|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
No i zadowolenia życzę z nowej/starej pracy, też myślę że dobrze wybrałaś
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://sklep.apteka-cito.pl/product_...roducts_id=338Dzięki ![]() A ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...awilzajacy.htm
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
bosiak a ten wiesiołek to dobry jest?
Na co najlepiej pomaga?Wy tu o odchudzaniu a ja właśnie zjadłam obiad: mięsko z kurczaka + ryż + brokuły a jeszcze zaraz poprawię pierogami z wczoraj, bo czuję się głodna Dziś mi w drodze do domu tak w brzuchu z głodu burczało jakbym od rana nic nie jadła.Dagrmara widzę Cię, co u Ciebie?
|
#4446 |
|
po prostu Em :)
|
Ja też najwięcej jem po południu i wieczorami. A wczoraj to już w ogóle, zmiotłam pół lodówki (dobrze, że niewiele w niej jest
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p2988-Oeparol
On w sumie dobry na wszystko. Skóra ciała, cera, włosy, paznokcie, humorzaste humory, bolesne okresy, nerwowość itp. Proszę Mnie bardzo pozytywnie zaskoczył.
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytam, może to coś co by mi się przydało
|
|
#4449 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej.
Znalazłam dziś piękny lakier do paznokci Inglota: http://inglotcosmetics.com/313.nail..../product/12858 Jeżeli w rzeczywistości też będzie taki piękny, to będzie mój. Poza tym, czuję się dziś jak pasztet i nie powinnam się nikomu pokazywać na oczy. Wyrolniczę się chyba, może poczuję się lepiej. Jutro mam tylko godzinkę zajęć, potem wybiorę się na zakupy (jednak nie czekam aż zrzucę te 2kg ).
|
|
|
|
#4450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dzięki dziewczyny, za wirtualne nakrzyczenie na mojego promotora ![]() Ogólnie nie jest zły, tylko szkoda, że nawet się nie zapoznał z książką, którą mu podałam jako źródło. No ale trudno, własnie drukuję ostatnie strony pracy, jutro rano oprawiam i oddaję Tylko teraz zaczynam się bać obrony, wiem, że to formalność, ale jednak![]() Cytat:
Bardziej niż lakier zdziwiło mnie to, że Inglot, po chyba 5 latach w końcu zrobił sobie stronę Ogromny sukces Może to dzięki temu, że robi się coraz bardziej popularny w USA![]() Zakupy Ci się należą, 2 kilogramy to już mało, same spadną, skoro tak dużo ćwiczysz ![]() Bossy, fajnie, że mogłaś wybrać pracę, w której panuje lepsza atmosfera, na pewno znajdziesz jeszcze lepiej płatną ![]() Przez najbliższe dni proszę mnie stąd gonić, muszę się uczyć, nie znam jeszcze terminu obrony, ale wiem, że to już lada dzień ![]() (Zużywanie kosmetyków idzie mi rewelacyjnie - mam już 11 sztuk, zanosi się jeszcze jakieś 3-4 niedługo... Jednak wypisanie listy tych, których muszę się pozbyć, było super pomysłem )
|
|
#4451 |
|
Rozeznanie
|
szkoła po szkole nauka i ostatnio problemy ze zdrowiem![]() Ale już lepiej jest Ide właśnie pomalować moje zapuszczone paznokcie i czekam za Dr.Housem na 2 Pewnie i tak widziałam ten odcinek ale Housa nie odpuszcze ![]() Edit: No i w ogóle głupio mi tu wchodzić bo wszystkie tak ładnie odwykują a ja szkoda gadać
Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2010-02-18 o 21:08 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4452 |
|
Przyczajenie
|
fajny watek !! gratuluje pomyslu!!
|
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4454 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
A strona Inglota bardzo fajna, spędzę tam dziś sporo czasu. Jak to się mówi, lepiej późno niż wcale. Kilogramy zostały jeszcze 4, ale chciałam chociaż 2. Od kiedy zaczęłam zajęcia, odżywiam się fatalnie.. Jem zbyt mało. Długo tak nie pociągnę, a nie jestem w stanie wmusić w siebie więcej jedzenia. Mój dzisiejszy tragiczny jadłospis:Śniadanie ok. 8: jajko na twardo + zielona herbata Na uczelni ok. 16.30: jogurt z jakiejś serii Beauty Line + litr wodyObiadokolacja ok. 18.30: 3 ziemniaki z sosem pieczarkowym. Katastrofa po prostu, a nie mogę zmusić się do jedzenia. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze. I będę gonić jak tylko Cię tu zobaczę.
