PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-19, 21:59   #3541
aicila
Rozeznanie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17311432]Ja nwet co nieco bym wrzuciłą, ale problem jest, że nie mam tych zdjęć nigdzie na necie tylko na kompie, a z tego co wiem to tak się nie da... ;(
(...)[/QUOTE]

wystarczy, że założysz sobie na wizażu album ze zdjęciami (znajdziesz to w ustawieniach) i tam wrzucisz wszystkie zdjęcia. bo tam pod każdym zdjęciem będziesz miała link do danego zdjęcia, który będziesz mogła użyć przy dodawaniu zdjęć do klubu
(a dalsze postępowanie opisała chilanes jak się nie mylę )

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 22:08   #3542
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Moja siostra na wodę mówiła "hoda". To sobie możecie dopowiedzieć jak mówiła na wujka

Ona w ogóle gigantka jest pod tym względem. Kiedyś jej się pytam "Czym się tak wypachniłaś?" a ona na to "purfempem" Ja "Czym?" a ona "No pur-fem-pem" Chodziło oczywiście o perfumy

Albo kiedyś mi coś opowiada i mówi tak "no i ja tam idłam" (chciała powiedzieć "szłam")
Dobre - te pumferpemy najlepsze. A ile ma lat?

Ja ostatnio sie śmiałam, bo uczyłyśmy mówić chrześniaczkę tżta (razem z jej mamą) "pociąg", a ona uparcie mówiła "ponciąg"
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 22:08   #3543
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Chyba masz rację, ale ja mam jakieś takie głupie lęki:/
myślę, że każda z Nas ma czasami jakieś głupie obawy związane ze ślubem

Cytat:
Mnie nigdy nie przerażały... przez kilka lat występowałam w teatrze, śpiewałam w kabaretach, czytałam w kościele, śpiewałam psalmy i nawet brałam pod uwagę zaśpiewanie dla rodziców w trakcie podziękowania, ale jednak na własnym ślubie zaśpiewać to co innego niż zagrać milion razy przećwiczone sceny...
to ja sie wcale nie dziwie, skoro przeszłaś solidny trening
ja raz czytałam coś w kościele, a już w ogóle wielka trauma było recytowanie wiersza na polskim w liceum, trzy razy go zaczynałam bo tak mi sie głos łamał

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 22:13   #3544
Martoolka87
Zakorzenienie

Anesh - ona teraz ma 10 lat, ale to "hoda" to mówiła jak miała 3 latka, a te purfemp to jakoś 7-8 mogła mieć. No cóż, jak widać język polski sprawia jej duże trudności Mogłabym cały słownik stworzyć z tych jej powiedzonek
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 22:22   #3545
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiila
wystarczy, że założysz sobie na wizażu album ze zdjęciami (znajdziesz to w ustawieniach) i tam wrzucisz wszystkie zdjęcia. bo tam pod każdym zdjęciem będziesz miała link do danego zdjęcia, który będziesz mogła użyć przy dodawaniu zdjęć do klubu
(a dalsze postępowanie opisała chilanes jak się nie mylę )
Tzn. nie można wstawić ich tylko do klubu? B0o ja chciałam (w przyszłości) wstawić zdjęcia do szafy, ale tylko tak, zeby je klubowiczki widzialy, a nie pół Polski. Czy ten album to w klubie? Tak, żeby nikt poza klubowiczkami nie widział?

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez lusmarija
to ja sie wcale nie dziwie, skoro przeszłaś solidny trening
ja raz czytałam coś w kościele, a już w ogóle wielka trauma było recytowanie wiersza na polskim w liceum, trzy razy go zaczynałam bo tak mi sie głos łamał
A ja rycetowanie w lo akurat miło wspominam, zawsze dostawałam 6.
Stary 2010-02-19, 22:24   #3546
madmuazelle
BAN stały

Martolka,to bratanica tż na pokoj/swój pokoik mówi,oć do pokiku.

No widze,że Tosia się rozkręca na plus ocz\ywiście i psize szczegóły ze swojego slubu.noi super,lubie takie cuś czytać.
A ja się właśnie boje tego,że ze stresu nerwów,nie bede wiedziała kiedy wstawać,siadać w Kościele. Mówienie do mikrofonu swoją drogą,obym się nie pomyliła.
Eh wam czas szybko leci a mi niezbyt,się wlecze mam wrażenie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 22:25   #3547
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan ałżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez lusmarija
myślę, że każda z Nas ma czasami jakieś głupie obawy związane ze ślubem
Mam nadzieję, że na ten wielki dzień już stresu nie starczy.

