|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5
Cytat:
. Berlinianka śpi i nic mi o chlebku nie napisze a mi się tak bardzo chce .Dobra idę spać, bo jutro jak stane na wadze to zobaczę"-" Pa pa
|
|
|
|
|
#1232 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaki producent itp.? bo mi się moje herbatki znudziły i szukam czegoś nowego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A swoją drogą znam ten typ - mam koleżankę, która tyje z powietrza - no bo przecież na obiad to je tyle co nic, a kolacji wcale... Jakoś umykają jej uwadze jedzone między posiłkami zupki chińskie, krakersiki, jakieś fanty itepe Cytat:
![]() Cytat:
(no chyba, że ktoś tyje przez leki albo np. z powodu choroby - no ale to wiadomo - inna bajka) |
|||||
|
|
|
#1233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze sie czaje na tez z liptona jablko z cynamonem No i dilmah karmelowy jest nie do pobicia (dobra tez jest pomarancza z imbirem) ![]() Jezuuuu... Ide sie uczyc! |
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może mnie tylko uwalić za plagiat z notatek Co Wy tyle smarujecie, nie nadążam czytać
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
|
|
|
#1235 |
|
Przyczajenie
|
kakaowe placuszki na jutro do pracy już usmarzone - pora spać
dobrej nocki życzę
|
#1236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja go nigdy nie robiłam Ale są jakieś w przepisowni
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
|
|
|
#1237 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Hehe...a mi pomarańcza z imbirem dilmah jakoś w ogóle nie smakuje :/ choć lubię prawie wszystkie...ale najbardziej dilmah czarną porzeczkę...polecam |
|
|
|
|
#1238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Panów nie widzę... ![]() A tego wieczoru witam szczególnie Ciebie Joma 44 Z tym ciśnieniem, które nie schodzi poniżej 100 (dolne) to nie ma żartów ![]() Powiedz, zawsze miałaś takie, czy od momentu przejścia na dietę? Jak długo utrzymuje się ten stan? No i czy z rodzinki ktoś choruje na nadciśnienie? Ech, mam tak koszmarny plan na zajęciach, że jak wracam do domku to mam siłę jedynie na prysznic i Wasze pościki Heh, ale dwuznaczność mi wyszła Pozdrawiam i ślę Ps. Berlinanko_ mamy nadzieję, że zaliczysz i będziesz mogła skupić się na rzeczach najważniejszych
|
|
|
#1239 |
|
Rozeznanie
|
kurde co sie z tymi naszymi facetami dzieje.. w ogole sie nie odzywaja.
ja ide zaraz spac bo padam juz.skoncze tylko herbate i lulu... do jutra
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
|
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj pisałam o koledze z roku.
Zrobiłam zdjęcie tego ogłoszenia. Jeśli jeszcze się nie rozliczaliście, albo nie zdecydowaliście na co przekazać 1%, to może pomożecie Karolowi? Na picie wystarczy wpisać nr KRS oraz dopisek, nie obliczamy tego 1%...
|
|
|
#1241 |
|
szamanka
|
Czas spać
![]() Dobranoc
|
|
#1242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ta Caribbean to chyba jakaś owocowa jest, nie czarna? Jutro sobie kupię
|
|
|
|
|
#1243 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dilmah karmelowa... Ide sobie zaparzyc ![]() EDIT: Dilmah karmelowy sie juz parzy, popatrzylam na sklad tej caribbean i faktycznie nie ma tam ani listka herbaty Jest trawa cytrynowa, dzika roza, liscie pomaranczy, skorka pomaranczowa, lukrecja, hibiskus i papaja ![]() Z tych liptonkow znalazlam tez waniliowo-karmelowa i strasznie sie na nia napalilam, wrzucilam do koszyka ale cos mnie tknelo i popatrzylam na sklad i miala w skladzie wiorki karmelu i w zwiazku z powyzszym cukier... Z bolem serca odlozylam na polke... Edytowane przez Korlat Czas edycji: 2010-02-18 o 00:32 |
||
|
|
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
Korlat, Ty siedzisz i myślisz jakby tu edytować posta?
Bo co odświeżę, to coś dopisane masz ![]() Tyłek mnie boli od siedzenia i czytania i zgłodniałam, dzisiaj się wyśpię, a potem do orki na ustną poprawę, zaprzęgam brony i heja. Najlepiej jakby mnie zbanowano do poniedziałku, wtedy na bank się pouczę Dobra, idę do łóżeczka, branoc Dzięki za kciukole i ciepłe słowa. ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Ziom dzisiaj przed podaniem pytań mówi: -Jak ktoś nie zda, to wniosek o przedłużenie sesji musi... ja: a nie możemy jakiejś poprawy oralnej zrobić? ![]() 2 kumpli w spazmatyczny śmiech... ja: boże o czym wy myślicie, no doprawdy wstyd. ![]() cisza.
|
|
|
#1245 |
|
Rozeznanie
|
Berlinianka staram sie myslec o wszystkim tylko nie zblizajacym sie ustnym egzaminie, ktory juz raz pieknie zawalilam
Takze mysle, ze edycja pod to podchodzi ![]() Juz mi sie mozg lasuje od tej socjologii... I glodna jestem a tu trzeba sie uczyc dalej... Mowilam juz ze sobie sliczne buty na wiosne kupilam? W zwiazku z tym oficjalnie prosze o zakonczenie zimy
|
|
|
|
#1246 | |
|
szamanka
|
Cytat:
![]() Witam czwartkowo Już jutro weekend
|
|
|
#1247 |
|
Rozeznanie
|
mara30 - ja moje herbatki kupiłam w herbaciarni internetowej MERTEA, herbatki sa sypane, nie w torebkach. PuErh jest mieszanką i na pewno nie ma w niej mydła
Poniżej skład. W tym samym sklepie kupiłam resztę herbatek, dziś rano zapodałam sobie Mate IQ na tzw pobudzenie bo nie pijam w ogóle kawy. Wyśmienita Wysyłka za pobraniem 14 zł, no ale to wiadomo, że nikt za darmo niczego nie wysyła. Na drugi dzień od zamówienia mogłam już pić herbatkę. Oto jej skład: Herbata Pu-Erh (min. 85,2%) z dodatkiem Yerba Mate, trawy cytrynowej, dzikiej róży i kawałeczków jabłka, aromat. Skład Mate IQ: Yerba Mate (min. 72.2%), Ginkgo Biloba, kawałeczki guarana, guava, skórka pomarańczowa, kwiatki pomarańczy, niebieskie kwiatki prawoślazu, aromat. Jakby coś to służę pomocą ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Berlinianko - przy tych kanapkach oddzielasz zółtka od białek, tak? dobrze skumałam te zawiłosci gastronomiczne ?
Edytowane przez Marta 33 Czas edycji: 2010-02-18 o 08:58 |
|
|
|
#1248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem na bieżąco. Nie odzywałem się bo najpierw seryjnie zamieszczałyście swoje naprawdę fantastyczne fotki i szczena opadła mi na klawiaturę ![]() ![]() Ja wprawdzie mam dużego kota........ ale w głowie. ![]() Teraz raport: po 45 dniach dukania 15,7 kg mniej tak więc do wyznaczonego celu jeszcze 9,5 kg Gdyby nie drobne grzeszki byłoby jeszcze lepiej, ale popełniam je świadomie i z premedytacją po to aby sensownie i systematycznie zmieniać swoje głupie nawyki żywieniowe, ponieważ w dłuższej perspektywie czasowej jest to dużo ważniejsze niż spektakularne spadki wagi. Pozdrawiam cieplutko Edytowane przez _shrek_ Czas edycji: 2010-02-18 o 09:05 |
|
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Odnośnie spadków to ja dziś znów -0,4 , to chyba jakaś zaraza że z dnia na dzień wszyscy dziś zwrócili uwagę że schudłam , a najlepszy był dziś prezes cytuję:Pani Basiu a pani tak ubywa i ubywa i coraz mniej że niedługo będzie Pani do mnie do gabinetu wchodziła przez dziurę od klucza Fakt faktem uż - 8kg DUKAĆ ŻYĆ NIE UMIERAĆ ....
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie odnośnie mleka w proszku (odtłuszczonego ) czy można w II fazie? zarówno w P i PW ??
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15,7 kilosów supeeermozesz napisac co to za grzeszki ?
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
![]() Po dwóch dniach waga wskazała -0,5kg A wracając na chwilkę do tego nadciśnienia.. Moja mama chorowała, ale brała i bierze leki. Kiedyś miała tak, że jej ciśnienie nie chciało zejść ale to dawno temu było. I dlatego się teraz zastanawiała czy to od diety, czy bardziej od pogody.. A na to dziadostwo w mojej rodzinie chorują dziadkowie i kilka osób z dalszej rodziny. Na szczęście rano pojechała (mam nadzieję, bo mieszkam od niej 300 km i pewna nie jestem) do lekarza, który rozwieje wszystkie wątpliwości ![]() Widzę, że nie tylko ja się szykuję do poprawki.. Ach ta matma i chemia Życzę Wam dziewczyny powodzenia |
|
|
|
#1253 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale sobie pyszne śniadanko zapodałam
![]() Placuszki tuńczykowo-wieśniakowe, wymyślone na potrzebę chwili, bo w lodówce pustki ale wyszła rewelka ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Ja wczoraj miałam w nocy gastrofaze (dwie godziny przed snem, ale i tak była 22) i dziś + 1 kg na wadze. Wiem, ze zejdzie, ale to mój pierwszy wzrost.... Jadłam same dozwolone rzeczy, ale słony łosoś chyba mi zatrzymał wodę w tkankach :/
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Normalnie wstyd się wychylać ze swoimi wynikami
|
|
#1256 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Dziś trzeci dzionek dietki faza1, rano stanełam na wadze i zobaczyłam miłe dla oka -0,8 ufff Pozdrawiam |
|
|
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich cieplutko. Gratulacje Shrek
twój wynik jest imponujący i bardzo motywujący do dalszego dukania.Ja mam się trochę gorzej waga stoi jak zaczarowana na okrągłej 100, od dziś warzywka więc może być dalszy zastój ( ale wcale nie musi ), mnie te zastoje już wcale nie przerażają przez 11 dni spadłam 5 więc to i tak dużo. Wagę którą mam teraz nie pamiętam kiedy miałam. Tylko wizja serniczka zaczyna być tak odległa że chyba zrobię jakiś deserek na osłodę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1258 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() dziś mija 40 dni mojego Dukania. Jakaż była moja radość gdy waga pokazała -0,6. Ogólnie mniej mnie jest o 10,1 kg. Bez żadnego wysiłku, wcale nie głodna. Super dietka. Oczywiście czytam forum regularnie i to mnie motywuje do pracy nad sobą! Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
#1259 |
|
Raczkowanie
|
Tak, można
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego? Ja w tamtym roku skończyłam socjologię i żałuję bo strasznie lubiłam moje studia
Czego się aktualnie uczysz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

.
.
Pa pa

polecam polecam polecam

jaki producent itp.? bo mi się moje herbatki znudziły i szukam czegoś nowego
Niemniej jednak, kiedyś myślałam, że udało mi się namówić go na dukana i wiecie jak zaczął? Od tortu bezowego
no ale nie złamałam sie 

Jest trawa cytrynowa, dzika roza, liscie pomaranczy, skorka pomaranczowa, lukrecja, hibiskus i papaja