|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Rzyrafko
![]() A to przepraszam. ![]() ![]()
#4382 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie kilka dni. Nie wszystko nadrobilam.
Rozumiem jak najbardziej problemy z kolanami. Sama kiedyś miałam, chodziłam chyba z pół roku na rehabilitację i miałam ortezę na nodze i o kulach biegałam bo moje kolano mnie nie lubiło. i najgorzej, że nie bardzo da się to kolano do końca wyleczyć. Kosmetycznie nic. Ale byłam na kursie medytacyjnym od piątku do poniedziałku. Całkiem fajnie, ale złamałam jedną z zasad i teraz mam wyrzut sumienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sprzedawczyni była straszna. Zero zainteresowania, tylko ploteczki z inną. Chciałam kupić czerwony cien, nie była w stanie nic polecić, dobrac odcienia, wrrr.... Zauważyłyscie, jak one są wymalowane? ciekawe czy wysyłają je na szkolenia, czy mają wizazystkę np? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten olej powinno się trzymać w lodówce, mój ma tak napisane. I mój też gęstnieje, może wyjmuj go trochę wcześniej przed użyciem?
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o likier?
![]() ![]() wódka: 1/4 - 1/2 l (w zależności jak mocny chcesz likier, ja dałam 1/2 bez jednego kieliszka ![]() mleko skondensowane słodkie - puszka, lub puszka gotowej masy mleko skondensowane niesłodzone - pół szklanki kawa - łyżeczka rozpuszczona w niewielkiej ilości wrzątku Śniłaś mi się Mag ![]() ![]() ![]()
#4386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zrobię na weekend, muszę tylko kupić te dwie puszki mleka. A co robisz z resztą mleka niesłodzonego? Może ja bym dodała słodzone:mysli:, straszne słodkie to jest? Muszę się Wam wyżalić. 3 tygodnie temu oddałam ostateczną wersję pracy promotorowi. Przeczytał i okazało się, że nie zna metody analizy, jaką zastosowałam. Podałam mu książkę, z której wzięłam ten pomysł. Miał przeczytać i mi napisać, czy mogę to tak zostawić. Po tygodniu (nie przeczytał, a ma tę książkę i wystarczyło przeczytać pół strony, podałam mu nawet nr) pojechał na urlop. Teraz wrócił, nie przeczytał tego nadal, ale powiedział mi, żebym jednak to zmieniła. Muszę przerobić pół części praktycznej pracy ![]() No. Jestem rozczarowana, trudno mi będzie bronić czegoś, czego nie lubię i mi się nie podoba ![]()
![]() |
#4387 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Przyszło mi dzis zamówienie z Avonu, po raz pierwszy tak wcześnie i otwierałam w piżamie i zaspana ![]() ![]() Wczoraj załatwiłam sobie praktyki w gimnazjum ![]() ![]() Co do tych alg z Bielendy, to moja siostra ma i jest nimi zachwycona ![]() Cytat:
![]() ![]() Dlatego juz nigdy nie pójdę do przychodni ani do jakichś tam zwyklych dentystek bo mają tanie badziewne materiały i robią na odwal się. Ja też mam straszną frajdę przy wykreślaniu, to tego stopnia, ze prowadzę listy i na wizaży i w zeszycie i w google. To juz chyba jest chore ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Kochanie: Niesłodzone mleko możesz kupić w kartoniku - potrzebne jest tylko pół szklanki, więc kartonik wystarczy.
resztę mleka mozna zużyc do kawy.
#4389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w nich jest cała szklanka, bez sensu ![]() Luskap, gratuluję praktyk ![]() Dobra, poprawiam dalej, ble.
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, mam dosyć facetów. Myślałam że się już nauczyłam, a znowu się dałam podejść. Gdy się otworzyłam to dostałam zadrę taką jak cholera. Siedzę i wyję, choć sobie obiecywałam że się tak nie dam, ale znowu to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Wtajemniczenie
|
Halo. halo, no coś Ty? Nie warto rozpaczać - co Ci zrobił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Wtajemniczenie
|
Albo wynająć Tanich Drani:
http://www.youtube.com/watch?v=H7haiWeUNYY ![]()
#4393 |
Zakorzenienie
|
e mordować nie będę, ale mi jest przykro bo włożyłam sporo energii żeby było dobrze. A nie jest. I płaczę, ale to podobno dobrze, bo schodzi zła energia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
A drugi połamał sie podczas jedzenia i resztki zostały wyrwane. Na szczęście to ten 'tylny', ale przez to nie mam kompletu zębów tylko 31 sztuk ![]() Cytat:
![]() Pokażesz się? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochanie co za okropny promotor ![]()
![]() |
#4396 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przed chwilą zrobiłam ćwiczenia z Tami Lee, idę na pocztę a potem zabieram się za robienie prezentacji ![]() ![]() No i dziś mój pierwszy dzień bez słodyczy, nie jest ciężko na razie ![]() ![]()
![]() |
#4397 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj nie dość, że wykończyłam to kremidło do ciała, to jeszcze i szampon i balsam do włosów HE nawilżający. Jeszcze chyba nigdy w jednym czasie mi się nie skończyły. Zawsze mnie wkurzało, że odżywek idzie mi więcej niż szamponu, a tu przez niewydajność szamponu zeszły razem i wcale mnie to nie smuci. Lubię używać szamponu i odżywki do pary, a nie tak mieszać. A rano w końcu poszła kulka Dove. Starczyła na jedną pachę i dlatego jedną mam wysmarowaną Dove, a drugą Rexoną ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do snu, to hmmm... co to ma znaczyć ![]() Ale powiem, że i mi się dzisiaj pierdoły śniły ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Ominęłam blokadę na Wizaż w pracy
![]() ![]() To tak szybciutko napiszę tylko, że zużyłam w niedzielę w końcu 10HSE i od poniedziałku uzywam już Healthy Mix- jestem b. zadowplona na razie ![]() Przede wszystkim nie zostawia takiej "tłustawej" powłoczki jak 10HSE (choć ona mi właściwie nie przeszkadzała, bo i tak i tak używam pudru bambusowego), dłużej wytrzymuje bez świecenia no i pięknie pachnie ![]() Mam wrażenie też,że lepiej się rozprowadza i jest bardziej lekki, ale to może być tylko złudzenie, bo przecież 10HSE zużyłam 3 opakowania, więc wiadomo,że zaczął mi się nudzić a ten to coś nowego, więc i zalet więcej od razu widać ![]() Mam ochotę jeszcze na korektor, bo koleżanka ma i zachwala bardzo, ale nie wiem czy naprawdę jest mi potrzebny skoro do tej pory się obywałam samym podkładem. Poza tym poszła maseczka oczyszająca Efektima, ale wczoraj doszedł żel pod oczy Ziaji Med ![]() Jelonku dziękuję za linka do Aglow ![]() ![]() Kochanie bez sensu takie zmuszanie do zmian, bo promotor czegoś nie wie. We własnym interesie mógłby w takim razie się dowiedzieć ![]() I wracam do pracy ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2010-02-17 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w sumie lubię niespodzianki, chociaż mój TŻ akurat jak zaczyna mnie w coś wkręcać to tak delikatnie i zaraz wszystko się wyjaśnia więc nie ma aż tylu nerwów. Ale czasem - nie powiem- chciałabym żeby wykazywał więcej inwencji niepsodziankowej- np. żeby mnie gdzieś porwał w środku dnia czy cos ... Ha, nie ma to jak polowanie na Gosha ![]() ![]() ![]() Cytat:
Peelingi Joanny są git, moż e wkońcu uda mi się wypróbować marakujowy ![]() wracam z tarczą ![]() ![]() ![]() Uff, jeszcze tylko egzamin pisemny z tego zdam we wtorek i będę wolna na niecały tydzień ferii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też tak kiedyś kupiłam wodę Passion Dance za 10 zł a od roku żadna klientka sie na nią nie skusiła i stoi mi ![]() Ja pozostałam przy papierkowych listach i krzyżykowaniu fotek . Cytat:
![]() ![]() Zapraszamy do Krakowa osobiście ![]() Zrobiłam dla rodzinki ryby w torebkowym sosie śmietanowo-koperkowym ale nie mam na to ochoty, nie wiecie czy mintaj będzie dobry w panierce z bułki i jajka?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: patrz, o lumpkach nie pomyślałam
![]() Przypomniałao mi się, że pod koniec mojego snu MagJa sie obudzila i zaspana zapytala: "coooo się dzieeeeje?" ![]() Gratuluję sukcesów uczelnianych ![]()
#4401 |
Wtajemniczenie
|
Rzyrafka, jesteś prawdziwą goshową maniaczką
![]() ![]() Co do Duraline - próbowałam na bazę kłaść cień bezpośrednio, ale dość kiepsko się cieniują... |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Przyjaciółka KWC
|
Jak pstryknę jakieś zdjęcie, to wrzucę, ale na pewno nie tu.
![]() ![]()
![]() |
#4403 | |
Zakorzenienie
|
Sukces jak sukces, moz ejak na mnie to rzeczywiście
![]() Cytat:
![]() aha, w ten sposób- to czekam na relację ![]() A gdzie w końcu byłaś się ścinać? JLD jak pisałaś?
![]() |
#4404 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie to paranoja, że ci sami lekarze prywatnie są profesjonalni, potrafią pomóc, a państwowo jakoś niekoniecznie, albo robią łaskę, że w ogóle przyjmują o_O a w większości przypadków pracują i tu i tu zresztą państwowo za plomby trzeba płacić, chyba, że chce się mieć czarne wypełnienia - wtedy jest bezpłatnie, ale czy ktoś się pokusi? - czyli jak mam i tak płacić, to zdecydowanie wolę prywatnie ![]() Cytat:
![]() ![]() straszny ten Twój promotor ![]() współczuję, że będziesz musiała się męczyć z czymś, co Ci zupełnie nie leży ![]() no to bardzo taktowny mężczyzna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() test gimnazjalny czy matura (ten z podstawówki nie pamiętam na jakiej był zasadzie ![]() oczywiście ja też jestem tego przeciwniczką, ale to chyba najlepsze rozwiązanie, bo ocenia się wg tego samego klucza i każdy ma równe szanse ![]() wiedziałam, że Ci się uda ![]() Cytat:
![]() jestem nienormalna ![]() ![]()
![]() |
#4405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć ostatnio mam tak, że w weekend mogę jeść ile wlezie za to w ciągu tygodnia w pracy nie mam ochoty na słodkości. W sklepie kupuję sobie sałatki ze świeżych warzyw i krakersy albo takie grube paluszki ze sezamem na przegryzkę. Na czekoladę mnie nie ciągnie, ale może to za sprawą picia magnezu z B6 codziennie w pracy ![]() Hej Karolina ![]() Ja wczoraj zainstalowałam sobie sama sterowniki dźwięku w laptopie w pracy, a jakiś czas temu naprawiłam urządzenie wielofunkcyjne (skaner, faks itd.) i zaprogramowałam żeby działało, bo przecież na informatyków doczekać się nie można ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zapomniałam, poklikałam Wam dziewczyny we te linki z Vichy. Mam nadzieję, że to coś da ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-17 o 15:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko, to chyba Twoje podróbki!http://www.allegro.pl/item927963975_...eteorites.html Jaka jestem zła! za późno włączyłam Alllegro i mi przelicytowali nacre o 2,50! ![]() Normalnie wyć mi sie chce! Az chyba kupie po normalnej cenie!!!ale nie mogę!
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wróciłam do agencji na pół etatu..
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
O kurczę, a czemu tak się stało?
![]() Lucynko link do katalogu był chyba w wątku Katalogi Avonu o ile się nie mylę. Z tym, że mi się nie udało ściągnąć, bo był przekroczony limit ściągnięć czy coś w tym stylu. EDIT: Udało mi się ściągnąć teraz, faktycznie fajnych nowości jest dużo ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-17 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Lucynko - chyba jest jakas nowa licytacja Nacre - sprawdź sobie.
Widziałam te "wzorowane" na meteoryty ![]() Bossy: czyzby jakas sensowna propozycja szefa? ![]()
#4410 |
Zakorzenienie
|
I tak planowałam powrót jakby mi się tylko umowa próbna skończyła. Jak słyszałam jak szefowie odzywają się do niektórych osób, to aż mi słabo było. A dlatego dopiero po zakończeniu umowy próbnej bo podsunęli mi do podpisania umowę szkolenie, i tam było, że jak się zwolnię albo oni mnie z mojej winy to muszę oddawać 3500zł, i że zobowiązuję się do pracy tam przez rok. Ale ta umowa miała błędy (bo np właśnie nie uwzględniała tego, że najpierw umowę będę miała na krótszy okres nie na rok - jakby była na rok od razu to by ta umowa szkolenie obowiązywała - więc podpisałam, a co mi tam. nie moja wina, że mają jakąś lipną poradę prawną
![]() No i zatrudnili jeszcze jedną dziewczynę, która miała pracować w podobnym charakterze do mnie i stwierdziłam, że chcą kogoś zrobić w jajo. Bo dwóch osób nie potrzebują. Zapytałam i powiedzieli, że będą wybierać. A, że oni byli w trakcie przekształcania s.j. w sp. z o.o. to umowy miały być podpisane dopiero teraz. To podziękowałam. Bo widzę, że oni się czepiają (w niemiły sposób) każdej wykonanej pracy, więc mogliby sobie coś ubzdurać i powiedzieć, że zwalniają mnie z mojej winy i musiałabym oddawać 3500zł. Poza tym szef, który mówi "****a mać" do pracownika (nie do mnie) to chyba nie jest dobre miejsce do pracy. Albo stoisz z kartonem w wąskim przejściu (wysyłka próbek) a żona szefa (która jest key account) przeciska się przez ciebie zamiast ci ustąpić i jeszcze wpycha w drzwi. (w ogóle tam szefami są 2 bracia no i jeszcze żona jednego pracuje. dodatkowo wypytałam pracowników co i jak i...każdy z nich szuka pracy! wszyscy chcą uciekać, a pracują niecałe pół roku. jedna dziewczyna pracuje 2 lata, ale ona już jakiś czas temu szukała pracy, póki co powiedziała, że się przemęczy bo pisze właśnie magisterkę i będzie się bronić w tym roku więc najpierw to a potem ich zostawia - a trudno będzie im kogoś znaleźć, kto szybko wszystko załapie, bo ona jest autorką prawie wszystkich systemów, kalkulatorów itp itp) Więc - nie stać mnie na ewentualne oddawanie 3500zł. I nie stać mnie na to, żeby ktoś używał słów, jakich tam się używa, w stosunku do mojej osoby. ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Jeszcze nie. Ale rozmawiałam z nim na temat mojej dalszej pracy. Narazie ma trochę spore problemy i musi się z nich wydostać. Ale ogólnie sprawa wygląda tak, że chce mnie wrócić na cały etat. I myślimy o tym, żebym działała też na terenie Polski nie tylko tutaj. Myśli też o otworzeniu jednego biura w innym mieście ale chce poczekać na dotacje z UE. Teraz podobno się spóźnił, ale powiedział, że jak się załapie to powinno być już ok.. Mam nadzieję. Poza tym ja się jakoś identyfikuję z tą firmą. Powiedziałam mu "że musimy się wyciągnąć z tych kłopotów". Ucieszył się, że mi też zależy. I ucieszył się, że wróciłam.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-02-17 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.