|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
To Martyna też 8w7? Zawsze lepiej trzy
![]() Ja nie będę mieć zdjęć ze 100 takich od fotografa innych niż pozowane bo moja klasa stwierdziła, że po co dawać każdy dychę, skoro i tak będziemy sobie robić sami... A właśnie takie w tańcu są świetne |
|
|
|
#4352 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:cwnaiak-okulary: (nie wiem skad mi sie wczesniej wzielo :cwaniak-faja: mnie zawsze... ciekawily takie rzeczy ![]() Cytat:
![]() nie potrafisz się smiać z siebie ?ja uwielbiam "...często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Chętna do podejmowania ryzyka. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji.: pogrubione w 100%, a z tym mówieniem głośno i byciem w centrum to... eee ![]() chyba, że wśród bliskich ![]() a jeśli ten materializm to prawda, to aż się bojEM ![]() no coś Tyyyy ![]() a ile mierzyłaś? |
||
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
no jaka?
![]() Cytat:
rozwaliła mnie ta babka, co ciągle gadała o rozmiarze męskości jakiegoś gościa mimo, iż jej nie pytali o to Cytat:
a poza tym to trochę bez sensu moim zdaniem... by się bawimy, a ktoś nam robi zdj i nikt się niczym nie przejmuje w tej kwestii
|
|
#4356 | ||
|
Zadomowienie
|
na 2.
![]() na pierwszym jest lenistwo ![]() była Cytat:
tylko ja nie znam znaczenia tych inteligentnych nazw które używałaś i sama za bardzo nie umiałabym tego liczyć Cytat:
mama mówi, że powinnam być komornikiem, bo nie mam serca. mam dla TŻ ![]() u mnie w gminnej też dziwne pracują, szczególnie jedna jest niemiła
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba z wieszaków w Szafie kojarzę Kasię ![]() serio?
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniek byłam i to mocno zagrożony:P Lekarz zapytał się mojej mamy czy umarłam przy porodzie czy już po ( w książeczce sprawdziłam ![]() Reszty mi nie zacytowało ale zaraz dodam ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Właśnie
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, jaka ?
![]() Znalazłam tam właśnie. Ale najpierw trzeba było tą książeczkę znaleźć I tak: ważyłam 2,9 kg. mierzyłam 54 i miałam 9 pkt Apg ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Aaaa i wyszło mi 7w8 Gdy jest zdrowa, siódemka ze skrzydłem 8 jest często chojna, towarzyska i wylewna. Ma skłonność do bycia wyjątkowo lojalną wobec przyjaciół, zwłaszcza do tych z podtypem socjalnym. Zagorzale broni tych, na których jej zależy. Może wydawać się głośna i niesforna, choć niektóre 7w8 są bardziej grzeczne i dowcipne. Lubi różne uroczystości, opowieści, kawały, jedzenie, podróże. Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. Ma talent do robienia czegoś z niczegoś. Zazwyczaj dzieli się z innymi tym co ma, chce by wszyscy doceniali jej poczucie obowiązku i szeroki zakres zainteresowań. Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Może domagać się od innych, aby inni mówili jej to sama chce usłyszeć. Często jest perfekcjonistą. Moralizuje innych choć sama jest nieodpowiedzialna. Posiada amnezję na obietnice dawane z potrzeby chwili. Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska. To co pogrubione to prawda. |
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?takie naturalne. mi się podobają ej, to my normalnie wszystkie jesteśmy podobne ![]() ja sie nie przyznam ile ważyłam w takim razie, wy jakies leTKie ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- no dobra, Marta tylko nie była letka ![]() ale lekarz to miał wyczucie, chuchu
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Zadomowienie
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. mój aparat daje radę, a mój pogląd na tą kwestię może być leTko wypaczony przez fakt, że marzy mi się lustrzanka cyfrowa a ja się przyznam xD 3,7kg :P 58 cm 'wzrostu' ;P ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Emo-Martynka jest boska słyszałaś jej piosenke Tomóś, zajonce coś tam?
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=_SM2ngLZces
Taa, emo Martynka jest super. Albo ta http://www.youtube.com/watch?v=O7gcdLXQZNQ Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-02-18 o 21:09 |
|
|
|
#4365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie umiem ![]() Ja mówię głośno taka sytuacja przy ubieraniu klasy: została z dziewczyn tylko ja i jeszcze jedna Justyna (trzecia i E. pojechały po żarcie ) i trzeba było chłopakami dowodzić, jak mają sufit robić tzn mówić im, czy prosto materiał wieszają itp i J do mnie, żebym coś przyszła szyć, bo ona już nie daje rady. "ok, mów im tu, czy prosto, ale mów głośno, bardzo głośno, bo nie usłyszą" a wszyscy się ze mnie leją Cytat:
Takie z tańca w ruchu i mamy tylko takie zwykłe z klasy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja się pępowiną owinęłam i moją mamę kroili i 2,6 ważyłam ![]() Mam na facebooku akcję STAJNIA, bo nie wiedziałam, że trzeba mieć po 10 tych podków, cegieł, itd i tak se kliknęłam ![]() Pomożecie?
|
||||
|
|
|
#4366 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
Taaa, słyszałam to, i teraz to już sama nie wiem, czy Emo Martynka to fake, czy jednak nie fake
|
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny szalejecie
ile tu stron zapisanych już od 17 hoho
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle zacytowałam, a tu tylko Martyna mi wyskoczyła.
Opowiedz coś. ![]() ----------------- Ale jestem zorganizowana. Zrobiłam listę arkuszy, które mam wydrukowane i jutro wszystkie dodrukuję. Dziś już nie chcę hałasować drukarzyną.
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
chciałam zacytować, ale nie mogę
co się dzieje z wizażem cao,bo my chcemy dogonić Michealową nibylandię, no nię Żbiki ?weszłam na Twój profil, bo nie mogłam skojarzyć skąd Cie znam.. pisałaś już u nas kiedyś no nie? pokazywałaś zdjęcia, a Martyna napisała, że masz twarz taką niewinną i dziecinną ? czy coś takiego o ile mnie pamięć nie myli ![]() co do wejścia na Twój profil.. co się stało na wątku studniówkowym
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, nie chwal się ja też tak robię
inaczej bym pięć razy to samo drukowała
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż nie cytuje.
Kasia, o nie, ale mi pojechałaś. A myślałam, że jestem wyjątkowa. ![]()
|
|
#4373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() źle Cie zrozumiałam Ty zjeżdżałaś te robione przez nas samych sobie? no, to fakt, te są brzydkie.a ja mam lustrzankę ![]() a ja nie wiem nic o emo martynce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a reszta szkoly ma z tańca zdjecia? zebys wiesz, sobie zgrała, czy coś ![]() moją też kroili, ale nie wiem czemu ![]() pewnie że pomożemy [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17286839]a ja ważyłam 2,7 kg ( ojej nie widziałam że tak mało ;p ) mierzyłam 48 cm. ob.glowy 33 cm odw.klatki piersiowej 34cm i 10 pkt w skali Apg ( jeśli wszystkie wymiary to wszystkie )Marta ile [/QUOTE]ciężar ciała: 3360 g dł: 54 cm obw. gł.: 34 cm obw. kl. pierś.: 33 cm (mamy takie sameeee )8 i 9 pkt Apgar (tez macie dwie kolumny wypelnione?) - za skórę i nap. mięśni po 1 pkt. gr. krwi z pępowiny: A Rh- moj ciezar ciała spadł do najniższego 3130 g w 2-giej dobie w dniu wypisu 3240 g szkoda że nie mierza rozmiaru buta zdarza nam się
|
|||
|
|
|
#4374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś takiego ![]() i 10 Apg chyba dobrze mowię. pomożemy Cytat:
Cytat:
Dorota, mój tato jest komornikiem , tylko że skarbowym kiepska robota
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam ten test. Jestem w szoku, bo wszystko się zgadza.
![]() Nie powiem Wam co mi wyszło, bo będziecie wiedziały jaka jestem.
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
bÓ, nadal mi nie cytuje
![]() Marta, masz lustrzankę ja podałabym swoje wymiary po urodzeniu, ale nie wiem gdzie jest książeczka Martyna, dlaczego sądzisz, że kiepska? Beata, mów ! wszystkie powiedziały ![]() nie wiem o co chodzi z tą farmą, ja grałam na fb w taką grę, co piekło się ciasteczka, ciasta i zarabiało pieniądze, urządzało mieszkanie
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, też tak myślałam o sobie
![]() Marta, ja chyba muszę zacząć odkładać hajs na lustrzankę ![]() kurna, nie cytuje mi napisałam dwa listy na korki z ang i musk mi padł już chyba ![]() w ogóle plecy mnie strasznie bolą ;/ ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- dziewczyny help me! jestem za tępa na czytanie Ferdydurke, to chociaż spróbuję strzeszczenie przeczytać.. możecie mi powiedzieć, które rozdziały mówią o szkole? bo tylko to potrzebuje ;]]
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Dorota, postanowiłam, że jak mi zacytuje to napiszę, ale nie zacytowało. Tak chciał los, tak było pisane. [
Wkurza mnie to, że nie cytuje. Zapominam co miałam napisać. Idę się połuczyć. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Kasia, o szkole było na początku.
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, tyle to wiem
chodzi mi o konkretne rodziały AjĆć.! jak to pisze emo-Martynka :P przeczytam 3-4 pierwsze i styknie :P
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
fajna ta strona juz kilka lat temu ja odkrylam, i nic sie nie zmienilo nadal 7w8 :
![]() ![]() ![]() nawet jestem tam zalogowana, musze posledzic swoje stare odpowiedzi, czasem fajnie jest poczytac na forach swoje slowa z przed paru lat żeby zobaczyc jakim się było głupim : ![]() ![]() chociaz wsumie u mnie jest raczej tak , że sie dziwie że byłam kidys taka madra, dojrzala i fajniejsza ogolnie niz teraz =) kassssia - ferdydurke fajna jest ale no nie kazdy ma chec na czytanie ksiazek;pkurcze nie pamietam ktore rozdzialy, jakos na poczatku, z pominieciem tego I, IV i V wiec czytaj streszczenie II, III...moze dalej VI zobaczysz;p BeaS - co do tej zgodnosci ja takze bylam w szoku, lepiej ujete to jaka jestem, niz ja sama moglabym to opisac...baaa kilka razy lepiej ujete wszystko duzo tez daje forum, tak sie wrecz identyfikuje zniektorymi osobami, nigdy nie sadzilam że są tacy ludzie, zawsze musialam sie kryc z niektorymi sprawami i poprostu niepokazywac wielu rzeczy.....3,8 kg 55cm wzrostu 10 pkt 0 Rh+ ![]() po przeczytaniu tych osobowosci doszlam do wniosku że najbardziej lubie typ 8 chyba dziwna jestem <?>;pwsumie obkietywnie to dziwne jest, ale serio ![]() no i oczywiscie 7 lubie, szkoda że żadnej nie spotkalam, bo nie mam z kim popłynąć
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2010-02-18 o 22:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

bo moja klasa stwierdziła, że po co dawać każdy dychę, skoro i tak będziemy sobie robić sami... A właśnie takie w tańcu są świetne 

ja ważyłam 4 i byłam jak Big Mac
Ja tu jestem 8w7 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tylko ja nie znam znaczenia tych inteligentnych nazw które używałaś i sama za bardzo nie umiałabym tego liczyć
dla TŻ

i 2,6 ważyłam 

A myślałam, że jestem wyjątkowa.