wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-19, 07:19   #481
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Tak, szaleję, podobno moje różowe za***iste są

Miśku pamiętaj o mnie jakby co w kwestii tych szpil z blaszką, ja je chce jakby były zbyt małe na Ciebie, jestem pierwsza w kolejce oczywiście
oczywiście Dori, pamiętam. Ale też się coś tam z rozmiarami pomieszało, zamiast jednej 40 przysłali chyba 35, no i jest problem ze znalezieniem czegoś, że się nawet dziewczyny zastanawiają, czy nie oddać tych butów

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość

Gratuluję udanych zakupów
Też mi się marzą udane zakupy butowe - ta zima zdewastowała moje nowe kozaki, zacieki z soli robią się okropne, nie chcą się zczyścić, po pastowaniu też zostają jasne plamy, i w ogóle skóra zrobiła się sucha, chropowata... Żałuję, że musiałam je tak eksploatować, niestety korzystam z komunikacji miejskiej, więc sporo też chodzę, a śniegu było bardzo dużo.
Tak więc planuję upolować jakieś kozaczki ekstra na wyprzedaży... jeśli jeszcze na jakąś się załapię
U nas też kolejna, tym razem niestety dłuższa rozłąka, od dziś do poniedziałku. Po ostatniej dobowej tęsknocie nie wiem, co będzie się teraz działo...
jest jeszcze szansa na kozaki a sól czyściłam wodą z octem i się udało

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Tak w ogóle przez głupią netię dalej nie mam netu...
ale TŻ dostał właśnie laptopa w pracy i kradniemy bezprzewodowego neta sąsiadom...
aha, bo nie wspominałam...TŻ dostał awans w pracy po miesiącu.. i teraz jest na miesięczym okresie próbnym na nowym stanowisku...mam nadzieję, że będą z niego zadowoleni...jak nie, albo jak jemu się nie spodoba, to wróci na poprzednie stanowisko....
super wiadomość, gratuluję awansu tż.

cześć dziewczyny, nareszcie piątek.

Chociaż z jednej strony się nie cieszę, że już piątek, bo to oznacza, że mam jutro ten końcowy egzamin na podyplomówce, na który oczywiście nie uczyłam się zbytnio, ale liczę na swój intelekt a potem już tylko wolne weekendy
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 07:23   #482
jodie
Zakorzenienie

hej!

butter gratulacje dla TŻ
Stary 2010-02-19, 08:06   #483
hania811
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

Właśnie przyszła moja emilka z etorebki. Bardzo ładna, chociaż mocno spłaszczona jeszcze, ale zadowolona jestem generalnie
BOSKA JEST
Nawet mój mąż ignorant torebkowy mówi że cudna

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć,

zostałam wysłana dzisiaj do domu z chorobą i mam weekend, bo dopiero w poniedziałek do pracy. Teraz siedzę w fotelu popijam herbatę z cytryną i miodem. Szkoda tylko, że tak fatalnie się czuję
Wracaj do zdrowia. Dobrze że masz normalnego pracodawcę i możesz spokojnie popijać herbatkę w domu.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć,

Jakiś przestój jest na wątku butowym. Nie ma nowych zamówień, stare stoją w miejscu, a ja właśnie dostałam podwyżkę.
GRATULACJE.
Jutro od rana zrobi się ruch bo wejdą nowości
Radzę od czatować

Cytat:
Napisane przez mania8582 Pokaż wiadomość
Witajcie
Miło powitać
Dzięki za wykorzystanie mojego kodu

Kurcze, ciekawe ile jeszcze osob nas tak podczytuje potajemnie

Cytat:

ale TŻ dostał właśnie laptopa w pracy i kradniemy bezprzewodowego neta sąsiadom...
aha, bo nie wspominałam...TŻ dostał awans w pracy po miesiącu.. i teraz jest na miesięczym okresie próbnym na nowym stanowisku...mam nadzieję, że będą z niego zadowoleni...jak nie, albo jak jemu się nie spodoba, to wróci na poprzednie stanowisko....
Super
Oblejemy to jutro
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 08:14   #484
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Ja dziś znowu z Wami nie posiedzę, roboty mam tyle, że nie wiem, od czego zacząć
TŻ dziś wraca z Łęczycy, był podpisać umowę i spotkać się z szefem ze Szwajcarii.

