Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów! - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-17, 20:29   #2881
Movement
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
Ja miałam tak że był chłopak i on się podobał mega mojej kuzynce no i w sumie mnie też ale poweidziałam że go oddaję. No ale on jej nie chciał i do mnie kręcił... ja mu poweidziałam że mam chłopaka i nic z tego nie będzie i żeby nią się zajął, ale on powiedział że nic z tego nie będzie. I po jakimś czzasie zaczęłam z nim kręcić bo coraz bardziej mi się podobał, wiem co musiała czuć i w sumie miałąm poczucie winy, ale nie mogłam się powstrzymać ;p

dokładnie

ja mam 1 taką osobę której mogę powiedzieć wszysytko i zawsze zrozumie, nie ocenia i wiem że to znajomość do końca życia ;p ja znam ją, ona mnie bardzo dobrze ;d ale właśnie teraz jej nei ma.

miałam też 2 taką osobę w sumie, ale zniszczyłam tą znajomość dla tej koleżnki od m_n_m.

a gadacie na gadu?

a ja mam ochotę na acodin ;p spróbować jak to jest.
no ja też... ale umarkowana ilosc: 20-30, a nie 120. Po 90 możesz się zawiesić, więc niebezpiecznie

ale nadrukowałyście : o

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 20:56   #2882
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
ej a co myslicie o takim chlopaku, co nie ma dziewczyny juz ohohoho czasu, tylko sie bawi z kolegami i w ogole, nie mysli o zwiazku, bo tak mu wygodnie? dziewczyna ma o takiego walczyc (on wie, ze on jej sie podoba), czy dac sobie spokoj? bo w sumie jak wie, ze ona jest to przychodzi, gada, zaczepia, na imprezie milutki (w sumie do wielu dziewczyn), no i ogolnie nie olewa, ale nie wykazuje jakiegos zbytniego zainteresowania..?
ja bym sobie dała spokój. Jak chłopak nie chce mieć dziewczyny i chce się bawić to niech się bawi. Nie ma co na siłę go usidlać, bo to nic nie da moim zdaniem

no jaki typos, jeszcze nie mam wiaodmości!

kongo
Cytat:
- weź acodin to syf w zyciu bym tego nie wzieła haha zresztą tak samo jakbym nic nie wciągneła, zadnych piks nie wrzucała, a w zyłe to już w ogóle bleee fuu, ja tylko zielone
a co do acodinu to koleś kieydś opowiadał jak wziął tam w ch. tego i do tego alko to potem miał schizy ze umiera w ogole ze śmierć za nim chodzi i takie tam ;d w ogóle włyszałam ze chore fazy po tym są
ja tez
Stary 2010-02-17, 21:26   #2883
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ej a co myslicie o takim chlopaku, co nie ma dziewczyny juz ohohoho czasu, tylko sie bawi z kolegami i w ogole, nie mysli o zwiazku, bo tak mu wygodnie? dziewczyna ma o takiego walczyc (on wie, ze on jej sie podoba), czy dac sobie spokoj? bo w sumie jak wie, ze ona jest to przychodzi, gada, zaczepia, na imprezie milutki (w sumie do wielu dziewczyn), no i ogolnie nie olewa, ale nie wykazuje jakiegos zbytniego zainteresowania..?
Ja też bym go olała, no bo kurcze bez przesady, ze za kimś się tak uganiać jak on sobie z tego nic nie robi Ale może być też tak, ze jak przestaniesz zwracac na niego uwage [przynajmniej udawac, już Cie nie obchodzi ] to sam przyjdzie

Patrzcie, demotywator o mnie http://demotywatory.pl/1003463/Niby-nic
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 21:44   #2884
Coffi
Wtajemniczenie

Cytat:
ten MNM K. wlasnie taki jest, pisze do kilku chce sie bzykac a od zwiazku daleko, kiedys sie zakochal i go olala i sie boi teraz. twierdzi ze jest mlody i ze musi sie wyszalec.

w ogole rano wpadl do mnie moj ex, potem poszlam do kosciola z K. i ok 20 spotkalam sie z tztem i jego koelga:P

dzis dzien dobroci dla zwierzat

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
ja bym sobie dała spokój. Jak chłopak nie chce mieć dziewczyny i chce się bawić to niech się bawi. Nie ma co na siłę go usidlać, bo to nic nie da moim zdaniem

no jaki typos, jeszcze nie mam wiaodmości!

kongo

ja tez
mee too dzis sobie maszka z tztem buchnelismy ale jeden to za malo ;d
Stary 2010-02-17, 21:47   #2885
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja też bym go olała, no bo kurcze bez przesady, ze za kimś się tak uganiać jak on sobie z tego nic nie robi Ale może być też tak, ze jak przestaniesz zwracac na niego uwage [przynajmniej udawac, już Cie nie obchodzi ] to sam przyjdzie
ale tu nie chodzi o mnie;d na jej miejscu tez bym pewnie juz dawno go olala..;p tylko ona jest taka wiecie..;p jak sie uprze na cos, to koniec.. i wgl wole zeby sie za tym uganiala niz za takim jednym.. bo o tamtym caly czas opowiada, jaki to on ideał i wgl, a tego przynajmniej znam..
bo ona mi powiedziala ostatnio, ze jak bedzie okazja, to sie go spyta, czy ma jakies szanse wgl, czy ma sie starac czy olac, bo juz tak dluzej nie moze..;]
ja jej powiedzialam, ze niech na za duzo nie liczy, bo liczy sie nie tylko wyglad, ale i charakter, a on jej nawet nie zna w sumie.. :P i nie wiem co mam z nia zrobic .. bo na 90 % jej powie, ze nic, ta sie zalamie i bedzie..;/ szkoda mi jej..
a naiwność bierze górę nad podświadomością.

Edytowane przez oluskaaa922
Czas edycji: 2010-02-17 o 21:49
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 22:03   #2886
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
no własnie nie kurde bym zagadała, ale mi tak głupio bo nigdy z nim nie gadałam bo to był taki o kolega z klasy i nawet bym nie pomyslała ze cos wiecej, a teraz nagle sie odezwe "noo siema co tam blebleble"

weź acodin to syf w zyciu bym tego nie wzieła haha zresztą tak samo jakbym nic nie wciągneła, zadnych piks nie wrzucała, a w zyłe to już w ogóle bleee fuu, ja tylko zielone
a co do acodinu to koleś kieydś opowiadał jak wziął tam w ch. tego i do tego alko to potem miał schizy ze umiera w ogole ze śmierć za nim chodzi i takie tam ;d w ogóle włyszałam ze chore fazy po tym są
to może o coś z maty zapytaj!

no ja też póki co tylko zielone, no ale chciałąbym spróbować żeby mieć porównanie i wiedzieć jak jest ;d
ja słyszałam że acodin jest dobry na taką fazkę żeby samemu np. włączyć sobie nutę i myślami polatać, a nie na imprezę czy coś ;d
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 22:11   #2887
colds
Zakorzenienie

idę nynki

btw. R. jest słodki
Stary 2010-02-17, 23:08   #2888
emii ii
Rozeznanie

ale spiaca jestem, dobranoc

Yes kiedyś odpisze albo i nie ;d oj tam i tak zaniedlugo sie z nim zobaczysz ;D
Kogo zaoytaj sie o jakies zadanie (no chyba ze nie robi zadan) albo niechci mtme wytlumaczy bo jest dobry albo jak Cie w skzole nbie bedzie to niech Ci powie co na jakiejs lekcji robili bo nie masz sie kogo zapytac
Stary 2010-02-18, 05:54   #2889
yes
Zakorzenienie

ale ziomek... może nie ma dostępu do nk?

