|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
dałabym się oszukać...
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a ten płaszczyk? Widziała któraś na żywo? Wklejałam zdjęcie parę stron wcześniej ale odzew znikomy.
|
|
|
|
#1983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie w Zarze nosisz xs? czy może s? myślę nad M ale się w niej chyba utopię ![]() Ile masz wzrostu jeśli można wiedzieć?Cytat:
|
||
|
|
|
#1984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, bo okryć wierzchnich mam już dość sporo ![]() normalnie noszę rozmiar 34 (xs), a wzrostu mam tylko 163cm |
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Brak słów
![]() A ta Pani na pewno by się ucieszyła gdyby się dowiedziała, ze przepłaciła za kurtkę co najmniej 3 krotnie ![]() http://www.allegro.pl/item871913884_871913884.html
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do Anies
... i wszystkich zaromaniaczek posiadających butki o które mi chodzi...Na blogu Anies wypatrzyłam, czarne kozaczki Zara (takie przed kolanko, szersze, skórzane). Chciałabym je sobie kupić, tylko nie wiem czy są wygodne. Ja dość dużo biegam po mieście i potrzebuję wygodnych butów (nienawidzę oficerek). Miałam też skręconą nogę więc muszę uważać na wysokość obcasika, a te wydają się mieć całkiem sensowny obcas. Pliss doradźcie czy je brać i jak wasze doświadczenia z nimi.
|
|
|
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cena faktycznie coś koło 400 zł .... może ona jest ze skóry nat. ? ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy w końcu będą fajne torby w Zarze ![]()
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, nie wiem, czy tu juz o tym było, ale marynarki dresowe ma też RE
- na manekinie wyglądały jak te z Zary.... ale ich nie macałam, bo nie miałąm czasu---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
czyli nie jest ze skóry nat. tylko eko ![]() dzisiaj żadnych fajnych butów nie widziałam..... torebek wciąż nowych i fajnych brak
|
|
#1990 |
|
Rozeznanie
|
też tak uważam
![]() tych z RE nie można nawet porównać do zarowych (niestety). Materiał cienki i nieciekawy, a leży też tak sobie. Muszę przyznać, że wszystkie marynarki z zary, które mierzyłam były świetnie skrojone, a w tej z RE tu się marszczy, tam odstaje itp. |
|
|
|
#1991 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
myślę, że nie jest to skóra naturalna, a cena wynika z tych dziwnych ozdóbek nie wiem czy można mieć jeszcze nadzieję na nowe fajne torebki.. ![]() wszystkie te, które pojawiły się do tej pory nie wróżą nic fajnego.. ostatnio widziałam jakieś "koszyki" różnokolorowe... tylko gdzie z takimi chodzić Cytat:
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-19 o 17:47 |
|||||
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
a tak z ciekawości, bo jak wczęsniej wspomniałam, widziałam tą marynarkę RE tylko na wystawie.... ile ona kosztuje ?
|
#1993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te z Zary dresowe frakowe są po 199 zł, a jakością przewyższają tą z RE o połowę...
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
a po ile w zarze sa te plaszcze z bufami bo zapomnialam
|
|
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
ten dłuższy bodajże 289 zł ..
|
|
#1996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Potwierdzam jest malutka i niesamowicie ciezka sama w sobie. Zapewne przez te wszystkie ozdoby. Az sie boje pomyslec jak ciezka bylaby z rzeczami w srodku. Na mnie zrobila wrazenie tylko z daleka. |
|
|
|
|
#1997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba, że kilka kamieni się do niej włoży ![]() mnie ona od razu rozczarowała z daleka, bo wcześniej myślałam, że będzie większa jednak... a tu takie małe cuś
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-19 o 20:16 |
|||
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tą krótką szarą dresową i narazie nie planuję drugiej dresowej... teraz poluję na marynarkę z fajnego materiału o pięknym brudno różowym (czyt. pudrowym ![]() mam nadzieję, że coś nowego pudrowego jeszce przybędzie...., bo dzisiaj szybko przelatując po Galerii Bałtyckiej nie trudno było ie zauważyć, że sklepach króluje pudrowy róż i paski.... Tylko zdziwiłam się , że w Mango nic pudrowego nie widziałam ..... no może 1 sweterek.... Pełno pudru w H&M, trochę w NY, Bershka, Stadi, Orsay.... Na pewno ktoś wypuści jakąś śliczną marynareczkę A w paskach się zakochałam.... a tak się na początku od nich wzbraniałam
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-02-19 o 20:27 |
|
|
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
to ja sie pochwalę , wczoraj kupiłam sobie spodnie na wiosnę, co najwazniejsze powoli zrzucam kilogramy po ciąży i wbiłam się w nie bez problemu - sukces
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() kolejne pytanie do Was pamiętacie może taką bluzeczke- zeberkę (rzecz jasna ), tylko krótszą o wiele o tej znanej obecnie tuniki? Końce rękawków miała tak jakby wywinięte Aga ją ma , ma w niej zestaw na blogu, ost też któraś z wizażanek ją zakupiła i wklejała chyba tu nawet zdj nie jestem pena, ale chyba Fixi ![]() nie chcę zapożyczać zdj, żeby nie wywołać wojny a niestety innym zdj nie dysponuje.. poczatkowa cena to 89 zł, teraz były za 35.Widziałyście je może gdzieś teraz w Krakowie? Albo gdzieś u Was?? Niestety ta tunika długa mi zupełnie nie pasuje, a tamtą przegapiłam ![]() mam nadzieję, że jakoś sensownie ją opisałam ![]() proszę uprzejmie o odp
|
|
#2003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taką jasnobrązową półkrągłą listonoszkę z zamkiem metalowym wzdłuż dna. Całkiem całkiem, ale nie wiem czy chcę na toto wywalic 2 stówy ![]() http://allegro.pl/item930962898_nowa..._blazer_s.html Edytowane przez noisekitten Czas edycji: 2010-02-19 o 21:25 |
|
|
|
|
#2004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a o jakich opłatach celnych mowa w ogóle w tej aukcji? |
|
|
|
|
#2005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jedna z bardziej normalnych torebek w obecnej kolekcji ![]() i jak tam otwarcie Zary? dużo ludzi? dużo towaru? pani zapewne postanowiła wspomnieć o braku jakichkolwiek opłat aby wydawało się kupującym, że to tak tanio i nic więcej nie zapłacą poza tą "niewygórowaną" ceną
|
|
#2006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaopatrzona całkiem nieźle. brakuje mi tylko linii Zara Woman Studio (to nie jest to samo co "zwykła" Woman). ale to dostają chyba tylko flagship stores. widziałam ten biały żakiet z katalogu.... ale on ma taki żółtawy odcień tej bieli, przynajmniej w sztucznym świetle;/ Pasiaste tragiczne, z jakichś fatalnych materiałów. a różowy kupiłam:} |
|
|
|
|
#2007 | ||
|
Zakorzenienie
|
a miałam nadzieję, że ten niby biały kolor będzie fajny.. no cóż..
ja do tej pory go jeszcze nie widziałam..
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-19 o 21:55 |
||
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz coś więcej powiedzieć o tej linii Zara Woman Studio? Pierwszy raz o tym słyszę
|
|
|
|
|
#2009 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja ją pokazywałam niedawno w wątku zakupowym, kupiłam na allegro, jeszcze do mnie nie doszła w zarze w katowicach ani śladu po niej.Dziewczyny byłam dziś w ZARZE w Katowicach i jeśli któraś jeszcze szuka tych pudrowych sukienek z kokardą na przodzie to informuję, że w SSC jest ich jeszcze sporo, nawet parę S'ek, po 45zł są obecnie. Marynarki te dresowe były dwie, w rozmiarze S, za 59zł. A poza tym to nic ciekawego z wyprzedaży nie zostało, 3 wieszaki ciuchów i 2 stoły ze sweterkami. Wszystkie płaszczyki za 99zł, aha widziałam jeszcze te spódnice z paskiem czarne, zakładane za bodajże 35zł. Tyle ![]()
|
|
#2010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze spódnica z wysokim stanem kopertowa przymarszczona bodajże granatowa. więcej grzechów nie pamiętam![]() w zakładce collection na stronie zary, jak powiększysz fote i akurat metka jest widoczna to można się doczytac, która to linia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

Normalnie w Zarze nosisz xs? czy może s? myślę nad M ale się w niej chyba utopię 

- na manekinie wyglądały jak te z Zary.... ale ich nie macałam, bo nie miałąm czasu

a niestety innym zdj nie dysponuje.. poczatkowa cena to 89 zł, teraz były za 35.