![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
Cytat:
Lejlla też się nad nią zastanawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Witaj mmmmmm!
Ja również jak ją założyłam to czułam, że to jest właśnie ta zarazem elegancka z pewną skromnością. Jeśli chodzi o tren to u mnie pani mówiła, że jest taka możliwość tylko za to się dopłaca ale nie wiem ile...musisz zapytać w salonie gdzie mierzyłaś. Moja będzie w kolorze białym. Pozdrawiam
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
w Wadowicach w salonie Manhatan można wypożyczyć suknie manhatan i Emmi Mariage i mają dużo modeli do przymierzenia
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- usunięte przez moderatora Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-02-02 o 18:35 Powód: handel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Moja jedyna: FRIDA !
[QUOTE=e-welina;16817389]Ja już wybrałam swoją sukienkę. Jest to Frida w kolorze ecru. Poszukiwałam najpierw sukni w stylu greckim-potem sukni skromnej w literę A (zmierzyłam chyba milion takich sukien) a wybrałam Fridę.
Ja również wybrałam tę suknię w kolorze ecru. Suknia jest piękna tylko cena mnie trochę zaskoczyła, bo nie myślałam, że aż tyle może kosztować. Możesz mi powiedzieć ile za swoją zapłaciłaś?bo mi krzyknęli 3600zł w salonie Emmi Mariage w Warszawie. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Edytowane przez piccola22 Czas edycji: 2010-02-16 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny wasze sukienki są przepiękne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
Piccola22 ja swoją sukienkę kupiłam z 2 ręki za 1500. Po małych przeróbkach-ok 150-200zł będzie na mnie jak ulał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Nawiązując do Allegro. Przejrzałam oferty,ale wszystkie prezentowane suknie to model Janessa,a nie Frida. Są bardzo podobne do Fridy, ale to nie to. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Widzę, że masz podobny gust i podobny "problem" zwany dużą różnicą wzrostu ale chyba mnie nie przebijesz bo u mnie różnica wynosi 4o cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
Na początku jak zaczęłam myśleć o sukni ślubnej to wymyśliłam sobie, że z przodu będzie krótka, a z tyłu długa. Raz tylko widziałam taką suknie w jednym z Warszawskich salonów, ale to było w momencie, kiedy ja jeszcze nie myślałam o małżeństwie. Była piękna, miała kolor kawy z mlekiem,ale ciemny i właśnie w takim stylu hiszpańskim. Z przodu króciutka, a z tyłu piękne falbany. No mówię Ci coś przepięknego. I na początku jak szukałam sukni to właśnie w takim stylu, ale niestety nie znalazłam. Znalazłam podobną, ale w kolorze czerwonym. Pomyślałam, że jak nie będę miała krótkiej to może coś z rozporkiem. Koniecznie chciałam mieć nogi odkryte. Zaczęłam poszukiwania. Przejrzałam ofertę salonu Madonna i Cymbeline. W tych salonach podobały mi się tylko pojedyncze sztuki, ale nie znalazłam tego co chciałam. O salonie Emmi Mariage to w ogóle nie słyszałam dopóki nie zobaczyłam zdjęcia dziewczyny w sukni ślubnej moich marzeń na naszej klasie. Napisałam do niej gdzie zakupiła suknię i w taki sposób się dowiedziałam, że istnieje taka marka. Suknia bardzo podobna do Fridy, ale ona szyła wg własnego zamówienia. Górę miała inną, a dół tak jak Frida. W każdym razie zapoznałam się z ich ofertą i wybrała 3 modele, żeby nie było, że tylko jedną przymierzę, chociaż już wiedziałam z jaką suknią wyjdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.
Ja również jestem zainteresowana suknią z salonu Emmi Mariage, dokładniej Arethą z kolekcji 2010. Mam zamiar zamówić ją w salonie przy Targowej 20 w Warszawie. Chciałabym się dowiedzieć czy salon jest godny zaufania. Przyznam że trochę przeraża mnie wizja pierwszej przymiarki miesiąc przed ślubem. Napiszcie jak salon wywiązuje się ze złożonego zamowienia i czy z Paniami z salonu można coś wynegocjować. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Sa piekne uszyte leża znakomicie ! ja sama przymierzałam dwie Ines i amelke sa rewelacyjne
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
Hej! Ja zamawiałam u nich suknie jak salon mieścił się jeszcze w blue city, byłam bardzo zadowolona, a termin pierwszej miary miesiąc przed ślubem jest w 100% wystarczający, teraz poleciłam go nawet mojej kumpeli i też zamówiła u nich sukieneczke na Targowej w wawie. Jeśli chodzi o negocjowanie ceny to śmiało pytaj, ponieważ są bezpośrednim producentem, czyli sami szyją suknie i można coś ponegocjować, jakiś welon albo bolerko. Moja kumpela dostała halkę gratis i rabat na bolerko. Obsługa bardzo miła, Panie super doradzają i nawet mnie pamiętały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
