I¶æ czy nie i¶æ? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-02-19, 17:53   #61
edytkaa177
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 119
Dot.: I¶æ czy nie i¶æ?

zgadzam siê z dziewczynami, ¿e Twój ch³opak totalnie Ciê olewa i zachowuje siê jakby¶ nie by³a w ogóle dla niego wa¿na.

Ostatnio przed Bo¿ym Narodzeniem umar³a babcia mojego ch³opaka i pomimo tego, ¿e Jej nie zna³am, pojecha³am na pogrzeb, aby tylko mojego T¯ta potrzymaæ za rêkê, wesprzeæ, pocieszyæ. On jest dla mnie wa¿ny i dla mnie oczywiste by³o to, ¿e muszê z nim wtedy byæ. Na pewno by³o mu ra¼niej, bo mia³ obok siebie kochan± osobê.

Co do tej imprezy - ja na Twoim miejscu bym nie posz³a i nie pozwoli³a siê d³u¿ej w ten sposób traktowaæ.
edytkaa177 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-19, 18:17   #62
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 299

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Poka¿ wiadomo¶æ
Podkre¶li³am pewne fragmenty, które wg mnie s± niepokoj±ce. Zadam Ci mo¿e kilka pytañ:

1. czy Ty widzisz w ogóle siebie jako SIEBIE? Napisa³a¶: "Ja oczywi¶cie, jako dziewczyna mojego faceta, te¿ jestem zaproszona" - dlaczego nie napisa³a¶ po prostu, ¿e te¿ jeste¶ zaproszona? Wnioskujê z tego zdania, ¿e raczej znajomi Twojego ch³opaka nie s± Twoimi znajomymi, bo gdyby tak by³o, to zaprosiliby Ciebie nie tylko dlatego, ¿e "jeste¶ dziewczyn± swojego faceta". W takim razie dlaczego to z nimi masz spêdzaæ czas? Z Twojej wypowiedzi wynika, ¿e chcia³aby¶ zobaczyæ siê ze swoim ch³opakiem, a ¿e to jedyna mo¿liwo¶æ (bo on nie kwapi siê, ¿eby spêdziæ z Tob± czas sam na sam), to chcesz z niej skorzystaæ.

2. czy Tobie nie przeszkadza skrajny egoizm Twojego faceta? Nawet w tej wypowiedzi co chwilê go usprawiedliwiasz: nie spotkali¶my siê, bo nie mia³ czasu, musi i¶æ na to spotkanie, bo obieca³, by³ niemi³y, bo na niego nakrzycza³am... Powiem jedno - gówno prawda. Straci³a¶ cz³onka rodziny i Twój ch³opak powinien stan±æ na g³owie, ¿eby Ciê pocieszyæ. Uczy³a¶ siê - móg³ po prostu siedzieæ obok Ciebie i milczeæ, ale powinien BYÆ z Tob±! Mój dziadek zmar³ parê lat temu tu¿ przed studniówk± mojego ukochanego. Nie wiedzia³am wtedy, czy dam radê i¶æ tam, a wszystko by³o ju¿ op³acone. Mój ch³opak nie stwierdzi³ jednak, ¿e "sied¼ w domu jak chcesz, ja idê, bo ju¿ siê umówi³em, a zawsze dotrzymujê s³owa", tylko spyta³, czy chcê tam i¶æ, a je¶li nie, to on zostanie ze mn± w domu. Powiedzia³, ¿e dla niego jestem najwa¿niejsza i ¿e nie móg³by siê dobrze bawiæ wiedz±c, ¿e jestem smutna. A co robi Twój ch³opak? Ma Ciê gdzie¶ i zauwa¿ to!

3. jeszcze raz: nie przeszkadza Ci to, ¿e Twój ch³opak ma Ciê gdzie¶? Napisa³a¶: "I po prostu wrócê sobie do domu ko³o dwudziestej pierwszej, mo¿e sama, mo¿e mnie kto¶ odwiezie". Idziesz ze swoim ch³opakiem, a on nawet nie jest w stanie zapewniæ Ci transportu ani dopilnowaæ, ¿eby¶ bezpiecznie wróci³a? Ja nie wyobra¿am sobie, ¿eby mój ch³opak zosta³ dalej z kumplami, a ja ¿ebym wraca³a sama po nocy - on zreszt± nigdy by na to nie pozwoli³.

