|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Karola! Bylas dziś moim natchnieniem! Spłynęło ono na mnie dziś w kościele. I wlasnie tworzę z Tobą wywiad na zaliczenie z Warsztatu Dziennikarskiego
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Arki a to jak z Karolą to Ci wyjdzie taki wywiad z Bravo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Heh nie no Karola była mym natchnieniem ale mój wywiad jest z Karolą magistrantką
![]() ![]() Dziołchy! Jakie są różnice między pracą magisterską z licencjacką?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
Różnica jest taka, że 2 lata dłużej się obijasz na studiach. Technicznie praca magisterska jest większa i po obronie możesz sobie wpisać przed nazwiskiem mgr (czyt. magazynier
![]() ![]() Knack remisuje z Trentino 1:1 może być ciekawie ![]() I jest 1 niespodzianka Vfb odpadło z LM, jak ja się cieszę, że Niemcy odpadli ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
O w mordę zapomniałam, że dzisiaj Arsenal gra.
I dupa Trentino wygrało 3 seta. Jest 2:1. Kurde a Knack tak pięknie grało. Ale Trento coś kryzysik ma. Jest szansa dla Reski ![]() Vfb odpadło z Innsbruckiem. Zenit Kazań odpadł z Olimpiakosem. Jeszcze tylko niewiadoma w meczu Lube z Bledem. Jutro koniczynki z Gumą. Za dużo człowieków na wizażu, wiesza się Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i pewnie wygra z Sovią ![]() jakie tam drużyny grają Innsbruck jakiś ![]() Lube ![]() a za Zagmnego jutro będziemy trzymać ![]() za dużo ![]() ![]() kciukam za ten Arsenal a oni nic ![]() ale Łukasz nasz gra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie łam się słonko. ![]() Pewnie tak, ale żeby jeszcze bardziej rzucać się w oczy, na następny mecz - no, ale raczej nie repry ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie się wiesza, strasznie. Żeby zdjęcia od Karoli zobaczyć, musiałam je ze 4 razy odświeżać ![]() No to Reso z Trento. Co robimy? ![]() Podobno ktoś ostatnio z nimi w lidze wygrał. Trza zadzwonić, zapytać, JAK to zrobili ![]()
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
No jasna dupa Arsenal przegrał. Fabiański się popisał
![]() ![]() Ja tam naiwnie wierzę, że Reso może obejść Trentino ![]() A Lube to zaraz po dupie dostanie ![]() Peggy nie śmiej się z Innsbrucku jakby nie było zlali dupcię Vfb, a to już jest coś ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Fabregasik to taka zadziora jest ![]() odrobią tą bramkę w Londynie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Szkoda Młodego, w sumie ten 2 szmaciak wpuszczony to tak nie do końca Jego wina.
1 bramkę da się odrobić. Nie takie cuda się zdarzały. Chociażby 3 minuty i wygranie LM przez Man Unt (wczoraj wygrali ![]() I czas na 2 sensację dnia dzisiejszego Macerata odpadła przegrywając z Bledem ![]() Kowalczyk ma srebro, można pić ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 21:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
Laski, poprawiamy włosy i mejkap - 3 gości
![]() Może Świder wpadł poprawić sobie humor ![]() (Ach, włączyłam sobie Peggy Sue nie wyszła za mąż ![]() edit: piosenkę w sensie ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-17 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
Joa mogłaś wcześniej uprzedzić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
Spoko, chłopaki pewnie też w dresach
![]() ![]() ![]()
#3825 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale odrobią ![]() co się dzieje w tej LM w tym sezonie ![]() Cytat:
yyyyy a ja taka nieuczesana ![]() uwielbiam ten kawałek,jak widać zresztą ![]() Cytat:
![]() ja to w dresie tylko po domu ![]() Misss widać cię ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-02-17 o 22:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
#3827 |
Zakorzenienie
|
Dresom na ulicy mówimy stanowcze nie. Rozumiem w domu, sama tak popytalam ale nie na ulicy albo co gorsza na zakupy. Z 2 strony przynajmniej nic nie uciska, wszystko może swobodnie się ułożyć
![]() Dobra moje Drogie zawijam do wyra. Nie spamować jutro ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-17 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Ojjj... To Misiek jednak kobietę ma?
![]() No to na raz-dwa-trzy skaczemy z okna ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-02-17 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | ||
Konto usunięte
|
dokładnie
![]() jak tak można, tożto zbrodnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() ja jako przykładna osoba mająca ferie udaję się do szkoły ![]() ciao ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niet. Żadnych trójkątów, czworokątów ani nic :p Ja z mężem tylko się puszczać mogę ![]() I nie mów, że się czegoś nauczyłaś :p Cytat:
![]() Ooo true demot ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17260170]Zmieniali się przy każdym kawałku ![]() drugie dno widać jak n adłoni... nie trzeba się doszukiwać... tylko nikt nie chciał tego głośno mówić. mogliby chociaż jakieś pozory stwarzać ![]() przestraszyła się. ale niestety skutki przebywania tutaj są nieodwracalne. także już się jej nie polepszy ![]() za to to na kolanach do Częstochowy... chociaż też nie wiem czy wystarczy, żeby rozgrzeszenie dostała[/QUOTE] A bo Ty to najwięcej wiesz co się tam działo ![]() Żebyś się drutem kolczastym zes**ała ![]() ![]() Miss wracaj! Już za późno na ucieczkę! Zostałas przez nas skażona ![]() Za taka ilośc brudnych myśli nie ma rozgrzeszenia ![]() ![]() ![]() Mój okrzyk był boski! Cała hala słyszała- poza Bartkiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Kobieto- puchu marny- niewiasto zza Buga ![]() ![]() A ja tam bronię ich własną pierwsią! Przyjaźnić się nie można ![]() ![]() ![]() ![]() To się nie cofa a może się jedynie bardziej pogłebić ![]() Ale ja się nie chcę z tego leczyć ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17261172]ta rączka już pewnie nie jeden raz zabłądziła ![]() teraz to pałowanie mamy murowane ![]() ![]() Moja? ![]() ![]() Karol ogłasza wszem i wobec że opuszcza ten oto wątek i wraca na Smolarkowy ![]() ![]() Aż taka straszna jestem ?? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() OMG! Dzięki bejbe ![]() ![]() Bravo Girl ![]() Cytat:
![]() Magisterka jest bardziej obszerna. Ponad 100 stron musi mieć i więcej rozdziałów (w licencjacie masz tylko 3 rozdziały) a w mgr musi być więcej. No i badania musisz przeprawadzać. Znaczy np jakieś ankiety albo coś... Pierdoły takie żeby później wnioski z tego napisac. Swoje spostrzeżenia i wywody. Niby w lic też tak miałam ale można to było obejść za pomocą wiadomości z książek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo Gumiś jutro. Trzeba trzymac kciuki. Kurde ale roszady w tym roku w LM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez tylko po domciu pomykam :p Bo wstyd do ludzi wyjść. Nawet u mnie na wsi ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to witam ![]() EDIT: Dla tegorocznych maturzystek ![]() http://demotywatory.pl/935122/Studniowka ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-02-18 o 08:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() tylko jak gra... tzn grał :/ Cytat:
![]() ![]() ![]() po rozgrzeszenie do samego papieża ![]() tia... bo Ty akurat wiesz co oni po katach robią jak nikt nie widzi... ![]() Karola długo bez nas nie wytrzymasz ![]() DZIEŃ DOBRY ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17268783]W końcu ktoś się odważył powiedzieć o tym głośno
![]() ![]() tylko jak gra... tzn grał :/ taaa przyjaźń... w oficjalnej wersji owszem ![]() ![]() ![]() po rozgrzeszenie do samego papieża ![]() tia... bo Ty akurat wiesz co oni po katach robią jak nikt nie widzi... ![]() Karola długo bez nas nie wytrzymasz ![]() DZIEŃ DOBRY ![]() [/QUOTE] Nie ma się o czym rozpisywać. Tylko Wy się jakichs sensacji doszukujecie :p Nie wiem. Nie widziałam. A co? Lipsztyn?? W nic nie wierzę i nie uwierzę :p Wyobraźnia Was ponosi ![]() Do Niemca po rozgrzeszenie? ![]() ![]() No z Kubą nie orientuję się co się dzieje ale wiem co Bartek po kątach wyczynia bo wyczynia to ze mną ![]() ![]() Założysz się :p ![]() Dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po wizażowych pseudonimach na nk rozpoznałabym tylko kilka z was ten smajl ![]() chciał polizać czy nie z cukru ![]() ja też ![]() i podobno DC ma być na tm meczu ![]() Cytat:
![]() normalnie zalamałam sie, ale i mam dla was normalnie niusa mojego tygodnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ![]() Po co on tam ![]() ![]() Załamanie przejdzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
załamanie bedzie zawsze kiedy nadchodzić beda wtorki
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- a jaeśli chodzi o niusa kojarzycie tego klona Miśka o którym pisałam że go w kościele wylukałam(ten co sie okazało że studiujemy na tym samym wydziale)?
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawie się robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
Zbyszek mi się śnil. O ludzie co to byl za koszmar
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
no i sie zrobiło bo on zaprosił mnie na kawe i ciacho
![]() ![]() ![]() weź opowiedz
![]() |
#3840 | |||||
Zadomowienie
|
witam się!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja dopiero moge wysłac ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17252239]ja kilka dni temu owszem ![]() a ja? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-18 o 10:38 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.