|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Moja to samo wyprawia
na przewijaku daję jej szczotkę albo grzebień żeby się zabawiła dodatkowo zawiesiłam dzwoneczki i jak jest punkt krytyczny to dzwonię ![]() marica5 doszedł na pw mail? Bo mi net znów świruje ![]() Spółdzielnia sobie w kulki leci a ja już dzisiaj nerwowo nie wytrzymałam i uryczałam się jak...Myślałam o jakiejś inspekcji czy coś No ktoś musi nam pomóc... Już się tak w kuchni leje, że sąsiada na dole zalewać zaczyna. A ja co trochę tylko zmieniam ręczniki ( już mi brakło i kładę ciuchy) żeby mi segmentu i lodówki nie zalało bo jak tak się stanie to kaplica tylko patrzeć jak na przedpokój wyleje.Szkoda naszej pracy, czasu i razem stwierdziliśmy, że już nigdy nie będzie tak jak dawniej. Już raczej nie będę się tu czuć bezpiecznie. Całe serce, które włożyliśmy w stworzenie naszego domu poszło z wodą ![]() Najgorsze, że jak zaleje już wszystko to i tak tu musimy siedzieć bo nie mam gdzie się wynieść.
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
groszkolino u nas kupa jest troche za twarda, chociaż dzisiaj druga kupka już była oki, może wczorajsze śliweczki zadziałały. Ja daję raz dziennie deserek i raz dziennie obiadek. pozostale posiłki to mleko no i jakas herbatka lub woda.
megi, ja nie pomogę bo nie wiem. moi znajomi tez maja taki problem, ale narazie tylko do spółdzielni to zgłaszali. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-02-17 o 21:07 |
|
|
|
#3093 | ||
|
Zakorzenienie
|
musze zmierzyc
![]() dyspense ma ale nie zjadla duzo bo sie wyglupiala![]() Cytat:
ja tylko czekam na moment az mala zacznie raczkowac i musze kupic bramke na schody ![]() Cytat:
|
|
#3094 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ooo frytki tez bym zjadla ![]() Cytat:
ale ja mam za duzy brzuch do takich megi b wspolczuje Ci strasznie ale do tvnu ![]() ale z tego co mi wiadomo to mozesz sie starac o odszkodowanie od nich
|
|
|
#3095 |
|
Rozeznanie
|
książki wysłane
tylko katarzynko nie przesłałaś maila, czekam
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro Ci wysle na poczte
Cytat:
I tak sie niezle trzymasz w rankingu ![]() Czuje ![]() ![]() Ja tez prosze o głosy
do zakonczenia konkursu jest jeszcze kilka dni wiec mam chyba jakies szanse na nagrodę
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
czeko- a może podeslesz mojego linka znajomym swoim, a ja twojego moim znajomym, tym samym troche sie podepniemy w górę.
W ogóle dziewczyny zaraz pozbieram wszystkie linki w jeden post i bede codziennie wklejała, zeby nikt zadnego nie pominął svi- ja dzisiaj zjadlam frytki, na pocieszenie ze mnie plecy bolą. Chyba troche pomogło, bo powoli przestają boleć. |
|
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no moze Svi ma racje.Ruszcie z grubej rury.Gdyby prezesowi spoldzielni sie tak stalo to juz mialby porobione a jednostka musi cierpiec. W imie czego? juz sle maila na pw, bo w clubie sie zasiedzialam.Pędzcie....
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=17273 Wojtusia
https://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=68162 Cass https://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=44366 czekoladka https://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=228873 marica https://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=106975 Svi https://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=88147 Sweet https://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=161212 mayaha nikogo nie pominęłam? ja dam swoim znajomym te linki a wy proszę zróbcie to samo, to trochę podskoczymy, jakoś razem damy rade! Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-02-17 o 21:30 |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Megi nie pomogę bo nie wiem gdzie jeszcze możesz to zgłosić
![]() Może dzwoń do nich codziennie aż zaczną coś robić? Poklikałam znów na Was dziewczyny
|
|
|
|
#3101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzwonimy tam po kilka razy dziennie i nic. Dzisiaj małż zrobił fotki i jutro tam im zawiezie. W akcie desperacji zaniesie wiadro wody od biura prezesa
Marica prześlij mi proszę jeszcze raz bo mi się nie otwiera i dzięki za pdf. poprawił mi humor ![]()
|
#3102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przerobiłam już na worda i wysłałam
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Ola-Unhola
|
megi, powinniście napisać skargę. Na gębę nie ma co się dogadywać, musicie wszystko załatwiać na piśmie
I dowiedzcie się gdzie spółdzielnia jest ubezpieczona. Może dadzą Wam nr ubezpieczenia albo jakieś inne kwitki. U ubezpieczyciela wypełnijcie wniosek o szkodę. I najlepiej już to robić, bo może ciągnąć się to i ciągnąć... Zaskarżyć spółdzielnie możecie udając się do Zarządu tejże spółdzielni. A Zarząd to chyba już tylko w Sądzie, ale w takich syt. to nie wiem
|
#3104 |
|
Wtajemniczenie
|
Wreszcie....ufff...jestem taka zła,wrrrr...znowu miałam problem z wejściem na wizaż
Idę czytać.Widzę,że nie ma za dużo Czyżbym nie tylko ja miała dzisiaj problem? |
|
|
|
#3105 |
|
Rozeznanie
|
oj ja tez juz się tak wku*****, że w koncu odechiało mi sie próbować z pół godz wpisywalam login i haslo i ciągle dupa
|
|
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha.Mam pytanie,czy któraś z Was mamusie odważyłaby się podać mi na pw,swój numer telefonu?
To tak na wszelki wypadek,żebym mogła dać znać,jak coś się u mnie wykramarzy.
|
|
|
|
#3107 |
|
Ola-Unhola
|
Ja też nie mogłam się zalogować przez 2 godz.......
Sylka, wysłałam
|
#3108 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
choc ja juz nawet nie sprawdzam gdzie jestem bo pewnie juz mnie nawet w setce nie ma ale to nic nie da bo glos liczy sie raz sprawdzalam to ja tez Ci podam
|
|
|
#3109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nie chodzi mi o sam fakt odszkodowania bo to potem, teraz najważniejsze dla mnie to zatrzymać tą powódź Tż sprawdził ich dizsiaj i na dachu nie odkuli tego lodu , tylko śnieg przepchnęli małż chce sam tam wejść i to zrobić bo nad naszym pokojem zrobiła się rynna z lodu i woda tam się zebrała. Już z szafy ciuchy wynoszę do kuchni żeby przedpokoju nie zalało ![]() Idę lulu, muszę pilnować w nocy tą cholerną wodę Czarownice dzisiaj też liczę na wasze czary na Amelce ![]() Dobranoc
|
|
#3110 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
sprawdzilam 100 miejsce
![]() czeko i Wojtusia dlaczego jestescie tak wysoko?
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam i ide spać ...
małż mnie dzisiaj wkurzył ... cholerka wrócił z delegacji i od razu mnie denerwuje dobranoc |
|
|
|
#3112 |
|
Ola-Unhola
|
Ja też już lulu idę, dobranoc
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, podczytywalam, ale nie mialam kiedy pisac.
Wszystkim chorujacym zycze poprawy samopoczucia Bylismy dzisiaj na pieknym, dlugim spacerze. Pogoda kwietniowa, duzo slonca i prawie bezwietrznie ![]() Spacer jednak nie mial wplywu na poprawienie humoru Antosia. Popoludniu byl taki marudny, spiacy, a nie potrafil zasnac, ze wyczerpawszy wszystkie metody z uszami opuchnietymi od wrzaskow zabralam go do naszego lozka. I tak spalismy, ja 2 godziny, a maly 3. Pozniej odbyla sie inauguracja kamery internetowej mojego brata. Rodzice i brat od sierpnia mogli po raz pierwszy zobaczyc Antosia Ja pewnie nocke mam z glowy, bo przeciez spalam popoludniu, a i bez tego mam problemy z zasnieciem Wstawilam wiec pranie i chleb mi sie robi, tym razem wloski z ziolami dla meza (przepis taki sam jak na bialy, tylko dodaje sie po lyzeczce tymianku, majeranku i bazylii), ciekawe, czy bedzie mu smakowal. Ide pobuszowac po sieci, bo jakos nie chce mi sie czytac ani ogladac telewizji.
|
#3114 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No chyba kofa Twardy,twardy.Jeszcze kiedyś myślałam,że się mu odmieni to spanie jak podrośnie,ale chyba nie ma widoku.Tym bardziej że on tak śpi od urodzenia.Dobrze,że choć noce przesypia,budzi się tylko na cycusia O której kładziesz Kubusia spać,już na noc? Cytat:
![]() Cytat:
Ja z kolanem,to mam odwieczny problem,niby na razie się uspokoiło(na jak długo nie wiem),ale 2 lata temu miałam skierowanie na zabieg,na który nie poszłam. U mnie pod koniec ciąży,puchły palce u rąk i swędziały właśnie.I teraz przy tym cierpnięciu,tak mi się skojarzyło z tym z ciąży-choć teraz palce nie puchną,ale mam takie gdzieś głupie uczucie. Cytat:
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-02-17 o 23:26 |
||||
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od konkursowych banerkow
Pewnie wiecie, ale wlasnie przeczytalam, wiec napisze, ze te banery mozna wstawiac takze na innych forach, blogach itp itd to tak jakbyscie chcialy sobie zwiekszyc ilosc glosow
|
#3116 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poczekajmy aż zaczną chodzić ![]() Cytat:
Tylko to przychodzi mi do głowy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-02-17 o 23:56 |
|||||
|
|
|
#3117 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
kurde,brakuje mi czasu na klub
,spróbuję za chwilę tam zajrzeć.Cytat:
Tak byłoby prościejUnholy,Svinecka,Marica-dziękuję za numery Cytat:
Trzymam aby te kłopoty szybko się skończyły, i żeby w końcu ktoś poniósł odpowiedzialność za taki stan rzeczyCytat:
![]() Cytat:
mądry chłopczyk z Antosia.Mariolu życzę bezproblemowego zasypiania Wreszcie nadrobiłam i mogę się przywitać: Dobry wieczór! Miałam dzisiaj ciężki dzień:koleżanka była,trochę poplotkowałyśmy później obiad,Bartoszek,spacer i cały dzień musiałam podnosić na duchu teściową,która martwi się o swojego męża a mojego teścia i jutrzejszą operację .Szwagierka zwaliła się dopiero pod wieczór,bo coś tam jej jeszcze wypadło i musiała wstąpic do jakiegoś urzędu(dla mnie lepiej,bo mniejszy ruch w domu-choć siedzimy u góry,to i tak słyszymy hałasy z dołu )Żeby tego było mało,to jeszcze musiałam Damiana odpytać,bo jutro ma dwa sprawdziany---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Dobranoc Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-02-18 o 00:50 |
||||
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry czwartkowo!!!
Skończyłam pierwsza i zaczynam pierwsza ![]() Gotuję mleko,pijemy kawkę a może herbatkę? ![]() Masuję rękę,bo nadal cierpnie .Coś mały tu ruch ostatnio .Halo,halo gdzie jesteście? Martwa cisza ![]() Bedę później.Chyba.Muszę na miasto wyskoczyć. Papatki. Miłego dnia |
|
|
|
#3119 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
śpię jeszcze prawie..mała za to pełna energii jak zwykle od 6...Miłego dnia, wpadnę jak się obudzę
|
#3120 |
|
Rozeznanie
|
megi b alez Ci wspolczuje
chyba jedyna metoda jest to co robicie do tej pory- dzwonic, nagabywac. Dobrze, ze porobiliscie zdjecia. Do glowy mi przyszlo, moze opisac cala sytuacje, zrobic kopie i wyslac im poleconym, bedziecie mieli dowod, ze oni dobrze znali Wasz problem i nic nie robili. Moze tak jak Unholy mowi, znalezc zarzad tej spoldzielni i do nich uderzyc. ![]() Oj faktycznie, to nie pomoge, bo ja tez nic nie znam. Oby szybko przeszlo ![]() Trzymam za tescia ![]() Skierko jak sie maz czuje? Dzien dobry kochane! Ania jeszcze spi, wczoraj padla jak mucha godzine wczesniej niz zwykle. Polozylam ja do lozka i pognalam na kurs. Bylo cudownie ![]() Mamy drugi srebrny medal, Kowalczykowa "wybiegala"!! ![]() Dzisiaj ciezki dzien, idziemy z Ania na kontrole do lekarza, zobaczymy ile ta moja pociecha wazy. Nie mam prawka, wiec musze godzine w jedna strone wedrowac. A wieczorem maz wychodzi na spotkanie wiec znowu bede sama. Spoko, juz prawie weekend
Kocham mojego Meza Kocham moja Coreczke ![]() Ania 28.08.2009 Edytowane przez Tulipfever Czas edycji: 2010-02-18 o 07:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

na przewijaku daję jej szczotkę albo grzebień żeby się zabawiła
dodatkowo zawiesiłam dzwoneczki i jak jest punkt krytyczny to dzwonię 

Spółdzielnia sobie w kulki leci a ja już dzisiaj nerwowo nie wytrzymałam i uryczałam się jak...
No ktoś musi nam pomóc...
tylko patrzeć jak na przedpokój wyleje.

Myslałam, ze zawału dostane, przeciez mógł spaść...
tylko katarzynko nie przesłałaś maila, czekam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tż sprawdził ich dizsiaj i na dachu nie odkuli tego lodu , tylko śnieg przepchnęli

aby te kłopoty szybko się skończyły, i żeby w końcu ktoś poniósł odpowiedzialność za taki stan rzeczy