I na koniec mój ogólny wniosek - je¶li masz w±tpliwo¶ci, to nie id¼. Ty nie chcesz i¶æ na spotkanie z jego kumplami, tylko chcesz siê z nim zobaczyæ - a to jedyna mo¿liwo¶æ, wiêc siê zgadzasz. Ja posz³am w koñcu na t± studniówkê, bo zna³am swojego dziadka i wiedzia³am, ¿e chcia³by, ¿ebym tam posz³a - i nie ba³am siê, czy wypada czy nie.
Trafne spostrzezenia.
Co Ty autorko masz z tego zwiazku, bo nie pojmuje...
Gwiazdeczka1978 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-19, 18:37   #63
invisible_01
Zakorzeniona

Wiadomo¶ci: 23 947

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Poka¿ wiadomo¶æ
Trafne spostrzezenia.
Co Ty autorko masz z tego zwiazku, bo nie pojmuje...
Niestety ja nigdy nie pojmê, dlaczego dziewczyny tkwi± w zwi±zkach z beznadziejnymi facetami i jeszcze ich broni±.
invisible_01 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-19, 18:58   #64
2016070953
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 603

zale¿y czy by³a¶ z¿yta z dziadkiem czy nie i czy siê przejmujesz :co ludzie powiedz±"
2016070953 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-19, 19:13   #65
aga696
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 659

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Poka¿ wiadomo¶æ
Niestety ja nigdy nie pojmê, dlaczego dziewczyny tkwi± w zwi±zkach z beznadziejnymi facetami i jeszcze ich broni±.
Bo s± za¶lepione mi³o¶ci± i dziewczyna nie dostrzega wad faceta.
aga696 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-19, 19:46   #66
kukimonster
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 057

Cytat:
Napisane przez Kamin Poka¿ wiadomo¶æ
Ka¿dy inaczej prze¿ywa ¶mieræ bliskiej osoby , a ¿a³obê oczywi¶cie ma siê w sercu, to zale¿y tylko od Ciebie co, gdzie i jak bêdziesz robi³a, trzeba przecie¿ ¿yæ dalej, zna³a¶ dziadka i tylko Ty wiesz czy by siê nie pogniewa³
Jesli kto¶ nie zyje, to za co siê ma gniewaæ?
kukimonster jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-19, 20:25   #67
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 321

Przecie¿ to nie ¿±dna impreza tylko spotkanie wiêc ja nie widzê w tym nic z³ego aby na nie i¶æ .
Stary 2010-02-20, 00:33   #68
zzzielona
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 104

Po pierwsze - nudz± mnie Wasze odpowiedzi, gdzie skupiacie siê na zachowaniu faceta, wiêc po kilku stwierdzi³am, ¿e wszystkie Wasze wiadomo¶ci s± takie same tylko ubrane w inne s³owa.

Po drugie - nie znacie mojej sytuacji, wiêc na co tu te wypowiedzi? A ja nie mam zamiaru t³umaczyæ ani siebie, ani jego. Jest miêdzy nami jak jest i to mój biznes.

Po trzecie - pyta³am CZY MAM I¦Æ do znajomych a nie czy mam byæ ze swoim facetem. Nie prosi³am Was o JEGO OCENÊ. To, co siê miêdzy nami dzieje to moja sprawa a ja chcia³am tylko Was zapytaæ czy wypada i¶æ.

