|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
nie umarł... mamy po prostu chwilowy zastój ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Marti a kiedy masz imieniny?? Wtedy możemy Ci Go wsadzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Ania piszem piszem 4 gości mamy trzeba ich jakoś zabawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Konto usunięte
|
teraz to 5
![]() może i jednak Plina spamiętał adres i chłopaki teraz spam nadrabiają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- mam zaśpiewać, zatańczyć? ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Karola przyszła i goście powoli uciekają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze brakuje 1 kokosa
![]() Może lepiej niech nie nadrabiają, tam takie głupoty wypisywane były ![]() Karola przylazła, zaraz będzie pała latała ![]() Ania możesz wybrać formę zabawiania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() za co pała?? grzeczne byłyśmy... i spamu mało... i tu jest problem... nie mam jaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |||||||
Zakorzenienie
|
:-O Jestem zszkokowana.
Ej trzeba cos zrobić bo na serio umieramy ![]() Cytat:
![]() Antenki mnie nie jarają ![]() ![]() Jak tylko jeden wafel to może Nawrocki ![]() Cytat:
![]() Gratulacje!!!! Cytat:
![]() ![]() No jak u Ciebie małe Gatki to u mnie małe Kureczki c'nie ![]() I od razu błagam o wybaczenie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ałaaaa! To by bolało... Ale chłopaki nie płaczą :p Ej ja tez siakoś tak miałam ![]() Cytat:
![]() Nie mam pojęcia jak to jest u Ciebie. Na każdej uczelni jest inaczej jeżeli chodzi o zaliczanie semestrów, przedmiotów itd :/ Ale skoro mówisz, że język obcy nie wlicza się w punktację to chyba rybka... Możesz to poprawić w każdej chwili. [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17244494]Karola miałaby te zdjęcia u siebie zanim by je do druku puścili ![]() nie... to nie jest strój turbodymomena... to jest strój ****** ![]() Czytam "antenki" id od razu widzę Sylwię demonstrującą nam ![]() No oczywiście. Musiałyby przejść cenzurę. Co? Żona owszem- może oglądać wszystko- ale reszta społeczności... Wypraszam sobie ![]() Nooo juz. Pośmiały się z męża? ![]() ![]() ![]() Ooo tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
Zryte berety to mamy wspólnego.
![]() Pała będzie za śmianie się z Kurka i samo myślenie o tym jak będzie wyglądał w stroju wiesz kogo ![]() Jaja rzecz nabyta raz są raz nie ma. W razie czego do sklepu i masz jaja. Potem będziesz mogła nimi zabujać ![]() Karola i na dzień dobry przesiurałaś sobie tymi małymi gatkami ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17248893]myślę, że raczej na pewno... był tak rozchwytywany, że pewnie nawet nie zczaił o co chodzi:/
nie umarł... mamy po prostu chwilowy zastój ![]() Marti a kiedy masz imieniny?? Wtedy możemy Ci Go wsadzić ![]() Trzeba było napisać na kartce i mu wepchnąc do kieszeni adres forum :p Wsadzić to takie brzydkie słowo ![]() Rozruchajcie ich. Znaczy rozruszajcie :p Cytat:
![]() ![]() ![]() Głupoty... nasze przemyslenia po prostu ![]() ![]() Formę rozrywki z jajem to akurat oni nam moga zaserwować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Zakorzenienie
|
Karola strój ****** nie odbierze jaj Twojemu mężowi. Za to pokaże co nieco. Nie żebym miała namyśli to że ma tam mało
![]() O tak ja chcę zabawę z jajem. Będziem bujać jaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeeejjj. Dokładnie to samo napisałam ![]() Bujaj wora Ania ![]() ![]() Aj tam aj tam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
Karola Kurek w stroju wiesz kogo toć to będzie sam czysty, dwumetrowy chodzący seks
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po 2) Pokaże nawet więcej niż "nieco" ![]() ![]() po 3) Bo nie ma tam mało ![]() ![]() Bujaj jajem, bujaj ładnie zanim wszystko ci opadnie :p ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Łoooj taaak Sywii. Dwumetrowy sex to on już jest... Chodzący tyż ![]() (tak na marginesie znowu mi rozbujałyście fantazję ![]() Ale wszystko ma swoje granice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po2) A skąd wiesz że nie jest może po to ten podkoszulek. Najwyżej będziesz szukać antenek. Smyru smyru ![]() Po3) Jak będzie mało to i tak pokochasz jak swoje ![]() Chyba zanim ci cycek opadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ooo... To mnie zażyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zabijasz mnie tymi tekstami ![]() ![]() ![]() ![]() Cycki mi opadną na starość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
tak nie wolno ![]() jak ja zacznę ograniczać komputer to będą tony spamu założę się ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17248893] Marti a kiedy masz imieniny?? Wtedy możemy Ci Go wsadzić ![]() yyyyyy ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17250102]teraz to 5 ![]() może i jednak Plina spamiętał adres i chłopaki teraz spam nadrabiają ![]() ![]() [/QUOTE] wyjeżdżamy do Kambodży ![]() Cytat:
![]() ![]() z wami się nie da ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzusia widziałaś a ścieżka do raju była ![]() Pokochasz i ucałujesz na dobranoc, tylko kołysanek nie śpiewaj ![]() Ta starość to już za niedługo ![]() Peggy jak się nie da jak się da ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z was ostatnio wysłała mi zaproszenie na nk?
![]() |
#3738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tam też nas znajdą ![]() ![]() ![]() ![]() Polecamy się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Taka ładniutka, delikatniutka jaką lubię- a i owszem ![]() No jak bym miała z pełnymi ustami kołysanki spiewać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz dawno... Może Ania- Stefan ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | ||
Konto usunięte
|
kiedy i mnie te małe gatki rozwalają
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie wiele nie trzeba :-P sama tez go sobie wyobraziłam w takim stroju ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3741 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17252163]kiedy i mnie te małe gatki rozwalają
![]() ![]() niestety żadna z nas nie była na tyle genialna... a to mógłby być nizły patent... myśle, że z czystej ciekawości by wlazł ![]() ![]() ooo tak ![]() Tobie wiele nie trzeba :-P sama tez go sobie wyobraziłam w takim stroju ![]() Bo małe gatki są simpli de best ![]() Podobnie jak "przyjęcie porodu" ![]() Ja bym na jego miejscu od razu wlazła ![]() ![]() Przyznaję się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Si. To ona ![]() ![]() Znaczy przepraszam. nie rude tylko w kolorze "złocistego kurczaka" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |
Konto usunięte
|
Mogą być Indie
![]() tam tyle ludziów, że nas nie znajdą ![]() Cytat:
![]() będziemy spokojne i grzeczne ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17252163] niestety żadna z nas nie była na tyle genialna... a to mógłby być nizły patent... myśle, że z czystej ciekawości by wlazł ![]() ![]() [/QUOTE] może jednak lepiej nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17252239]ja kilka dni temu owszem
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- oo to ja na pewno ![]() a spoko wieci co, jakbyśmy sie tak wszytskie spotkały(nap na LŚ ![]() ![]()
![]() |
#3745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie posmyrałaś a zdjęcie masz ![]() Nie musisz śpiewać możesz palcami rytm wystukiwać. I żebyś się nie zdziwiła jak nie będą pełne ![]() nie obrażamy mojej miejscowości, wystarczy ze ja to robię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
eee wIndiach też nas mogą znaleźć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz teraz się niczego nie nauczysz ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiesz co mówisz ![]() Aj tam, aj tam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() A od czego jest NK? ![]() Cytat:
![]() Na któryms zdjęciu z meczu jak wyskakuje do ataku to mu się koszulka podwinęła a że nie miał tego badziewnego czarnego T shirtu to było widać brzuś ![]() ![]() albo nucić ewentualnie. To można z PEŁNYMI ustami zrobić ![]() No prośba kurde. Śmiesz wątpić w parametry mojego męża ![]() Ok. Koniec śmiechawy ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17252384] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja Ci dam zaraz "złocistego kurczaka" ![]() Z pretensjami i zażaleniami do Miss proszę ![]() ![]() ![]() Może po prostu siedźmy na dupach jak siedzimy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
Karola nie wątpię, tylko wiesz zasada 2 palców zawsze działa.
Koszulka się podwinęła i szybko opadła, oj tak mi przykro ![]() Przyjedźcie za Bug tu Was nikt nie znajdzie ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja proponuje bez przebrań ![]() yyyy nie wiem... chyba zwątpiła po weekendzie ![]() My i porażka?? No coś Ty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.