|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
Ja też tak umiem!!!! Tż uważa to za nienormalne ![]() Choji, wyżal się ![]() Kurcze, tylko srebro, a było tak dobrze i dała się na zakręcie, ech... |
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
a bo :
1. brzuch mnie boli 2. okres mi się zbliża 3. sieć nie działa i przerwało mi połączenie z TŻ, a on się nie domyslił żbeby wejśc na gg, a ja tak bardzo potrzebuję pogadać 4. dołuje nie brak pracy i stabilizacji |
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, to to właśnie chciałam napisać, ale wizaż mulił, że się nie chciałam tak rozwijać Ja na tipsie to tylko na kursie robiłam i raz koleżance
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję
dobra kładę się już spać bo o 7 trzeba wstać żeby na 9 być na lotnisku a mi się znowu buczenie włączyło tyle rzeczy miałam zrobić w czasie tego urlopu i brakło mi czasu.......... ![]() do spisania już z wyspy
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedz dziś , przynajmniej sobie poczytam
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potrafię obracać kciukiem dookoła i na wszystkie strony
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Grape udanej i bezpiecznej podróży
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Ło, ile Was podgląda
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Grape wracajcie bezpiecznie
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, spokojnej podróży i nie bucz już
Choji, połóż się, rano zawsze wszystko wygląda lepiej ![]() Ja też uciekam, obejrzę Klub Samotnych Dziewic i mam nadzieję, że szybko zasnę dzisiaj ![]() Dobranoc Wy moje anomalia przyrody
|
|
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie, spoko, lekarze (kilku) powiedzialo mi, ze to niemozliwe, chociazby ze wzgledu na to, ze nigdy nie ma jajeczkowania z dwoch jajnikow naraz :PCytat:
Rany, juz jutro na uczelnie... |
||
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idz spac - jutro bedzie lepiej ja juz uciekam dziewczynki - dobranoc
|
|
|
#705 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
aaa w skrócie:
- według niej mamy... za ciepło w mieszkaniu, co szkodzi kwiatkom (więc za każdym razem jak jest, to skręca ogrzewanie - nachodzi nas... bo inaczej nie mogę nazwać wizyt w mieszkaniu pod naszą nieobecność ![]() - potrafi odsunąć pralkę i pokazać palcem, że jest z tyłu kurz, więc nie dbamy o mieszkanie i nam nie zależy (czy naprawdę tylko ja nie sprzatam za lodówką/pralką/regałem co tydzień - jej meble są antyczne, więc na jedynym kredensie nie mogę nic trzymać (nagminnie oczywiście łamię ten zakaz...)... jak te meble są antyczne, to po pierwsze - ja jestem baletnicą a po drugie - niech otworzy w domu mauzoleum, a nie... na wynajem. Mam podziwiać te meble, czy mieć JEDNĄ SZAFKĘ użytkową?- garnek na palniku to nieporozumienie (taa... a szafek w kuchni niedostatek, że nie wspomnę o tym, że garnek do lodówki pchałabym chyba z kopa, żeby się zmieścił....) - nie mamy prawa suszyć prania w mieszkaniu, tylko w .... (zagrzybiałej) suszarni.... bo meble nasiąkają wilgocią (jakbym co najmniej codziennie prała....)No ogólnie, mam serdecznie dość tej baby i tego mieszkania. I się kłóciliśmy o to, bo TŻ oczywiście wykonywał wszystkie jej polecenia, a mi się to nie uśmiecha. Więc za każdym razem awantura. Ja - że sie wyprowadzam. On - że mi nie zależy. I w ogóle. Ale powiedziałam już, że mam to głęboko gdzieś. Ja nie będę popadać w paranoję, będę mieszkać po swojemu, a nie na gwałt szukać mieszkania i się już nie przejmuję jej wytycznymi. Jak nam wymówi to mieszkanie to nie będę płakać, mamy zapewniony miesiąc wypowiedzenia (minimum). Laska się powinna leczyć, przynajmniej według mnie ![]() uff.
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Ins, faktycznie nieciekawie. A nie lepiej się rozglądać powoli za jakimś innym mieszkaniem?
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
ins, chora ta baba! jak ona Was tak moze nachodzic?? Teoretycznie powinna byc w mieszkaniu tylko dwa razy- przy podpisaniu umowy kiedy zaczynaliscie mieszkac i przy zdawaniu mieszkania, jak bedziecie sie wyprowadzac... no co za babsztyl! az sie wkurzyłam....
własnie kupilam sobie torebke ciesze sie, bo jest taniutka, a ostatnio miałam licytowac taka sama, ale zapomniałam no i okazało sie, ze sprzedano ja za dwa razy tyle![]() http://allegro.pl/item923768066_tore...chaber_a4.html
|
#708 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Bo co to znaczy "rozglądać się powoli"? Jeśli znajdziemy jakieś mieszkanie fajne, to go nie zaklepiemy np. "na za dwa miesiące" niestety trzeba podejmować szybkie decyzje... podoba się mieszkanie - wpłacamy kaucję - wprowadzamy się...Takie szukanie przed czasem na nic się nie zda niestety ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() Spotykamy się z nią oficjalnie 1 każdego miesiąca, żeby dać kasę za mieszkanie. Z początku myślałam, że to po prostu starsza osoba i nie ma konta bankowego więc bywa u nas ostatnio często. Oficjalnie i mniej oficjalnie - czyli kiedy nas nie ma w domu np. A jakby tak coś zginęło? Nic nie udowodnię Ale mam wrażenie, że nam po złości robi... aaa torebeczka fajna ładny kolor
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
muszę się już położyć bo padam na twarz...........
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
czasami niektórzy wynajmują mieszkanie od któreś dnia/miesiąca.
Może taka opcja wchodzi w grę? |
|
|
|
#711 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Poza tym nie mogę się za to zabrać, bo doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że to będzie na mojej głowie... szukanie, dzwonienie, umawianie się... Kolejny obowiązek do odbębnienia, echhh. No nic... idę spać do zobaczenia rano
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2010-02-17 o 23:27 |
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Ins jaka koszmarna baba!!!! Jak jej nie pasi, to niech nie wynajmuje mieszkania, co to w ogóle za nachodzenie i to jeszcze niespodziewane. Nie jesteście małymi dziećmi, żeby Was kontrolowała, ani meliny z mieszkania nie robicie, więc nie rozumiem o co jej chodzi, chore babsko... a kwiatki niech zabiera do siebie, za ogrzewanie też płacicie przecież
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze powinnas juz teraz zaczac szukac. z kazdym miesiacem bedzie gorzej, bo potem studenci zaczynaja szukac mieszkan.
wiesz, ja bym jej wprost powiedziała "mam wrazenie, ze przychodzi pani do mieszkania pod nasza nieobecnosc, czego sobie nie zyczę. jest to naruszenie mojej prywatnosci, takie cos jest karalne' mysle, ze moze by sie zamkneła ..
|
#714 | |||
|
Zakorzenienie
|
A skąd dojeżdżasz?
Cytat:
Że co??? Cytat:
Ona biedna była, miała wypadek na treningu, przewróciła się i chyba zleciała skądś, ledwo pojechała eliminacje, potem była w szpitalu... Należał jej się ten medal Cytat:
A wiecie, że to jest uwarunkowane przez allel (Claris ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Grape, bezpiecznego lotu
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2010-02-17 o 23:45 |
|||
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa a nie wiem która jest która, możliwe, że to ona. Spadła z małej skarpy przy zakręcie, widziałam to. I tak, że po tym dała radę
![]() edit: allel dominujący ;p Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-02-17 o 23:40 |
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde Ins masakra jakaś z tym babsztylem. My wynajmujemy kolejne mieszkanie i nigdy takich akcji z nachodzącym właścicielem nie było. Owszem to jej mieszkanie i jej rzeczy ale chyba są jakieś granice prywatności?
Czytałam dziś artykuł w "Twoim stylu" o szybko organizowanych ślubach. 3 pary opowiadały, że miały super wesela choć wcale nie organizowali 2 lata a 2 czy 3 miesiące. |
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
dopiero wróciłam do domu intensywnie zajęcia (pierwszy raz naprawdę od długiego czasu poczułam studia... chociaż było tak dziwnie, bo organizacyjnie), potem uczyłam przez 2,5 h, potem 2 h na mieszkaniu u koleżanek, wymalowałam kumpelę, potem w piątkę się wybrałyśmy na "Parnassusa" (TŻ jednak został przy LM, ale zmieniał zdanie co godzinę ). Co do filmu... nie wiem jeszcze, co o nim myślę. A myślę o nim, więc to dobry znak. Na teraz mogę powiedzieć, że ambitny, ciężki, można interpretować na mnóstwo sposobów, no i śmietanka: Depp, Ledger, Law, Farrel... ach... do Johnny'ego się śliniłam najintensywniej no i może też do Jude'a pięknie zrobiony kawałek kinematografii ![]() Anegdotka na dziś. W międzyczasie (między zajęciami, wyszliśmy z jednych wcześniej) skoczyłam do fryzjera - włosy mi się wywijały na sztywno na kołnierz/szalik, co mnie cholernie drażni i wygląda bardzo nieestetycznie. Z długości z góry nic nie ruszyłam, niech rosną, ale dół skróciłam i mocno wycieniowałam (najkrótsze - 5 mm ). No i dzwonię potem do TŻa:Ja: Kochanie, byłam u fryzjera ![]() On: Ooo... i jak? Ja: A fajnie całkiem, przyjemnie z dołu ścięłam.On: Ty... ale może przystopuj z tym ścinaniem, bo ci do ślubu nie zdążą urosnąć. Ja: Zdążą, zdążą. On: No nie wiem... Ja: Mają na to czas ![]() On: No ja bym się o to nie zakładał. nie komentuję nic, powiedziałam, że muszę kończyć ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- remedios ale jak to?? A ta laska co zemdlała na mistrzostwach w Vancouver... podziwiam, naprawdę.
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już poprawiam
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Nie poprawiaj, to tylko zboczenie zawodowe. Allele to odmiany danego genu
![]() Justi aktywny dzień miałaś, fajnie, lubię takie, bo to mnie bardziej motywuje do działania. A tymczasem całe 2,5 tyg. ferii przebimbam, a magisterka to się sama napisze |
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poprawiłam, bo skoro już wiem, że zrobiłam błąd, to po co ma tam tkwić
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

dziwnie mi tak, ale nie będe już marudzić. 

(jakbym co najmniej codziennie prała....)
do zobaczenia rano
Że co???
intensywnie zajęcia (pierwszy raz naprawdę od długiego czasu poczułam studia... chociaż było tak dziwnie, bo organizacyjnie), potem uczyłam przez 2,5 h, potem 2 h na mieszkaniu u koleżanek, wymalowałam kumpelę, potem w piątkę się wybrałyśmy na "Parnassusa" (TŻ jednak został przy LM, ale zmieniał zdanie co godzinę
no i może też do Jude'a