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Carmel
) faaaaaaajny temat, właśnie dlatego mój mi się nie podoba, jest zbyt oczywisty a tak serio to mam dwóch faworytów: facet koleżanki pisał o "wpływie tlenku glinu [jakiegoś tam] B-2098075784 [w sensie jakieś tam cyfry] na zjawisko [i tu już nie pamiętam, bo były to same słowa brzmiące gorzej niż najtrudniej ]" a drugi to nie wiem, czy prawdziwy, ale podobno jakiś student czegoś związanego z biologią miał taki temat: "co w pępku siedzi?" i pisał o bakteriach z pępka |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie czaszka boli...
![]() Idę do łóżeczka, na 8 rano mam fitness chyba sobie przełożę na inny dzień, bo tak to załamka![]() Dobrej nocki, kosmitki
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę...W ogóle która z Was myje co 2 dni pępek patyczkiem do uszu? Czy tylko ja?
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z pracy, nadrobilam (prawie godzine mi to zajelo), i nie mam sily odpisywac - ide spac
![]() aaa kawuszka piekne fotki - sliczna babeczka z ciebie
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, tytuł mojej pracy semestralnej na historię jp brzmi następująco:
"Inteligencja, inteligent, intelekt O etymologii leksemu inteligencja i jego synonimów" miało być "i pochodzących od niego semantycznie coś tam coś tam" ale to za długo :P Przy Was to ja tego za Chiny nie napiszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Ale wyszło... 27 lat. A więc wg kalkulatora czekam jeszcze półtora roku
i pytanie: "panna?", a on "ale Cię łatwo podpuścić, Skarbie... Choć skoro są takie terminy tych sal itp., to może jeszcze panna,ale nie liczyłbym na to". Ja starałam się nie okazać, że to miłe, ale od razu zauważył moją minę, wyglądającą mniej więcej tak:
ino bez kwiatka 

a co do poczty - bardzo dobrze
ale tak prywatnie, w głowie, po cichu 

Zdjęcia też są piękne. W ogóle, to pasuje do Ciebie czerwona szminka. A to bardzo odważny kolor i nie każdemu pasuje
Umarłam po pierwszym słowie