|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() Ale zrozum faceta. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17303821]wróciłam z miasta. i kupiłam sobie zieloną herbatę kaktusową Też lubię. ![]() Cytat:
] Podpisuję się pod tym. ![]() Od dziś będę kujonem.
|
|
|
#4442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co z last.fm to nie wiem, nie słucham tam radia daj link ![]() albo zaproś mnie do ziomków lastfm.pl/user/fleur_m Cytat:
dobra, dżołk. podziel się lepiej ciastem super ! Cytat:
![]() ale dostał chyba za występ coś koło 500zł, a to było kilka lat temu ![]() ale tu któraś z dziewczyn pisała, że jakaś znajoma mamy/taty była i opowiadała, że ją mąż bije czy coś tam, a że to nie była prawda ![]() to już sama nie wiem, w sumie pewnie i tak większość historii, nawet jeśli prawdziwe to producent nakazuje im trochę ubarwić, żeby nie zanudzać. przecież to talk show, musi być ciekawie ![]() a potyczki jerrego kiedyś oglądałam (jak miałam jakieś 10 lat, po nocy siedziałam i oglądałam )
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok dodałam Cię. Jerrego też długo oglądałam. To była jazda. Faktycznie w rozmowach w toku wieeele przekolorozywują. Dlatego oglądam to z przymrużeniem oka. Pamiętam też jak dużo oglądałam "pimp my ride" czy jakoś tak. pada u mnie. ;/
|
|
#4444 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() oo ten program to ja lubię . to nic,że po co komu telewizor 15 calowy w samochodzie, jakieś gry i pierdoły. ale z ciekawości oglądam
|
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zadomowienie
|
Jakoś muszę poczuć, że mam ferie, nie ?
(Chyba za bardzo poczułam. Brzuch mnie boli. Cytat:
Masz rację, jakby było nudno i szaro to oglądalności by nie było. W sumie, chyba każdy oglądający spodziewa się czegoś ciekawego i innego. Ja ostatnio widziałam reklamówkę tego. jakaś babka pokazała cycki, inna powiedziała, że od 13 roku życia sypia z siostrą, a jakiś ksiądz zakochał się w innym księdzu snieg czy deszcz ?
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
ej, dziewczyny, tak sobie teraz myślę, że chyba coś nie tak z moją psychiką. pisze do mnie kolega z zerówki, który mieszka w innym mieście, ale w przeciwieństwie do mnie ogląda wiadomości:
A: To twoja szkoła się dziś ewakuowała? ja: E.... nie? A która się ewakuowała? A: I LO. Okna im się zapaliły. ja: XDDDDDDDDDDDDDDDD o.o |
|
|
|
#4448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Light pij ![]() Nie jestem w stanie się zmusić. Siedzę na forum biolog.pl i sobie oglądam ten temat z pytaniami i odpowiedziami. Zawsze coś zostanie. Cytat:
Wczoraj do mnie dzwoni i nie wiedziała, że rodzice z siostrą pojechali. Coś tam gadamy, pyta jak sobie radzę sama i naglę wyskakuje czy ja sobie jakiegoś kawalera nie sprowadziłam, żeby mi się nie nudziło. Cytat:
![]() A co do tego radia, tam jest 30 darmowych utworów. A później wykupujesz subskrypcję i masz ile chcesz. |
|||
|
|
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam. ![]() Cytat:
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, winem najlepiej ![]() Z całej rodziny tylko babcia mnie kocha |
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Jestem Anka , byłam tu bodajże w I , II i III części wątku ![]() Mogę jeszcze raz się dołączyć?
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ się napracowałam.
Od tego wysiłku umysłowego jestem głodna jak wilk. ![]() Apropo wina, niedawno dobre piłam. ![]() Tata D. robił i dał nam spróbować. ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko. To otwarty wątek.
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sobie jakiś arkusz strzelę.
Do jutra.
|
|
#4455 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, tylko w kontekście "dziewczyna cię wozi? A ja sobie kupię drążek na allegro jakoś na dniach Cytat:
![]() <jestemzglupkiem> ![]() Cytat:
teraz czasami włączę pooglądać jak się leją ![]() Cytat:
Ogólnie za babcią nie przepada chociaż teraz zadowolony, bo przyjechała i on nie musi obiadów robić Cytat:
dwa miesiące huczało ![]() Cytat:
Martyna się ucieszy ![]() A jak tam na studniówkowym?
|
||||||
|
|
|
#4456 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już mam zakwasy ![]() Przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja z dzisiejszego wfu. wuefista tłumaczy nam jak się podciągnąć na drążku. Mieliśmy mieć wyprostowane ręce i drążek miał dotykać hm... powiedzmy bioder... facet nam tłumaczy: "narządy na przyrządy..." kurde, koleżanka mnie wy***. Miała pisać ze mną polski rozszerzony, ale nie zmieniła deklaracji, nawet nic nie powiedziała, chociaż od października mówiła, że na 100% będzie pisała rozszerzenie Mam nadzieję tylko, że nie będę pisała matury z rozszerzenia jako jedyna w szkole
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W technikum u mnie w mieście są takiej sytuacje w tym roku koleżanka sama pisze matmę, dwa lata temu kolegi brat angielski
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pod sufitem miałam w gimnazjum, ale bałam sie na nim ćwiczyć, bo miał chyba z 30 lat ![]() czekam aż wywieszą terminy matur wraz z salami, w których będziemy pisać, to wtedy sobie zerknę, czy ktoś jeszcze pisze. Zresztą historie też pisze niewiele osób, nie wiem dlaczego tak mało osób porwało się na dodatkowe przedmioty, przecież tak czy siak zdadzą maturę, jak obleją ten dodatkowy. Ale w mojej klasie nie lubią się wychylać
|
|
|
|
|
#4459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam że mnie tu wszyscy pozapominali a jednak nie ![]() Cytat:
Jak na razie feriuję ![]() A co ? stęskniła się ? ![]() Na studniówkowym afery,pustki itp
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, przedwczoraj, domowej roboty
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Nie chce mi się zacytować |
|
|
|
#4461 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Cytat:
bo mam wszędzie drewniane framugi w drzwiach ![]() ![]() Cytat:
nie patrz na koleżankę, to Twoja matura, co Ci zależy ![]() tak samo moja G. - mało się na mnie nie zafosiała, że jej nie powiedziałam, że polak R piszę bo wtedy ona też by pisała no,ale kurczę.. przecież ma swój rozum, co mi do jej matury tak naprawdę a że ona nie pytała.. to ja nie mówiłam ![]() i nawet jej przecudowny brat ( Cytat:
![]() a ja wczoraj przed 22:00 pojechałam do mojej ukochanej pary Dzikich Lokatorów (pamiętacie ich jeszcze? )pojechałam z filmem studniówkowym. i oglądaliśmy ![]() wróciłam przed 2:00, wstałam godzinę temu. i wyglądam tak , a zaraz muszę jechać do mojej P., założę chyba torbę na twarz ![]() i ogólnie to dzień dobry i miłego dnia ;*
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są apacze. ja też się z Wami witam i żegnam. Trza się za coś zabrać w końcu. miłego dnia;* aaa witam Anię (niestety nie kojarzę)
|
|
#4463 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.szacun Cytat:
Cytat:
opowiadaj co tam u nich .Dzień dobryyy ;*. Beata - powiedziałaś dziadkowi że jest cool ![]() trzeba troszkę ogarnąc i do roboty . idę zjeśc śniadanko.miłego dniaa ;* |
|||
|
|
|
#4464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17316810] no pewnie że pamiętamy !! opowiadaj co tam u nich .Beata - powiedziałaś dziadkowi że jest cool ![]() [/QUOTE] Też chcę usłyszeć co u nich ;D. Bardzo ciekawi są. Dzień dobry. Pragnę powitać wszystkich, którzy, podobnie jak ja, skazali siebie na majową katastrofę W związku z tym, może ja pójdę do książek... Miłego dnia
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Bry. ;**
Dawno mnie nie było - nikt nie zauważył. ![]() Widziałam, że była mowa o Potyczkach Jerry'ego Springera, o Jeżu, oglądałam to swego czasu - w wakacje, bo to późno emitowali, jakoś po 23:00 bodajże, a w rok szkolny to ja zazwyczaj o tej porze obściskuję się z Morfeuszem. Pamiętam, była raz taka otyła kobieta, która miała pretensje do swego faceta, że jej tę otyłość wytyka (a on jak przyszedł do studia.. chucherko! Chyba z pół metra w pasie miał. Demoralizowałam się tylko tym programem. ![]() U mnie w mieście się dziwne rzeczy dzieją ostatnio, chociaż nie wiem, na ile można wierzyć plotkom. ; )) kiedyś jak się uczyłam w gimnazjum, też chodziły plotki po mieście, że u nas to z okien ławki lecą. A w sumie daleko szukać nie trzeba, bo nawet u mnie w liceum, niby ludzie kulturalni, już wiek odpowiedni mają i w ogóle teoretycznie już się na jakimś poziomie jest, a wczoraj kolega z klasy pisał zaległą kartkówkę z matmy, wyjął ściągę, wych. zauważyła, zabrała mu kartkę i mówi: Ja chamstwa tolerować nie będę, a on na to: Ja też. ![]() I z newsów to może jeszcze to, że ostatnio nam na religii puścili filmik realizowany przez MTV - Angelina Jolie się wypowiadała nawet , to taki międzynarodowy filmik, na temat uprowadzeń i handlu żywym towarem. Przerażające. Jedna Mołdawianka była z facetem 0,5 roku i pojechała z nim do Włoch bodajże (?) czy gdzieś tam na Zachód, do pracy, wiadomo. Wysiedli z autobusu, stał tam pewien facet, chłopak tej dziewczyny do niego podszedł i o czymś z nim rozmawiał, jej powiedział, że to kolega, który im załatwi mieszkanie. Potem poszedł, a podszedł do niej ten właśnie "kolega" i powiedział, że jej facet do nich dołączy w mieszkaniu, a on ją teraz tam zawiezie. Ona się zgodziła. Jak dotarli na miejsce, oznajmił jej, że została sprzedana i ma teraz robić to, co on chce. Czyli być prostytutką..Ciary mnie przeszły, jak to oglądałam. No, to tego, miłego dnia, Gniotki. ;***
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-20 o 10:54 |
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam o 1. wyłączyć komputer, to napisała do mnie koleżanka i do 2.15 pisałyśmy.. zanim zasnęłam była pewnie 2.30 albo i później, a o 8.30 już nie spałam z tym, że wstałam dopiero o 10.30 bo leżałam cały czas z zamkniętymi oczami a o 12.30 koleżanka przyjeżdża i muszę po nią iść na dworzec ale jestem ledwo żywa, do tego plecy mnie bolą ;/jestem z siebie dumna, bo pierwszy raz udało mi się zrobić arkusze z chemii w całości no nic, trzeba się ogarnąć, miłego dnia
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja poszłam spać około 3:30, wstałam pół godziny temu. I dzień dobry w ogóle. |
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() też poszłam późno spać, ok 1. a mialam przed 12 ![]() wstałam o 9:30. i wyglądam za pewne jak wy. zaraz jadę na biologię. nie chce mi się. mialam zrobić testy na nią, ale... weszłam na wizaż a o tym programie, o którym mówicie... to nigdy nie słyszałam nawet ![]() no, to do widzenia Martyna, kocham Twoich dzikich lokatorów. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- A! i witam Anię. iiiiii...... zapomnialam
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Domowe. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17316810]Beata - powiedziałaś dziadkowi że jest cool [/QUOTE]Taa, przed chwilą. ![]() Tak jak myślałam, nie wiedział co to znaczy, ale jak powiedziałam, że fajny to się ucieszył. ![]() ----------------- Zrobiłam 3 arkusze. Teraz będę sprawdzać, a potem trzeba posprzątać, bo zrobił się bałaganik. [Jakiś wielki nie jest, ale mi przeszkadza, bo pedantką jestem. xD]
|
|
#4470 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego ;* Cytat:
![]() witam, witam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17316810]oo czesc ! jak dobrze że wróciłaś .no pewnie że pamiętamy !! opowiadaj co tam u nich .Dzień dobryyy ;*. Beata - powiedziałaś dziadkowi że jest cool ![]() trzeba troszkę ogarnąc i do roboty . idę zjeśc śniadanko.miłego dniaa ;*[/QUOTE] cieszę się że witacie mnie z powrotem ;p Mi się tak dzisiaj nic nie chce :P Jeszcze przyjaciółka do mnie wpadnie i poferiujemy dalej razem ![]() Cytat:
![]() Ja może też się zacznę w końcu uczyc bo masakra bd ![]() Cytat:
dla mnie chemia to czarna magia tak samo jak fizyka i matma ![]() Cytat:
Kurcze myślałam że na te ferie będę mieć sesję zdjęciową w nast tygu z cudownym M ![]() Kto ze mną jeszcze feriuje?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

"bo na razie auta nie mam" "to ja przyjadę, żaden problem" "nie, bo babcia jest" co, babcia będzie się śmiała, że dziewczyna po niego przyjeżdża czy woli nas nie konfrontować? 

] 

daj link 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)