Ja wczoraj nic nie zrobiłam w domu i dla siebie. Wróciłam z pracy, zrobiłam sobie obiad i... usiadłam do komputera. Niby na chwilę, a zeszło do 22:30 Czy to się jakoś leczy??

Haniu, mam do Ciebie osobiste pytanie - takie z czystej ciekawości. Czy Ty i TŻ planujecie w ogóle mieć dzieci? Jeśli tak, to kiedy, mniej więcej? Zastanawiam się, czy jestem jakaś dziwna, ale mi się totalnie nie spieszy

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 08:27   #485
Mango08
Rozeznanie

Hej

Haniu wiem, że z niesamowitym refleksem, ale chciałam powiedzieć, że w tej króciutkiej fryzurce wyglądasz bosko, zadziornie, bardzo kobieco i seksi Według mnie długie włosy Cię przytłaczały, a teraz fenomenalnie, znając Cię wizażowo, wydaje mi się, że ta fryzurka bardziej pasuje do Twojej osobowości i temperamentu.

Butter gratulacje dla TŻ.

Ja właśnie poszukuję sukni ślubnej i zdecydować się nie mogę
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 08:29   #486
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Haniu, mam do Ciebie osobiste pytanie - takie z czystej ciekawości. Czy Ty i TŻ planujecie w ogóle mieć dzieci? Jeśli tak, to kiedy, mniej więcej? Zastanawiam się, czy jestem jakaś dziwna, ale mi się totalnie nie spieszy
nie przesadzaj. Mi też się nie spieszy a jestem starsza od ciebie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
cześć

BOSKA JEST
Nawet mój mąż ignorant torebkowy mówi że cudna
a mnie trochę wkurza, bo jest tak wysoka, że trzymając ją za te rączki trę rękami o suwak. Nie wiem, czy wiesz, o co mi chodzi. Moim zdaniem te uszy do trzymania powinny być dłuższe.
Mój tż wczoraj stwierdził, że fajna i podkreślił, że powiedział fajna a nie może być, że inna niż mają laski na ulicy (może tu jest mało wizażanek). No i szkoda, że ten długi pasek nie jest regulowany na długości jak we wszystkich pozostałych. Czasem potrzebuję mieć torebkę na pasku przez ramię, ale na skos, a ten pasek jest na to za krótki.
W każdym razie mi się podoba.

Dziewczyny, ale miałam z siebie ubaw wczoraj. Kupiłam jakąś gazetkę z płytą do ćwiczeń - jakieś modelowanie talii, pośladków i brzucha. Po włączeniu się okazało, że to elementy tańca brzucha. Ambitnie zaczęłam trening Tylko że panie tam się tak fajnie i elegancko, wręcz ponętnie ruszały a ja miałam wrażenie, że jak taki klocek. Dziwnie chyba to raczej wyglądało w moim wykonaniu, no ale nie poddałam się. Mam nadzieję, że trochę rozruszać z tą płytą. Oczywiście nie wytrwałam do końca, bo tylko 20 min, no ale z czasem będzie lepiej mam nadzieję.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość

pokaż, to ci pomożemy wybrać
Stary 2010-02-19, 08:39   #487
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Ja dziś znowu z Wami nie posiedzę, roboty mam tyle, że nie wiem, od czego zacząć
TŻ dziś wraca z Łęczycy, był podpisać umowę i spotkać się z szefem ze Szwajcarii.

Ja wczoraj nic nie zrobiłam w domu i dla siebie. Wróciłam z pracy, zrobiłam sobie obiad i... usiadłam do komputera. Niby na chwilę, a zeszło do 22:30 Czy to się jakoś leczy??

hej.
Chyba sie zapiszę na te londyńskie skarpety bo nie ma moich cichobiegów

Na pewno nie w najbliższych 3,4 latach....tylko że za 4 lata mój mąż będzie miał 36 lat, a ja 33 więc moim zdaniem trochę za dużo jak na 1 dziecko.
Szczerze mówiąc ja chyba nie chcę w ogóle dzieci....nie chcę aby moje cudownie idealne życie przewróciło sie do góry nogami, nie czuję żadnego instynktu macierzyńskiego, znajomi opowiadający non stop o dzieciach mnie wkurzają...przestałam sie spotykac z koleznaką która jest w ciązy bo mam dość opowiadania o tym jak to cudnie go czuć w brzuszku itp bzdury.