Po czwarte (skoro ju¿ roztrz±samy ten temat) - on nie ma obowi±zku pój¶cia na ten pogrzeb i ja szanujê jego decyzjê (czy Wam siê to podoba czy nie). Ja sama nie wiem czy chcia³abym pój¶æ na pogrzeb do jego rodziny, bo nie mia³abym ochoty patrzeæ jak wszyscy s± zrozpaczeni i ogólnie panuje niemi³a atmosfera (nie, nie t³umaczê go, naprawdê tak uwa¿am i wiem, ¿e on si³± by mnie tam nie ci±gn±³ i nie piszcie zaraz, ¿e w takim razie nie mo¿emy byæ razem, bo nie potrafimy sobie wspó³czuæ, co jest totaln± bzdur±). Kto lubi pogrzeby? Zreszt±... Gdy mój dziadek umiera³ on by³ przy mnie i z nim rozmawia³am (mój T¯ of kors ). W takich chwilach nie chcê wspó³czucia, bo to przyprawia mnie w jeszcze gorszy nastrój (m.in. dlatego nie mówi³am o tym swoim znajomym), a on nie mówi³ jak to mu przykro, ¿e mi wspó³czuje. By³ po prostu przy mnie i to mi wystarczy³o. I nie rzucajcie siê ju¿ na niego bo najmniej interesuje mnie zdanie ludzi, którzy nie maj± zielonego pojêcia na temat tego, co siê miêdzy nami dzieje.

Po pi±te i przede wszystkim - posz³am dzisiaj na to spotkanie. By³o tak, jak przypuszcza³am i powiem Wam, ¿e to ca³kiem dobrze na mnie podzia³a³o. Zjad³am kilka chipsów, wygra³am jeden turniej (ha :P) i porozmawia³am ze znajomymi. Kolega T¯ odwióz³ mnie do domu (pó¼niej odwióz³ T¯ :P) i by³o git. Takie po prostu... Spotkanie. Szczerze mówi±c czego¶ takiego mi brakowa³o bo nie wyobra¿am sobie, ¿e dzieñ przed pogrzebem mia³abym siedzieæ i p³akaæ mu w ramiê. W moim przypadku to nie dzia³a zbyt dobrze. Zreszt±... Po ¶mierci mojego dziadka nie chce mi siê p³akaæ i u¿alaæ nad sob±. Nie to, ¿e siê nie przejmujê, ale od d³u¿szego czasu by³o wiadomo co siê stanie i gdy siê w koñcu sta³o nie by³o to dla nikogo zaskoczeniem, mo¿e st±d mój spokój i wzglêdne opanowanie.
zzzielona jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 08:11   #69
edytkaa177
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 119

skoro Tobie odpowiada taka sytuacja, to ¿yczê powodzenia.
edytkaa177 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 10:12   #70
zagubiona89r
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 972

No i sprawdzi³ siê scenariusz jaki jedna z wiza¿anek przepowiedzia³a, ¿e wrócisz stwierdzisz, ¿e misiu pysiu wcale nie jest takim egoist± i dupkiem jak nam siê wydaje, tak w ogóle to nie znamy sytuacji wiêc mamy siê nie odzywaæ, i nie o to nas pyta³a¶.

No có¿. Twoja sprawa. To Ty siê bêdziesz mêczyæ z go¶ciem, który Ciê gnoi na ka¿dym kroku, poni¿a i sprowadza do poziomu zerowego, a w dodatku nie ma ani odrobiny empatii i pomy¶lunku w takich sytuacjach jak ta.

Ale Ty tego nie widzisz bo po 5 latach ju¿ nawet my¶leæ sama nie potrafisz, tylko jego my¶li to Twoje my¶li i jego punkt widzenia to Twój punkt widzenia.

Przykre i smutne.

... znam s³owa, które jak atropina rozszerzaj± ¼renice i zmieniaj± kolor ¶wiata. Po nich nie mo¿na ju¿ odej¶æ ...
zagubiona89r jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 10:28   #71
marchewkowe pole
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 607
GG do marchewkowe pole

no i tak jak my¶la³am. gratulujê szczê¶cia. oczywi¶cie ¿e nie wiemy co siê miêdzy Wami dzieje ale ta czê¶æ któr± opisa³a¶ na forum, w tym i poprzednim w±tku, to tragedia i ¿al.
Stary 2010-02-20, 10:51   #72
maryanna3
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 911

No có¿ masz racjê-Twój biznes. Mam nadziejê ¿e w ciê¿kich sytuacjach których na pewno bêdzie jeszcze wiele w Twoim ¿yciu nie przejedziesz siê na swoim misiu pysiu bardziej. Naprawdê mam nadziejê nie piszê tego z³o¶liwie.
Co do Twojej ostatniej wypowiedzi: nie da³oby siê troszeczkê grzeczniej? Dziewczyny siê rozpisuj± i daj± rady a Ty rzucasz niezbyt mi³y komentarz do tego wszystkiego. Mo¿esz sobie darowaæ s³owa "nudz± mnie wasze wypowiedzi" i "na co tu te wypowiedzi". A no na to ¿e za³o¿y³a¶ w±tek na forum publicznym co znaczy ¿e mamy prawo siê wypowiadaæ w opisanej sytuacji, ¿e parê rzeczy co do Twojego zwi±zku zdziwi³o niektóre dziewczyny(mnie teraz jak to wszystko czyta³am te¿ zdziwi³o) to siê wypowiedzia³y i w tej kwestii, ile razy to ju¿ tak by³o ¿e przy okazji jednego opisanego w w±tku problemu wychodzi³y inne. A co do "i ja szanujê jego decyzjê (czy Wam siê to podoba czy nie)" to my¶lê ¿e wiêkszo¶ci z nas ani siê podoba ani siê nie podoba, w sumie przynajmniej ja...mam to gdzie¶, wasze ¿ycie, wasze problemy i specjalnie siê tym nie emocjonujê
maryanna3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 11:40   #73
¿aba :)
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 417
GG do ¿aba :)

"Ja sama nie wiem czy chcia³abym pój¶æ na pogrzeb do jego rodziny, bo nie mia³abym ochoty patrzeæ jak wszyscy s± zrozpaczeni i ogólnie panuje niemi³a atmosfera".

Zazwyczaj jak kto¶ umiera to potañcówki siê nie robi.
Ok, mo¿e i nie ma obowi±zku pój¶æ na pogrzeb i prawdê mówi±c zmar³ej osobie niewiele pomo¿e, tyle, ¿e chodzi o to, by postaw± pokazaæ, ¿e jest siê z osob±, która straci³a kogo¶ bliskiego.
Zazwyczaj jak jest co¶ nie tak to t³umaczymy sobie to tym, ¿e przecie¿ nikt nie wie jak jest naprawdê. On jest kochanym misiem (tylko mnie olewa).
Mam nadziejê, ¿e nie znajdziesz siê nigdy w takiej sytuacji, kiedy bêdziesz naprawdê potrzebowa³a jego pomocy, a on Ci powie, ¿e sory, ale jest zajêty bo musi co¶ tam za³atwiæ.
Ale jak ju¿ autorka wspomnia³a, to nie nasza broszka.
¿aba :) jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 12:24   #74
dudipopka
kobieta za lad±

Wiadomo¶ci: 11 697

skoro sama wszystko wiesz i robisz po swojemu
skoro misiaczek jest kochany i wspaniale cie traktuje jest gitara i zawsze mo¿esz na niego liczyc to hmm....po kiego zak³adasz w±tki na wiza¿u???
po co skoro nie masz zadnych problemów z nim ze sob± i ze swoim postepowaniem(jego nie bo jest cudowny)...

trzeba dzisiaj nie mieæ czasu
¿eby jutro mieæ czas
````kêkê
dudipopka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 12:28   #75
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873

E, dziewczyny, czym Wy siê przejmujecie

Ja zaczê³am wychodziæ z za³o¿enia, ¿e skoro wiêkszo¶æ zjawisk w populacji ma tzw "rozk³ad normalny", to jest jasne, ¿e by kto¶ móg³ mieæ fajny zwi±zek, kto¶ inny musi te¿ mieæ niefajny . Równowaga w przyrodzie
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 12:30   #76
Wroclovianka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 181

Cytat:
Napisane przez zzzielona Poka¿ wiadomo¶æ
Po pierwsze - nudz± mnie Wasze odpowiedzi, gdzie skupiacie siê na zachowaniu faceta, wiêc po kilku stwierdzi³am, ¿e wszystkie Wasze wiadomo¶ci s± takie same tylko ubrane w inne s³owa.

Po drugie - nie znacie mojej sytuacji, wiêc na co tu te wypowiedzi? A ja nie mam zamiaru t³umaczyæ ani siebie, ani jego. Jest miêdzy nami jak jest i to mój biznes.

Po trzecie - pyta³am CZY MAM I¦Æ do znajomych a nie czy mam byæ ze swoim facetem. Nie prosi³am Was o JEGO OCENÊ. To, co siê miêdzy nami dzieje to moja sprawa a ja chcia³am tylko Was zapytaæ czy wypada i¶æ.

Po czwarte (skoro ju¿ roztrz±samy ten temat) - on nie ma obowi±zku pój¶cia na ten pogrzeb i ja szanujê jego decyzjê (czy Wam siê to podoba czy nie). Ja sama nie wiem czy chcia³abym pój¶æ na pogrzeb do jego rodziny, bo nie mia³abym ochoty patrzeæ jak wszyscy s± zrozpaczeni i ogólnie panuje niemi³a atmosfera (nie, nie t³umaczê go, naprawdê tak uwa¿am i wiem, ¿e on si³± by mnie tam nie ci±gn±³ i nie piszcie zaraz, ¿e w takim razie nie mo¿emy byæ razem, bo nie potrafimy sobie wspó³czuæ, co jest totaln± bzdur±). Kto lubi pogrzeby? Zreszt±... Gdy mój dziadek umiera³ on by³ przy mnie i z nim rozmawia³am (mój T¯ of kors ). W takich chwilach nie chcê wspó³czucia, bo to przyprawia mnie w jeszcze gorszy nastrój (m.in. dlatego nie mówi³am o tym swoim znajomym), a on nie mówi³ jak to mu przykro, ¿e mi wspó³czuje. By³ po prostu przy mnie i to mi wystarczy³o. I nie rzucajcie siê ju¿ na niego bo najmniej interesuje mnie zdanie ludzi, którzy nie maj± zielonego pojêcia na temat tego, co siê miêdzy nami dzieje.

Po pi±te i przede wszystkim - posz³am dzisiaj na to spotkanie. By³o tak, jak przypuszcza³am i powiem Wam, ¿e to ca³kiem dobrze na mnie podzia³a³o. Zjad³am kilka chipsów, wygra³am jeden turniej (ha :P) i porozmawia³am ze znajomymi. Kolega T¯ odwióz³ mnie do domu (pó¼niej odwióz³ T¯ :P) i by³o git. Takie po prostu... Spotkanie. Szczerze mówi±c czego¶ takiego mi brakowa³o bo nie wyobra¿am sobie, ¿e dzieñ przed pogrzebem mia³abym siedzieæ i p³akaæ mu w ramiê. W moim przypadku to nie dzia³a zbyt dobrze. Zreszt±... Po ¶mierci mojego dziadka nie chce mi siê p³akaæ i u¿alaæ nad sob±. Nie to, ¿e siê nie przejmujê, ale od d³u¿szego czasu by³o wiadomo co siê stanie i gdy siê w koñcu sta³o nie by³o to dla nikogo zaskoczeniem, mo¿e st±d mój spokój i wzglêdne opanowanie.
Dobrze chocia¿, ¿e nie napisa³a¶ - ¿e my tak piszemy z zazdro¶ci, ¿e masz takiego T¯

Sytuacje sama Nam przedstawi³a¶. Przedstawi³a¶ j± tak jak przedstawi³a¶ - pretensje mo¿esz mieæ tylko do siebie, ze opisa³a¶ swojego T¯ jako buca (podejrzewam, ze nie pisa³as tak specjalnie tylko nieswiadomie wysz³o szyd³o z worka). Je¿eli Ci pasuje takie zachowanie faceta to ok - nie mój ch³op, nie mój problem, nie ja wy³±czê kompa i bêdê musia³a czekaæ, a¿ znajdzie dla mnie czas

