|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wkładki z silkonu zamiast biustonosza???
Pomóżcie mi kobietki, gdzie i za ile mogę dostać takie wkładki,które zakłada się zamiast biustonosza pod sukienkę Z tego co wiem są one samoprzylepne i tzymają się pod wpływem ciepłoty ciała. Idę za miesiąc wesele i mam sukienkę typu gorset no i niestety biuścik już nie taki jędrny jak kiedyś a biustonosza zalożyć nie mogę bo byłby widoczny.Będę wam wdzięczna za każdą radę . Może gdzieś w sklepie internetowym??? a może któraś z was by mi coś takiego kupiła zależy też ile taka przyjemność kosztuje .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Wkładki z silkonu zamiast biustonosza???
agus , ostatnio widziałam w osiedlowym sklepiku z bielizna, ze sredniej półki- atlantic, key, etc..kosztowały, o ile mnie łeb nie myli jakie 30 -40 zeta za pare.
pozdro
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja widzialam takie cudenka w katalogach ze sprzedażą wysyłkową Bon prix i chyba Quelle. pozdrawiam paula p.s .rozumiem ,że jesteś z zielonej góry? jesli tak to jesteśmy już 2. |
|
|
|
|
#4 |
|
Rzabbocop
|
Trzy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Wkładki z silkonu zamiast biustonosza???/do zielonej góry
witam
no tak faktycznie ,no to jestesmy trzy. mam do was prośbę poszukuje dobrej kosmetyczki (do pozbycia sie kaszaków) i fryzjera z polotem. jesli macie jakies pomysły bede wdzieczna. pozdrawiam paula |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
no to bardzo mi miło że już jestesmy trzy z zielonej góry
co do fryzjera to dobra babka jest na strumykowej i na ptasiej jestem z nich bardzo zadowolona !!!!!!a może gdzieś w sklepie w zg widziałyście te wkładki??? |
|
|
|
|
#7 |
|
Rzabbocop
|
Mogę Ci dać namiary na moją fryzjerkę, jestem bardzo zadowolona. Salon fryzjerski "EFEKT" ul Sikorskiego 16. Ma na imię Aneta, jest młoda, sympatyczna i "ma rękę".
Jest tam też kosmetyczka ale na razie robiłam u niej tylko hennę. Na oczyszczanie się dopiero wybieram, wiec ocenie jak już będę po. A z tą fryzjerką przechodziłam od długości włosów do pośladków, po obecną |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
co do kosmetyczki to mogę polecić tylko zakładanie tipsów bo co do twarzy to nigdy jeszcze nie robiłam u kosmetyczki
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
witam
na strumykowej ?a dokladnie jakis namiar? i na ptasiej?w którym miejscu ? ja mieszkam na ptasiej !! pozdrawiam paula |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziewczynki ,znacie jakies fajny lokal gdzie mozna troche poćwiczyć ,jakis aerobic albo cos w tym stylu,znalazłam fajne miejsce na Chmielnej (basen ,sauna ,i nie drogo)ale ode mnie to daleko i wiem ,że nie bedzie mi sie chciało tam jezdzic. pozdrawiam paula |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
hej
na ptasiej tam na zapleczu Biedronki jest salon fryzjerski Sylwii Szafer może ciut drożej bierze ( ja za ścięcie z umodelowaniem krótkich włosów dałam ok.50 zł.) ale zawsze jestem zadowolona i chodzę do p. Asi ( młoda osóbka ale bardzo zdolna) P/S. A może by tak jakoeś spotkanko??? ja często bywam w tamtych okolicach bo to moje " stare śmiecie" jak coś to może przez gg 4340670 pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.