Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-17, 22:55   #301
smerfetka25
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Jeśli chodzi o torebkę Teallie, to mi się wszystko dobrze wyświetla
Stary 2010-02-17, 23:06   #302
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o torebkę Teallie, to mi się wszystko dobrze wyświetla
O. Mi już też.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 23:13   #303
kasiuniap7
Raczkowanie

dostałam paczke tak pozno a w niej katalogi pogniecione butelka z szaponem tak wgnieciona że szkoda gadac , nie wiem jak to klijetce dać , nie rozpakowałam wszystkiego , ciekawe co bedzie dalej jak jutro wyjme wszystko
kasiuniap7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 23:41   #304
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiuniap7 Pokaż wiadomość
dostałam paczke tak pozno a w niej katalogi pogniecione butelka z szaponem tak wgnieciona że szkoda gadac , nie wiem jak to klijetce dać , nie rozpakowałam wszystkiego , ciekawe co bedzie dalej jak jutro wyjme wszystko
Ja też dostałam pogniecione kosmetyki ogólnie w paczce był okropny bałagani nadmiar makulatury. Na dnie paczki znalazłam dwa bardzo długie czarne włosy,ktoś lniejepodczas pracy.
Stary 2010-02-17, 23:44   #305
Zuziza
Przyczajenie

Śliczne dzięki za fotki torebki turkusowej pokusy !!!!
Dojrzewam dojrzewam i pewnie dojrzeje do niej bo wygląda porządnie i uroczo. Chodzi za mną również Lynelle.

Napisałam żarliwy mail do centralii w sprawie powrótu Pink Suede, posiłkując się mocnymi, jak sądzę, argumentami...zoabczymy czy to coś da?! Odpisali, że przekazują moją sugestie do działu marketingu.

Bardzo popieram i sama podczepiam się pod program oczyszczający od zalegających kosmetyków w drodze sumiennego i konsekwentnego ich wykorzystania. Idąc tą drogą półki w łazience pustoszeja a mnie szaleńczo cieszy kolejne wykorzystane, puste opakowanie po kosmetyku. Też Was to taaak cieszy? Fantastyczne uczucie, zawsze to nowe miejsce pod nowy produkt bez poczucia winy...
Pozdrawiam serdecznie...)
Zuziza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 23:46   #306
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
O. Mi już też.
Ze zdjęciami wszystko ok! Mi też się wyświetlają
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 23:51   #307
crescent
Zakorzenienie

hej hej

zieloną krope mam przy:

błyszczyk metaliczny mauv....metal z netto
szampon z granatem z netto

dziweczyny chce koniecznie któryś krem antycell. z tych ofert łączonych. możecie powiedziec cos na temat tych które tam są? tzn najbardziej mi chodzi o ten tradycyjny i ten dzień/noc. który lepszy???
Stary 2010-02-17, 23:57   #308
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

jak już wcześniej pisałam dostałam dziś paczuchę
zbędnej makulatury- darmowej- na fakturze 10sztuk a w kartonie 13 po co mi to?

wyprubowałam po myciu kremek SSS- superancki, poważnie konsystencja bardzo mi się podoba- taki gęsty jest

torebka Thilie- fajna, tylko jak dla mnie to troszkę za skromna, bo to kolor powszechny (czarny) i tylko jeden suwaczek na wierzchu i się niebardzo świeci

no i nadal nie wiem jakie promocje przygotować dla klientek w tym 4 katalogu macie pomysły??

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 00:12   #309
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Ja też dostałam pogniecione kosmetyki ogólnie w paczce był okropny bałagani nadmiar makulatury. Na dnie paczki znalazłam dwa bardzo długie czarne włosy,ktoś lniejepodczas pracy.
Wiesz co, ja też raz znalazłam długiego czarnego włosa a jestem szatynką więc to na pewno nie mój
Stary 2010-02-18, 00:20   #310
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
OT - nie denerwują was te wyskakujace okienka przypisane do niektórych wyrazów?
Denerwują

Ale słabo u mnie z 3, musiałam dobić rzeczami dla siebie
Czerwona kropa przy biżuterii Daisy-Jane z netto.
Stary 2010-02-18, 00:26   #311
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
hej hej

zieloną krope mam przy:

błyszczyk metaliczny mauv....metal z netto
szampon z granatem z netto

dziweczyny chce koniecznie któryś krem antycell. z tych ofert łączonych. możecie powiedziec cos na temat tych które tam są? tzn najbardziej mi chodzi o ten tradycyjny i ten dzień/noc. który lepszy???
Jeśli chodzi o kremiki na celullit to:
- tradycyjny- jest rzadszy , szybciej się przez to wchłania, można zużyć go do końca bo jest w tubce ( tubkę można w razie czego rozciąć). Przy dłuższym stosowaniu celullit jest mniejszy a od razu po użyciu skóra gładka.

- na dzień/na noc- gęsty, trzeba dłużej wmasowywać w skórę, dosyć dobry w działaniu ale opakowanie koszmar. Ta podwójna butla jest dosyć twarda , nie można wycisnąć z niej specyfiku i trzeba potrząsać do góry dnem aby ten gęsty krem nam trochę wylazł. Gdy miałam jeszcze pół opakowania to zerwałam folię i rozdzieliłam te 2 butelki (bo to jest w 2 oddzielnych wciśniętych w 1 folię) i było trochę lepiej wytrząsać pojedyńczo. Co się umęczyłam

Wybór należy do Ciebie
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 00:33   #312
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Ale się wkurzyłam!

Wysłałam brata do COKu we Wrocławiu po jedną Wodę Pur Blance bo ma blisko. Podałam numer personalny, i wszystkie potrzebne dane. Kupił wodę... ale jakaś pracująca tam trąba nie nabiła tego na mój rachunek i zamiast wypracowanego opustu 30%, policzyła z 15% zniżką! Nie dała mu tez faktury! Brat podał i numer personalny i nazwisko.
Ani to reklamować, ani nic, bo zakupu nie ma odnotowanego na podglądzie danych finansowych. Wściec się można!! Co za baby tam pracują??
Jeśli nie masz wprowadzone tego zakupu na swoje konto to łatwo moga w COK sprawdzić na czyje konto to wprowadzili i masz prawo zażądać korekty tej pomyłki: wycofania z konta osoby, na którą wystawiono fakturę, a wprowadzenia faktury na Twoje konto. Gdybyś interweniowała tego samego dnia w tym COKu - np. telefonicznie to mogliby od ręki zrobić korektę u siebie i wystawić fakturę na Ciebie. Niestety system komputerowy, a dokładniej kasy fiskalne są tak ustawione, że nie mogą robić korekt z innego dnia niż bieżący i dlatego będziesz musiała to wyjaśnić przez biuro obsługi w Warszawie.

Ja w zeszłym roku miałam u siebie taki przypadek, że nowej KK nie wprowadzono zakupów na jej konto, a na inne konto - a było to w czasie dni otwartych i wówczas po znajomości wprowadzano zakupy nawet osób "z ulicy" (czyli nie będących KK) na konta KK z okręgów zaprzyjaźnionych Liderek, by miały większy obrót. Oby nie było tak w tej sytuacji ...

A co wydawania faktury w COK:
obowiązkiem każdego pracownika sklepu jest wydanie paragonu / faktury vat - i powinien niezwłocznie takowy dokument wydać - jeśli klient odchodzi od kasy to powinien zwrócić uwagę, iż zaraz wyda fakturę. W innym przypadku taki pracownik popełnia przestępstwo skarbowe, a nasza faktura trafić może w niepowołane ręce (np. roztargniony pracownik COK wyda fakturę nie tej osobie, co potrzeba). Pracownicy COK są opłacani, nie pracują charytatywnie i powinni przywiązywać wiekszą uwagę do tego, co robią, a jak widać nie kwapią się do tego.

Cytat:
Dziewczyny, po jakim czasie od dokonania zakupu w COKu pojawia sie on na podglądzie Danych finansowym lub Historii zamówień?
Zakupy sklepowe pojawiają się stopniowo po 19.30 - w zależności od COKu. Po 21 już na 100% są wszystkie faktury ze wszystkich COKów widoczne w Danych Finansowych w Strefie KK.
Jeśli w tej chwili nie widzisz tej faktury to rzeczywiście zakup trafił na czyjeś konto.

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@malka
Nie mozna dokonywac zwrotow z netto i demo. Na samym dole oferty netto jest to napisane. Poza tym w strefie konsultantki jest to wyszczegolnione:
Osobiście przynajmniej raz w miesiącu wysyłam coś z netto i demo od moich KK i żadna nie skarżyła się, że nie ma rozliczonych zwrotów.
Gwarancja Avonu to jedno, a prawo do reklamacji i rękojmi obowiązujące w Polsce to drugie, które stoi prawnie wyżej i musi być przez Avon respektowane.

To tak jak z wyprzedażami w sklepach - często widzimy napis "Produkty z wyprzedaży nie podlegają zwrotom i reklamacjom", a jest to nieprawda, o czym często Federacje Konsumentów mówią i uczulają, by nie wierzyć tego typu napisom i praktykom sklepów.

Podpisuję się też pod jedną z odpowiedzi, by nie cytować w całości treści ze Strefy Konsultantki (regulaminy, zasady, procedury itp.) - chyba nie jest wielką sztuką poświęcić raz 10-15 minut i zaznajomić się z zasadami, a nie co 3-4 strony na forum pada to samo pytanie o opusty, zasady współpracy.
Używajmy wyszukiwarki, bo tak to co parę stron mam deja vu, że już to przed chwilą czytałam

Edytowane przez krystell
Czas edycji: 2010-02-18 o 00:41
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 07:53   #313
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

witam!!! są tu już dzisiaj jakieś ranne ptaszki?

chciałam wydać następną opinie o kremiku SSS- wieczorem posmarowana dziś rano jeszcze go czuje- podoba mi się ten zapach

... iiiii katalogi 4 poszły w ruch... koleżanki w pracy przeglądają je przy kawce

mam pytanko do taka jedna i dziewczyn które maja torebkę Teallie- czy ona mieści A3? i wogóle pojemna jest? ze zdjęć można sobie wmówić że tak ale jak jest w rzeczywistości? bo mam zainteresowaną jej zakupem klientkę

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png

Edytowane przez 8katharina8
Czas edycji: 2010-02-18 o 08:06
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 08:04   #314
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
dziewczyny co sadzicie o maseczkach:
himalajskie jagody goji regenerująca maseczka do twarzy
odżywcza maseczka z białą herbatą

która lepsza???
dla mnie zdecydowanie z biała herbatą, bo lubię peel off

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy miałyście ostatnio problem z kroplami przyspieszającymi wysychanie lakieru a dokładnie z pojemnością opakowania? Klientka uważa, że buteleczka jest zapełniona w 3/4, czyli zawiera mniej niż 5ml, mnie się jednak wydaje, że butelka jest większa celowo, aby nie pękła. Co myślicie o tym?
one są wklane do pojemniczka o pojemności 7ml - stad to 'puste miejsce' i wrażenie, zę są niepełne;
moim zdaniem źle to wymyślili, bo jak ktoś pierwszy raz zamawia, to faktycznie wrażenie, jakby były używane
jeżeli już tak robią, to taki kosmetyk powinien być zafoliowany, jak np. perfumy, żeby była pewnośc, ze kk tego nie używała;

8katharina8 ja tez już w pracy dobrze, ze nie mam neta cały dzień, bo bym nic innego nie robiła, jak czytała forum
ja paczkę dostanę dziś lub jutro (po cichu liczę na dzisiaj), ale u mnie w pracy jest tyle konsultantek, zę masakra; jak wróciłam po wychowawczym to trzy do mnie przyleciały z katalogami więc się wcale nie ujawaniałam tylko koleżanka z pokoju zamawia u mnie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 08:29   #315
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja też raz znalazłam długiego czarnego włosa a jestem szatynką więc to na pewno nie mój
Moje też nie były te włosy, gdyż mam kolor blond i do tego krótkie

Witajcie dziewczyny o poranku!!!
Stary 2010-02-18, 08:42   #316
nightsong
Rozeznanie

Witam Was w nowej części

Dziś z rana dobrałam się do mojej paczuchy - oczywiście też dostałam 10 kat. 03, które do niczego nie są mi potrzebne, bo zamawiam zawsze tylko na 1 termin Chyba zmieniła się osoba, która pakowała moje paczki, bo miałam w niej straszny bałagan...

Trochę się też zrobiłam z tym kremem SSS, bo miałam zamówienie akurat z potrzebnych stron na 4 kremy, ale stwierdziłam, że mam jakieś tam balsamy jeszcze i że mi nie potrzebne... a tak chwalicie, że teraz żałuję

Kat. 04 jakoś mnie nie zachwycił, jeśli chodzi o kosmetyki, za to bym chciała sobie kupić torebkę Maję i Ruthie i zestaw McKayla Coraz bardziej się wciągam w te niekosmetyczne produkty :P

A właśnie, zamówiłam sobie kolczyki Loreen - moim zdaniem bardzo fajnie wyglądają
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 08:50   #317
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
witam!!! są tu już dzisiaj jakieś ranne ptaszki?

chciałam wydać następną opinie o kremiku SSS- wieczorem posmarowana dziś rano jeszcze go czuje- podoba mi się ten zapach

... iiiii katalogi 4 poszły w ruch... koleżanki w pracy przeglądają je przy kawce

mam pytanko do taka jedna i dziewczyn które maja torebkę Teallie- czy ona mieści A3? i wogóle pojemna jest? ze zdjęć można sobie wmówić że tak ale jak jest w rzeczywistości? bo mam zainteresowaną jej zakupem klientkę
Ja jutro składam kolejne zamówienie z kat 03, i oczywiście biorę ten kremij SSS,po Waszych opiniach biorę go na 100%,może być dobry dla mojego opalonego,przesuszonego ciałka. Klientka bierze szampon,a ja dzięki temu mogę zakupić ten krem.
Szkoda że nie ma już kremu ujędrniajacego z masażerem z zielonej serii SSS,zamawiałam juz wczesniej 4 sztuki i nie przyszły,to i pewnie w kat 04 będzie go brak.się spóźniłam.
Stary 2010-02-18, 08:59   #318
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Witam Was w nowej części

Dziś z rana dobrałam się do mojej paczuchy - oczywiście też dostałam 10 kat. 03, które do niczego nie są mi potrzebne, bo zamawiam zawsze tylko na 1 termin Chyba zmieniła się osoba, która pakowała moje paczki, bo miałam w niej straszny bałagan...

Ponoć tych paczek nie pakują ludzie, tylko maszyny. Paczka przejeżdża przez halę i sa do niej wrzucane rzeczy z poszczególnych działów, tak mi mówiła OKSka moja pierwsza. Ja nigdy nie miałam poukładanych rzeczy w paczce. A ta ostatnia przyszła tak zapakowana na full jak ani razu wcześniej. Wcześniej miałam trochę luzu w kartonie i kolejne rzeczy były pakowane w następny, a teraz nie wiem - może oszczędzają na kartonach. Na szczęście rzeczy nie bardzo ucierpiały, poza kartonikami od kredek do powiek, które przyszły wymaltretowane strasznie, aż konturówki z nich powypadały
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:04   #319
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

ja jutro dostane paczuchę , mam nadzieje że nie dostane,,gratisowych'' katalogów , nie chca się w piecu nawet palić ;/
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:29   #320
red rose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Ponoć tych paczek nie pakują ludzie, tylko maszyny. Paczka przejeżdża przez halę i sa do niej wrzucane rzeczy z poszczególnych działów, tak mi mówiła OKSka moja pierwsza. Ja nigdy nie miałam poukładanych rzeczy w paczce. A ta ostatnia przyszła tak zapakowana na full jak ani razu wcześniej. Wcześniej miałam trochę luzu w kartonie i kolejne rzeczy były pakowane w następny, a teraz nie wiem - może oszczędzają na kartonach. Na szczęście rzeczy nie bardzo ucierpiały, poza kartonikami od kredek do powiek, które przyszły wymaltretowane strasznie, aż konturówki z nich powypadały
mi liderka która w Avon jest bardzo długo i była na zwiedzaniu zakładu w gawrolinie mówiła że wygląda to tak ze paczka jedzie na taśmie obok pracowników którzy stoją przy półkach na których są kosmetyki i nad którym się zapali lampka ten wrzucają do paczki
i dlatego zdarza się że coś jest na fakturze a nie ma w paczce lub jest coś innego niż my zamawiały
podobno odbywa się to szybko i nie ma czasu na ustawianie w paczkach
red rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:31   #321
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
masakra... Ja bym delikatnie wytłumaczyła sytuację tj., że paczka była bardzo ciężka i że pierwszy raz Ci się zdarzyło coś takiego....Bo co zrobić? Jeszcze od klientki zależy wszystko. Myślę, że jak jakaś znajoma, to powinna zrozumieć, ale gorzej jak babeczka zupełnie obca...

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Wiecie, że i ja dostałam pogniecione? To nie pierwszy raz, ale teraz jakoś szczególnie pogniótł się cień do powiek w kartoniku dla klientki oczywiście... Wygląda trochę tak, jakbym go już otwierała

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Właśnie nie wiem w czym rzecz Pliki są ok, a nie chcą się załączyć:/

tzn. załączają się, a ich nie widać...
już są

Cytat:
ja własnie co dostalam paczke , mysle kto to dzwoni o tej godzinie domofonem a tu avon , nawet nie pomyslalam ze to bedzie avon , ale sie ciesze ze dzis nawet ze tak pozno
no faktycznie późno... po 22...

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:32   #322
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
dziewczyny juz wiem co bedzie mozna kupic w kat 4 w programie lojalnosciowym jesli w kat 3 zrobilo sie zakupy za 1000zl bedzie to nowy zapach perfum in bloom by rw 30ml za 24zl
To chyba nie nowy zapach, tylko przypuszczam ta miniaturka perfum, bo cały czas jest w oferciej woda perfumowana In Bloom.
Cytat:
Kurcze, niby to perfumy, więc wiadomo, że droższe, ale z cena to wg mnie jednak trochę przesadzili. W końcu to demo, powinno byc jak najtańsze
Już się Ewlyn przekonała, jak to z tymi okazjami z demo wygląda, więc cenie niespecjalnie się dziwię, a już wczesniej dziewczyny wspominały, że z katalogu na katalog, wzrasta opłata za produkty oferowane w ramach tego programu lojalnościowego
Mnie natomiast zastanowiło, czy w związku ze zmianami zasad "Od katalogu 03/2010 (05/2010 – okręgi prognozujące) ...
Do podstawy opustu nie wliczają się: ....
•prezenty z programów dla Nowej Konsultantki oraz Avon Club,..."
to te 24 zł jest traktowane jako prezent i nie będzie wliczane do opustu
Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@malka
Nie mozna dokonywac zwrotow z netto i demo. Na samym dole oferty netto jest to napisane. Poza tym w strefie konsultantki jest to wyszczegolnione:
....
Te informacje, które cytowałaś nie są uaktualniane od "stu lat", zauważ że w przykładzie podają Beyond Color, której od bardzo dawna nie ma nawet w wyprzedażach

Edytowane przez MaT
Czas edycji: 2010-02-18 o 09:40
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:36   #323
aqqA
Rozeznanie

Wy narzekacie a ja bym chciała dostać gratisowe katalogi.. Nie domówiłam bo po cichu liczyłam, że też się załapie.. Jeszcze mam 2 i 3 termin, a katalogów 0. Nie przewidziałam, że tak szybko mi się rozejdą. Ale 4 już wzięłam na zapas

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:43   #324
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Wy narzekacie a ja bym chciała dostać gratisowe katalogi.. Nie domówiłam bo po cichu liczyłam, że też się załapie.. Jeszcze mam 2 i 3 termin, a katalogów 0. Nie przewidziałam, że tak szybko mi się rozejdą. Ale 4 już wzięłam na zapas
Nam to nie dogodzisz ha ha

Wiecie co, w poniedziałek lecę do coku z nadzieją, że oglądne w realu nową torebkę RUTHIE, na którą napaliłam się odkąd zobaczyłam katalog od dziewczyn z okręgów trendujących Po zdjęciu z katalogu wnioskuję, że będzie wielkości mniej więcej otwartego katalogu... Mam nadzieję, że będzie z fajnego miękkiego materiału i że rączki po odpięciu zrobią z niej niezłą kopertówkę Po zniżce wychodzi coś ok.36 zł, więc cena do przyjęcia A może któraś z dziewczyn ma tą torebkę i szepnęła by słóweczko w tej sprawie? ;>

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:51   #325
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
(...)
Wiecie co, w poniedziałek lecę do coku z nadzieją, że oglądne w realu nową torebkę RUTHIE, na którą napaliłam się odkąd zobaczyłam katalog od dziewczyn z okręgów trendujących (...)
koniecznie ją potem opisz też się nad nią zastanawiam zwłaszcza, że gdzieś od początku zimy kupuję wszystko, co niebieskie / granatowe :P

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
chętnie bym je oddała, tylko szkoda, że tak daleko mieszkasz
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:53   #326
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

Zamówiłam sobie w K3 w demo ten nowy płyn/mleczko do mycia twarzy ANEW za 13.80. Oglądam sobie K4... a tam za 14 ehhh
skoro na forum mamy dostęp do kolejnych katalogów, polecam wcześniej spojrzeć na kolejny katalog i sprawdzić w jakiej cenie będzie dany produkt, który oferowany jest w demo, gdyż czasem cena podana w demo wcale nie jest bardziej korzystna, niż zamówienie z katalogu z wypracowanym opustem

Cytat:
dziewczyny juz wiem co bedzie mozna kupic w kat 4 w programie lojalnosciowym jesli w kat 3 zrobilo sie zakupy za 1000zl bedzie to nowy zapach perfum in bloom by rw 30ml za 24zl
kolejny zapach In bloom zostanie wprowadzony ?? czy to może te prawdziwe perfumy a nie woda perfumowana, która była w którymś z ostatnich katalogów 2009r

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
ja jutro dostane paczuchę , mam nadzieje że nie dostane,,gratisowych'' katalogów , nie chca się w piecu nawet palić ;/
u podglądzie faktury nie widzę, żadnych gratisowych kat.3 ale jeśli w drugim terminie w czasie kat.4 dostanę jakieś gratisowe to się nie obrażę próbki się przydadzą
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:06   #327
katrina1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
w zakładce historia zamówień a potem w danych finansowych
dzięki
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:06   #328
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Czy to ma być coś nowego, czy te same perfumy, które były na Święta?

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Ja miałam zamówienie na 2szt i brałam też dla siebie. Butelelczka jest większa więc nie jest napełniona do końca, ale uważam, że te 5ml to tam jest więc klientka miała nieuzasadnione pretensje!
Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
U mnie też była pełna w ok 3/4. Według mnie wynika to z aplikatora w formie zakraplacza
Kropelki przyśpieszają wysychanie ale są bardzo malutkie...
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
one są wklane do pojemniczka o pojemności 7ml - stad to 'puste miejsce' i wrażenie, zę są niepełne;
moim zdaniem źle to wymyślili, bo jak ktoś pierwszy raz zamawia, to faktycznie wrażenie, jakby były używane
jeżeli już tak robią, to taki kosmetyk powinien być zafoliowany, jak np. perfumy, żeby była pewnośc, ze kk tego nie używała;
Bardzo Wam dziękuję:roza : Już myślałam, że akurat mojej klientce trafił się wybrakowany egzemplarz, ale wszystko jest w porządku

Cytat:
Katalogi pakują maszyny, ale produkty już ludzie. Do paczki najpierw jest wrzucana faktura (wrzuca człowiek), później paczka jest oklejana nalepkami a potem wrzucana jest cała makulatura i to robi maszyna. Następnie paczka wędruje po różnych "stacjach", na każdej takiej stacji pracownik ma np. 20 różnych produktów i wrzuca je do paczki zgodnie z listą pobrań. Potem puszcza paczkę dalej i następny pracownik wrzuca, co może I tak dalej. Potem paczka ląduje na wadze, jeśli waga nie zgadza się, następuje ręczna kontrola. Pracownik wyjmuje wszystko z paczki, sprawdza i wrzuca z powrotem. Nie zawsze w takiej kolejności, jak było ułożone

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
To chyba nie nowy zapach, tylko przypuszczam ta miniaturka perfum, bo cały czas jest w oferciej woda perfumowana In Bloom.

Już się Ewlyn przekonała, jak to z tymi okazjami z demo wygląda, więc cenie niespecjalnie się dziwię, a już wczesniej dziewczyny wspominały, że z katalogu na katalog, wzrasta opłata za produkty oferowane w ramach tego programu lojalnościowego
Mnie natomiast zastanowiło, czy w związku ze zmianami zasad "Od katalogu 03/2010 (05/2010 – okręgi prognozujące) ...
Do podstawy opustu nie wliczają się: ....
•prezenty z programów dla Nowej Konsultantki oraz Avon Club,..."
to te 24 zł jest traktowane jako prezent i nie będzie wliczane do opustu

Te informacje, które cytowałaś nie są uaktualniane od "stu lat", zauważ że w przykładzie podają Beyond Color, której od bardzo dawna nie ma nawet w wyprzedażach
Prezent z Avon Club to np. zestaw próbek albo 30 czy 50 produktów za osiągnięcie kolejnego poziomu. Na fakturze ma cenę 1 zł, więc niech im będzie Koszt tego demo nie jest już taki symboliczny, więc nadal się wlicza do wszystkiego. Też myślałam podobnie jak Ty, ale upewniłam się na infolinii.
Stary 2010-02-18, 10:17   #329
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość

Myślę, że czerwony dłuuugi cytat ze strefy został przytoczony nawet bez jego przeczytania, bo dokładnie - bez sensu cytować coś, do czego raz mamy dostęp ze strefy, dwa - informacja w nim zawarta nie jest aktualna jak słusznie zauważyła MaT.

Robię listę kolejnego zamówienia z K3. Na wyrost znów wezmę dla siebie długopisy logo. Zawsze mam jedno opakowanie nadwyżki i odkąd weszła bieżąca ulotka sprzedałam ich już ze 20 kompletów. Dziewczyny bardzo je zachwalają, że ładne i tak miękko piszą . Też Wam tak schodzą?

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość

Katalogi pakują maszyny, ale produkty już ludzie. Do paczki najpierw jest wrzucana faktura (wrzuca człowiek), później paczka jest oklejana nalepkami a potem wrzucana jest cała makulatura i to robi maszyna. Następnie paczka wędruje po różnych "stacjach", na każdej takiej stacji pracownik ma np. 20 różnych produktów i wrzuca je do paczki zgodnie z listą pobrań. Potem puszcza paczkę dalej i następny pracownik wrzuca, co może I tak dalej. Potem paczka ląduje na wadze, jeśli waga nie zgadza się, następuje ręczna kontrola. Pracownik wyjmuje wszystko z paczki, sprawdza i wrzuca z powrotem. Nie zawsze w takiej kolejności, jak było ułożone

Czyli OKSka trochę zmyśliła
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:21   #330
porzeczka2602
Zakorzenienie

Wreszcie nadrobiłam po 3 dniach
wczoraj złożyłam zamówienie na dostawę kurierską, w tym na 3 nowe pomadki (w sumie już 5). W brakach mam SUPERTR.SZM./UST LASTIN.PINK

Czy wysyłała któraś z was sms na ten konkurs ze szminkami? Pytanie jak dla mnie koszmarnie trudne, zgadywałam i nie trafiłam niestety za pierwszym razem
Mam prośbe do osób które zamówiły zegarek devi o zdjęcia

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości