|
|
#1921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
![]() na żywo go również nie widziałam, a na fotce wydaje się ciekawy
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do płaszcza... Blueania wcześniej wklejała zdjęcie zapiętego płaszczyka na sobie I wg mnie bardzo fajnie się prezentował Dziewczyny pisały ostatnio, że jest trochę przekombinowany... ale wiadomo..na każdej z nas będzie troszkę inaczej się układał Poza tym mój TŻ jest zachwycony tym płaszczykiem (a ja zawsze biorę sobie do serca jego opinię )....co prawda narazie widział go tylko na manekinie na wystawie Zary, ale w sobotę podjedziemy, żeby obadać go na żywo ![]() Mam prośbę do posiadaczek torebek 'z dziwnym zapięciem'... dziewczyny... mogłabym prosić o numer seryjny? ![]()
|
|
#1923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam wyjścia... muszę ją mieć
Teraz problemem tylko pozostaje kolor...![]()
|
#1925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak by były 3, 4 czy 5 odcieni do wyboru to oszaleć by można ..
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że obie wersje kolorystyczne widziałabym w mojej szafie Oczywiście bardziej podoba mi się pudrowa, ale martwię się, że ta cieniutka ekoskórka słabo będzie znosić zabrudzenia, otarcia... Natomiast czarna byłaby praktyczniejsza I weź tu się człowieku zdecyduj ![]() Jak myślicie, są jeszcze szanse na fajne torebki w nowej kolekcji?
|
|
#1927 | ||
|
Zakorzenienie
|
powoli tracę nadzieję ...
![]() już dawno nie pamiętam takiej bidy jeśli chodzi o torebki w Zarze ...
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja piszę o Wawie
|
|
|
#1929 |
|
Przyczajenie
|
witam, śledzę ten wątek już od bardzo dawna ale jakoś nigdy nie miałam odwagi żeby się udzielić. teraz siła wyższa w postaci Zeberki sprawiła , że się odważyłam. Czy jest możliwość aby któras z wizażanek mi ją zakupiła, ponieważ jestem "cienka jak naleśnik" potrzebuje najmiejszej tylko właśnie nie wiem czy ona była w rozmiarze xs czy s. Mój mąż juz od dobrych dwóch tygodni mówi mi , że może powinnam zmienić obiekt westchnień no ale ja jakoś nie potrafie hehe.
|
|
|
|
#1930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jej fason jest luźny, dosyć ładnie się układa, więc raczej nie widać, że jest za duża a mężowi powiedz, że jak człowiek się zakocha to nie ma mocnych i tak rach ciach nie da się zmienić obiektu westchnień
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Bożenko za cynk z tym zdjęciem
Wiesz może od jakiego rozmiaru rozpoczynają się te płaszcze z bufkami? Od XS czy S? Już wiem od XS ![]() Pomęczę troszkę dziewczyny, które mierzyły Xs i S- dużo się różnią? Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-02-18 o 12:19 |
|
|
|
#1932 |
|
Przyczajenie
|
Mąż już sam dwa razy był jej szukać w Mannheim, mama jej szukała i bezskutecznie,no coż nie ma to jak miłość od pierwszego wejrzenia. W takim razie ponawiam prośbę zeberka roz.s, oczywiście wszystkie koszty pokrywam. I dziękuje za odpowiedź, jakie to miłe uczucie , że komuś chciało się odpisać.
|
|
|
|
#1933 |
|
Rozeznanie
|
oj ja też zaczełam wzdychać do" zeberki" i coraz bardziej zaczyna mnie męczyć...Tak samo ze słynną torebką z "dziwnym zapięciem",nawet mi się śniła ostatnio
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
#1934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam ponad godzinkę dokładnie to jadę ok 70 minut spod mojego domu na parking :Pspodnie były po 35,90 - dużo było dżinsów typowych (znaczy w dżinsowym kolorze rozmiary też różne, zależy jaki rozmiar cię interesuje, dużo było na 2-3 lata i na 13-14 albo 12-13 już nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
skąd my to znamy ![]() Cytat:
ja do niej zrobiłam 10 podejść i tak jak pisała boszenka - będzie się brudzić moja sakiewka pudrowa też się pobrudziła ale dało się "zmyć", jednak nie nadaje się do ciemnych ubrań z tego co zauważyłamnarazie na liście zakupów mam pudrowy żakiet i nic więcej (no może jakieś odjazdowe buty ![]() olivcia - jak zdrówko? na zakupach byłaś? |
|||
|
|
|
#1935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
miałam kiedyś świetną jasną torebkę z bardzo podobnej ekoskórki i niestety po każdym wyjściu pojawiła się na niej nowa plamka, której nie mogłam się pozbyć... Skończyło się na tym, że nie nosiłam w ogóle tej torebki, bo strasznie było mi jej szkoda
|
|
#1937 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Mam tylko nadzieje, że moja miłość od pierwszego wrażenia nie zostanie miłością platoniczną :P
|
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy do niej wzdychacie a ja wlasnie w niej siedze ![]() Ale jestem wredna ![]() I rowniez mam dylemat nad torba z dziwnym zapieciem. Czarnych toreb z zary mam juz full i w sumie nei wiem... Na dodatek jak kiedys podobala mi sie pudrowa bardzo, tak teraz czarna. Ale nie chce czarnej torby. Kolejny argument, zabrudzenia. I ostatni " niedlugo wiosna, fajnie byloby miec cos rozowego" Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-02-18 o 16:28 |
|
|
|
|
#1939 |
|
Rozeznanie
|
ja do niej zrobiłam 10 podejść i tak jak pisała boszenka - będzie się brudzić moja sakiewka pudrowa też się pobrudziła ale dało się "zmyć", jednak nie nadaje się do ciemnych ubrań z tego co zauważyłamnarazie na liście zakupów mam pudrowy żakiet i nic więcej (no może jakieś odjazdowe buty ![]() olivcia - jak zdrówko? na zakupach byłaś? [/QUOTE] Gabi ja dalej siedzę w domku i tęsknie za pracą a za zakupami- to lepiej nie wspominać jednak nie wskazane żebym straszyła ludzi w sklepach i tak sobie marzę o tej zeberce,torebce i żakiet pudrowy też by mi się przydał---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- O taaaak!!! Wielka siostra "Wizaż" ma nad nami dużą kontrolę ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- [QUOTE=paryzanka202;172788 72]Wy do niej wzdychacie a ja wlasnie w niej siedze ![]() Ale jestem wredna ![]() Daj kawałek hi hi...
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
#1940 |
|
Zadomowienie
|
Co myślicie o tej torebce?
|
|
#1941 |
|
Rozeznanie
|
fajna, ale dla mnie za duża i trochę za droga
(ale biorąc pod uwagę, że to skóra naturalna to znów aż taka droga nie jest )
|
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie jest zła
ale jakoś brązowa bardziej mi się podobała ..
|
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny z krakowa, czy widziałyście może gdzieś jeszcze traperki na obcasie z działu trf, takie wiązane? Oglądałam je pod koniec stycznia w bonarce, są raczej z nowej kolekcji i kosztują coś koło 250.
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
nie podoba mi się kształt ani kolor (oglądałam na żywo)
|
#1945 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziekuje!
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy można jeszcze dostać w zarze te bluzeczki i za ile???
kurde coś mam załącznikami chodzi mi to taką http://photos07.allegroimg.pl/photos...7/51/921675158
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2010-02-18 o 21:34 |
|
|
|
#1947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Macałam ją i mnie się nie podoba, wygląda tandetnie i nie wzięłabym jej nawet za darmo.
No nic, czekamy dalej na torebki, a mam już niedosyt i to ogromny
|
#1949 |
|
Przyczajenie
|
Czy jakaś dobra duszyczka jest w stanie wysłuchać mojej prośby
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
skarbie państwa
![]() ostatnio widziałam je za 45 PLN z groszami ![]() ostatnio czyli w tym tygodniu
Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2010-02-18 o 22:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Może będziesz jakoś niedługo w sklepie? mogłabyś cyknąć kilka fotek? 
I wg mnie bardzo fajnie się prezentował

i tak jak pisała boszenka - będzie się brudzić
moja sakiewka pudrowa też się pobrudziła ale dało się "zmyć", jednak nie nadaje się do ciemnych ubrań z tego co zauważyłam
i tęsknie za pracą a za zakupami- to lepiej nie wspominać