|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Izka - pewnie niedługo Agatula dołączy do warkoczów - juz jej musze włoski spinką podpinac, bo jej grzywa na oczy leci
![]() a czapula to prezent z podrozy poslubnej, wiec wielki sentyment mam do niej ![]() Paulinko - male dzieci chyba tak mają po prostu - są cudne słodziaki z nich ![]()
![]() |
#1442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() katarzinko mąż też mi kupił jak byliśmy zaraz po ślubie w górach.. ![]() A włoski zapuszczaj maleńkiej, ja zawsze lubiłam długie włosy, a jak miałam krótkie, to bluzki zakładałam i śmigałam po domu...to tak na marginesie..heh Dołączysz sie do picia kawki? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-02-19 o 14:15 Powód: bo katarzinka nosi podobną czapkę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Wtajemniczenie
|
ech pijecie to co nie moge
cytrusów nie, kawy nie bo potem mi dziecko bedzie szalec moze soczek jabłkowy ![]()
![]() |
#1444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 2881687 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
Izka
![]() ![]() to ja się częstuję rurką ![]() ja mogę się podzielic twixem ![]() a dla Ciebie Katarzinko mam herbatkę roiboos orange lub miętowo jabłkową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zadomowienie
|
Czesc Kurczaki.
Wlasnie wpadlam do domu ![]() Kupilam sobie swietna marynarke w reserved i z rozmachu wzielam druga dla mamy ![]() ![]() Kasienko gdzie te zdjecia - myslalam ze jak wroce beda tu czekaly. Szukalam w C&A tej koszuli co Ty masz i nie bylo ![]() Izka musialabym porobic zdjecia, jak znajde chwilke jutro to wstawie. Pomarancze chetnie zjem - bardzo lubie. Z cytrusow polecam tez Pomelo. Probowalas? PYYYSZNE ![]() Izka zapedzisz mnie do grobu z tymi spodniami!! Szukalam dzis jak wariatka jasnych jeasnow, fason taki jak Ty masz i nic. A Ty kolejne upolowalas ![]() ![]() Moj maz kolekcjonuje mineraly - bywaly takie miesiace ze setki z konta ubywaly. Czesc witryny jest na zdjeciu na NK Izazusiu Kochana ja moich gosci z otwartym sercem witam - nie bede na nich zarabiac ![]() ![]() Katarzinka o jacie 2 kwiatuchy nam sie pokazaly ![]() Paulinko chetnie przylacze sie do tej kawy bo jeszcze nei pilam. Dokladam do niej suszona zurawine ![]() ![]() Milego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sofferko poczekam na foty. Humorek widzę dopisuje.. ![]() Ojej nie próbowałam... ![]() Miałam już nie kupować spodenek, ale tak to jest ![]() ![]() Fascynujące ma hobby przyznam. I to jest tylko kolekcja, czy też zdarza się wymiana? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Sofciu poka te marynarki
![]() To ja robię sobie drugą kawcię w takim razie i wypijemy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
ejo
![]() Cytat:
![]() luuuuuuuudu ja juz szukam od miesiaca i zadnej fajnej nie moge znalezc !! w kazdej wygladam jak debil ![]() albo fason mi nie pasi ![]() wrrrrrrrrrrrrrrr Mycha mam fotki polowy zakupów i zaraz je wrzuce na watek zakupowy. Reszte moich zdobyczy ma kolezanka z ktora bylam na zakupach- zostaly w aucie i bede je miala w sobote. ![]() A tak jakbyście się nie domyśliły to wczoraj cały dzień byłam na zakupach! ![]() Ech... te wyprzedażowe resztki ![]() Oprócz jednych butów w których się zakochałam... stwierdzam że w sklepach juz prawie nic nie ma! - po przejsciu tajfuna- czyli po mnie ![]() Fajna jestem- robiłam dziś z babcią pierogi! ![]() Ide siku, zrobie kawke, wracam i widze tu tłumy!! ![]() Kto kce pierogiem rosjańskim? ![]()
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Kasico krejzolku zakupowy
![]() ![]() dobrze, że daleko ode mnie mieszkasz, bo byś mi wszystko wykupiła a za miesiąc ja będę shoppingowac ![]() Już czekam z kawunią ![]() a no i pieroga chętnie spróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
hihi
pierożaje wyszły fantastico!! ![]() robiąc kawę skubnęłam kolejne 3! i weź tu nie jedz jak jestes w domu ![]() czekam na wężysko me! powinn zaraz by z pracy. Foty juz zmniejszylam wiec zaraz wrzuce, ale mam jeszcze do Was pytanko- szczere ![]() Spójrzcie na Kasisko z tą głupią miną poniżej i powiedzcie jak wygląda w tych okularkach ![]() Tłumaczę głupią minę- palcem zakrywam mega syfiora ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaa no i nie patrzcie na brzydki ryjec- dziś dzień w którym wyglądam jak --> ![]()
#1452 |
Zakorzenienie
|
No w sumie Ci pasują
![]() ![]() ryjec ok mimo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki mycho ![]() moj małżonek stwierdził ze wygladam jak Starsky & Hutch ![]() http://www.freakingnews.com/pictures...utch--2480.jpg zabił mnie ![]() za to mama powiedziała, że wyglądam okropnie ![]() i nie wiem co robic... czy oddawac je czy zostawic ![]() bo mnie sie w sumie podobaja ![]() tu zakupy a w zasadzie ich częśc... ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1946
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no małż ma trochę rację ![]() ale jak Ci się podobają to zostaw ![]() zakupki spoko tylko ja się tak zastanawiam kiedy Ty to wszystko będziesz nosic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zadomowienie
|
Sprezylam sie i zrobiłam fotki
![]() 1. marynarka reseved (z dodatkiem wełny wiec bede mogla ja nosic jako kurteczke na wiosne) 2. balerinki top shop 3. czolenka, obcas jest ze starego srebra 4. naszyjnik i kolczyki ![]() Izka zaraz obejrze PW ![]() Moj maz sie nie wymienia, jak juz to dokupuje ![]() Paulinko zdjecie marynary ponizej ![]() ![]() Kasienko jestes w koncu! Juz mialam do Ciebie pisac smsa ![]() Wiesz dobrze ze tez szukalam marynarki! ta nie do konca jest taka typowa (niby chcialam czarna prosta) ale pieknie modeluje sylwetke, ma niebanalne detale, klapy sa wprost zachwycajace! (moze tego nie widac na zdjeciu ale klapy u gory sa szerokie i nizej maja takei "falbanki" no i bufki przy rekawach) ![]() Boze dalabym sie pociachac za Ruska!!!! ![]() ![]() ![]() Tez kocham jedne butki ale zobaczymy czy ich cena pokocha mnie ![]() Nie moglabys zrobic tego zdjecia z przodu?! Same okulary sa fajne ale nei jestem przekonana widzac z boku. Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-02-19 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie to najbardziej wnerwia mnie to, że ja nie widze jakie mam ciuchy! mam mało miejsca w pokoju! ja chce swoje mieszkanie ![]() coraz czesciej mam dosyc mieszkania na kupie z moimi rodzicami, którym tez wiecznie cos nie pasuje... masakra... ![]() Katarzinko- zapomniałam pochwalic Twoje malutkie cudeńko ![]()
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Sofciu marynareczka super ale ja szukam troche innej
![]() ![]() balerinki ładne ale ja nie noszę - nie lubię aż tak całkiem płaskich butów, muszą miec choc malenki obcasik albo koturnę ![]() a czółenka i biżu śliczne ![]() Kasiu domyślam się, że na dłuższą metę to miszkanie z rodzicami/teściami jest męczące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zadomowienie
|
Kasienka Kochana myslalam ze zawalisz nas iloscia zdjec a tam kilka
![]() Co do okularow, tak patrze i patrze i mnie jakos nie przekonuja ale nie sugeruj sie mna. Kiedys tez kupilam okulary i wszyscy mowili ze muchy ze cos tam a potem jak zobaczyli mnie kilka razy to im spasowaly. Kochana my mamy wlasne mieszkanie i tez nie ma miejsca ![]() Paulinko specjalnie zrobilam bez twarzy - macie ja na NK ![]() Z plaskimi butami masz widze tak jak moja mama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Załącznik 2882704 ![]() Cudowna marynarka, balerinki i czółenka ![]() Długo już trwa ta kolekcja, bo widzę, że trochę irytujące to hobby...? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w sumie nie z musu tylko nie lubię takich całkiem płaskich ![]() ![]() Izka fajowe portki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
Izka no tak wiedziałam ze znow masz ekstrasne spodnie! Jestem mega zazdrosna. Powiedz mi jeszcze ze to rurki....
TŻ interesuje sie mineralami od dziecka ale tak naprawde zaczal skupowac pol roku przed slubem. Jest to fajne hobby tylko ceny potrafia byc irytujace. |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda gadac! nie mamy kasiory i nikt nam nie da na mieszkanie. w gre wchodzi tylko kredyt... a kto nam da kredyt jak ja jestem bezrobotna... moj lukasz musialby dzialalnosc zakladac- nie byloby z tym problemu- ale i oplaty o wiele wieksze! przeraza mnie branie kredytu ![]() nowe mieszkania sa cholernie drogie tu gdzie chcemy a stare to albo rudery do generalnego remontu albo tanie mieszkania ale na jakichs zapidówach... nie wiem sama co robic ![]() ale wiem jedno! chce mieszkac z dala od domu rodzinnego, miec swiety spokoj i w koncu... byc kochana córeczka! Cytat:
1- jeansy rurki- 39 zł 2-sweterek- 22 zł 3- szare koronkowe legginsy ![]() 4- czarne koronkowe rajstopy- 6,90 zł 5- 5-pak skarpetek ![]() i to wszystko ![]() i zakochalam sie w tych trepkach: http://allegro.pl/item927967662_botk...e.html#gallery byly jeszcze w kolorku szmaragdowym ![]() ale ze kaską nie grzeszę... to sobie darowalam! mam chec na jeszcze jedne buty, ale nie wiem jakie w koncu, poradzicie cos? http://allegro.pl/item921005846_kole...r_a501_38.html http://allegro.pl/item921005662_kole...y_a504_38.html http://allegro.pl/item921005572_kole...a_a506_38.html help ![]()
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też nie mamy mieszkanka, tu wynajmujemy a w Polsce u teściów śpimy - mamy mały swój pokoik, wogóle to mieszkanko ma byc dla nas małe bo małe ale będzie, narazie to niech teście żyją 100 lat!! Sami to się nigdy nie dorobimy ![]() ![]() Te szare super ![]() a z tych trzech poniżej to te ostatnie jak dla mnie najładniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zadomowienie
|
Kasienka widzialas moje zakupy?
![]() ![]() Chcialabym jeszcze zobaczyc fotki rurek, sweterka i leginsiorow. Wszystkie legginsy sa dla mnie za krotkie - jest to mozliwe?! Przeszlam kilka sklepow i nic. Botki z reserved widzialam i u mnie. Sa ladne. Co do All.: http://allegro.pl/item921005846_kole...r_a501_38.html To model taki jak ma Zara, bardzo mi sie podobaja. Dziewczyny na watku z Sigmy tez ja zamawiaja. Sprawdz moze sie u nich zalapiesz. Granat jakos mi nie lezy. Fiolety sa boskie. wybierajac miedzy czarnymi i fioletowymi wybralabym te czarne. Sa niepowtarzalne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wy dostaniecie mieszkanko po tesciach- i to zawsze jakas perspektywa! ![]() my nie mamy zadnej babci ktora nam mieszkanko przepisze, ani cioci z ameryki ktora zostawi nam spadek ![]() trza sie zadluzac i cale zycie zapierd.... na splate kredytu! ![]() a poki co... ciezka decyzja- co kupic ![]() no to szare na nodze wygladaja czadowo! i tez sie sklaniam ku fioletkom- kukardka mnie urzekla ![]() albo te czarne... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wybacz prosze! jak ja je przegapilam! o ja durna kozica!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() myszka zakupki Twoje cudne! w żakiecie wygladasz wspaniale ![]() ja tez wolalabym taki zwykly klasyczny czarny ale jakbym tak wygladala w nim to tez bym wziela ten co ty ![]() balerinki super- tez mysle o jakichs na lato ![]() te 2 butki trochu kiepsko widac, ale zapowiadaja sie fajnie! i bizu super! no przecie pisalam, ze cudne!!! co do okularow- to jakas ta fotka najnormalniejsza wyszla- dzis jestem mega niefotogeniczna ![]() ale chyba je zostawie ![]() kosztowaly 19,90 wiec nie jakis mega majatek a mi sie widza! jak nie na teraz to beda na lato ![]() co do legginsow to nie wiem- ja mam 160 cm ![]() ![]() moze wystarczy kupic wiekszy rozmiar?? wtedy one wszerz sie tak nie rozciagna tylko na dlugosc pojdą... spróbuj! mierzylam te Zarowe i wygladaja na nodze prze-bosko! ![]() pamietam ze chabrowe mierzylam! cudo ![]() ![]() bede czatowala na Sigme moze masz racje, bo na all strasznie walcza o te butki ![]() a w zalaczniku- ja zakupowa... powiem Wam, ze jestem mega zadowolona z mojej nowej torebki ![]() ten naszyjnik ktory kupilam wczoraj w housie z tym pędzelkiem- bardzo do niej pasi!
