|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
betinka6 - sukienki
szczególnie niebieska
|
#1952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betinka ten sweterek dukolorowy, szary i sukienki sa rewelacyjne! Musisz miec naprawde super lumpeks, ze na raz wyciagnelas tam takie cudenka. Cytat:
Jutro rano wstaje i wybieram sie na 9ta do lumpa, gdzie bedzie wszystko za 3 zl akurat tego dnia. mam zamiar sie oblowic Licze na to ze moje dzinsy Papaya dalej wisza na wieszaku i czekaja na mnie, choc pewnie moja naiwnosc i skapstwo mnie zgubia i jutro nic nie bedzie.
|
||
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
betinka sukienki i kopertówka obłędne ! dziewczyny ze Szczecina, jest gdzieś jutro dostawa ? bo jutro się wybieram i muszę sobie rano czas zorganizować:P
|
|
|
|
#1956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jutro ide do krawcowej poytam czy ma sens przeszywanie
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Z całego tygodnia:
![]() ![]() 1- bluzka 3/4 - Zoe-3 zł 2-bluzeczka biała-H&M - 3ł 3- rurki Edytowane przez mandragora1717 Czas edycji: 2010-02-18 o 21:40 |
|
|
|
#1958 |
|
Zadomowienie
|
betinka - niebieska sukienka i czarna kopertówka super !
mam taka turkusowa, a czarna mi baba z przed nosa zabrala kiedys ;/ mandragora Twoje zalaczniki mi sie nie pokazuja niestety ..
|
|
#1959 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Rozeznanie
|
zapłaciłam 30zł
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
u mnie po 20zł
|
|
|
|
#1962 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny tak oglądam wasze zdobycze i aż mi ciśnienie podskoczyło !
Jestem lumpoholiczką ale już od miesiąca jestem na detoksie, a bo to sesja, ferie, ale normalnie jak patrze na wasze ciuszki Wszystkie ciuszki są naprawdę śliczne, ale najbardziej jestem w szoku że niektóre z nich kupujecie za grosze U mnie jak coś jest to jedynie w dzień dostawy i to jeszcze 65 zł za kg a w drugim 55zl Zeila hmm nie kojarze żeby jutro była gdzieś dostawa, choć pewnie nie wiem o istnieniu wszystkich lumpów w Szczecinie
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
Alfikowa, to się przejdę po takich bez dostawy
|
|
|
|
#1964 |
|
Raczkowanie
|
betinka6 kiecki naprawdę wyjątkowe szczególnie ta niebieska i ta biało czarna
![]() ehh ja też miałam sporą przerwę od ciuchrajów ... szkoła, chłopak, dom itp. ale teraz mam ferie i nadrobiłam tak że musiałam kupić do szafy wiszącą półkę bo w komodzie już nie było gdzie upychać :p no i po porządkach masa ciuchów do wywalenia... chciałam je sprzedać do skupu ale nie mogę znaleźć takowego . A wy co robicie ze starymi ciuchami ?
Edytowane przez bankowska Czas edycji: 2010-02-18 o 23:23 |
|
|
|
#1965 |
|
Przyczajenie
|
Zeila, czytałam teraz kilkanaście stron tego tematu i na którejś coś mi migło że chyba w tym lumpie na Bohaterów Wawy (tym koło solarium) jest jutro dostawa
powodzenia ! ![]() Bankowska u mnie w mieście stoją takie żołte metalowe pojemniki Czerwonego Krzyża, to tam oddaje. Inne pcje to np allegro albo oddanie komuś znajomemu
Obrazy w mojej głowie, nigdy o nich Ci nie powiem... Edytowane przez alfikowa Czas edycji: 2010-02-18 o 23:29 |
|
|
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
a ja narazie mam prawdziwy detox
kupuję tylko uubrania w miarę nadające się na ciążę...często sa piękne tuniki ale na wiosnę urośnie mi już poważnie brzuch i nie mogę nic kupic i poważnie rozczarować więc narazie tylko ubranka dla dzidzi ładne prawie nowiutkie...a łowów wam zazdroszczę na maxa
|
|
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
No tak...owszem są , ja mieszkam niby w dużym mieście a te pojemniki wyglądają tak że otworzyć je może byle kto. Myślałam o skupie bo jednak trochę są warte, jest tam sporo oryginalnych ciuszków które po prostu mi się znudziły a są w stanie dobrym lub bardzo dobrym, jak nic nie znajdę to oddam do hospicjum,albo do domu dziecka.
|
|
|
|
#1968 |
|
Raczkowanie
|
nic specjalnego, zaspałam na dostawe
![]() po 4 miesięcznym odwyku; 1.pasiak M&S 2.czółenka 3.czółenka z kokardką 4.kardigan w paski dunes stones 5. koszula next 6.koszulka w serduszka atmosphere 7.koszulka new look |
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
To kilka moich ulubionych
![]() 1. Sweterek Mango 2. Tunika TU 3. Ażurkowy sweterek TOP SHOP 4. NEXT 5. URBAN 6. Tuniczko suienka odcinana pod biustem e-vie 7. Mila- DEMON LADY
|
|
|
|
#1970 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2007-03
|
bankowska przeciesz możesz je na allegro wystawić, albo zrób sobie wątek wymiankowy na wizażu i będziesz mogła wymieniać się z dziewczynami.
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
betinka6 te lumpeksy po ktorych chodzisz to przegiecie ale perelki tam wynajdujesz .. a sukienki boskie i to w moim rozmiarze
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Rozeznanie
|
Super łowy dziewczęta
Szczególnie z ostatniego czasu zapadły mi w pamięć sukienki BETINKI ![]() A teraz moja miłość Dłuższa bluza bombka, jest cieplutka, więc może być na wiosnę zamiast kurtki ![]() Firma QED LONDON. Można przewiązać w pasie, ale jakoś chyba bardziej podoba mi się bez tego paska Posiada również kaptur, który można odpiąć.Kosztowała 13,50 zł
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betinko - sukienki cudniaste! właściwie to nawet miałam 2, ale jedną oddałam koleżance
|
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetna ta bluza
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boskie sukieneczki i torebka
|
|
#1976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A spodnie - wlasnie takich szukam, prostych. Ale nie moge znalezc. Ostatnio sobie odlozylam 3 pary, dzisiaj juz nic nie bylo z tego co odlozylam.Ja bylam dzisiaj na przecenie - wszystko za 3 zlote. Kompletny szal, myslalam, ze bede taka odkrywcza i bede sama - lumpeks byl pelen ludzi, czekalam 15 minut do przymierzalni, w sumie nawet spoznilam sie do pracy. Kupilam 10 rzeczy, w tym 2 dla TŻ, ale jakos nie jestem przekonana do nich wszystkich, jedna sliczna bluzeczka z bufkami, ale troche na mnie za duza, rozmiar 12, najwyzej sie z kims wymienie Czesc jest zwykla, jak np. podkoszulek - zawsze sie przyda na mrozy, ale trafilam tez fajny sweterek, oczywiscie niebieski
|
||
|
|
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
betinka6 rewelacyjne sukienki , napatrzeć się nie mogę
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Mimbi-dziękuję,hmm materiał to taki typowy dla eleganckich spódnic- chyba gruba bawełna
ale leży jak ulał,dopasowana jak diabli,oczywiście nie mylić z za ciasną![]() bankowska- ja sprzedaję na All,już kilka ubrań sprzedałam tanio ale zawsze jakiś grosz , oddaję koleżankom, daję do kontenerów PCK,lub wyrzucam do śmieci- tzn.stawiam obok koszy, no chyba że są to jakieś zniszczone rzeczy to wyrzucam totalnie
|
|
|
|
#1979 |
|
Rozeznanie
|
lenka222 mam taką samą bluzkę w serduszka
![]() ![]() fajna ta kraciasta koszula![]() Flykee świetne łowy .... macie szczęście do tych spodni... ja nie wiem u mnie żadnych fajnych nie ma![]() NataliaZBruklinu
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zdobycze z dzisiaj, total cost 24zl
![]() 1. Spodnie jeansy MP Jeans, rozmiar 12, wiec troche za duze, ale na wies do biegania beda ok. 2. Pumpy ![]() 3. Sweterek Next 4. Bluzka Atmo (bufki i marszczenia) 5. Bluzka Vero Moda (bufki i wiazania na plecach) 6. Podkoszulka Dorothy Perkins (przyda sie na mrozy, bo jest dluga na nerki) 7. 8. Bluzka Backswing, ma piekne bufki, ale jest troche za duza, rozmiar 12. Chetnie wymienie na niebieska z bufkami w rozmiarze 10 ![]() 9. Spodnica na lato cieta z kola, bardzo mila, bez metki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

szczególnie niebieska

oryginalne
Licze na to ze moje dzinsy Papaya dalej wisza na wieszaku i czekaja na mnie, choc pewnie moja naiwnosc i skapstwo mnie zgubia i jutro nic nie bedzie.

a jutro ide do krawcowej poytam czy ma sens przeszywanie

Wszystkie ciuszki są naprawdę śliczne, ale najbardziej jestem w szoku że niektóre z nich kupujecie za grosze
Zeila hmm nie kojarze żeby jutro była gdzieś dostawa, choć pewnie nie wiem o istnieniu wszystkich lumpów w Szczecinie
kupuję tylko uubrania w miarę nadające się na ciążę...często sa piękne tuniki ale na wiosnę urośnie mi już poważnie brzuch i nie mogę nic kupic
więc narazie tylko ubranka dla dzidzi ładne prawie nowiutkie...a łowów wam zazdroszczę na maxa
.. a sukienki boskie i to w moim rozmiarze
ale leży jak ulał,dopasowana jak diabli,oczywiście nie mylić z za ciasną