Wiem jestm okropna, ale tak mam.....mąz zresztą to samo.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Hej

Haniu wiem, że z niesamowitym refleksem, ale chciałam powiedzieć, że w tej króciutkiej fryzurce wyglądasz bosko, zadziornie, bardzo kobieco i seksi Według mnie długie włosy Cię przytłaczały, a teraz fenomenalnie, znając Cię wizażowo, wydaje mi się, że ta fryzurka bardziej pasuje do Twojej osobowości i temperamentu.
hej.

Cudnie od rana takie miłe rzeczy czytać. Dziękuję
I powiem Ci że masz rację z tym dopasowaniem do charakteru.
Sama czuję, że to jest fryzura która mnie dopełnia- że tak powiem i nie zamienię jej na żadną inną.

Dawaj swoje typy.
Mam ochotę pooglądać
Jaka masz datę ślubu..bo nie pamiętam
Cytat:

a mnie trochę wkurza, bo jest tak wysoka, że trzymając ją za te rączki trę rękami o suwak. Nie wiem, czy wiesz, o co mi chodzi. Moim zdaniem te uszy do trzymania powinny być dłuższe.
Mój tż wczoraj stwierdził, że fajna i podkreślił, że powiedział fajna a nie może być, że inna niż mają laski na ulicy (może tu jest mało wizażanek). No i szkoda, że ten długi pasek nie jest regulowany na długości jak we wszystkich pozostałych. Czasem potrzebuję mieć torebkę na pasku przez ramię, ale na skos, a ten pasek jest na to za krótki.
W każdym razie mi się podoba.

Dziewczyny, ale miałam z siebie ubaw wczoraj. Kupiłam jakąś gazetkę z płytą do ćwiczeń - jakieś modelowanie talii, pośladków i brzucha. Po włączeniu się okazało, że to elementy tańca brzucha. Ambitnie zaczęłam trening Tylko że panie tam się tak fajnie i elegancko, wręcz ponętnie ruszały a ja miałam wrażenie, że jak taki klocek. Dziwnie chyba to raczej wyglądało w moim wykonaniu, no ale nie poddałam się. Mam nadzieję, że trochę rozruszać z tą płytą. Oczywiście nie wytrwałam do końca, bo tylko 20 min, no ale z czasem będzie lepiej mam nadzieję.
Wiem o co chodzi...ona generalnie nie jest duża (zresztą jak przyszła pomyślałam- "jak Miśkowa te teczki do niej wsadzi??)..i rzeczywiście szkoda że paski nieregulowane..ale i tak jest cudna. Świetnie te kokardki wyglądają.

A zapomniałam dopisać

Jak będziesz ćwiczyć, za parę dni, będziesz wykonywała te ćwiczenia tak ponętnie jak te panie na płycie.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-02-19 o 08:42

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 08:46   #488
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
hej.
Chyba sie zapiszę na te londyńskie skarpety bo nie ma moich cichobiegów

Na pewno nie w najbliższych 3,4 latach....tylko że za 4 lata mój mąż będzie miał 36 lat, a ja 33 więc moim zdaniem trochę za dużo jak na 1 dziecko.
Szczerze mówiąc ja chyba nie chcę w ogóle dzieci....nie chcę aby moje cudownie idealne życie przewróciło sie do góry nogami, nie czuję żadnego instynktu macierzyńskiego, znajomi opowiadający non stop o dzieciach mnie wkurzają...przestałam sie spotykac z koleznaką która jest w ciązy bo mam dość opowiadania o tym jak to cudnie go czuć w brzuszku itp bzdury.

Wiem o co chodzi...ona generalnie nie jest duża (zresztą jak przyszła pomyślałam- "jak Miśkowa te teczki do niej wsadzi??)..i rzeczywiście szkoda że paski nieregulowane..ale i tak jest cudna. Świetnie te kokardki wyglądają.
Dokładnie, te teczki trochę ciężko, ale w opisie chyba było, że wchodzi A4. Dziś nie miałam papierów, to nie wypróbowałam. jest ogólnie mniejsza od Andi, którą miałam, ale to kwestia przyzwyczajenia.

Haniu, cieszę się i gratuluję, że potrafisz się przyznać przed sobą i innymi, że niekoniecznie celem każdego jest posiadanie dziecka. Moim zdaniem nic na siłę. Poza tym nie ma się co nakręcać, że do 30 trzeba urodzić. Nic nie trzeba. Teraz kobiety nawet po 40 rodzą spokojnie. Trochę się ten wiek biologiczny też przesunął, bo żyjemy dłużej niz kiedyś. Ja nie odczuwam też ani instynktu ani potrzeby posiadania dziecka póki co. Do 30 zostały mi dwa lata, jak nie zdążę przed, to nic się nie stanie. Muszę pożyć dla siebie i potem ew. się zdecydować. Chociaż ja raczej docelowo jednak chciałabym mieć dzieci.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
A zapomniałam dopisać

Jak będziesz ćwiczyć, za parę dni, będziesz wykonywała te ćwiczenia tak ponętnie jak te panie na płycie.
tak ponętnie to pewnie mi nie wyjdzie, ale na pewno będę robić całe 70min. Póki co będę próbować, a jak tż to wczoraj opowiadałam, jak kręciłam tyłkiem, to tylko żałował, że go wtedy w domu nie było.
Stary 2010-02-19, 08:50   #489
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
nie przesadzaj. Mi też się nie spieszy a jestem starsza od ciebie

Ja jestem z tych nie do końca pokornych osób, a jednak czuć coś takiego, że po ślubie (nie mówię, że od razu) powinno się mieć dzieci. Ja wcześniej tego nie odczuwałam. Teraz, gdy ktoś poznaje mnie lub TŻ, pyta, czy mamy już dzieci - tak po prostu, bez podtekstów. Wcześniej przecież nikt o to nie pytał.
Jak minie kilka lat, do tego typu pytań dojdą zdziwione miny i komentarze
Poza tym, jednak mam nieco podobnie, jak Hania...

Moja kumpela chodzi na taniec brzucha, jest bardzo zadowolona

Cytat:

-
Ja miewam różnie. Czasem chcę bardziej, czasem mniej. W tej chwili uwielbiam moją niezależność i absolutnie nie chciałabym niańczyć dziecka. Czasem sobie myślę, że potomstwo będę miała jedynie z rozsądku
Wczoraj szukałam na mamusiowym podforum hasła "nie chcę mieć dzieci...". Nic nie znalazłam

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:04   #490
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Poemi, to straszne!! Musisz nadrobić
My dalej nie odbiliśmy się od finansowego dna, ale ja nawet w takiej sytuacji nie umiem się powstrzymać nad czymś maleńkim tak na otarcie łez
ostatnio kupiłam uroczy długi sweterek z wiszącym golfem w mohito

Jestem bliska szaleństwa przez to!

Gratulacje dla TŻ-a!

No i nie dałam rady wczoraj. Przyjaciel dzwoni i mówi "bądź za 10 minut w barze" no to do TŻ-a "idziemy?". No i pojechaliśmy . Wieczór spędziłam z przyjaciółmi i TŻ-em, ale teraz 3 dni bez niego
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:17   #491
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Haniu, cieszę się i gratuluję, że potrafisz się przyznać przed sobą i innymi, że niekoniecznie celem każdego jest posiadanie dziecka. Moim zdaniem nic na siłę. Poza tym nie ma się co nakręcać, że do 30 trzeba urodzić. Nic nie trzeba. Teraz kobiety nawet po 40 rodzą spokojnie. Trochę się ten wiek biologiczny też przesunął, bo żyjemy dłużej niz kiedyś. Ja nie odczuwam też ani instynktu ani potrzeby posiadania dziecka póki co. Do 30 zostały mi dwa lata, jak nie zdążę przed, to nic się nie stanie. Muszę pożyć dla siebie i potem ew. się zdecydować. Chociaż ja raczej docelowo jednak chciałabym mieć dzieci.
Przed 30 w naszym wypadku to w ogóle w grę nie wchodzi. Ja musze zaliczyć jeszcze co najmniej 3 sezony narciarskie.
I nakręcić męża na wyjazd do Stanów
I pojechać do Portugalii i zrobić jeszcze mnóstwo innych rzeczy.
Poza tym musimy też mieć większe mieszkanie

I tu sie pojawia problem..bo na to wszystko potrzebuję jeszcze kilku lat a rodzić bliżej 40 niż 30 to też nie chcę...zresztą obawiam sie że wtedy to już będę tak wygodnicka że zachodzenie w ciążę to bedzie ostatnia rzezc o jakiej pomyślę.

Ja już od dawna powtarzam wszem i wobec że mi wystarczą dzieci mojego brata i siostry- swoich już nie potrzebuję.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 09:22   #492
Mango08
Rozeznanie

Nie mam jeszcze konkretnie wybranych modeli... Oto przykłady:

http://phy-img11.imageshack.us/img11/256/letonia.jpg

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-donna

http://img53.imageshack.us/img53/1335/india1711lh.jpg

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=90.macao

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=23.delfin

http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=9.silaba

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=60.homero

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa

http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=valdemar

http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=2.clara

Jak widać zastanawiam się między dwoma stylami...

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2010-02-19 o 09:25
Stary 2010-02-19, 09:31   #493
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

Cytat:

ćwicz wytrwale, zobaczysz różnicę w ruchach za jakiś czas, ja chodziłam na taniec brzucha i ogólnie takie zajęcia ćwiczeniowo- taneczne na początku czułam się jak kołek a potem uuu kochana
wierz mi że taniec brzucha fantastycznie rozrusza Ci bioderka

teraz właśnie czuję że przez ciążę i brak ruchu się zastałam i muszę zaczynać od początku, wczoraj nawet chciałam iść na zajęcia ale są o 20.30 a wtedy to ja padam na pycho

ad. Twojego komentarza pod moimi muffinkami - mam przepis na takie z olejem jak chcesz to Ci podam

Cytat:
Ja jestem z tych nie do końca pokornych osób, a jednak czuć coś takiego, że po ślubie (nie mówię, że od razu) powinno się mieć dzieci. Ja wcześniej tego nie odczuwałam. Teraz, gdy ktoś poznaje mnie lub TŻ, pyta, czy mamy już dzieci - tak po prostu, bez podtekstów. Wcześniej przecież nikt o to nie pytał.
Jak minie kilka lat, do tego typu pytań dojdą zdziwione miny i komentarze
Poza tym, jednak mam nieco podobnie, jak Hania...

Ja miewam różnie. Czasem chcę bardziej, czasem mniej. W tej chwili uwielbiam moją niezależność i absolutnie nie chciałabym niańczyć dziecka. Czasem sobie myślę, że potomstwo będę miała jedynie z rozsądku
Wczoraj szukałam na mamusiowym podforum hasła "nie chcę mieć dzieci...". Nic nie znalazłam
bo na mamusiowym są te co dzieci już mają i nie mają już wyboru mieć czy nie

ja tam nie narzekam, z opowieści spodziewałam się, że jak pojawi się dziecko to moje życie przestanie istnieć, a wcale tak nie jest.
Może mój synek jest jakiś nietypowy, ale w ogóle nie czuję się uwiązana.
Fakt, że nie wyjdę z domu kiedy chce, ale jakoś w ogóle nie czuję takiej potrzeby (może przez zimę), zresztą w razie czego mogę liczyć na TŻ albo mamę - zajmą się dzieckiem.
Mnie fascynuje spędzanie czasu z nim, obserwowanie jak się rozwija, nasze "rozmowy", próby sprowokowania go do głośnego śmiechu. Nic się nie może z tym równać.

Ale na pewno nie można na siłę zmuszać się do dziecka. Ja się przekonałam, że naprawdę chcę potomka jak usłyszeliśmy, że pozostaje nam invitro. (a wiadomo że może się udać a nie musi). Wtedy zrozumiałam, że dziecko jest mi potrzebne do szczęścia i że zrobię wszystko żeby je mieć.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

mnie się podoba ta
tylko z tyłu się trochę dziwnie układa, ale jest taka prosta i piękna zarazem
no ale do takich kiecek to trzeba mieć figurę, u mnie były poza zasięgiem

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:41   #494
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość

mnie się podoba ta

Mnie również bardzo się podoba, choć jej jeszcze nie mierzyłam. W ogóle styl empire jest super, ale chyba bardziej pasują do mnie te rybo-syreny
Stary 2010-02-19, 09:52   #495
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie również bardzo się podoba, choć jej jeszcze nie mierzyłam. W ogóle styl empire jest super, ale chyba bardziej pasują do mnie te rybo-syreny
z sukniami to często jest tak że jak się coś przymierzy to nagle się okazuje że zakochujemy się w jakiejś której w ogóle nie brało się pod uwagę, a te wybrane np. w internecie nie leżą dobrze,

ja byłam kiedyś z przyjaciółą w salonie na przymiarce, pokazała mi suknie na manekinie - myślę sobie, ale beznadziejna, a jak ją ubrała - normalnie przepięknie!
wiadomo że na zdjęciach też wszystko inaczej się prezentuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 09:53   #496
miskowa
Zakorzenienie

Podoba mi się ostatnia i trzecia od końca

Cytat:
cześć

ćwicz wytrwale, zobaczysz różnicę w ruchach za jakiś czas, ja chodziłam na taniec brzucha i ogólnie takie zajęcia ćwiczeniowo- taneczne na początku czułam się jak kołek a potem uuu kochana
wierz mi że taniec brzucha fantastycznie rozrusza Ci bioderka

teraz właśnie czuję że przez ciążę i brak ruchu się zastałam i muszę zaczynać od początku, wczoraj nawet chciałam iść na zajęcia ale są o 20.30 a wtedy to ja padam na pycho

ad. Twojego komentarza pod moimi muffinkami - mam przepis na takie z olejem jak chcesz to Ci podam

bo na mamusiowym są te co dzieci już mają i nie mają już wyboru mieć czy nie

ja tam nie narzekam, z opowieści spodziewałam się, że jak pojawi się dziecko to moje życie przestanie istnieć, a wcale tak nie jest.
Może mój synek jest jakiś nietypowy, ale w ogóle nie czuję się uwiązana.
Fakt, że nie wyjdę z domu kiedy chce, ale jakoś w ogóle nie czuję takiej potrzeby (może przez zimę), zresztą w razie czego mogę liczyć na TŻ albo mamę - zajmą się dzieckiem.
Mnie fascynuje spędzanie czasu z nim, obserwowanie jak się rozwija, nasze "rozmowy", próby sprowokowania go do głośnego śmiechu. Nic się nie może z tym równać.

Ale na pewno nie można na siłę zmuszać się do dziecka. Ja się przekonałam, że naprawdę chcę potomka jak usłyszeliśmy, że pozostaje nam invitro. (a wiadomo że może się udać a nie musi). Wtedy zrozumiałam, że dziecko jest mi potrzebne do szczęścia i że zrobię wszystko żeby je mieć.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

mnie się podoba ta
no postaram się ćwiczyć, jeśli zapału wystarczy.

Jasne, że chcę przepis na te z olejem, może na naszym kulinarnym? Dawno nikt tam niczego nie wrzucał

Zuza a udało wam się w końcu naturalnie zajść w ciążę? Ja się właśnie takiej sytuacji boję, że jak już się zdecyduję na dziecko, to nie dość, że będzie późno, to wynikną jeszcze jakieś kłopoty i będzie problem. Jeśli bym mogła się dowiedzieć teraz, to nawet i dziś bym zaszła w ciążę. Ale oczywiście nikt nie jest mi w stanie powiedzieć, jak będzie

Patrz a mi się wydawało, że takie suknie empire to właśnie ładnie maskują co trzeba,a ty mi mówisz, że trzeba mieć figurę
Stary 2010-02-19, 10:08   #497
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Na intymnym był obszerny wątek na ten temat

Ja jakieś 2 lata temu bardzo chciałam dziecko..ba! przed kupnem mieszkania byliśmy pewni że jak tylko będziemy mieć to małe M2 od razu zaczniemy działać. Tymczasem w naszym mieszkanku mieszkamy 1,5 roku, a ja coraz bardziej dziecka nie chcę mieć.

Sam jestem ciekawa czy kiedyś w ogóle poczuję że chcę

A teraz idę oglądać sukienki Mango

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=9.silaba
W tej podoba mi się ten patent z trenem- ciekawa

piękna

oszałamiająco piękna
Stary 2010-02-19, 10:14   #498
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się ostatnia i trzecia od końca

no postaram się ćwiczyć, jeśli zapału wystarczy.

Jasne, że chcę przepis na te z olejem, może na naszym kulinarnym? Dawno nikt tam niczego nie wrzucał

Zuza a udało wam się w końcu naturalnie zajść w ciążę? Ja się właśnie takiej sytuacji boję, że jak już się zdecyduję na dziecko, to nie dość, że będzie późno, to wynikną jeszcze jakieś kłopoty i będzie problem. Jeśli bym mogła się dowiedzieć teraz, to nawet i dziś bym zaszła w ciążę. Ale oczywiście nikt nie jest mi w stanie powiedzieć, jak będzie

Patrz a mi się wydawało, że takie suknie empire to właśnie ładnie maskują co trzeba,a ty mi mówisz, że trzeba mieć figurę
przepis wrzucę zaraz na nasz kulinarny

ad. sukni - no moim zdaniem trzeba mieć biust żeby suknia ładnie się trzymała gdzie trzeba, ja biustu nie miałam prawie wcale poza tym jeżeli ma się nieproporcjonalną budowę to chyba też nie leżałaby dobrze

co do zajścia w ciążę - udało nam się naturalnie, problem leżał po stronie TŻ - na szczęście zabieg operacyjny załatwił sprawę (ale wcale nie musiał bo lekarz orzekł że to może mieć wpływ na jego kiepskie wyniki a nie musi).Ja miałam dobre wyniki.
Jedno doradzam zawsze - jeżeli para stara się o dziecko kilka miesięcy i nie wychodzi, warto zrobić badania i nie czekać dłużej. Lekarze mówią że niby min. rok itp. ale warto zaoszczędzić czas. My straciliśmy przez takie próby 1,5 roku.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Przepis dodany

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

weszłam właśnie z ciekawości na rankingi Vichy nieźle trzeba mieć nabite żeby coś wygrać

Stary 2010-02-19, 10:26   #499
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że w tym roku sobie nie kupiłam żadnego ciucha!
Niemożliwe

Cytat:

Gratulacje

Cytat:

Wracaj do zdrowia. Dobrze że masz normalnego pracodawcę i możesz spokojnie popijać herbatkę w domu.

Cytat:
Hej

Butter gratulacje dla TŻ.

Hej

Mi sie podobają:

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=90.macao

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=60.homero

Stary 2010-02-19, 10:28   #500
Mango08
Rozeznanie

Wiedziałam, że empire bardziej przypadną Wam do gustu mnie one również urzekły swoją prostotą i subtelnością... Jednak tak jak napisała zuza, całkowicie inaczej suknia wygląda na zdjęciach, a inaczej na konkretnej osobie... Na razie stety lub niestety jestem bardziej przekonana do tych drugich. Choć paradoksalnie, patrząc na zdjęcia chyba mniej mi się podobają
Do empire ważny jest biust, ale doskonale maskują brzuszek i bioderka

aaaa....... ciężki wybór przede mną...

Misku co do dziecka podobne obawy jak Ty... Przeraża mnie myśl, że kiedy się już zdecydujemy to pojawią się jakieś problemy z zajściem w ciąże...

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2010-02-19 o 10:32
Stary 2010-02-19, 10:31   #501
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Chciałam tyle nacytować, ale ważne tematy tu poruszacie i po łebkach się nie da , więc z braku czasu się tylko witam i spadam dalej do pracy
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:32   #502
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

weszłam właśnie z ciekawości na rankingi Vichy nieźle trzeba mieć nabite żeby coś wygrać
Dokładnie jakieś szaleństwo.

Cytat:
Wiedziałam, że empire bardziej przypadną Wam do gustu mnie one również urzekły swoją prostotą i subtelnością... Jednak tak jak napisała zuza, całkowicie inaczej suknia wygląda na zdjęciach, a inaczej na konkretnej osobie... Na razie stety lub niestety jestem bardziej przekonana do tych drugich. Choć paradoksalnie, patrząc na zdjęcia chyba mniej mi się podobają
Do empire ważny jest biust, ale doskonale maskują brzuszek i bioderka
Musisz przymierzyć..a nóż widelec empire będą na Tobie bosko leżały
Dla mnie ta z różami jest powalająca..mogłabym wziąć rozwód i ponowny ślub specjalnie dla niej
Stary 2010-02-19, 11:07   #503
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz przymierzyć..a nóż widelec empire będą na Tobie bosko leżały
Dla mnie ta z różami jest powalająca..mogłabym wziąć rozwód i ponowny ślub specjalnie dla niej
Ta z różami też mi się spodobała, ale gdyby miała prosty tył, te falbanki mi przeszkadzają. Ale to dobry patent na powiększenie biustu te róże

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

dzięki Zuza za przepis, na pewno skorzystam, jak tylko znajdę gdzieś te papierki do kupienia.

Dziewczyny, przyszły moje drugie buty sigmowe - granatowe baleriny z kokardą. Na szczęście rozmiar pasuje, tylko strasznie śmierdzą klejem czy czymś. Ale ogólnie bardzo mi się podobają.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 11:10   #504
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Ta z różami też mi się spodobała, ale gdyby miała prosty tył, te falbanki mi przeszkadzają. Ale to dobry patent na powiększenie biustu te róże

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

dzięki Zuza za przepis, na pewno skorzystam, jak tylko znajdę gdzieś te papierki do kupienia.

Dziewczyny, przyszły moje drugie buty sigmowe - granatowe baleriny z kokardą. Na szczęście rozmiar pasuje, tylko strasznie śmierdzą klejem czy czymś. Ale ogólnie bardzo mi się podobają.
Tutaj znalazłam real foto i jakaś taka duża...:

http://www.slubnytarg.pl/ks/30788.jpg

Cena też super okazyjna, około 7 000 zł
Stary 2010-02-19, 11:11   #505
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Niemożliwe
No ja nie wiem jak z tym żyję
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:14   #506
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

To fatalnie że śmierdzą

Nienawidzę tego..właśnie dlatego z reguły nie kupuję tanich butów

Może jakoś wywietrzeją z czasem..do wiosny w sumie jeszcze daleko.
Wystawie na balkon niech tam dochodzą do siebie

Ja tez już moje chcę!!

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:

Dalej mi się podoba...tylko cena przesadzona- i to grubo!!
Stary 2010-02-19, 11:20   #507
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

mi się przestała podobać po tym zdjęciu, zwłaszcza za tą cenę. Strasznie szeroka, ten tył tak odstaje jakby to była suknia beza na kole.
Stary 2010-02-19, 11:22   #508
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]dzięki Zuza za przepis, na pewno skorzystam, jak tylko znajdę gdzieś te papierki do kupienia.
ja zamawiałam w internecie bo w sklepach nie mogłam znaleźć, ale ostatnio widziałam w takim zwykłym "chemicznym" Społem.
Ale polecam też formę silikonową bo wielorazowego użytku
http://www.allegro.pl/listing/search...forma+muffinki

Cytat:

o faktycznie okazja! ale na tej focie zupełnie inaczej wygląda

Stary 2010-02-19, 12:13   #509
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Mango dla mnie najładniejsza jest ta suknia :

Co do dzieci to jakiś czas temu chciałam już a obecnie mi przeszło choć dzieci mnie rozczulają, Jednak na swoje chcę jeszcze poczekać. Nawet po rozmowie z TŻ i on stwierdził, że chcę się mną nacieszyć, wyjechać na super wakacje, kupić własne m i dopiero potem pomyśleć o powiększeniu rodziny. Tymczasem zostanę już w wrześniu ciocią, bo TŻ bratu urodzi się dziecko

Wiecie, że totalnie nie wkręcił mnie wątek butowy. Żadne buty mi się nie spodobały chyba dziwna jestem
Stary 2010-02-19, 12:21   #510
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Wiecie, że totalnie nie wkręcił mnie wątek butowy. Żadne buty mi się nie spodobały chyba dziwna jestem
Fajnie masz
Dzięki temu nie masz 2 takich samych par balerin- a ja mam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości