|
|
#481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Prośba do mazia84-opisz nam kosmetyczkę z HT 6....
![]() Z góry dziękuje |
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam skład zestawu nowości do k05
Zestaw będzie kosztował 41zł, a w nim: - paletka słodkie serduszko ![]() - podwójna kredka CT black/silver, - anew, serum z pudrem sypkim medium, - żel pod prysznic malinowy, - żel pod prysznic Aloha ![]() - płyn do kąpieli truskawki i śmietana, - żel myjący przeciw wypryskom, - żel oczyszczający pory z mikrodrobinkami, - peeling głęboko oczyszczający, - wygładzający żel do twarzy ochrona młodości, - mleczko do twarzy moc nawilżenia, - pianka do twarzy źródło nawilżenia. Bosko ![]() Super zestaw
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
każda konsultantka może taki zestaw zamówic?
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety taki zestaw mogą zamówić tylko liderki...
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#486 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie szkoda że dla konsultantek też nie ma jakiś zestawów- to by ułatwiło pracę- takie nowości co można by było pokazać klientkom
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#489 |
|
Rozeznanie
|
to ja wiem już kiedyś chciałam ale nie mialabym konsultantek bo mieszkam w malej miejscowosci ... zadowalam sie tym co mam lubie avon i lubie to co robie i jak to robie
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#490 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a skąd masz takie informacje? bo jak patrzysz na to co prognozujące miały to nasze demo jest z reguły uboższe niż ich ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
Żelowa maska do włosów. Też mam gęste i skróciłam tydzień temu, bo mo koleżanki powiedziały, że mam tyle włosó jakbym założyła na swoje dodatkowo perukę. Nie mam kłopotu z puszeniem, za to żelowa maska z AT tak fajnie obciąża włosy - nie są tłuste, ale nie fruwają we wszystkie strony.
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że skład się nie zmieni Przegląd zaraz wrzucę na katalogowy...
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
witam,jestem konsultantka juz od paru dobrych lat,ale nikt jescze u mnie nie zamawial korektora w pędzelku,chcialabym sie dowiedziec czy któras z Was go uzywała...mam kilka małych blizn po trądziku i zastanawiam sie czy się sprawdzi
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że jak najbardziej się nada po przedawkowaniu słońca Moim zdaniem ma takie odświeżająco-odprężająco-kojące działanie Nawiążę jeszcze do zapytania odnośnie kremików pod oczy. Pominę kwestię likwidowania obrzęków czy worów pod oczami i zapytam po prostu czy którykolwiek avonowy krem pod oczy nadaje się dla osób przed 30? Myszunia124 jeśli chodzi Ci o ten korektor w czarnym opakowaniu to nie kupuj i nie polecaj nikomu, pisałysmy kiedyś o nim i każda dziewczyna, która go używała miała nieciekawe wrazenia. Kawali się i waży pod okiem, podkreśla wszelkie niedoskonałości.
Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-02-19 o 14:58 |
|
|
|
|
#497 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja posiadam ten rozświetlający korektor w pędzelku kolor light na pewno to on nie rozświetla troszkę kryje ale nie wiem jak to będzie z bliznami po trądziku głównie go używam do krycia właśnie trądziku i nie polecam tego korektora osobą które mają widoczne zmarszczki lub jakieś bruzdy wlewa się w nie i zostają smugi nieestetycznie to wygląda
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
On jest idealny do zakrycia cieni pod oczami, bo jest dodatkowo rozświetlający i uważam ze do blizn się nie nada.
|
|
|
|
#499 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
może te z serii solutions? |
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, nie mogę wrzucić tego przeglądu, chyba plik jest za duży
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
hmm...te blizny mnie załamują a ten korektor z clearskin jest za ciemny dla mnie i jescze bardziej je podkresla...
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
czy któraś z was się orientuje, czy ten balsam Summer Glow z serii Care na lato, to jest jakiś brązujący/samoopalacz? czy może taki jak krem tonujący-że barwi, dopóki nie zmyje się go mydłem?
i zasmuciło mnie to, że już nie można wysyłać do Avonu pytań o kosmetyki z ich strony, jeśli nie jest się konsultantką:/ |
|
|
|
#505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bardziej chodzi mi o coś do demakijażu całej twarzy bo specjalnie do oczu to już mam Cytat:
![]() Jednak moim faworytem jest zielone serum AT Dagusiac ja używam kremu pod oczy Witalnośc natury a mam 25 lat. Skóra pod oczami jest gładka, nigdy nie miałam sinców ani obrzęków to nie wiem jak na to działa. |
||
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Ten żelowy porańczowy z Solution (zwie się teraz "krem pod oczy źródło energii") i jeszcze z Witalność natury liiv botanicals i moc nawilżenia z Solution ten niebieski.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli zadzwonie do avonu to podadzą mi nr listu przewozowego kueira ups? potrzebuje kosmetyków na jutro, specjalnie zamówiłam kuriera, miał byc dzis a tu ani widu ani słychu. Do mnie zawsze przyjeżdzają rano i zaczynam sie martwic
|
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
to zamówie ten w sztyfcie bo tego clearskin jakos sie boje,wydaje sie ciemny,a ja jestem bladolica
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- a uzywacie moze żeli do higieny intymnej Avonu??mialam zelowy ale wydaje mi sie zbyt agresywny,moze kremowy bedzie lepszy...hmmm
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
delikatny i nic nie podrażnia POLECAM!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

szkoda że dla konsultantek też nie ma jakiś zestawów- to by ułatwiło pracę- takie nowości co można by było pokazać klientkom