Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy. - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 11:57   #541
angeells
Rozeznanie

Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

a ja bylam wczoraj na disko w moich wloskach i dziisaj jest tragedia poplątały sie w caly siat ale to moja wina bo nie mam zadnych srodkow do pielegnacji typu jedwb itd no a trzeba utrzymać wilgotność a tu niestety bubba mam nadzieje ze sie poprawi jak zastosuje odpowiednie srodki :P

Olejek rycynowy na brwi i rzęsy
30.12.2011-> widoczna poprawa

Piję drożdże 01.02.12

Piję skrzypopokrzywę 11.02.2012
angeells jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 15:27   #542
xxkaciaxx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wasienka Pokaż wiadomość
w sumie to po pierwszym myciu kiedyh zmyly sie silikony i zrobilo ich sie wiecej da sie wytrzymac, jak juz mowilam, to nie jest takie straszne jak przy syntetykach :P a zamawialam je nawet nie pamietam, ok. max. 2 miechy temu, jak narazie spinki sie trzymaja ;p Teraz je umylam, wysuszylam wyprostowalam i tak trzymając w ręce bardzo ładnie wyglądają, nie są takie suche jak poprzednio po myciu, a juz pisze czego uzywam do nich jak i do moich włosów bo dla moich włosków ten zestaw sprawdza sie bosko : szampon z joanny z apteczki babuni miód i mleko (mam go od wczoraj ale włoski są cudowne po nim ), następnie odzywka do splukiwania na kilka minut zostawiona pantene pro v intensywna regeneracja (mój nr 1 ) i po splukaniu odzywka bez splukiwania ziaja ceramidy (na moje wlosy odrobinke bo jak za duzo naloze to sa tluste, a na clipy duzo i nie sa tluste tzn przy prostowaniu moga sie wydawac ze za duzo jest tej odzywki ale to tylko tak wyglada). narazie jeszcze nie nosiłam ich (no bo kiedy?) ale zobaczymy jak sie beda nosic po takim zabiegu
no ja też mam long hair, i zastanawiam się czym je potraktować jakim szamponem, ale bardziej mi zależy na odzywkach. a u Ciebie w poscie wyczytałam, że używasz ziaja ceramidy, a na opakowaniu wyczytałam, że nie używać z proteinami i ceramidami! nie mam pojęcia czego użyć, w wiekszości kosmetyków one są =.=' longhair poki co u mnie dobrze sie sprawują, tylko końcówki takie są "puchate" po farbowaniu ^^
Caution!
This person is a drummer!
xxkaciaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 16:30   #543
madziog
Przyczajenie

Witamczy mogłabym sie przyłaczyc angells to ja madziog hehe...
Włoski super wygladaja moje tez byly takie dlugie,ale postanowiłam je skrucić bo zle mi sie w nich chodziło no i troche ciezkawe byly
madziog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:19   #544
angeells
Rozeznanie

wasienka moje clipy po dwoch założeniach na koncowkach wyglądaja tragicznie hehe zaraz potraktuje je jedwabiem tak jak madziog pisałam na innym forum mam nadzieje ze to cos da poza tym juz sporo mi tych włosów wyszło jak próbowałam je przeczesac palcami bo sie strasznie poplątały dlatego powiem tak włosy z long haira są miękkie i miłe w dotyku ale chyba trzeba być cudotwórcą żeby wytrzymały chociaż z rok i wyglądały przynajmniej w 1/3 tak jak na początku postanowilam że zbieram na nowe clipy bo coś powątpiewam że te dotrzymają mi towarzystwa

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

no i coz moze sie z nimi poprawilo w jakiś 50 % ale koncowki dalej są jakie są bez sensu do tego znowu wyszlo ich kupe 150 zł za takie g... ehhh szkoda słów chociaz bym miala zbierac do gwiazdki to kupie nastepnym razem cos co bedzie dbre a nie takie ehhh wasienka dziękuje ci że dzielnie mnie pocieszałaś ale negatywne opinnie niektorych osob maja potwierdzenie w rzeczywistosci i nie ma sie co oszukiwac wlosy z long haira to wydatek ktory posłuży przy dobrych wiatrach i ciaglej pielegnacji moze ok pol roku wiecej im nie daje chyba ze bede sukcesywnie ścinac koncowki to za dwa miesiace moze z 5 cm tych wlosow zostanie jak tak dalej pojdzie masa nie chce nawet myslec co bedzie jak przyjdzie mi je umyc

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2010-02-15, 18:29   #545
madziog
Przyczajenie

mi moich na poczatku tez troche wyszlo sprzedajacy napisal mi ze moga wyjsc te ktore sa jakby zbedne nie sa doszyte do tasmy czy cos..ale pozniej juz nie wypadaly
madziog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 19:28   #546
wasienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angeells Pokaż wiadomość
a ja bylam wczoraj na disko w moich wloskach i dziisaj jest tragedia poplątały sie w caly siat ale to moja wina bo nie mam zadnych srodkow do pielegnacji typu jedwb itd no a trzeba utrzymać wilgotność a tu niestety bubba mam nadzieje ze sie poprawi jak zastosuje odpowiednie srodki :P
ja tez byłam w nich teraz na disko, ogólnie są w coraz gorszym stanie wrrr, a i po powrocie tez były splątane ;p

Cytat:
Napisane przez xxkaciaxx Pokaż wiadomość
no ja też mam long hair, i zastanawiam się czym je potraktować jakim szamponem, ale bardziej mi zależy na odzywkach. a u Ciebie w poscie wyczytałam, że używasz ziaja ceramidy, a na opakowaniu wyczytałam, że nie używać z proteinami i ceramidami! nie mam pojęcia czego użyć, w wiekszości kosmetyków one są =.=' longhair poki co u mnie dobrze sie sprawują, tylko końcówki takie są "puchate" po farbowaniu ^^
te całe ceramidy alkohole itp itd to wydaje mi się ze chodzi o keratyne ktora moze sie rozpuscic pod wplywem tych skladnikow. a ze long hair daje takie same instrukcje do pasemek na keratynie jak i do clipow to chyba wszystko jasne

Cytat:
wasienka moje clipy po dwoch założeniach na koncowkach wyglądaja tragicznie hehe zaraz potraktuje je jedwabiem tak jak madziog pisałam na innym forum mam nadzieje ze to cos da poza tym juz sporo mi tych włosów wyszło jak próbowałam je przeczesac palcami bo sie strasznie poplątały dlatego powiem tak włosy z long haira są miękkie i miłe w dotyku ale chyba trzeba być cudotwórcą żeby wytrzymały chociaż z rok i wyglądały przynajmniej w 1/3 tak jak na początku postanowilam że zbieram na nowe clipy bo coś powątpiewam że te dotrzymają mi towarzystwa

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

no i coz moze sie z nimi poprawilo w jakiś 50 % ale koncowki dalej są jakie są bez sensu do tego znowu wyszlo ich kupe 150 zł za takie g... ehhh szkoda słów chociaz bym miala zbierac do gwiazdki to kupie nastepnym razem cos co bedzie dbre a nie takie ehhh wasienka dziękuje ci że dzielnie mnie pocieszałaś ale negatywne opinnie niektorych osob maja potwierdzenie w rzeczywistosci i nie ma sie co oszukiwac wlosy z long haira to wydatek ktory posłuży przy dobrych wiatrach i ciaglej pielegnacji moze ok pol roku wiecej im nie daje chyba ze bede sukcesywnie ścinac koncowki to za dwa miesiace moze z 5 cm tych wlosow zostanie jak tak dalej pojdzie masa nie chce nawet myslec co bedzie jak przyjdzie mi je umyc
no fakt, to jest wielka lipa ten long hair, dziwie sie ze jeszcze im dobrze idzie na tym allegro ;p ale niestety, kuszą ceną, mają niedrogo co idzie w parze z jakoscia. do tych wlosow z long haira najlepsze by byly kosmetyki naładowane silikonami różnego rodzaju, to może by były ładne ;P

POZDRO
wasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 23:16   #547
wiktoria0o0
Przyczajenie

tez te forum sledze,ale madziog i aniele hehe ;p napisalam tez tam ;p
ciekawe czy dojda ci do ładu te włoski,tymbardziej,że są "nowe"
wiktoria0o0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 23:24   #548
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
dziwne ze ci sie poplataly... ja w moim chodzilam do klubow, tanczylam cala noc i w ogole sie nie plataly

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:34   #549
angeells
Rozeznanie

może to przez długość tak jak mi madziog napisała ale wczoraj poswiecilam dobrą godzinkę nafaszerowalam je jedwabiem odczekalam dobre pol godzinki i po malutkich pasmach dobre wyprostowalam no i wyglądają ok :P

mam nadzieje tylko że do madziog przyjdzie e mail i dowiem sie gdzie kupowała swoje włoski bo z tymi od long haira nie pobawie sie dłużej niż pol roku :P

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2010-02-16, 11:43   #550
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
może to przez długość tak jak mi madziog napisała ale wczoraj poswiecilam dobrą godzinkę nafaszerowalam je jedwabiem odczekalam dobre pol godzinki i po malutkich pasmach dobre wyprostowalam no i wyglądają ok :P

mam nadzieje tylko że do madziog przyjdzie e mail i dowiem sie gdzie kupowała swoje włoski bo z tymi od long haira nie pobawie sie dłużej niż pol roku :P
a jakamasz dlugosc?

PEDAGOG

Stary 2010-02-16, 11:43   #551
angeells
Rozeznanie

wasienka najważniejszze że doszły do ładu i składu i już wyglądają ładnie takze dzisiaj też sobie zafunduje długie... bawienie się w ich doprowadzanie do porządku po małym wyjściu zobaczymy

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2010-02-16, 18:17   #552
eska132
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

Dziewczyny potrzebuje dobre włosy na taśmie silikonowej, macie może doświadczenie gdzie tak owe można kupić, bo te na allegro od betahair strasznie się wyczesują;(
eska132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:49   #553
sintagma
Wtajemniczenie

eska na na www.dobrewlosy.pl ? te są dobrej jakości
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 23:48   #554
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
kurcze czesto przegladam ta stronke i sie zastanawiam wlasnie nad tymi wlosami mialas je moze? Mozesz cos wiecej o nich napisac?:P Ja mam jasny blond taki sloneczny a patrzac u nich na palecie kolorow te blondy sa jakies platynowe same ;(
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 09:09   #555
eska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
kurcze czesto przegladam ta stronke i sie zastanawiam wlasnie nad tymi wlosami mialas je moze? Mozesz cos wiecej o nich napisac?:P Ja mam jasny blond taki sloneczny a patrzac u nich na palecie kolorow te blondy sa jakies platynowe same ;(
No właśnie też mam taki słoneczny blond i nie wiem, które wybrać, a powiedz mi jak długo je masz????

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 12:57   #556
3patrycja9
Przyczajenie

Dziewczyny potrzebuję pomocy Mam zamiar sciagnac moje kegle bo moje włoski już odrosły i ringi się zsuwają ale troche poroztapiały mi się te końcówki kreatynowe i teraz moje pytanie co z nimi zrobić bo wloski sie trzymaja bardzo dobrze i chciala bym je jeszcze raz zalozyc
Stary 2010-02-17, 14:16   #557
wasienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 3patrycja9 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję pomocy Mam zamiar sciagnac moje kegle bo moje włoski już odrosły i ringi się zsuwają ale troche poroztapiały mi się te końcówki kreatynowe i teraz moje pytanie co z nimi zrobić bo wloski sie trzymaja bardzo dobrze i chciala bym je jeszcze raz zalozyc
potrzebne ci bedzie cos goracego np. zgrzewarka albo prostownica, scisniesz prostownica te zgrzewy zeby zaraz je zrulowac w palcach i bedzie ok
wasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 18:50   #558
3patrycja9
Przyczajenie

Ojeeej dziękuje serdecznie ja już się obawiałam że będe musiała inwestować w hot pota i kreatyne no ale w takim razie to suppeeer))
Stary 2010-02-17, 19:08   #559
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez 3patrycja9 Pokaż wiadomość
Ojeeej dziękuje serdecznie ja już się obawiałam że będe musiała inwestować w hot pota i kreatyne no ale w takim razie to suppeeer))
a jak tam Twoje wloski? Kurcze caly czas mnie kusi ten Kegel
Chce sobie na wakacje zamowic słowiany i clipy z dobrewlosy.pl bo chce miec mega duzo wlosow na glowie ale nie wiem czy nie przesadze
Stary 2010-02-17, 19:42   #560
Lakhi
Zadomowienie

Przedłużanie włosów inaczej. :D

Dziewczyny, mam pytanie. Otóż u mnie w mieście przedłużanie włosów kosztuje 10zł za pasemko, więc za całą głowę około 1000zł. Na taki wydatek mnie nie stać, ale pomyślałam, że może można by to zrobić inaczej. I wpadłam na coś takiego, żeby przedłużyć tylko te od spodu. I wtedy wyszłoby chyba taniej... Tylko jakby to wyglądało? Bo ja to sobie wyobrażam jak efekt włosów cieniowanych, a nie wiem czy tak właśnie będzie? Mogłybyście mi powiedzieć czy to by wyglądało dobrze i ile, tak pi razy drzwi, by kosztowało? Dodam, że kompletnie się na tym nie znam, więc nawet nie wiem czy tak można zrobić. Proszę opiszcie mi dokładnie jak to by wyglądało i czy (jeśli kiedyś przedłużałyście) pielęgnacja takich włosów jest bardzo trudna, czy jest wygodnie i w ogóle wszystko. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Lakhi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 19:53   #561
eska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
SINTAGMA a jak długo je miałas nie mechaciły ci sie nie platały i czy sie za bardzo nie wyczesywały?????
Stary 2010-02-17, 20:22   #562
Madziusiia
Raczkowanie

czy ktoras z was farbowala clip in jasny blond na naturalny braz???
Madziusiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 20:23   #563
Madziusiia
Raczkowanie

Dot.: Przedłużanie włosów inaczej. :D

proponuje metode clip in szybko i tanio zapraszam na watek o przedluzaniu wlosow https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387119&page=18

Edytowane przez Madziusiia
Czas edycji: 2010-02-17 o 20:24
Madziusiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 20:23   #564
eska132
Raczkowanie

Hmmmm widzę, że pani z kegla też ma w ofercie włosy rosyjskie na taśmę silikonową - miała może któraś z was je?????
Jak myślicie warto je kupić bo ja już mam normalnie dość eksperymentów!!!!
Stary 2010-02-17, 21:19   #565
Lakhi
Zadomowienie

A co to za metoda i co oznacza "tanio"?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Aha, no i gdzie to zrobić? Bo ja w Kołobrzegu widziałam tylko jeden salon, w którym przedłużają włosy, ale nic o takiej metodzie tam nie było...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Eee. Poczytałam o tym clip on i jakoś nie za bardzo jestem przekonana... Chyba bym wolała taką "normalną" metodę przedłużania, tyle że jedynie od spodu... Znalazłam taki filmik o metodzie clip in i tam jest taki moment, w którym babce założyli te włosy właśnie od spodu i na to zrzucili jej włosy, to nawet to nie najgorzej wygląda. Zobaczcie:
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=s-XQt6H9ees (na minucie 1:29 jest jak te włosy tak właśnie leżą). Tylko tak samo ja bym chciała właśnie nie tą clip in tylko tą drugą. Co o tym myślicie? I jakby jeszcze te "sztuczne" włosy jakoś pocieniować? Bo ja nie potrzebuję takiego megadługiego tego przedłużenia tylko tak z 8 cm. dłuższe od moich... Ile by to kosztowało skoro 10 zł. za pasemko? Bo ja nawet nie wiem jak grube jest takie pasemko...

Lakhi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 22:05   #566
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

Cytat:
Napisane przez eska132 Pokaż wiadomość
Hmmmm widzę, że pani z kegla też ma w ofercie włosy rosyjskie na taśmę silikonową - miała może któraś z was je?????
Jak myślicie warto je kupić bo ja już mam normalnie dość eksperymentów!!!!
Zamawiam od Kegela wloski dla swoich klientek juz od prawie 2 lat jakos i wlosy sprawdzone godne polecenia nie sprawiaja problemow w pielegnacji, Moje klientki Je sobie bardzo chwala

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 22:56   #567
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lakhi Pokaż wiadomość
[/COLOR]Eee. Poczytałam o tym clip on i jakoś nie za bardzo jestem przekonana... Chyba bym wolała taką "normalną" metodę przedłużania, tyle że jedynie od spodu... Znalazłam taki filmik o metodzie clip in i tam jest taki moment, w którym babce założyli te włosy właśnie od spodu i na to zrzucili jej włosy, to nawet to nie najgorzej wygląda. Zobaczcie:
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=s-XQt6H9ees (na minucie 1:29 jest jak te włosy tak właśnie leżą). Tylko tak samo ja bym chciała właśnie nie tą clip in tylko tą drugą. Co o tym myślicie? I jakby jeszcze te "sztuczne" włosy jakoś pocieniować? Bo ja nie potrzebuję takiego megadługiego tego przedłużenia tylko tak z 8 cm. dłuższe od moich... Ile by to kosztowało skoro 10 zł. za pasemko? Bo ja nawet nie wiem jak grube jest takie pasemko...
raz piszesz ze bys chciala metoda klipsow a drugi ze jednak wolisz normalna?????

PEDAGOG

Stary 2010-02-18, 02:34   #568
angeells
Rozeznanie

Lakhi ja osobiscie ci powiem ze metodą clip in jest najlepszym wyjsciem jakkie bym proponowała klipsów wogole nie czuć nie widać ich i są w pielęgnacji łatwiejsze :P wiec moim zdaniem daj sobie spokoj z ringami itp :P nie warto niszczyc wlosow i co chwile chodzic i poprawiac tu masz szybko łatwo i efektywnie :P

wasienka moje wloski doszly do ladu i skladu takze sie ciesze bo myslalam ze bedzie z nimi krucho buziol

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2010-02-18, 04:15   #569
wiktoria0o0
Przyczajenie

ja zastanawiam sie nad clip in --cosmoshop
caly czas zwlekam z zakupem
jakie byscie polecily lub same wybrały?

cosmoshop.pl allegro splendoshop_pl
emodna.pl allegro emodna
czy HeadStyler_pl allegro

tylko nie longHair

badz same mi cos poleccie
włosy plus minus 40 cm

pozdrawiam

---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ----------

fakt powiekszosci to z tych aukcji to azjaty i indyjskie
a z cosmoshop o strukturze europejskiej wierzyc im w to? nie za tanie?
wiktoria0o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 06:46   #570
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Lakhi ja osobiscie ci powiem ze metodą clip in jest najlepszym wyjsciem jakkie bym proponowała klipsów wogole nie czuć nie widać ich i są w pielęgnacji łatwiejsze :P wiec moim zdaniem daj sobie spokoj z ringami itp :P nie warto niszczyc wlosow i co chwile chodzic i poprawiac tu masz szybko łatwo i efektywnie :P

wasienka moje wloski doszly do ladu i skladu takze sie ciesze bo myslalam ze bedzie z nimi krucho buziol
Ringi nie niszcza włosów Sama mialam przez 2 lata clipy ale ostatnio zachcialo mi sie własnie ringów i jak dla mnie rewelacja co prawda mam z natury rzadkie wlosy i zakladano mi je bardziej na spód niz na gore glowy ale nie mialam z nimi zadnego problemu. A jesli ktos nieumiejetnie zaklada wloski to nawet clipy moga je zniszczyc ( zbyt duze obciazenie dla wlosów, mocne tapirowanie)

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez wiktoria0o0 Pokaż wiadomość
ja zastanawiam sie nad clip in --cosmoshop
caly czas zwlekam z zakupem
jakie byscie polecily lub same wybrały?

cosmoshop.pl allegro splendoshop_pl
emodna.pl allegro emodna
czy HeadStyler_pl allegro

tylko nie longHair

badz same mi cos poleccie
włosy plus minus 40 cm

pozdrawiam

---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ----------

fakt powiekszosci to z tych aukcji to azjaty i indyjskie
a z cosmoshop o strukturze europejskiej wierzyc im w to? nie za tanie?
fakt ciezko znalesc dobre wlosy clip in bo czesto są z domieszkami albo wypadaja z tasmy. Dziewczyny tutaj polecaly włosy z dobrewlosy.pl i sama sie zastanawiam nad clipami od nich zreszta poczytaj komentarze od zadowolonych klientek jak dla mnie o wystarczy zeby stwierdzic ze to godne polecenia włosy

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Napisane przez maartucha Pokaż wiadomość
Zamawiam od Kegela wloski dla swoich klientek juz od prawie 2 lat jakos i wlosy sprawdzone godne polecenia nie sprawiaja problemow w pielegnacji, Moje klientki Je sobie bardzo chwala
mialas moze stycznosc ze slowianami z kegla? Bardzo prosilabym o opinie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości