|
|
#1021 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
tak wiec głowa do góry ![]() A swoją drogą to ja bym jenak chciała pierścionek niespodzianka. Zreszta jeżeli chodzi o gust mojego TŻ to żadnych zastrzeżeń nie mam zawsze ze wszystkich trafia ( no moze jedna spódniczke kupił mi tak króciutką że w życiu nei odważe sie w niej wyjsc) |
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 6 marca postanowione
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
a my już od dawna postanowiliśmy , że to będzie nas wspólny wybór ponieważ ja jednak pierscionek musze przymierzyć a rozmiar jak dla mnie rozmiarowi nie jest równy .
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
ale będzie się działoooo
|
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
oj szkoda, że mam wtedy uczelnie
![]() jeszcze 20 min u weekend!
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale chcialam sie sprzeciwic!!!!!
![]() Bardzo zazdraszczam spotkania i wnosze o niepubliczne umawianie sie!!! zeby innym nie bylo przykro, ze nie moga w tymze spotkaniu uczestniczyc, pomimo, ze bardzo by chcialy.
|
|
#1027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
piętek wieczór sobota ale niestety tylko do 18:00 bo potem jesteśmy umówieni ze znajomyminiedziela do 15:00 bo potem jadę do TŻta... jeśli tylko uda się coś w tych godzinach to ja bardzo chętnie! może jakaś niedzielna popołudniowa kawka?? ![]() do Warszawy 6.03 niestety ale nie dam rady jechać bo wtedy cała organizacja przygotowania mieszkania będzie się diopinać więc nie da rady ;( a pomysł całkiem ciekawy buuuuuuuuuuuuu pewnie masz zły humor.... taki jakiś dziwny dzień dzisiaj bo mnie tak samo jak Motylka od rana boli głowa :/ |
|||
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zasadnicze pytanie, bo docierają do mnie na PW sprzeczne informacje: 6 marca Warszawa czy Lublin ??????
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie miałam pytać, gdzie ma być ten warszawsko-lubelsko-kielecki zlot?
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o 6 marca to ja jestem za warszawą bo fizycznie mnie po prostu w lublinie nie będzie...a z tego co kojarze to chyba kawka do lublina przyjezdza więc nie wiem...
|
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
Padłam ponad 20stron w 2 dni jest ponad moje siły. Niedługo kompletnie wypadnę z obiegu.
Jeszcze dzisiaj miałam praktyki, które torurowały moje oczy. Jakim cudem facet może tak wyglądać tak |
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się odmeldowuję bo jedziemy na weekend do mamy Tż-ta. Nie piszcie za dużo cobym dała radę nadrobić potem. Buziaki
|
|
|
|
#1033 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Pozdrowienia z pracy
na razie luz, ale zacznie się sajgon najpóźniej o 19, bo mamy rezerwację....No i byłam w Orsayu. Raaany, kupiłam bluzkę na siłę, spędziłam tam ponad godzinę :/ kiedyś uwielbiałam ten sklep, ale coraz bardziej mnie rozczarowywuje....
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnej pracy Ins
musiałac dopłacać do bluzki?
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
bry
kompletnie nie mam weny...Kamka, a przepis tu: http://mojewypieki.blox.pl/2007/03/S...owojorski.html to wszystko dzięki Tobie terstuję każdy rodzaj ciasta (zamierzam przynajmniej) z tych przepisów dzisiaj serniczek jest jeszcze lepszy ![]() Ins, mam podobne odczucia co do Orsay'a. Poszłam wczoraj zobaczyć, co ciekawego i nie znalazłam NIC. Jedna koszula tylko mi się podobała, no ale mam takich pełno... My dziś jedziemy na koncert jazzowy uznałam, że napiszę coś do naszego działu kulturalnego, no a że jazz bardzo lubię... tylko teraz się dowiedzieć, ile wejściówki ![]() EDIT: Wejściówki po 25 zł. Nie jedziemy nie mam kasy! Cóż... nie opiszę tego w gazecie i tyle.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-02-19 o 16:34 |
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczaki,ale te zamówienia szybko lecą. Podobałyby mi się te granatowe cichobieżki,a tu ni ma
![]() W sumie chciałabym każdy kolor oprócz różowego,więc jak coś to pamiętaj o Nas Ins ![]()
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bym chciała te baleriny
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo,ale te granatowe lub szare są miodzio
![]() Dzisiaj byłam w Quazi i kupiłam sobie buciorki
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() Spotkałam się z Andrzejem zadzwonił wczoraj, czy mogę podejść do niego do pracy (w teatrze muzycznym pracuje). Podeszłam, na dzień dobry się rozpłakałam więc mnie przytulił, zaprosił na grzańca. W oczekiwaniu na grzańca, pan nam przyniósł paluszki i Princessy a Andrzej mnie czestuje i mówi "Proszę, Princessa dla princessy". Ja się zaczęłam śmiac, on powiedział że z taką miną zdecydowanie lepiej wyglądam. No i powiedziałam o całej sytuacji. On był tym zaskoczony, bo myślał że my z M zerwaliśmy gdyż... w listopadzie i grudniu jego żona (Andrzeja) widywała M z jego BYŁĄ (nawet nie z Judi), na karaoke i dyskotekach... To zdecydowało o tym, że człowiek o tym pięknym imieniu, po prostu przestał dla mnie istnieć i tyle. Fajnie było się wygadać, usłyszeć parę miłych słów. I to takich naprawdę budujących np. "Popatrz na siebie, jesteś świetną, atrakcyjną i inteligentną dziewczyną, z super przyszłością i zabezpieczeniem majątkowym [bo się tak zastanawialiśmy czy panu X nie chodziło czasem właśnie o zabezpieczenie majątkowe a nie o mnie]... po prostu zasługujesz na kogoś na swoim poziomie... przynajmniej moralnym. Jemu się we łbie poprzestawiało i tego nic już nie zmieni, ale Ty to olej, jak go zobaczysz strzel w pysk i odejdź bez słowa. Nie warto się przejmować kimś takim. I wiesz co... on kiedyś będzie tego żałował". ja "mam nadzieję że będzie" on "ja wiem że będzie... bo takiej dziewczyny się nie puszcza ot tak. Niejeden by chciał mieć taką co by była o niego zazdrosna, która się będzie martwiła. Zobaczysz że jeszcze się chłopaki będą o Ciebie zabijać bo jesteś świetną dziewczyną" ja "heh wiem" on "no to jak wiesz to czemu ryczysz głupolu?" ja "no bo..." on "żadne no bo...zapominamy i już, koniec, skończ temat, nie myśl, nie mów, NIE MA GO" A potem... : "Ola, ja muszę iść do pracy bo próbę teraz mamy więc masz dwa wyjścia... albo idziesz ze mną do garderoby żeby cię chłopaki rozweseliły, albo idziesz ze mną do garderoby ".Ja "no to idę do garderoby". Było tam paru "chłopaków" bo kilku młodych i kilku po 50-ce ale takie chłopy że jaaaaaaa... świetni po prostu. Andrzej mnie przedstawił następująco: "to jest Ola, moja koleżanka z Leżajska... Oli jest bardzo źle i potrzebuje się dzisiaj z nami napić". Ale że mieli tą próbę, to mi załatwił miejscówkę na widowni (normalnie nie można przecież na próby wchodzić), więc posłuchałam trochę jak orkiestra grała.... skrzypce ![]() Potem Andrzej po mnie przyszedł, poszliśmy do garderoby no i taka rozmowa: - może koleżaka się napije herbatki albo kawy? - nie, dziękuję - a może piwko? - również dziękuję - winko? - mmm.... ja to raczej wódeczkę - Oooo.... swoja dziewucha Polali wódkę, jak piłam pierwszego kielicha to się na mnie patrzyli jakbym nie wiadomo co robiła, wypiłam i hasło "no Pieczon, fajne masz koleżanki w tym Leżajsku". I tak posiedzieliśmy z godzinkę, może półtorej... wypiliśmy "za wolność", "żeby kiedyś zobaczył co stracił", "żeby mu c**j grzybem obrósł".... A później przyszła koleżanka która miała u mnie nocować, więc zmyłyśmy się do domu. Andrzej obiecał mi 2 bilety na "zemstę nietoperza" w ostatni weekend lutego zabiorę koleżankę i będę się ok bawić ![]() Jeszcze jak wychodziłam to taki drugi Andrzej (należący do tego młodszego pokolenia) też po kilku głebszych mowi: - a to już idziesz? tak bez pożegnania? ja: no a jak mam się z tobą pożegnać? on: no buzi być dała ja: taaaaak? buzi chcesz? on: noooo ja: no doooobra to chodź on: ale w usta To sobie myślę- co mi tam- cmoknęłam go w usta a gościu oczarowany "Pieczon...weź mi daj do niej numer". No i pośmialiśmy, Andrzej nas kawałek odprowadził, jeszcze raz natłukł do łba że NIE WARTO, powiedział, że mam się trzymać bo nie "nie wypada żeby taka ładna dziewczyna płakała". W międzyczasie jeszcze tato zadzwonił spytać "co byś powiedziała jakbyśmy cię odwiedzili w niedzielę?". Przecież myślałam że umrę z nadmiaru szczęścia ![]() I wiecie co? Dzisiaj pierwszą... no ok, drugą po "ale kaaaac".... moją myślą było- JESZCZE BĘDZIE PIĘKNIE ![]() Z innej beczki... Maya... albo miałam zwidy albo widziałam Cię dzisiaj w Plazie... (tak mi się przynajmniej wydawało że to Ty) |
|
|
|
#1040 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Tak, ale tylko 10zł
nie jest zła ta bluzka, ale że tak powiem - szału nie było wzięłam, bo szkoda mi było 50zł wyrzucić do kosza...Ola, fajnie, fajnie.... pewnie, że będzie pięknie jeszcze!
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Ola tak trzymaj , nie ma co się łamać będzie dobrze i pamiętaj głowa do góry
i masz zakaz płakania, bo on nie jest wart nawet Twej jednej uronionej łzy
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
olka i oby tak dalej
"jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie normalnie" jak to kiedys TILT spiewal
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
oooo mój Motylek się skusiła na butki z klamerkami
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
głoooooooooooowa mnie boli
beznadzieja!!!!Olcia - TAK!!!! Życie jeszcze będzie piękne i zobaczysz że będziesz szczęśliwa.... nawet buziaki od Ciebie chcą...
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Ola no i super. Trzeba stawiać życiu czoła a nie zamykać się w 4 ścianach
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Noo tak.Mój styl i fajne na lato/wiosnę...ciekawe tylko,czy nie anulują;(
W ogóle to moja kuzynka wysłała mi z UK dwie pary butów...niby rozm.39,ale za małe na mnie. Stradivarius i Massimo Dutti z przecen.Co za ból ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- [I]Olu[/I] super A fajne te dwa Andrzejki? Ten tego? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- http://quazi-italy.com/ Oooo te ze strony 16 (niebieskie) mi się marzą
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to zakochałam się wczoraj w jednej piosence, która musi być na naszym ślubnym filmie, kurcze już ich tyle mam że ciężko będzie wybrać ![]() Olu tak trzymaj
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku śliczne te niebieskie buty
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Claris pokaż piosenkę
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Z Sigmy podobają mi się też takie na które zapisałyśmy się z Motylkiem, tylko granatowo-skórkowe.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

ale będzie się działoooo

?
bo potem jesteśmy umówieni ze znajomymi

tak
terstuję każdy rodzaj ciasta (zamierzam przynajmniej) z tych przepisów