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-02-19 o 18:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Nawet nie będę zgadywać jakie to ceny...bo nie mam pojęcia...i cóż rzecz, chyba nie zazdroszczę.. A jeszcze spytam, Ciebie też w to wciągnął. Bo mój małż miłością do ciężarowych(najbardziej typu S.cania) zaraził mnie niesamowicie. Paulinko my też mamy mały pokoik, bo jest przytulniejszy, a mamy do dyspozycji też salonik z pokojem, ale tam nie siedzimy wcale. ![]() A do przeprowadzki nam się nie śpieszy, po pierwsze trzeba mieć kasy sporo, a po drugie mam wspaniałych teściów. Siedzę cały dzień z teściową, pomijając dni, gdzie jadę po towar itp i jest nam ze sobą dobrze, pogadamy o wszystkim itd. U moich rodziców jest cała góra wolna, ale nie wyobrażam sobie mieszkać z nimi, bo mam z mamą zbyt podobne charaktery... ![]() ![]() kasienko te z dżetami sa fajne , jak dla mnie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Kasico nie mogę zobaczyc tej fotki - wyskakuje mi że błędny załącznik
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Zadomowienie
|
Kasienka jak moglas pominac moje oszolomskie fotencje!!! FOCH
![]() ... ... ... Ci wybaczylam i pisze dalej ![]() No wlasnie nie bylo taki klasycznych marynarek. Ta zas kosztowala tylko 49 zł. Marynarka w tej cenie to pol darmo ![]() Balerinki sa z All - z Top Shop'u i sa ze skorki ![]() Szpile sa troche mroczne ![]() Za taka cene tez bym zostawila okulary. Bede swietne do bokserki, jeansow rurek i szpilek ![]() M-ki tez byly krotkawe. Poza tym dziewczyny na forach pisaly ze legginsy sie rozciagaja i lepiej wziac rozmiar mniejsze..... Nie lubie Cie za to ze masz taka swietna koszule, wydajesz sie wysoka w tym stroju. Torebka swietna widzialam podobne w tesco z F&F Izka wciagnal to za duzo powiedziane. Tak czasami klepie o tych kamolach ze cos o nich wiem i umiem je mniej wiecej rozrozniac, mam swoje ulubione, pomagam mu je odpakowywac z paczek, jak jezdzimy na poszukiwanie to ja siedze na jego plecaku i czytam ksiazke a on grzebie w ziemi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A motyw, że znalazł dzieki Tobie kamień bardzo mi sie podoba... ![]() mooonik nadal CIę nie widzę... ![]() ![]() Idę wziąć prysznic i pośmigać na rowerku. ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-02-19 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ... ![]() ![]() Cytat:
![]() nie dużo jak za marynarę , dobry zakup ![]() mnie się wydaje, ze w tych dłuzszych klasycznych marynarkach wygladam grubo ![]() ![]() nie znalazlam jeszcze swojego ideału ![]() ja gdybym miala zamawiac te butki to nie wiem jaki rozmiar... w zabudowanych botkach jak sa troche za duze - to nic nie szkodzi, ale w takich odkrytych ![]() a jak zamowie 37 i okaza sie za małe- to sie potne! a w Sigmie nawet nie wiedza ile cm ma wkladka ![]() no trudno mi powiedziec z tymi leggami- przejdz sie do terranowy- tam czesto wisza na wieszakach leggi i mozna przymierzyc- ja takie kupilam te koronkowe- sexy flexy są ![]() mycha kupilabym ci u nas, ale tez jej nie bylo, bo kolezanka szukala ![]() za to kupila inna! w C&A jest teraz pełno koszul- w kratke i w paseczki- śliczne!!!!!!! i tez po 49zł gdybym nie miała juz dwóch kupionych to na pewno sprawiłabym sobie jeszcze jedna! ![]() a tak to na razie przyda się wstrzymac ![]() mowisz ze dobrze wygladam w tym zestawie? widzialam jak moje skórzane spodnie ściągają spojrzenia ![]() pytanie czy pozytywne czy negatywne ![]() aaaaaaaaaa Izyda boski kolor dżinowy!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-02-19 o 19:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.