![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KIELCE- dobry fryzjer:))
ja to juz calkiem nie wiem gdzie pojsc do fryza
![]()
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
ja chodzę na Warszawską/Turystyczną do Marty i sobie chwalę strasznie, ale ja mam takie włosy, że i farba szybko łapie i ściać je łatwo
![]()
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
tak tam, tylko nie wiem czy miałaś okazję Martę zobaczyć a jak była to taka niska i ruda
![]() ![]()
![]() |
#695 |
Raczkowanie
|
Byłam dwa razy u Marty i wyszłam zadowolona, a zapałaciłam tylko 12zł!
Gdy nieświadomie zapisałam się do innej to "obcinała" mnie 5 minut i nic mi właściwie nie zrobiła. Później zrezygnowałam z tego salonu. Jezeli chodzi o strzyżenie to polecam Michała Libude w PF38. Co do Gosi z A&A na ul. Solnej słyszałam, że jest naprawde świetna, ale długo czeka się na wizyte. Byłam pare razy u Justyny z tego samego salonu i też jest dobra. A kolor utrzymywał mi się pare miesięcy!! Więc A&A również polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
Jeżeli jednak zastanawiacie sie gdzie teraz isc to dajcie szanse mojemu fryzjerowi, P. Piotr Sienkiewicza 42 ładniutki ten nowy salonik tak przytulnie jak w domu. Moje 2 kolezanki maja krecone cienkie wlosy i sa przezadowolone mowią ze nikt nigdy nie potrafil sie nimi tak zajac, aha i specjalista w obcinaniu prostej dlugiej grzywki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Yyy no zalezy co, sama grzywka 5 zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
aaa u niego juz bylam i wyszlam niezadowolona, takze podziekuje
![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie mam pytanie gdzie w kielcach jest najlepszy fryzjer kosmetyczka chodzi mi o uczesanie na slub a najlepiej jak by w jednym salonie mnie uczesano umalowano i zrobili paznokcie pozd.czekam na wiadomosci
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- czyli nikt mi nie pomoze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f Czas edycji: 2010-02-04 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Rozeznanie
|
a jest na tej stronie cennik ? nie moge znaleźć
![]() |
#704 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;16911496]Treść usunięta[/QUOTE]
Na pierwszej wizycie jest super-idz. Moze miałam pecha z tym obcięciem, moze zakochany jest ![]() ![]() Edytowane przez Anielka_ Czas edycji: 2010-02-04 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Przyczajenie
|
Witam
Dziewczynki kogo byście poleciły na obcięcie włosów. Dodam, że mam włosy bardzo trudne do ułożenia, a chciałbym jakąś fajną fryzurkę. Do tej pory chodziłam do Adriana, ale po ostatnio nie byłam zadowolona. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
oj napewno ja ci nie pomoge sama szukam dobrego fryzjera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Przyczajenie
|
Samotnakobieta a ile zapłaciłaś? i jakiej długości masz włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f Czas edycji: 2010-02-04 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;16967711]Treść usunięta[/QUOTE]
Poleciał ban i posty zostały schowane. Nie karmić, NIE KARMIĆ proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Ja chodzę do Przemka Ch. od dłuższego czasu i nie narzekam. Faktycznie ceny ma wygórowane ale świetnie dobiera kolor. Cięcię również ma dobre. Jedynie nie pasuje mi jak układa włosy. Reszta O.K. Jak widać każda z nas ma inne włosy i dlatego jesteśmy zadowolone z innych fryzjerów
![]() Obecnie poszukuję kogoś do ułożenia fryzury ślubnej i nie mam pomysłu do kogo się wybrać. Może Marcin Kwieciński - pomimo różnych opinii na jego temat uważam że ma fach w rękach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Przyczajenie
|
Moje doswiadczenia sa takie, ze w pf38 Gosia swietnie obcina, ale farby zmyly mi sie po 3 tygodniach i to blond! Natomiast u Lukasza Kowalskiego jest na odwrot-farba trzymala sie 4 miesiace, ale co z tego skoro obciecie bylo beznadziejne. Ponowie swoje pytanie-czy ktos wie gdzie szukac Iwony, ktora pare lat temu pracowala w "Benicie"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Przyczajenie
|
z perspektywy czasu: wrześniowe cięcie gosi było super- fakt faktem dokładnie powiedziałam jej co chce i ile ma ciąć, konsultowała ze mną każdy ruch.. ale nie mogę się przyczepić- fryzura przez 2 miesiące się układała- tylko ja wolę jak fryzjer mi doradza i konsultuje ewentualnie jakieś odważniejsze decyzje, a nie czeka na wskazówki. jeśli jednak chciałabym tylko podciąć włosy lub coś delikatnie skorygować to wybrałabym się do niej. do michała libudy niestety już nigdy i nie. cięcie dramat: nigdy nie wyszłam od fryzjera z płaczaem bo raczej nie jestem chisteryczką,ale moje listopadowe spotkanie z nim tak się skończyło. powiedziałam i pokazałam jaki chcę kolor, mniej-więcej jaką fryzurę, że nie lubię mocnych cieniowań bo moje włosy wtedy sprawiają problemy.. słuchał,kiwał głową..a efekt? włosy ciemne bordo a miały być a'la zielińska, głowa wielka jak stodoła wycieniowana-wiszące strąki.. zaczął poprawiać troche to cięcie ale nie wychodziło ewidentnie.. w końcu zaczął je modelować a potem prostował.. nic z tego- BEZNADZIEJNIE. starałam sobie tłumaczyć,że może to kwestia przyzwyczajenia ale nie.. minęły 3miesiące- zapuszczam włosy i nikomu nie pozwalam dotykać..kolor sama skorygowałam doprowadzając do jakiegoś jasnego brązu alfaparfemi wodą9 bo nie chciałam ponownie dekoloryzować.. ale to piekło. wyglądam tragicznie- każdy kto zobaczy moją nową fryzurę pocieszał mnie,że i tak odrosną,że zima to można w czapce chodzić często, że moje włosy szybko rosną itp. itd. :P także super komplementy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |
Przyczajenie
|
Zanim wybrałam sie do p.Michała z pf przeczytałam niemal całe forum i widziałam kwiatek007 twoją zupełnie odmienną opinie o tym fryzjerze, która utkwiła mi w pamięci i to właśnie z końca listopada dlatego mnie zastanowiło skąd zmiana opini(łącznie z kwotą, którą zapłaciłaś
![]() ![]() Ja od 3 lat byłam wierną klientką p. Rafała z moich rodzinnych Starachowic ale zachęcona opiniami o pf38 postanowiłam zaryzykowac i uwazam ze sie opłacało bo kolor nadal swietnie sie trzyma a fryzura sama sie układa ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() mam pytanko , czy nie wiecie może jak farbuje włosy pani Ania Swieboda, a moze polecacie kogoś lepszego gdzie ładnie pomaluje, doradzi a farba się nie zmyje po dwóch tygodniach. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.