Offtopowe zapuszczanie cz.XII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 22:12   #3241
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Przyjęcia rozwodowe? komicznie brzmi
Stary 2010-02-16, 22:12   #3242
n0emi
Zakorzenienie

Ssmerfetko koledzy sie ucza, ale to jest baardzo ciezki kierunek, trzeba to rozumiec nie tylko wykuc. No ale znalazl sie dobroduszny Juz lepiej skonczyc ten temat bo sie za bardzo denerwuje

Ja tez nie za bardzo rozumiem tego argumentu, ze to tylko papierek.
Przeciez teraz wszystko jest tylko na "papierek". Dziecko mamy na papierek, bo bez niego nie byloby udowodnione, ze to nasze dziecko. Na rzeczy materialne tez mamy papierek, ze pracujemy tez.
Nie spotkalam sie, zeby ktos bral slub na pokaz. Mozna sie wyklucac, jak powodem slubu jest ciaza..
Ale przewaznie jest brany jedynie z wielkiej milosci A zeby tradycji stalo sie za dosc (bo przeciez my polacy jakas tam tradycje mamy) urzadza sie weseliska

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:15
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:14   #3243
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że w Polsce można się prawnie zarejestrować jako konkubinat, w cywilizowanych krajach tak jest.
Odniśnie tej sprawy, co to za chora rodzina jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
w Polsce z tego co wiem to nie. We Francji jest to możliwe, jest to rejestrowany zwiazek partnerski, z załozenia miał być dla osób tej samej płci, ale zeby uniknąć dyskryminacji jest równeiż dla hetero. Taka forma niestety niesie za sobą wiele skutków negatywnych dla społeczeństwa...
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Mężczyzna ma być głową, ale kobieta ma być też szyją która tą głową kręci
i tego sie trzymajmy
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Eee, po co rejestrować konkubinat? Małżeństwo to właśnie zalegalizowany konkubinat przecież.
tak teoretycznie masz rację, tylko małżeństwo to związek zalegalizowany z silniej wiążacymi prawami, obowiazkami itp
Cytat:
A słyszałyście o przyjęciach rozwodowych?
taaak!! i uważam to świetny pomysł. No bo np kobieta rozstanie sie z facetem, który ją zdradzał i co... nic tylko świętować!!!
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:15   #3244
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
mysle ze troche przesadzasz z traumą
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
E tam trauma. Osoby, które znam i są po rozwodach rodziców, są normalnymi ludźmi, którzy tworzą normalne związki i nawet powiem, że są bardziej stabilni emocjonalnie i dojrzali niż np. ja
Nie przesadzam z tą traumą, wiem, co piszę. Znam wiele osób z rozbitych rodzin i powiem szczerze, że wszystkie te osoby w jakiś sposób ucierpiały emocjonalnie z powodu rozwodu rodziców. Nic dziwnego jak rodzina jest podstawą, a tu się nagle sypie. I to jeszcze po tych wszystkich uwagach rodzica typu "rozważnie dobieraj partnera" itd. [ nie wszyscy tak mówią, ale wielu owszem ]

Cytat:
Nie to samo, konkubinat np. nie rozlicza się wspólnie z podatku, za to dzięki takiej legalizacji w szpitalu poinformowali by TŻ o moim stanie itp.
To czym się różni zalegalizowany konkubinat od małżeństwa? Bo dla mnie to jedno i to samo.

Cytat:
A słyszałyście o przyjęciach rozwodowych?
Tak. I powiem szczerze, że uważam, iż jest to ohydne.
Stary 2010-02-16, 22:16   #3245
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Uffff... Się gorąco robi. Kochane kobity to tylko konwersacja. Wiecie co.... Tata się też podłączył pod moje maski!! nie no oni się chyba zgadali! Tym lepiej następnym razem będziemy joanny i venity w zgrzewkach kupować
Stary 2010-02-16, 22:17   #3246
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam bardzo, ale nie rozumiem tu przecież chodzi o rozmowę, wyrażenie swoich opinii,a nie o przekonywanie no chyba że się mylę....
dobra to inaczej, nie widzę sensu zebym teraz pisala wywody czym jest dla mnie ślub, bo pora pozna, a i nie chce nawet mi sie tego tłumaczyc, wyrazac, opisywać.
Mam swoje zdanie, Ty swoje, nie ma punktu wspólnego wiec nie widzę sensu ciągnięcia dyskusji.

Tak samo jak nie widzę sensu gadania z osobami o zwierzętach, jak wiem ze ich nie lubią.

Cytat:
PS> nie znasz mnie
ok, nie znam cie, nie znam nikogo z tego wątku

skoro juz tak łapiesz za słowka, to napiszę inaczej. Na podstawie napisanych przez Ciebie postów mam wyrobione zdanie na temat twojej osoby, podejscia do pewnych spraw.

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:18   #3247
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
w Polsce z tego co wiem to nie. We Francji jest to możliwe, jest to rejestrowany zwiazek partnerski, z załozenia miał być dla osób tej samej płci, ale zeby uniknąć dyskryminacji jest równeiż dla hetero. Taka forma niestety niesie za sobą wiele skutków negatywnych dla społeczeństwa...
Ale i tak to jest bardzo dobre rozwiązanie moim zdaniem Nawet pomijając to dziedziczenie, to osoby związane ze sobą, ale nie mogące zalegalizować związku np. ze względu na orientację, mogłyby chociażby bez problemu odwiedzać się w szpitalu, uzyskiwać różne informacje itd.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:19   #3248
201607180946
Konto usunięte

Nie zrozumiałysmy się, miałam na myśli, że dla mnie to co łączy mnie i TŻ to coś bardzo intymnego, źle bym się czuła ,,obnosząc'' nasze uczucie tak publicznie i robiąc z niego pretekst do hmmm imprezy, nie czujemy takiej potrzeby.
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:19   #3249
n0emi
Zakorzenienie

kasiamajo czasem piszesz tak, jakby tylko twoje racje byly sluszne i prawdziwe.
Stary 2010-02-16, 22:21   #3250
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurzyco bo to jest tak, że w Polsce ojciec ma być autorytetem i głową rodziny. Z reszta mimo, iż uważam że to co polskie powinno zostać polskie (nie nawidzę importowania z zagranicy świat typu halloveen) to uważam że to jest błędne myślenie bo, owszem. Mężczyzna ma być głową, ale kobieta ma być też szyją która tą głową kręci
Z tym halloween to się zgadzam w 100%. Na pierwszy dzień wiosny nikt się już nie przebierze bo to obciach, ale na holloween to już w porządku. May takie piękne święta jak noc świętojańska i wszyscy dawno o nich zapomnieli.
Takie obrzędy jak gonienie sera z górki
Cytat:
Musiałaś się spotkać z drastycznymi przypadkami Ja nigdy czegoś takiego nie spotkałam, mimo, że wielu moich rówieśników ma rozwiedzionych rodziców, nawet moi najbliżsi przyjaciele.
Wiem o istnieniu normalnych ludzi z opowiadań. Niestety najbliższe mi przypadki są dosyć nieciekawe.

Cytat:
U nas też są poganie, słowianie itd

Mam nadzieję, że w Polsce można się prawnie zarejestrować jako konkubinat, w cywilizowanych krajach tak jest.
Odniśnie tej sprawy, co to za chora rodzina jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
W Polsce konkubinat można zalegalizować od wieków. Jeszcze za dawne komuny można było. Tyle że związek musi trwać min. 5 lat i trzeba przedstawić świadków. Idiotyczne to ale tak jest. Chyba ze się coś zmieniło

Polacy zachłanni na spadki są. Jak ktoś umiera to spadkobiercy spod ziemi wyłażą.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:21   #3251
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Nie przesadzam z tą traumą, wiem, co piszę. Znam wiele osób z rozbitych rodzin i powiem szczerze, że wszystkie te osoby w jakiś sposób ucierpiały emocjonalnie z powodu rozwodu rodziców. Nic dziwnego jak rodzina jest podstawą, a tu się nagle sypie. I to jeszcze po tych wszystkich uwagach rodzica typu "rozważnie dobieraj partnera" itd. [ nie wszyscy tak mówią, ale wielu owszem ]
Myślę, że byliby w gorszym stanie, gdyby codziennie widzieli kłótnie rodziców, ciche dni, albo (o zgrozo!) jednego z rodziców śpiącego na kanapie. Trzeba umieć wybrać mniejsze zło.
Co do rozważnego dobierania partnerów, to nie mogę się z tym zgodzić, mam w rodzinie przypadki, że idealny mężczyzna, a potem cudowny tatuś, zamienił się w ostatnią kanalię.

Stary 2010-02-16, 22:21   #3252
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Ssmerfetko koledzy sie ucza, ale to jest baardzo ciezki kierunek, trzeba to rozumiec nie tylko wykuc. No ale znalazl sie dobroduszny Juz lepiej skonczyc ten temat bo sie za bardzo denerwuje

Ja tez nie za bardzo rozumiem tego argumentu, ze to tylko papierek.
Przeciez teraz wszystko jest tylko na "papierek". Dziecko mamy na papierek, bo bez niego nie byloby udowodnione, ze to nasze dziecko. Na rzeczy materialne tez mamy papierek, ze pracujemy tez.
Nie spotkalam sie, zeby ktos bral slub na pokaz. Mozna sie wyklucac, jak powodem slubu jest ciaza..
Ale przewaznie jest brany jedynie z wielkiej milosci A zeby tradycji stalo sie za dosc (bo przeciez my polacy jakas tam tradycje mamy) urzadza sie weseliska
ale wiesz, ćwiczenie czyni mistrza, a idac na ciężki kierunek mieli chyba świadomosć że lekko nie będzie. Twój TŻ daje rade, oki jest zdolniejszy, ale to nie oznacza że oni nie dadzą, muszą sie przyłożyć, moze orłami nie będą ale poradzą sobie jeśli włożą w to więcej rpacy i serca. Tyle że opcja że kolega pomoże, a potem że wyręczy (szczyt naduzywania czyjejś pomocy) to taka droga na skróty...
coraz bardziej lubię wesela, zwłaszcza jak młodzi są, ostatnio jak byłam na jednym ( bez kamery było wesele) to myślałam że padnę i zacznę sie tarzać ze śmiechu jak faceci mieli tańczyć w parach i jedna para tańczyła masakrycznie śmiesznie i śmiało... ubaw po pachy
Stary 2010-02-16, 22:22   #3253
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zrozumiałysmy się, miałam na myśli, że dla mnie to co łączy mnie i TŻ to coś bardzo intymnego, źle bym się czuła ,,obnosząc'' nasze uczucie tak publicznie i robiąc z niego pretekst do hmmm imprezy, nie czujemy takiej potrzeby.
Czyli rozumiem, ze idac po miescie nie trzymacie sie za rece i nie dajecie calusow?? Bo to tez tak jakby obnoszenie publiczne
Stary 2010-02-16, 22:23   #3254
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Z tym halloween to się zgadzam w 100%. Na pierwszy dzień wiosny nikt się już nie przebierze bo to obciach, ale na holloween to już w porządku. May takie piękne święta jak noc świętojańska i wszyscy dawno o nich zapomnieli.
Takie obrzędy jak gonienie sera z górki
Akurat Halloween jak dla mnie jest ok, bo jego korzenie sięgają bardzo daleko, ale np. walentynki... nie będę się wypowiadać

Stary 2010-02-16, 22:23   #3255
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
ale wiesz, ćwiczenie czyni mistrza, a idac na ciężki kierunek mieli chyba świadomosć że lekko nie będzie. Twój TŻ daje rade, oki jest zdolniejszy, ale to nie oznacza że oni nie dadzą, muszą sie przyłożyć, moze orłami nie będą ale poradzą sobie jeśli włożą w to więcej rpacy i serca. Tyle że opcja że kolega pomoże, a potem że wyręczy (szczyt naduzywania czyjejś pomocy) to taka droga na skróty...
Mysle dokladnie tak samo
Stary 2010-02-16, 22:24   #3256
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Koniec tematu! Oglądał ktoś "seks lista 101" ?
Stary 2010-02-16, 22:25   #3257
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

To czym się różni zalegalizowany konkubinat od małżeństwa? Bo dla mnie to jedno i to samo.
Pewnie inaczej jest w każdym państwie, poszukam wiarygodnych informacji na ten temat i dam cynk

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
dobra to inaczej, nie widzę sensu zebym teraz pisala wywody czym jest dla mnie ślub, bo pora pozna, a i nie chce nawet mi sie tego tłumaczyc, wyrazac, opisywać.
Mam swoje zdanie, Ty swoje, nie ma punktu wspólnego wiec nie widzę sensu ciągnięcia dyskusji.

Tak samo jak nie widzę sensu gadania z osobami o zwierzętach, jak wiem ze ich nie lubią.

ok, nie znam cie, nie znam nikogo z tego wątku

skoro juz tak łapiesz za słowka, to napiszę inaczej. Na podstawie napisanych przez Ciebie postów mam wyrobione zdanie na temat twojej osoby, podejscia do pewnych spraw.
Ale właśnie na tym polega konstruktywna konwersacja, żeby się dowiedzieć czegoś nowego, poszerzyć horyzonty.
Jestem bardzo ciekawa Twojego zdania na mój temat
Stary 2010-02-16, 22:26   #3258
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem bardzo ciekawa Twojego zdania na mój temat

zachowam je dla siebie, bo w końcu cie nie znam

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:29   #3259
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
kasiamajo czasem piszesz tak, jakby tylko twoje racje byly sluszne i prawdziwe.
Przecież napisałam, że to moje zdanie na ten temat, patrz niżej:
Cytat:
Cytat:
Czyli rozumiem, ze idac po miescie nie trzymacie sie za rece i nie dajecie calusow?? Bo to tez tak jakby obnoszenie publiczne
Widzę, że w ogóle się nie zrozumiałyśmy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:29   #3260
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kurcze ja też jestem ciekawa. Powysyłajmy sobie na Pw kilka szczerych zdań bez obrazy i jakichś nie daj Boże obelg i każdy będzie happy
Stary 2010-02-16, 22:31   #3261
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Kurcze ja też jestem ciekawa. Powysyłajmy sobie na Pw kilka szczerych zdań bez obrazy i jakichś nie daj Boże obelg i każdy będzie happy
czemu na PW
Stary 2010-02-16, 22:32   #3262
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież napisałam, że to moje zdanie na ten temat, patrz niżej:

Widzę, że w ogóle się nie zrozumiałyśmy
No wlasnie masz bardzo stanowcze swoje zdanie

A czego ja nie zrozumialam?? Okazywanie milosci poprzez slub jest ble, ale juz wszystkie inne formy OK?

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:33
Stary 2010-02-16, 22:34   #3263
kocurzyca
Zakorzenienie

Chciałam napisać, że w Anglii jest takie święto że goni się ser z górki i cześć zdania gdzieś wsiąkła

Cytat:

taaak!! i uważam to świetny pomysł. No bo np kobieta rozstanie sie z facetem, który ją zdradzał i co... nic tylko świętować!!!
Albo facet rozstanie się z kobietą, bo go biła i traktowała jak śmiecia.
Cytat:
Ja szczerze mówiąc zawsze marzyłam o tym żeby moi rodzice się rozwiedli. Rozpad mojej rodziny nie byłby dla mnie traumą. Traumą jest fakt, że moja matka za swoje porażki życiowe wini mnie i potrafi mi wykrzyczeć, że dla mnie się nie rozwiodła. Na siłę poszukuje winnego zamiast najpierw poszukać w sobie. Także nie dla każdego rozpad rodziny jest traumą.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:35   #3264
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kasiu bo mnie interesuje co O MNIE myśli, dajmy na to np. Motylek. A co o Tobie myśli to Twoja spawa, chyba że chcecie jak na forum to ja nie widzę problemu.
Stary 2010-02-16, 22:35   #3265
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale i tak to jest bardzo dobre rozwiązanie moim zdaniem Nawet pomijając to dziedziczenie, to osoby związane ze sobą, ale nie mogące zalegalizować związku np. ze względu na orientację, mogłyby chociażby bez problemu odwiedzać się w szpitalu, uzyskiwać różne informacje itd.
no masz rację, w tych kwestiach jeśli chodzi o zwiazki homoseksualistów to zdecydowanie jestem na tak. Maja prawo do szczęscia, żyją razem więc i mają prawo do tak podstawowych informacji i przywilejów jakie mają małżeństwa. Jednak rejestrowany zwiazek partnerski pociaga za sobą skutki społecznie negatywne. RZP mozna szybciej i łatwiej rozwiazać, nie to co ślub. Przez to często (nie zawsze) słabnie poczucie bezpieczeństwa w zwiazku. Ludzie nie mając takiego poczucia bezpieczeństwa nie łatwo decyduja sie na potomstwo, no bo jak? bez poczucia bezpieczeństwa. No i Francji odbija sie to w nieciekawym przyroście naturalnym. Coś za coś.
Cytat:
publicznie przyrzekacie sobie miłość, rodzina (to jak dla mnie nie taka zwykła publicznosć, bo to najbliźsi ludzie) jest świadkiem tego ważnego dla Was jak i dla nich wydażenia. A wesele jest raczej nie z powodu waszego uczucia, choć nieodłącznie jest tego skutkiem bo wesele jest po to by rodzina sie zapoznała i świętowała połączenie rodziny, włączenie nowego członka rodziny. Ja tak to widzę. i to mnie satysfakcjonuje
Cytat:
W Polsce konkubinat można zalegalizować od wieków. Jeszcze za dawne komuny można było. Tyle że związek musi trwać min. 5 lat i trzeba przedstawić świadków. Idiotyczne to ale tak jest. Chyba ze się coś zmieniło
kurczę, na tym forum dowiaduję się coraz to nowych rzeczy a mówią że internet ogłupia. Musze się w tej kwestii zagłębić. A jak nazywa sie taki zwiazek??
Cytat:
Polacy zachłanni na spadki są. Jak ktoś umiera to spadkobiercy spod ziemi wyłażą.
taak... a najgorsze jest to, że dorosłe dziecko ma gdzieś matkę, ojca, nie opiekuje sie nimi, ba! nawet nie zainteresuje się... a potem wielki bój o ziemię/dom/ wszelkie inne dobra...
Cytat:
Mysle dokladnie tak samo
to teraz TŻ-ta musisz jakoś przekonać żeby sie nie dawał. A że ma dobre serce skoro taki uczynny to jest pewien argument - to dla dobra kolegów. Im szybciej sami wezmą sie za siebie i swoja edukację tym łatwiej będzie im potem na stuciach i w życiu. Zreszta Ty najlepiej wiesz jak go przekonać
Stary 2010-02-16, 22:35   #3266
Chatul
ma zielone pojęcie

Dobra, spać idę. Do jutra

Cytat:
Z tym halloween to się zgadzam w 100%. Na pierwszy dzień wiosny nikt się już nie przebierze bo to obciach, ale na holloween to już w porządku.
Ja się przebieram na wszystkie okazje (;

Cytat:
Myślę, że byliby w gorszym stanie, gdyby codziennie widzieli kłótnie rodziców, ciche dni, albo (o zgrozo!) jednego z rodziców śpiącego na kanapie. Trzeba umieć wybrać mniejsze zło.
Tak jak mówiłam, nie ma tutaj idealnego wyjścia. A najlepsze rozwiązanie w każdej sytuacji jest różjne więc generalizować nie chcę.

Cytat:
Co do rozważnego dobierania partnerów, to nie mogę się z tym zgodzić, mam w rodzinie przypadki, że idealny mężczyzna, a potem cudowny tatuś, zamienił się w ostatnią kanalię.
Jasne, że wszystkiego nie przewidzisz. Bywa, że ktoś się psuje moralnie. Ale pewne rzeczy widzi się już przed ślubem. Nie można ich bagatelizować. W ogóle nie można za szybko ślubu brać, bo można potem tego żałować.
Stary 2010-02-16, 22:39   #3267
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Myslalam, ze wyrazasz swoje zdanie

A czego ja nie zrozumialam?? Okazywanie milosci poprzez slub jest ble, ale juz wszystkie inne formy OK?
Ja nie napisałam, że ślub jest bllle, jeżeli tylko ktoś ma ochotę go wziąć to jestem jak najbardziej za, wszystko co pisałam odnosi się tylko do mnie i TŻ, takie mamy zdanie na temat ,,naszego''ślubu-wesela.
To, że ja nie czuję potrzeby jedzenia czekolady nie oznacza, że maja jej nie sprzedawać

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Chciałam napisać, że w Anglii jest takie święto że goni się ser z górki
napisz coś więcej

Cytat:
Kasiu bo mnie interesuje co O MNIE myśli, dajmy na to np. Motylek. A co o Tobie myśli to Twoja spawa, chyba że chcecie jak na forum to ja nie widzę problemu.
Aha, załapałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:39   #3268
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie napisałam, że ślub jest bllle, jeżeli tylko ktoś ma ochotę go wziąć to jestem jak najbardziej za, wszystko co pisałam odnosi się tylko do mnie i TŻ, takie mamy zdanie na temat ,,naszego''ślubu-wesela.
To, że ja nie czuję potrzeby jedzenia czekolady nie oznacza, że maja jej nie sprzedawać
No to faktycznie sie nie zrozumialysmy
Stary 2010-02-16, 22:42   #3269
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kocurzyco fajne święto. A jak się już go dogoni to co wtedy? wtajemnicz nas! Brałas w czymś takim udział?
Stary 2010-02-16, 22:42   #3270
n0emi
Zakorzenienie

Smerfetka nie bede go przekonywac. Nie bede podejmowac za niego "trudnych" decyzji.
Zobaczymy co zrobi. Moge sie jedynie nim bardzo rozczarowac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości