![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
I chyba ostatnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-02-18 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Pearl my obie chyba chomiki. Łączy nas masa zapachów.
L'Artisany spowodowały szybsze bicie serca, zwłaszcza nieznana mi Ambra, o której pisała mi kiedyś cbr. Staram się nauczyć nie klikać czego popadnie bo trafiła się okazja, ale ja lubię okazję i lubię klikanie w ciemno. ![]() U mnie i strach że się to popsuje i że półki mi się oberwą, ale jeśli chodzi o to drugie to już poprosiłam kolegę o zamontowanie dodatkowych kątowników, tylko na czas montażu muszę to gdzieś wytachać i znaleźć wytłumaczenie czemu tylko w tych półkach chcę wzmocnienie.
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedługo połączy nas L Lolitki - właśnie leci odlewka do mnie z wymiany ![]() JPG Twojego mam próbkę i sama nie wiem, czy zdecydować się na buteleczkę, czy nie.. mają coś w sobie.. ![]() Dune - to moja mama ![]() ![]() ![]() Mam odleweczkę Promesse - przyjemne ![]() ![]() Łączyło nas kiedyś Light Blue, ale dawno temu, na szczęście już się skończyły, kompletnie nie mój zapach. Łączy nas pełna buteleczka Słonia Kenzo ![]() A Tygrysa zazdroszczę ![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Pearl ja tylko powiem jedno: Oż w
![]() ![]()
#728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
Pearl78, nawet nie chcę mówić jak Ci zazdroszczę takiej kolekcji! Pięknie jest! Łączy nas kilka zapachów : OI, Flowerbomb, Euphoria, Silver Rain oraz kilka mam w postaci odlewek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To największa i najładniejsza kolekcja chyba jaką widziałam ![]() Często patrzę czego się pozbywasz na All (nawet kilka razy coś zakupiłam), to niesamowite jaka ilość flakonów przewinęła Ci się przez ręce i nos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | ||||
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Pearl- chętnie zabrałabym Ci stelle, flowerbomb, różowego aniołka....w ogóle to wszystko mi sie podoba
![]() Piekna kolekcja i śliczne zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to jeszcze teraz dopiszę na temat tych 2 postów kolejnych Twoich ![]() Łączy nas Euphoria - mam tylko niestety odleweczkę, ale muszę zapolować na flakonik ![]() Łączy nas także we flakonikach Dolce Vita Zazdroszczę przeokrutnie niebieskiej kupy Niny Ricci i Midnight Lolitki (mam tylko odlewkę, ale to stanowczo za mało i również poluję na okazję, żeby kupić flakonik ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Po prostu pięknie ![]() ![]() No nie mogę się napatrzeć! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Perfumy, to oprócz synka rzecz jasna całe moje życie. Niewinna przygoda rozpoczęła się około 10 lat temu własnym flakonikiem Jil Sander... a potem trafiłam na forum o perfumach oraz wizaż, poznałam pasjonatów i sama metodą prób i błędów szukałam zapachów, które powodują iż na chwilę przenoszę się do innego świata. Któraś z Was pytała o flakon- Słoneczko- to Le Roy Soleil. Prezentuje się okazale- mówią na niego "Król Słońce" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam specjalne dwie półki , wkleję zdjęcie całości. Wiem,że znajomi mają mnie za " nawiedzoną", jednak uważam,że jeśli ma się pasję to trzeba ją rozwijać. Nie mogę jeździć konno, choć lubiłabym, nie mogę jeździć na nartach... ( mam od 16 lat problemy zdrowotne z kręgosłupem). Zatem skoro mogę leżeć... to będę i pachnieć... Pozdrawiam WAS baaaardzo serdecznie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja Cię nie uważam za nawiedzoną, dziewczyny na pewno też nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale potem spoglądam na te dwie półki, widzę,że mam tam swoje marzenia... i odpływam... na chwilę przynajmniej, bo jednak nie da się uciec od codzienności.... Pozdrowionka! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
KasiaxQ, pamiętam, ile słodziaków kiedyś miałaś i jak zredukowała się ich liczba
![]() Świetna kolekcja! Naprawdę. ![]() ![]() Pearl, mnóstwo perełek, świetnych zapachów. ![]() ![]() Jak pokonujesz problem wyboru? Nie stoisz nad flachami pół godziny, wymyślając, którego zapachu użyć? ![]() Ale i tak wyglądają pięknie te dwie półki tonące w cudownych woniach. Gdybym miała inny charakter i brak oporów w zalewaniu siebie, podkradłabym co najmniej połowę ![]()
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-02-18 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jakoś zawsze wiem, na co mam ochotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
Oprócz flach zazdraszczam zdecydowania
![]()
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Pearl - pięęęęęknie.
Tylko tyle napiszę... Choć nie, muszę dodać - że perfumy to cudowna pasja i podzielam Twoje zdanie na ten temat. Wiele osób tego nie rozumie - ich strata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Problem miałam może z dwa razy- gdy bolała mnie głowa- miałam ochotę na Narciso ... tylko wtedy ból się nasilał... w końcu wybrałam Chanel Premiere.
Więc to nie do konca tak... czasem zdarza się mała chwila zawachania. Oczywiście , jak pisałam, są dni,że kolekcja mnie przytłacza- niedawno pozbylam się może z 10 flach i od razu mi ulzyło- sprzedałam Infiniment, Caline Night Gres, Naomi Campbell Winter Kiss, Tresor Leggere, Pure Wish, Woody Kapsule, Neonaturę Cocon, Splendor... dojrzałam też do sprzedaży Essencia de Duende i Paco Black XS Femme... |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też tak często robię. Siadam, wyjmuję z szafki flakony i wącham. Roztapiam się w olfaktorycznych obrazach, przestrzeniach. Nie wiem, dlaczego tak dziwnie zachowuję się z flaszkami, oszczędzam i dłuuugo idzie mi zużywanie ich. Muszę chyba zmienić nastawienie...
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje na kołkach zamocowane, na mimośrodach, konfirmatach? Ostatnio pomyślałam że bezpieczniejsze są szuflady ![]() Miałam już dawno robić aktualizację swoich obciążników półek, ale jako że zaginęła przesyłka z fragrancex, na którą tak czekałam, to focha mam, ale za jakiś czas zrobię.
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam kiedyś w szufladach,ale uważam,że TO NIE TO! Nie ma tego efektu wizualnego, tej radości ,gdy się na flaszki spogląda... ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- A tak przy okazji, choć wiem,że to nie na ten wątek- na allegro jest tania flaszka Lacoste pour Femme. Kupcie któraś ![]() Ja już mam , inaczej bym nie czekała ![]() http://www.allegro.pl/item929264278_...na_okazja.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak bym miała takie 2 pełne półki jak Ty to bym cały czas stała i patrzyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobre! A tak serio- nie ma ze mna tak źle, po prostu nie mam czasu stać i patrzec ( teraz mam ferie, więc czasu nieco więcej).Niekiedy tylko ( średnio raz na pół roku) spędzam z moimi flaszkami "pachnący" wieczór. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.