A odno¶nie Twojej odpowiedzi to planujesz z nim ¿ycie? Je¿eli tak to mam nadziejê, ze po ¶lubie to nie bêdzie jego a to Twoja rodzina tylko Wasza wspólna. I nie bêdzie - ale to od Ciebie kto¶ umar³ to ja nie muszê i¶æ.

Pozdrawiam

Wiza¿ rz±dzi, Wiza¿ radzi, Wiza¿ nigdy Ciê nie zdradzi

Edytowane przez Wroclovianka
Czas edycji: 2010-02-20 o 12:32
Wroclovianka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 13:07   #77
PinkPanterr
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 764

Cytat:

Skoro tak Cie nudza wypowiedzi Wiza¿anek i ogolnie nie powinnysmy sie wtracac to po co pisa³as o swoim T¿cie?! W ogole po co pisa³as? Oczekiwalas suchych odpowiedzi "tak" lub "nie"?
No niestety na pogrzebach ludzie nie podskakuja z rado¶ci a sa jak sama powiedzia³as zrozpaczeni. Ale w takim momencie nie wyobrazam sobie ,zeby NAJLBIZSZA mi osoba nie by³a przy mnie.
...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:.

24.07.2010- rzuci³am!

3.12.2010- marzenia siê spe³niaj± -> kierunek Londyn

"Ty nie musisz siê w to wczuwaæ je¶li mia³e¶ fajny dom,
Kiedy¶ spytam Ciê co znaczy mieæ spokojne dzieciñstwo"

PinkPanterr jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 14:18   #78
tennyo4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 571

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Poka¿ wiadomo¶æ
Ale Ty tego nie widzisz bo po 5 latach ju¿ nawet my¶leæ sama nie potrafisz, tylko jego my¶li to Twoje my¶li i jego punkt widzenia to Twój punkt widzenia.

Do tego stopnia, ¿e bez za³o¿enia w±tku ju¿ sama nie wiesz co wypada, czego nie wypada i czego w³a¶ciwie chcesz, jak zamierzasz prze¿yæ okre¶lon± sytuacjê i co poprawi³o by Ci humor - po prostu ciê¿ko Ci podj±æ SAMODZIELN¡ decyzjê

Terry Pratchett
Maskarada
tennyo4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 14:33   #79
marchewkowe pole
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 607
GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez PinkPanterr Poka¿ wiadomo¶æ
Skoro tak Cie nudza wypowiedzi Wiza¿anek i ogolnie nie powinnysmy sie wtracac to po co pisa³as o swoim T¿cie?! W ogole po co pisa³as? Oczekiwalas suchych odpowiedzi "tak" lub "nie"?
trzeba by³o napisaæ po prostu umar³ mi dziadek czy wypada i¶æ na imprezê?
(chocia¿ to osobista decyzja a nie podejmowana forumowo)
zamiast tego opisa³a¶ ca³± patologiê relacji z ch³opakiem, któr± jak widaæ ka¿da my¶l±ca wiza¿anka dostrzeg³a, i oburzona jeste¶ ¿e kto¶ w ogóle ¶mia³ siê wypowiedzieæ na ten temat.
Stary 2010-02-20, 14:47   #80
jenny1234
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 709

Ja bym nie posz³a... nie potrafi³abym siê dobrze bawiæ i psu³abym innym humor...
mój dziadek by³ moim wielkim przyjacielem i po jego odej¶ciu strasznie cierpia³am wiêc ja bym nie posz³a bo bym nie potrafi³a... ale to Twoja decyzja...

Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê,
Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Ty¶ moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 14:57   #81
dudipopka
kobieta za lad±

Wiadomo¶ci: 11 697

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja bym nie posz³a... nie potrafi³abym siê dobrze bawiæ i psu³abym innym humor...
mój dziadek by³ moim wielkim przyjacielem i po jego odej¶ciu strasznie cierpia³am wiêc ja bym nie posz³a bo bym nie potrafi³a... ale to Twoja decyzja...
ona ju¿ posz³a....

trzeba dzisiaj nie mieæ czasu
¿eby jutro mieæ czas
````kêkê
dudipopka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 15:09   #82
Fresa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 228

Cytat:

Ale numer , facet, którego nazywasz swoim T¯etem nie móg³ odwie¼æ ciê do domu, bo zosta³ chipsy wcinaæ
No, a na pogrzeb siê nie pofatygowa³ i ty to rozumiesz... pozazdro¶ciæ kolesiowi takiej wyrozumia³ej dziewczyny o któr± wcale nie musi siê staraæ i nie musi jej szanowaæ

Fresa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 15:42   #83
jenny1234
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Poka¿ wiadomo¶æ
ona ju¿ posz³a....
wiem, ¿e ju¿ posz³a wiêc napisa³am, ¿e to jej decyzja co zrobi³a

Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
Stary 2010-02-20, 16:00   #84
PinkPanterr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marchewkowe pole Poka¿ wiadomo¶æ
trzeba by³o napisaæ po prostu umar³ mi dziadek czy wypada i¶æ na imprezê?
(chocia¿ to osobista decyzja a nie podejmowana forumowo)
zamiast tego opisa³a¶ ca³± patologiê relacji z ch³opakiem, któr± jak widaæ ka¿da my¶l±ca wiza¿anka dostrzeg³a, i oburzona jeste¶ ¿e kto¶ w ogóle ¶mia³ siê wypowiedzieæ na ten temat.
dok³adnie..o to mi chodzi³o
Cytat:
Napisane przez Fresa Poka¿ wiadomo¶æ
Ale numer , facet, którego nazywasz swoim T¯etem nie móg³ odwie¼æ ciê do domu, bo zosta³ chipsy wcinaæ
No, a na pogrzeb siê nie pofatygowa³ i ty to rozumiesz... pozazdro¶ciæ kolesiowi takiej wyrozumia³ej dziewczyny o któr± wcale nie musi siê staraæ i nie musi jej szanowaæ
No ja jej zazdroszcze ch³opaka, który tak sie o nia troszczy i ona ma w nim taaakie oparcie...

24.07.2010- rzuci³am!

Stary 2010-02-20, 16:18   #85
Wroclovianka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 181

No i s± jeszcze tacy co lubuj± tylko w pogrzebach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407026 (no nie mog³am siê powstrzymaæ )

Wiza¿ rz±dzi, Wiza¿ radzi, Wiza¿ nigdy Ciê nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 16:24   #86
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 299

"Twoj cyrk, twoje ma³py". Ja bym sie ze wstydu spali³a, gdyby facet nie znalaz³ czasu, zeby mnie odprowadzic. Nie szanujesz sie, zaden facet nie bedzie cie szanowa³. TEn juz ci gra na nosie jak chce, a ty gonisz pod jego dyktando, a potem sama pociskasz z powrotem Full romantic) to musi byc love
A co do tematu, to uwazam, ze swiat by sie nie zawali³, gdybys ta jedna impreze opusci³a, dzien przed pogrzebem bliskiej osoby.

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2010-02-20 o 16:29
Gwiazdeczka1978 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 16:45   #87
PinkPanterr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wroclovianka Poka¿ wiadomo¶æ
No i s± jeszcze tacy co lubuj± tylko w pogrzebach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407026 (no nie mog³am siê powstrzymaæ )
Jednym s³owem patologia... nie wyobrazam sobie takich sytuacji.
A¿ ci¶nie sie na usta-" Takiego masz faceta,jakiego sobie wybierasz"- prawda?

24.07.2010- rzuci³am!

Stary 2010-02-20, 17:01   #88
paula78
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 34 839

No i jak zwykle ,wszystkie jeste¶my "gupie" i nic o nich nie wiemy .A misiu pysiu jest cudowny ,toz to idea³.

paula78 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-20, 19:09   #89
jenny1234
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PinkPanterr Poka¿ wiadomo¶æ
Jednym s³owem patologia... nie wyobrazam sobie takich sytuacji.
A¿ ci¶nie sie na usta-" Takiego masz faceta,jakiego sobie wybierasz"- prawda?

dok³adnie
podpisujê siê pod postem obiema rêkami

Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
Stary 2010-02-20, 19:12   #90
kasiuncia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 169

Ten zwi±zek to jaka¶ patologia. Nie tyle zwi±zek co osoby go tworz±ce i dziewczynce nie wysz³o i trochê siê wygada³a o tym co u niej zachodzi...Ups!

Moim zdaniem kiedy¶ siê obudzi, z tego piêknego snu. Oby nie pobita i sponiewierana, bo od takich przejawów braku szacunku siê zaczyna, a koñczy na...wiecie czym.

"Masz takiego faceta jakiego wybierasz"? Nie. Masz takiego faceta, na jakiego zas³ugujesz. Nie jeste¶ g³upi± gêsi±. Masz rozum nie? Czy mo¿e nie...?
kasiuncia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.