dobra, nich sppppada ;D (mściwa strona yeski: - tez go bede w Piątek ignorowała )
Stary 2010-02-18, 07:49   #2890
EMdz
Zakorzenienie

Yes no ale był w ogóle na nk?

znów zniszczysz wsio jak go będziesz ignorowała
Stary 2010-02-18, 08:48   #2891
Movement
Zakorzenienie

Bylam u gina. Nie bylo tak zle, babka przyjemna. Bierze któras Cilest?
Mam nadżerkę tak w ogóle... dała mi jakies tabl na to i za miesiąc, po okresie cytologia. bleeeh ;D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 08:54   #2892
colds
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu nie chodzi o mnie;d na jej miejscu tez bym pewnie juz dawno go olala..;p tylko ona jest taka wiecie..;p jak sie uprze na cos, to koniec.. i wgl wole zeby sie za tym uganiala niz za takim jednym.. bo o tamtym caly czas opowiada, jaki to on ideał i wgl, a tego przynajmniej znam..
bo ona mi powiedziala ostatnio, ze jak bedzie okazja, to sie go spyta, czy ma jakies szanse wgl, czy ma sie starac czy olac, bo juz tak dluzej nie moze..;]
ja jej powiedzialam, ze niech na za duzo nie liczy, bo liczy sie nie tylko wyglad, ale i charakter, a on jej nawet nie zna w sumie.. :P i nie wiem co mam z nia zrobic .. bo na 90 % jej powie, ze nic, ta sie zalamie i bedzie..;/ szkoda mi jej..
nienawidze takich pytań ze strony facetów .
sama bym się w życiu nie odważyła..

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
Bylam u gina. Nie bylo tak zle, babka przyjemna. Bierze któras Cilest?
Mam nadżerkę tak w ogóle... dała mi jakies tabl na to i za miesiąc, po okresie cytologia. bleeeh ;D
ja brałam Cilest prawie półtora roku i jak najbardziej mi służył
Stary 2010-02-18, 09:28   #2893
EMdz
Zakorzenienie

też nienawidzę tego pytania!
Stary 2010-02-18, 10:22   #2894
Movement
Zakorzenienie

o ku wa, mama po tej nadżerce domyslila sie ze nie jestem dziewica. troche mi glupio bo jeszcze wczoraj mówiłam ze jestem.;/

Stary 2010-02-18, 12:56   #2895
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość

Patrzcie, demotywator o mnie http://demotywatory.pl/1003463/Niby-nic
łądnie wyszłaś na zdjęciu

emdz- nie wiem czy był czy niet on w ogole na NK jest na niewidoku ajj nie wiem co robić. moja mściwa strona mówi :- na wejściu go olej, przywitaj sie z innymi a później tak patrz znacząco żebym była dla niego zagadką, a nie żeby było jasne że na niego lece...

mov- ja poszłam do gina do faceta
Stary 2010-02-18, 13:29   #2896
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
o ku wa, mama po tej nadżerce domyslila sie ze nie jestem dziewica. troche mi glupio bo jeszcze wczoraj mówiłam ze jestem.;/
jak sie niby domyslila?:P przeciez nadzerke moga miec i nie dziwice(?) :P
Stary 2010-02-18, 13:52   #2897
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie niby domyslila?:P przeciez nadzerke moga miec i nie dziwice(?) :P
no ale juz jej cos od jakiegoś czasu śmierdziało, że coś ściemniam. Dobra, ulżyło mi przynajmniej :p

Stary 2010-02-18, 14:02   #2898
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość
ale spiaca jestem, dobranoc

Yes kiedyś odpisze albo i nie ;d oj tam i tak zaniedlugo sie z nim zobaczysz ;D
Kogo zaoytaj sie o jakies zadanie (no chyba ze nie robi zadan) albo niechci mtme wytlumaczy bo jest dobry albo jak Cie w skzole nbie bedzie to niech Ci powie co na jakiejs lekcji robili bo nie masz sie kogo zapytac
no własnie jak nie bedzie mnie na ang;d na gg to mzoe jakos rozmowa sie potoczy
Cytat:
emdz- nie wiem czy był czy niet on w ogole na NK jest na niewidoku ajj nie wiem co robić. moja mściwa strona mówi :- na wejściu go olej, przywitaj sie z innymi a później tak patrz znacząco żebym była dla niego zagadką, a nie żeby było jasne że na niego lece...
haha to co ja zawsze jeszcze robie- udaje, ze w ogóle koleś dla mnie nie isnieje w sensie, ze nie zwracam na niego uwagi, ale próbuje jego uwagę zwrócic na mnie

w ogóle on jest głupi;d on sie wstydzi nawet jak popatrze na niego ;d odrazu odwraca wzrok ;d w ogóle na angielskim sie obrócił i mi jezyk pokazał hahhaa i w ogóle drażnił sie ze mną ]:->;d szkoda ze angielski mamy taki ze gadać nie ma jak, bo siedzi przede mną noooo ;d

jejj odwilż! <3 wiosna! ;D ide się dzisiaj napic za wiosne

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-02-18 o 14:05
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:58   #2899
Enticing92
Wtajemniczenie

Wiecieco bylo na mojej 18?;/;/ moja najlepsza kol z klasy pocalowala mnie w usta taki cmok...ok czasem to normalne tak robimy...ale potem zrobiła to mojemu TŻ!!!!!!!!!!!!!!;/;/;/ to juz nie normalne...:| on nie spodziewal sie i nie zdazyl sie nawet odwrocic czy cos,a ja sie wkurzyłam...on tez byl zdziwiony i zniesmaczony zawolal ją i zwrocil uwage ,że mu się to nie podobało..ja nie zrobiłam jazdy tylko dla tego,że to jej 18 była...
a potem w szkole powiedzialam jej co o tym myśle,to ona ze to jego wina bo mógł się odsunąć,a ja się zbulwersowałam:| gruboo..jak on nawet się nie kapnął,że ona tak zrobi,i do niego absolutnie nie mam pretensji
gadalam o tym z przyjaciolka ,to mowi,że znając mnie to dziwi się ,że jej nie zaj*. i ze ona sie do niej przejdzie jak jeszcze cos takiego zrobi i takiego nerwa miała...
bez jaj..najgorsze ze tamta nie widzi w tym NIC ZŁEGO..to taki cmok kumpel kumpela..ok ,ale kur* w usta? zajetego faceta? sorry,ale ja bym tak jakbym była sama koledze nie zrobiła,tymbardziej jak ona go prawie nie zna...;/ a jemu sie to nie podobało,więc...yyy masakra...

i jeszcze zwala winę na TŻ,że czemu się nie odsunął...a akurat w OGÓLE nie winie Go za to,bo to bylo przy mnie i to stało się tak szybko,że nikt by zareagować nie zdążył...
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 15:16   #2900
Nanusiaaa
Zakorzenienie

wow, Ent, ja bym jej zrobiła dym , chociaż z charakteru jestem b. spokojna

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:38   #2901
yes
Zakorzenienie

ent- chyba na każdej 18 stce musą być nieprzyjemne akcje . Daj spokój taka koleżanka to nie koleżanka, co ona sobie wyobraża w ogóle?!
Stary 2010-02-18, 15:41   #2902
Asiek121
Zakorzenienie

zlejmy ją!

wróciłam po 9 lekcjach
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:46   #2903
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
wow, Ent, ja bym jej zrobiła dym , chociaż z charakteru jestem b. spokojna
a ja wlasnie nie jestem i nie wiem czemu nie zrobilam...ale jest mi bardzo przykro i cholera nie wybacze jej tego...ja bym sie pod ziemie zapadla jakbym TŻ kolezanki pocalowala...nawet alkohol by mnie nie tłumaczył...
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 15:55   #2904
noir_angele
Wtajemniczenie

Kongo mają być po weekendzie mrozy dalej, więc się nie ciesz na tą wiosnę
Ent w usta zabiłabym ją
to nawet ja nie mam takich odjazdów po alko i to jej w ogóle nie tłumaczy

ja mam dzisiaj z***any dzień. prawie nie spałam w nocy, bo nie mogłam zasnąć przez to, ze wczoraj spałam do 13. O 7.30 moja matka zaczęła się wydzierać, a o 8 kazała mi wstać, bo jedziemy na zakupy.

kupiłam sobie spodnie z lumpa za złotówkę i w sumie nic więcej nie znalazłam ;(

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:56   #2905
yes
Zakorzenienie

a ja byłam dziś na solarium
chcę na jutro być piękna, tak żeby zmiękły mu nogi jak mnie zobaczy
Stary 2010-02-18, 16:07   #2906
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
a ja wlasnie nie jestem i nie wiem czemu nie zrobilam...ale jest mi bardzo przykro i cholera nie wybacze jej tego...ja bym sie pod ziemie zapadla jakbym TŻ kolezanki pocalowala...nawet alkohol by mnie nie tłumaczył...
i to dobrze o tobie swiadczy... ja bym teraz juz afery nie robila, po prostu spokojnie powiedziala jej co o tym mysle i ograniczyla tą znajomość.. wgl sie dziwie, ze wtedy nic nie zrobilas.. bo jak ja bym miala chlopaka to nie recze za siebie;]

Cytat:
łaa ja przed 100dn moja za rok, bede chodzic..;d ale tez zeby nie przesadzic, zebym nie byla solara perfidna taka..;d
Stary 2010-02-18, 16:14   #2907
Lolja
Wtajemniczenie

Jeeesteeem.!

ale zmęczona jestem;/ pff

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 16:20   #2908
yes
Zakorzenienie

lolja - po czym?

oluskaa- no ja tez chcę taką delikatną, złota opaleniznę a nie że bede wygladała jakby ktos mi na ryj nasrał
Stary 2010-02-18, 16:33   #2909
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
aleee Ci zazdroooszcze. ... Ja nie moge na solarium ;( naczynka zaraz mi pekaja ... ;/
Ja tylko samoopalacze ;]
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:35   #2910
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
Wiecieco bylo na mojej 18?;/;/ moja najlepsza kol z klasy pocalowala mnie w usta taki cmok...ok czasem to normalne tak robimy...ale potem zrobiła to mojemu TŻ!!!!!!!!!!!!!!;/;/;/ to juz nie normalne...:| on nie spodziewal sie i nie zdazyl sie nawet odwrocic czy cos,a ja sie wkurzyłam...on tez byl zdziwiony i zniesmaczony zawolal ją i zwrocil uwage ,że mu się to nie podobało..ja nie zrobiłam jazdy tylko dla tego,że to jej 18 była...
a potem w szkole powiedzialam jej co o tym myśle,to ona ze to jego wina bo mógł się odsunąć,a ja się zbulwersowałam:| gruboo..jak on nawet się nie kapnął,że ona tak zrobi,i do niego absolutnie nie mam pretensji
gadalam o tym z przyjaciolka ,to mowi,że znając mnie to dziwi się ,że jej nie zaj*. i ze ona sie do niej przejdzie jak jeszcze cos takiego zrobi i takiego nerwa miała...
bez jaj..najgorsze ze tamta nie widzi w tym NIC ZŁEGO..to taki cmok kumpel kumpela..ok ,ale kur* w usta? zajetego faceta? sorry,ale ja bym tak jakbym była sama koledze nie zrobiła,tymbardziej jak ona go prawie nie zna...;/ a jemu sie to nie podobało,więc...yyy masakra...

i jeszcze zwala winę na TŻ,że czemu się nie odsunął...a akurat w OGÓLE nie winie Go za to,bo to bylo przy mnie i to stało się tak szybko,że nikt by zareagować nie zdążył...
ZABILABYM!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości