|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Właśnie Karola dzisiaj Popielcowa, na kolanach do kościoła a potem krzyżem przed ołtarzem leżeć i przepraszać za te wszystkie brzydkie i brudne myśli z Kurkiem w roli głównej, na wszystkie możliwe i niemożliwe sposoby i pozycje.
![]() Ładnie kibicowałaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() ![]() Wiem. Nie popisałam się ![]() ![]() Ej nosz kurde. jak był Kuruś to co? Miałam siedzieć cicho i muła łapać :P Ooo nieeee!!! Ja nie z takich ![]() Joaa mi własnie zaprzedała nowość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Racja nie dostaniesz rozgrzeszenia. Do tego leżenie krzyżem na cyckach może je rozplaszczyć. Potem ich nie pozbierasz do kupy.
![]() ![]() "Bartmans " może jakiś rodzinny biznes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak ostatnio myślałam, że może na dniach rozpocznę podróż do Częstochowy na kolanach, może pomoże mi to w zdaniu matury ![]() mój studniówkowy ma w opisie gg link do jakiegoś sklepu z eko-żywnością ![]() ![]()
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
Kasia a piwo i wódka to z czego zrobione jak nie z ekologicznej żywności. Zagryźć też czymś trzeba
![]() Ja tam omijam spowiedź już od lat, od kiedy ksiądz wykrzyknął, że jestem grzesznica ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3787 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Porujnuja sie i co... Mąż będzie musiał wywalac kasę na zrobienie nowych ![]() Może i ano ![]() Cytat:
![]() To jak już się będziesz tam czołgać to pomódl się i za moją zbłakaną duszę ![]() Może to miała być forma żartu ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Może te szczury i koty co przerabiają na kotlety w Macu to tez na zdrowej żywności pędzone ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
Karola z kota to się robi kisiel i ciastka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahaha spoko ![]() taa zapewne tak ![]() haha, ja w MaCu jadam jedynie frytki i czasami McChickena :P no i kawa biała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
a z psa cielęcinę
![]() ciekawe z czego robią te shejki co w piątek miałyśmy zaszczyt skosztować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurczaka robią właśnie ze szczurów ![]() ![]() ![]() Ale kawa może jest w porządku chociaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Zakorzenienie
|
Już Ty Karolcia wiesz z czego były te shejki
![]() ![]() Arki mimo wady wzroku widzę Cię. I tych 2 wafli podczytujących też ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moją koleżanka lubi owocojogurt, który również nie wygląda zachęcająco ![]() wykorzystując moją wielką wiedzę ![]() ![]() kawa chyba właśnie jest dość normalna ![]() mama wróciła z kościoła i nie przyniosła dla mnie popiołu ![]()
![]() |
#3793 |
Zakorzenienie
|
Kasia skoro nie przyniosła to znaczy, że straciła już nadzieję i nie ma dla Ciebie ratunku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
powiedziała cytuję "ty się musisz zmienić"
#3795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Arki! Arki! ![]() Kuruś i Jarski! Zaraz Was znienawidzą za bardzo brzydkie spekulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Łosz... Zaszalałaś ![]() ![]() Nie łudź się ![]() ![]() Trzeba było samej iśc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
to faktycznie grzesznica z Ciebie
![]() Dobrze że nie ma shejka ananasowego ![]() Karola a jak to nie będą spekulacje tylko najczystsza z czystych prawda ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Zakorzenienie
|
![]() Mama Ci pojechała ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę siku ![]() z/w |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
Karola poszła odcedzić kartofelki, chwila spokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() łudzę się ![]() nie mam komina ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Tadaaaa!!!! Juz jestem.
Patrzcie! Jestem kobitkom, jestem kobitkom! Ha! Nie do końca! To ja! Król Julian! Gadać, który tam odczuwał do mnie pociąg ![]() ![]() ![]() Nawet ręce umyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
Kasia mam chce Cię wziąć na nie wiarę
![]() ![]() Karola ręce umyłaś ale pewnie wytarłaś w bluzkę ![]() ![]() Punkt 18.00 czas na mecz jakby ktoś chciał http://yourtv.com.pl/viewpage.php?page_id=16 Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
ja Was zostawiam, spadam się uczyć, tzn. udawać, że się uczę wosu
![]()
#3803 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() noooo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() rodzinny interes ![]() ![]() ![]() koniec, nie będzie juz gości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
skusiłam się i obejrzałam 2 piłki ostatnie 1 seta ![]() fajny demot ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-02-17 o 17:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
Jarski z Kurkiem walnął focha, zabiorą zabawki i zmienią piaskownicę
![]() Demot niezły i jaki prawdziwy ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Zakorzenienie
|
Czuję się poza nawiasem. Byłam w kościele. Rycze przez angielski.
Tyle u mnie. Pa.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
Arki raz, dwa za nawias wskakiwać. Ja Ci się poszlajam za nawiasem
![]() Angielskiego nie możesz poprawić w sesji poprawkowej??? Przy najmniej u mnie tak jest, że 2 terminy w normalnej sesji a potem poprawkowa. Chyba, że to egzamin był. Reso wygrało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
powiedziałabym, że nie trochę a baaardzo ![]() drugie dno widać jak n adłoni... nie trzeba się doszukiwać... tylko nikt nie chciał tego głośno mówić ![]() ![]() ![]() ![]() przestraszyła się ![]() ![]() ![]() Cytat:
za to to na kolanach do Częstochowy... chociaż też nie wiem czy wystarczy, żeby rozgrzeszenie dostała ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Brawo ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17260170]Zmieniali się przy każdym kawałku
![]() drugie dno widać jak n adłoni... nie trzeba się doszukiwać... tylko nikt nie chciał tego głośno mówić ![]() ![]() ![]() ![]() przestraszyła się ![]() ![]() ![]() [/COLOR] za to to na kolanach do Częstochowy... chociaż też nie wiem czy wystarczy, żeby rozgrzeszenie dostała[/QUOTE] I za każdym razem było: Czy mogę Panią prosić. Przechlapane było tylko jak któryś się zapomniał i rączka zabłądziła tu i ówdzie ![]() O nie. Nie tylko ja widzę, że ktoś tu kogoś puka w 2 dno. Właśnie mogli by się trochę bardziej kryć ![]() ![]() Może ma nadzieję, że to się cofnie z czasem. Zrozumie będzie za późno ![]() Dla Karoli już nie ma ratunku, może egzorcyzmy by coś dały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Konto usunięte
|
Jaki tu spokój, nananana
Nic sie nie dzieje, nananana ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
ta rączka już pewnie nie jeden raz zabłądziła ![]() i ten wspomniany przez Arki masażyk ![]() ![]() wtedy szybciutko do nas wróci:d bo gdzie indziej znajdzie takich wspaniałych ludzi ![]() ![]() ![]() a i to pewne nie jest ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- teraz to pałowanie mamy murowane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
Ania a to nasza wina, że powiedziałyśmy głośno o zażyłej przyjaźni Bartusia i Kubusia
![]() ![]() ![]() Karoli to już i święty boże nie pomoże ![]() Miss zatęskni i wróci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.