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej, codziennie wieczorem, o tej porze mniej więcej, jest prawie 100 tysięcy osób
Ja nie wiem, to przez ten konkurs vichy?? Ledwo cokolwiek działa![]() (przepraszam Was dziewczyny, nie klikam w linki, denerwuje mnie ten konkurs, jak zobaczyłam raz w rankingu, że najwięcej punktów miała dziewczyna, która ostatnio na wizazu udzialała się 2 lata temu i ma kilkadziesiąt postów, to hm, zdenerwował mnie jeszcze bardziej Nie znoszę głupiego klikania, już wolę nie być losowana w żadnym konkursie, niż żeby taki konkurs miał blokować forum. Chyba, że taki wzrost frekwencji jest spowodowany czymś innym )---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytować też nie chce ![]() Fuksjo, dziękuję, już mnie tu nie ma
|
#4456 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale efekty były zgodne z obietnicami - cera nawilżona, wygładzona, uspokojona, jakaś taka jędrniejsza ogólnie.Cytat:
Wczoraj znów mi coś nie wyszło...A fotki podziel, bo u mnie niestety jest problem z odbieraniem dużych maili. Zresztą widziałaś jak fenomenalnie działa iPlus ![]() Cytat:
Nic to, że teraz kusi mnie czekolada, którą wystarczy tylko wyjąć z tajnej skrytki ![]() A faktycznie są podobne do Pringlesów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A najgorsze jest to, że nawet jak biorę obiad do pracy, to i po powrocie do domu mam ochotę na porządną kolację. Ba! czasem jeszcze w pracy godzinę po tymże obiedzie jestem głodna. Nie wiem co mi się porobiło Tyle dobrze, że jak wracam po 20 to już nie mam ochoty na obiadowe dania i tylko kanapki jem.****************** Miałam dzisiaj kiepski dzień, mimo iż zapowiadał się zupełnie przeciwnie. TŻ mnie wyprowadził z równowagi, pokłóciliśmy się i dobry nastrój diabli wzięli. Potem mnie zawiózł na zastrzyk, przywiózł, posiedział chwilę, ale coś nam się rozmowa nie kleiła, więc pojechał do domu. A miało być tak miło... Tyle tylko dobrego, że zastrzyki faktycznie nie bolą, no i nie kosztowały mnie tak dużo, jak mogłyby kosztować, a firma bez problemu zwróci mi kasę za wykupiony wcześniej karnet sportowy. No i z tej okazji na pocieszenie zrobie sobie prezent i kliknę parę błyszczydeł Burżuja na All. Miałam nie kupować dopóki nie zużyję jeszcze z dwóch, ale duży Superbalm to kwestia kilku dni, mały też szybko pójdzie, a okazji przepuścić nie mogę, bo to jedne z moich ulubionych. Jakoś do tej pory nie kupiłam żadnego błyszczyka 2 razy, ale Les Nudes nie odpuszczę. A dzisiaj chciałam kupić mały różowy szampon HE i nigdzie nie było Czy teraz wszędzie tylko te 400ml są? Taką butlę to ja będę chyba pół roku zużywać
|
|||||||
|
|
|
#4457 |
|
|
Ale wyobraźcie sobie jaką reklamą dla forum jest ten konkurs.
fuksja, też jutro wybieram się na zakupy. Coś mi się należy po tym kolejnym okropnie ciężkim tygodniu. ![]() Właśnie planujemy z eksTŻ przyjazd do mnie.
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że tyle miesięcy się z tym męczyszCytat:
czyli bardzo regularnie aż mi się to nie podoba, bo po 3h zaczynam odczuwać głód, a wcale nie chciałabym wtedy jeść a już na pewno nie wytrzymałabym od 8 do 16 Cytat:
generalnie nietypowe zjawiska ![]() no i zaczęło się szaleństwo nastukiwania sobie postów, żeby zostać zauważoną i "doklikaną" że tak powiem ![]() sama idea może i dobra, ale zachłanność prowadzi do tego, że cała akcja jest nieco nie fair w stosunku do uczciwych zbieraczek punktów
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-18 o 22:22 |
|||
|
|
|
#4460 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziś kupiłam sobie zamiast czegoś kosmetycznego śliczny kocyk z mikrofibry- jest taki mięciutki jak misie dla dzieci!Właśnie sobie siedzę nim otulona Widziałam też dziś w aptece to nowe maslo i peeling awokado z bielendy, kosztowało coś ponad 14zł.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-18 o 22:23 |
||||||
|
|
|
#4461 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() To na pewno spora reklama dla forum, i na facebooku i na nk dziewczyny wstawiają linki do swoich banerów, więc dużo nowych osób się pojawia i serwer może jest przeciążony, stąd te wszystkie technoczne niespodzianki. Cytat:
We wtorek kupiłam szampon dodający objętości i niebieską odżywkę, wszystko w dużej pojemności. Szampon jest mało wydajny, duże opakowanie zielonej wersji wystarczyło mi na 1,5 miesiąca codziennego mycia, a włosy mam teraz średniej długości.Wreszcie coś mi się ruszyło ze zużyciami
|
|
#4462 | ||
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co możesz powiedzieć o zielonej serii?Mam pomarańczowy szampon i jestem bardzo zadowolona z niego, a czy zielony obciąża wlosy, jest w końcu nabłyszczający?
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-19 o 09:34 |
|
|
|
|
#4464 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kasetka śliczna, kocham motylki a cieni AD do tej pory się nie dorobiłam jakim cudem to nie wiem ![]() hehe, fajnie ![]() Cytat:
![]() lepiej już się czujesz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miałam świetny dzień, długo by pisać i po raz pierwsyz od dawna oczy mi się kleją od godziny, ale zaraz muszę jechać po siostrę na Rynek ![]() http://demotywatory.pl/987866/Sasiedzi
|
|
#4465 | |
|
|
Cytat:
Nie mogę odżałować tej poprzedniej limitowanki.
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wydajności, a raczej jej braku, to już po niebieskim to stwierdziłam, ale ja myję włosy średnio co 3 dni, więc siłą rzeczy szampon mi wolno schodzi. Częściej nie mogę mimo szczerych chęci, za suche mam włosy na to. A szkoda, bo świeżo po myciu ładnie mi się włosy kręcą ![]() Pewnie to, że to osoby nabijały sobie głosy sztucznie. Podobno są programiki czy coś, które potrafią obejść różnorakie zabezpieczenia i głosują automatycznie raz za razem. A tak przy okazji, zmieniły się zasady Bo widzę, że i Ty i agabil macie takie podpisy.Ano nie pomoże. Nie pamiętam kiedy myła włosy w domu, w kółko lata do fryzjerki i tam myje i czesze. Także ona jedyne co ma i używa w domu to lakier do włosów Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-19 o 00:39 |
|
|
|
|
#4467 |
|
|
MagJa, podobno od początku naliczały się dwa głosy, tylko nikt o tym nie wiedział.
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ile dni?Hmm to jaki w ogóle jest sens tego konkursu?
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziewczyny szczerze powiem że nie klikam w te bannerki. I też zbytnio nie proszę o to. Dlaczego ? Bo ja zwyczajnie nie mam czasu żeby poświęcić na to 2 godziny dziennie. Jedynie tu na NK klikam tym które testują. Dziewczyny wpadły w jakiś dziki szał z tym klikaniem ![]() Fuksjo, ja dziś idę do Rossmana, tam jest szafa z Manhattanem i piękny lakier łososioworóżowy, lece go kupić bo kusi
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, dzięki. Już lepiej
Chcę oczyścić organizm. Ostatnio z regualrnością ćwiczeń u mnie kiepsko. Ale dziś już ćwiczyłam i mam zamiar już codziennie Ale to zamiar Co wyjdzie to się zobaczy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

Ale teraz wzięłam dla kobiet. Pamiętam, że byłam zadowolona z efektu.

Dziś mi w drodze do domu tak w brzuchu z głodu burczało jakbym od rana nic nie jadła.

Poczytam, może to coś co by mi się przydało
Wyrolniczę się chyba, może poczuję się lepiej.
Ogromny sukces
Może to dzięki temu, że robi się coraz bardziej popularny w USA
szkoła po szkole nauka i ostatnio problemy ze zdrowiem
Długo tak nie pociągnę, a nie jestem w stanie wmusić w siebie więcej jedzenia. Mój dzisiejszy tragiczny jadłospis:
I będę gonić jak tylko Cię tu zobaczę.
Ja nie wiem, to przez ten konkurs vichy?? Ledwo cokolwiek działa
Podzielę to jakoś i dostaniesz mam nadzieję
Wczoraj znów mi coś nie wyszło...

), ale taka recenzja oznaczała dla mnie zgodzenie się z utartymi opiniami wpajanymi uczniom z pokolenia na pokolenie. Zrobiłam na odwrót – wyraziłam swoje prawdziwe zdanie (byłam tak zła, ze napisałam w ciągu godziny zaraz po przyjściu ze szkoły, co nigdy mi się nie zdarzało