|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
dzien dobry dziewczynki
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dobry ;]
trzymajcie kciuki wieczorkiem bo bede rajdowala po ulicach hehe :P
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Wiadomość na skrzynce... Możecie komentować tutaj. Nie chciałam tego tu wstawiać ze względu na wszechobecne wulgaryzmy. Z takich trochę lepszych rzeczy... przespałam całą noc. Położyłam się już o 20. Rano przebudziłam się koło 5 bo mi się wiadomo kto śnił... łezki poleciały, ścisnęłam mocniej swojego hipopotama, powiedziałam sobie "NIE WARTO" i starałam się dalej usnąć... No i po 7 się obudziłam z myślą załączoną w mailu i jak widać- już nie śpię. Ale czuję się wyspana. Może nawet trochę mniej zdenerwowana. I pokładam wielkie nadzieje w tym dzisiejszym albo jutrzejszym spotkaniu- oby przyniosło jakąś ulgę. |
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawuś Ale Ty jesteś seksowna!!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ola Chyba trafił swój na swego, niech sobie robią co chcą, najważniejsze, że Ciebie to już NIE DOTYCZY! Super, że skasowałaś te wszystkie numery telefonu, teraz trochę poboli, ale obiecuję, że przejdzie i się ułoży. Bo to zawsze tak jest, że jak jest źle to potem znów jest naprawdę dobrze, żeby zachować równowagę w przyrodzie. Tekst z tym mężem mnie rozwalił jak można być takim? Myśleć tylko o sobie i swoich potrzebach w obliczu takiej tragedii i nieszczęścia 2. osoby. Widać czym było dla tej pani małżeństwo i ile znaczy dla niej ta 2. połówka. Aż mi się niedobrze zrobiło jak to przeczytałam, to obrzydliwe...
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze dostałam teraz SMSa od Judi "uświadomie cie- cały czas cie zdradzał z aśka, czesto do niej chodził, ale nic nie mówiłam bo nie o mnie chodziło. wiec twoje życie było zje**** duzo wczesniej tylko o tym nie wiedziałas"
Milutko.... I wiecie co? To nie jest ważne. Napisałam jej że "Teraz to nie jest ważne, bo już się na nim poznałam i wiem, że złego zdania nigdy nie zmienię... mała różnica czy zdradził teraz czy wcześniej. Dobrze że to wszystko się skończyło po roku a nie później, dobrze że nie zaszłam z nim w ciążę. Dla mnie mimo wszystko ta sytuacja jest na plus" A dlaczego jest na plus? - bo przekonałam się że jednak warto słuchać rodziców - bo nauczyłam się że niektórzy ludzie rzeczywiście się nie zmieniają - bo wiem, że jak kogoś pokocham to będę mu wierna i że jeśli ktoś odwzajemni moje uczucia to będzie cudownie - bo zauważyłam w końcu, że naprawdę ludzie się dzielą na tych, którzy są czegoś warci i na tych, którym nie warto dać buta do wyczyszczenia - bo będę bardziej ostrożna na przyszłość - bo dowiedziałam się co to znaczy "kochać", jak pięknie jest być z kimś w związku i jak o to walczyć- jednocześnie przekonałam się, że jak jedna osoba odpuści to trzeba to zakończyć od razu No i co... jeszcze kilka litrów łez zostało do wylania, ale teraz już będzie tylko lepiej. ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
Ale skoro Marcin tak jej bronił, tak popierał to co robiła... to znaczy że byłby takim samym mężem jak ona żoną, wniosek prosty- zostawiłby mnie gdyby cokolwiek mi się stało. Zresztą... chciałabym żeby mi oddał moje zdrowie- bo przez niego schudłam, przez niego mam anemię, przez niego biorę prochy żeby w miarę normalnie funkcjonować. No Kawunia jaka z Ciebie ładna dziewuszka
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-02-17 o 08:59 |
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jest nieźle naiwna, skoro wiedziała o wszystkim, widziała jak on cię zdradza, a mimo to chciała z nim być. Czyżby wierzyła, że dla niej się cudownie odmieni? I będzie kochającym, wiernym partnerem... Trzeba mieć naprawdę bujną wyobraźnię, żeby wierzyć w coś takiego.
A Ty daj sobie trochę czasu i zdrowie wróci i humor... I jeszcze będziesz się z tego śmiać!
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra to jakaś jest. Byłam wręcz pewna, że takich ludzi na świecie jest baaaaaaaardzo mało a z tego co widzę to w tym towarzystwie jest ich 4 na 5 osób... Przerażona jestem. Śmiać może nie ale wnioski na przyszłość na pewno wyciągnę... Wczoraj mama zadzwoniła i mówi: "Nie masz co się przejmować, wiem że boli, ale ciesz się że nie zdążył ci większej krzywdy zrobić... aha... i przekaż Marcinowi że ja, tato i cała nasza rodzina, z całego serca życzymy mu kiły" Mamuśka wymiata
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mamuśka wypas
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Olka po prostu szkoda mi słów na tych ludzi. Antii już wszystko napisała. A Twoja Mama jest debeściara ![]() Ech obudziłam się w nocy z takim bólem brzucha jak nigdy.Na początku myślałam,że to wyrostek,ale po 30 minutach samo przeszło. Nieeee wiem co to To pewnie kara za pączka
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Cytat:
![]() Cytat:
A Ty wcale nie miałaś chrypki ![]() Ola, ja bym im nic nie pisała, a na pewno, że zniszczyli Ci życie. Nie dałabym im tej satysfakcji :/ Są siebie warci, to jakieś patologiczne towarzystwo... |
||
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Ola Masz boską mamę!
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola Twoja mama jest naprawdę przekobietą ![]() ehhhh powariowałam z psiurem nadrobiłam was wzięłam prysznic i trza by może jakie śniadanie zjeść
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#466 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Porozmawiasz sobie z kolegą i napewno poczujesz się lepiej. Oby pomogla Ci rozmowa bo najlepiej to się komuś wygadać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a jak naciskasz to miejsce i puszczasz to boli?
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, no... Moje zdanie znasz. Ja juz sobie teorie na temat psychiki M. wyrobiłam
![]() A co do tej tej... Dla mnie to ona nie zrobiła tego, bo traci męża. Nie kocha go. Ale mimo wszystko system wartosci tej kobiety jest mega marny. Przecież ma jeszcze dzieci I co ona im przekaże? "Kopulujcie dzieci na prawo i lewo, zarywajcie laski"?A co do tej jego byłej... Khym khym khym, jeśli ona o tym wszystkim wiedziała i jej to nie przeszkadzało, bo tak zaślepiona jest milością do M, to gratuluję jej tak niskiego poczucia wartości. Jeśli M mimo wszystko jest jej spełnieniem marzeń... to tez świadczy o niej. A mama wymiata
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
ola, wspołczuje............... ......... nawet nie wiem, co napisać..... chyba to samo, co mogłabym teraz powiedziec sobie: trzeba popłakać, przeżyć to i życ dalej......
|
#470 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
![]() Cytat:
Cytat:
No może nie, że salwy śmiechu, ale podobał Cytat:
Cytat:
no nie wiem czy będę mogła w sobotę..... ale jakbym mogła, to będę jechać samochodem, więc jakieś 2-3 chętne mogę zabrać ze sobą z Wawy (zrzucimy się na paliwko, to zawsze taniej i wygodniej )Cytat:
Cytat:
I inaczej się na życie patrzy mając lat 27-28 niż 20 W życiu jest czas na wszystko - jest czas na zabawę, naukę i poważne dorosłe życie. U każdego ten czas w innym momencie nachodzi. No a poza tym to nie od wieku i nie od kasy zależy, tylko od chęci My wszystkie nie-zaręczone musimy sobie niestety uświadomić jedno - nie jesteśmy zaręczone i nie planujemy ślubów, bo nasi faceci zwyczajnie tego nie chcą Gdyby chcieli, to ani brak kasy, ani pracy, ani studia nie powstrzymałyby ich, tak jak naszych rodziców nie powstrzymywało to, że na mieszkanie z przydziału czekało się kilka-kilkanaście lat Żeby wziąć ślub/zaręczyć się, to po prostu 2 osoby muszą tego chcieć w tym samym czasie. Reszta jest zawsze do załatwienia. No a poza tym.... ja swojego tż poznałam już po studiach On się bronił właśnie. I co? 2 lata i 4 m-ce i nawet nie mieszkamy razem ![]() Cytat:
O sobie mogę napisać tylko tyle po wczorajszym dniu, że spędziliśmy przemiły wieczór nie robiąc nic nadzwyczajnego. Naprawdę mam wrażenie, że coś się między nami otworzyło, co było uchylone, czy zamknięte do tej pory czuję się szczęśliwa A tż wczoraj mi powiedział, że znowu się zakochał. No i właśnie widzę, że tak jest Patrzy na mnie tak, jak patrzył na samym poczatku naszej znajomości Wiem, że to wiecznie nie potrwa i że po tym okresie wzalemnego uwielbienia znowu pojawią się kłopoty, ktore będziemy musieli rozwiązać, ale na razie cieszę się tym co jest, bo jest bosko
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-02-17 o 10:32 |
|||||||
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
Oluś - wszystko będzie dobrze, ja wierzę że będzie dobrze. popłaczesz i ból z czasem będzie mniejszy. mimo iż uważam iż czas nie daję zapomnieć o bólu tylko go łagodzi. jest pozytywna rzecz w tym wszystkim.
1) jesteś bliżej odnalezienia swojego jedynego 2) sytuacja ta nauczyła Cie wiele, dała ci doświadczenia i wiesz jakiego faceta już nie chcesz. 3) nie smutaj że coś się skończyło , ciesz się ze coś się zaczęło. Teraz zaczynasz nowe lepsze życie. |
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to sobie na pulpicie jako tapetę dam i przyjmę jako prawdę objawioną ![]() Gwizdak, między wami jest piękna miłość... Kiwi, podpisuję sie pod twoją wypowiedzią Dokładnie to zaczęłam pisać, ale zdążyłam zauważyć, że masz podobnego posta. Także nie powielam, a popieram
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Olu nadrobiłam Twoją historię dopiero..... Powiem tak: nie warto! Ja zaczęłam nowe życie tydzień temu.... Pierwsze dni może i były trudne, ale to bardzo szybko minęło. Nie ma co płakać za facetem, który nawet odrobinę nie przypomina naszego ideału, który nas krzywdzi!
Będzie dobrze, zobaczysz. Potrzebujesz tylko trochę czasu.
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba właśnie najfajniejsza cecha tej całej zabawy ![]() A co do pogrubionego, to raaany, to może coś do rymu chociaż napiszę?
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
Dobry
Dzisiejszy dzien zapowiada się lepiej niż wczorajszy
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola, ta J. to jest jednak chora na umyśle, więc pasuje jak najbardziej do tego jełopa M. Jak można człowieka umierającego zostawić i szukać sobie kochanka? Jej jest ciężko, bo mąż umiera? A co on ma biedny powiedzieć? Nie dość, że jego życie się kończy to jeszcze żona go zdradza z tego powodu. CHORE!
Aa pisałyście o tematach prac magisterskich, ja to w porównaniu do Was to miałam zdecydowanie zwyczajne tematy prac... Licencjat "Wizja getta warszawskiego we wspomnieniach kobiet, a magister "Holocaust w obrazkach. Próby przedstawienia Zagłady w komiksach".
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
a można gdzieś te Twoje prace poczytać?
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie kolega opowiedział mi dowcip:
Jaka jest najczęstsza wada postawy u żonatych mężczyzn? Dupa na boku. |
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
olka brak mi slow normalnie.... powiem tylko jedno - ciesz sie, ze to juz nie twoj problem
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

To pewnie kara za pączka
)
Nieprawdopodobne 

nadrobiłam was