ja miałam ślub 23-01 2010 i wybrałam suknie EMMI MARIAGE Janessa czułam sie w niej rewelacyjnie, żadnych halek kół itd zadnego skrepowania ruchów.a ze chcialam rozciecie wiec szukałam innej sukienki niż wszystkie, falbany, rozcięcie i długi tren odsuwany na suwak wszystko znalazłam w jednej sukience hehehe a śmieszne jest to że zobaczyłam ja na reklamie sklepowej ja szukałam sukni dla siostry i juz wtedy wiedziałam ze jak dla mnie to tylko ta. polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Moja FRIDA
![]() Edytowane przez marffa3 Czas edycji: 2010-03-05 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
ja jestem półtora roku po ślubie i teraz jak chodzę na wesela to nigdzie nie spotkałam panny młodej w sukni takiej jak moja, zresztą wcześniej też nie spotkałam podobnej, a miałam Janessę
![]() Frida też jest cudna ![]() Takie inne te sukienki a nie oklepane jak wszystkie bezy i rybki... Nadal podoba mi się ten fason i styl, gdybym jeszcze raz miała wybierać wybrałabym dokładnie w tym samym stylu ![]() Swoją kupiłam za 2300zł ponieważ nie było możliwości wypożyczenia w rozmiarze 40, teraz wisi w komisie i czeka na drugą właścicielkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Też zainteresowała mnie suknia ślubna z kolekcji Emmi mariage, a dokładnie model Amelia, ślicznie podkreśla figurę i ma wiele innych zalet. Mierzyłam ją w Tarnowie, kosztuje 2300 zł. Ale szukam używanej, bo chciałabym zaoszczędzić. Ale niesamowite jest to że nie ma żadnych ofert sprzedaży. Jeżeli będziecie coś wiedzieć to napiszcie. Potrzebuje rozmiar 34/36. Najlepiej białą z trenem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
Poszukuje sukni Emmi Mariage-PARADISE
Witam dziewczyny poszukuje suknie emmi marige-paradise (kolekcja 2009). Najlepiej w kolorze bialym badz ecru. Wszedzie szukam i nie ma. Suknia nowa odpada-poszukuje uzywanej. Suknie jest boska.
Slub mam 25 wrzesnia 2010. Prosze o jakiekolwiek informacje, oferty. madziainter@interia.pl Z gory dziekuje, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Poszukuję suknię Serenadę rozmiar 38/40 na wzrost 165. Najlepiej Ecru oczywiście używaną
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
wybralam scarlett, kolekcja 2009. piekna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
iwkaa_
na allegro jest kilka sukni serenada, może tam znajdziesz coś dla siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja również zamówiłam suknię EM Kenzo w Tarnowie, jest śliczna. Teraz jedynie zastanawiam się nad fryzurą, na pewno chciałabym upięte włosy ale nie mam żadnych konkretów. A ty już myślałaś nad fryzurką, dodatkami i bukietem? pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do tych kamyczków od razu powiedziałam, żę mi się nie podobają i przyjdą oddzielnie, że jakbym się w razie zdecydowała to na miejscu przyszyją mi, ale raczej w to miejsce będę miała koronkę lub zupełnie nic. Też zaproponowały mi te świecące sie kryształki na sukni, dodatkowo będę miała jeszcze delikatne ramiączko na szyję, połowa z koronki takiej jak na sukni, na gorsecie też będę miała podoszywaną koronkę. Dziewczyna tam pracująca sama proponowała wiele zmian, na razie projekt w mojej wyobraźni mi się podoba, zobaczymy po przymiarce. Mam nadzieję, że będzie dobrze. A jeszcze powiedzcie mi ile macie wzrostu? Bo obiło mi się o uczy, że przedłużany gorset, czyli taki własnie jak ma frida za tyłek skraca... A ja jestem niska 163 cm + 9 cm obcas... Aczkolwiek, gdy przymierzałam ją nie wydawałam się skrócona... Hm... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Przyczajenie
|
Witam,
jak mierzyłam Fridę, to była dla mnie za duża, więc ciężko mi powiedzieć czy skraca, ale ja też nie należę do wysokich osób (165 cm + 8cm obcas). Jak suknię masz szytą na wymiar to nie masz czym się przejmować. Zastanawiają mnie te kamyczki w dekolcie, bo tak szybko podjęłam decyzję odnośnie sukni, że dopiero jak było po wszystkim uświadomiłam sobie, że te kamyczki mi się nie podobają. Zobaczymy jak będzie na przymiarce może nie będą tak bardzo przeszkadzać. A powiedz mi ile wyniesie Cię ta suknia, bo ten temat najbardziej mnie irytuje, bo jedni mają taniej, drudzy drożej. Nie wiem od czego ta cena zależy. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Chodzi o sukienkę Kenzo. Sukienka ta spodobała mi się i che sobie ją kupić, ale jest jeden problem - przerasta mnie jej cena. Jeśli ktoś ma ślub przed 6 sierpnia i tą sukienkę posiada, jestem ją wstanie odkupić. Interesuje mnie rozmiar 36, 38. Proszę wszelkie informacje na maila moniczulka1@wp.pl.
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- A może miałabyś ochotę sprzedać tę sukienkę zaraz po ślubie? Tak najlepiej przed 6 sierpnia, rozm. 36, ale może być 38, kolor ecru. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A Ty gdzie zamawiałaś? I kiedy ślub? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
Suknię zamówiłam w Warszawie w salonie Emmi Mariage i cena 3600 bez żadnych upustów. Nawet nie wiedziałam, że można negocjować cenę. Welonu nie będę miała tylko kwiat wpięty we włosy. Ślub mam 7 sierpnia. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.