Co z tym wizażem?? Cytowanie się zacina...
Stary 2010-02-19, 22:44   #3548
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Tzn. nie można wstawić ich tylko do klubu? B0o ja chciałam (w przyszłości) wstawić zdjęcia do szafy, ale tylko tak, zeby je klubowiczki widzialy, a nie pół Polski. Czy ten album to w klubie? Tak, żeby nikt poza klubowiczkami nie widział? (...)
bez obaw. taki album można ustawić jako prywatny i nikt nie będzie widział oprócz ciebie co tam masz więc spokojnie można do niego wrzucać zdjęcia

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 23:14   #3549
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
bez obaw. taki album można ustawić jako prywatny i nikt nie będzie widział oprócz ciebie co tam masz więc spokojnie można do niego wrzucać zdjęcia
ooo to fajnie. Jutro w takim razie wstawię Dziś zbieram zestawik...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 01:04   #3550
woda sodowa
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17313495]ooo to fajnie. Jutro w takim razie wstawię Dziś zbieram zestawik...[/QUOTE]
To czekamy na zdjecia
Remmi, jak do mojego panienskiego nie powstawiasz zdjec, to w dostaniesz i nie sciemniaj, ze na miesiac przed nie bedziesz jeszcze niczego miala Masz termin i prosze sie go trzymac
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 08:19   #3551
Samoa
Zakorzenienie

Cześć Dziś mój suwaczek już w ogóle miażdżyTak się przyzwyczaiłam wstawać rano do pracy, że od pół godziny już nie śpię. Także zabieram się zaraz za porządki, bo mi prawie cała zawartość szafy siedzi na kanapie

Pisałyście o przysiędze - ja się tego w ogóle nie boję, w ogóle nic mnie nie stresuje, czy się będę jąkać, czy się pomylę, czy się przewrócę, przecież to nie koniec świata. Gorsze rzeczy mogą się zdarzyć i nie zamierzam zaprzątać sobie głowy taki pierdołami, na które nie mam wpływu a już tym bardziej nie zamierzam marudzić, bo to najgorsze co można zrobić.
Podchodzę do tego ślubu jako do wesołego wydarzenia, wiadomo stresik będzie, żołądek ściśnięty, ale to taki fajny stresJuż nie mogę się doczekać

W ogóle jestem strasznie podekscytowana tym, że zaczynamy rozdawać zaproszeniaNo i już powoli zaczniemy tez rozdawać mojej rodzinceAle fajowo
Stary 2010-02-20, 08:21   #3552
gospella
Wtajemniczenie

dzień dobry
wolna sobota a ja zakatarzona-tżcik mnie zaraził. Masakra totalna. Nic mi się nie chce, nawet myśleć o slubie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 08:35   #3553
Samoa
Zakorzenienie

Oglądałam teraz zdjęcia mojej sukni i już tak bardzo chce ją założyćA to juz za 3 miesiące i 30 dniDokładnie o tej porze będę już wtedy u fryzjera Mam już klepnięty urlop w pracy także nic tylko czekać
Stary 2010-02-20, 08:40   #3554
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Oglądałam teraz zdjęcia mojej sukni i już tak bardzo chce ją założyćA to juz za 3 miesiące i 30 dniDokładnie o tej porze będę już wtedy u fryzjera Mam już klepnięty urlop w pracy także nic tylko czekać
ja za 3miesiące i 10 dni zaczyna mnie to przerażac
ja to bym chciała już obraczki zalożyć
Stary 2010-02-20, 08:56   #3555
gosica502
Wtajemniczenie

A ja mam jeszcze 6 miesięcy i 26 dni czyli jeszcze luzak mogę byc
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:22   #3556
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
dokładnie
Stary 2010-02-20, 09:58   #3557
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja za 3miesiące i 10 dni zaczyna mnie to przerażac
ja to bym chciała już obraczki zalożyć
aż sobie przymierzyłam moją obrączkę Ooo Twoje 3 miesiące i 10 wyglądaja jeszcze straszniej niż moje

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No, jeszcze jamajka, masz drugie tyle co Gospella Ale tez juz bliziutko
Właśnie policzyłam i okazuje się, że zostało mi 17 tygodniNieźle
Lada chwila zacznie się załatwianie dokumentów z USC i kościoła.
Idę w końcu sprzątać, bo do tej pory tylko skorzystałam z sauny i sie wypiękniłam i wreszcie nadszedl czas na coś pożytecznego, bo zaraz tz przyjedzie a ja taki burdel mam. A jak skończe to w czyściutkim pokoiku poskładam zaproszenia
Nie wiem czy dziś będziemy wysyłac te, które pójda pocztą, bo mi sie nie chcePrzygotuję to w tygodniu i i wyslę, bo chciałam wydrukować adresy i przykleić na kopertę i najpierw musiałabym je przepisac a mi się strasznie nie chce.
Stary 2010-02-20, 10:00   #3558
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no właśnie ja nie do końca wiem na czym ona polega,w iem, ze ś a4 etapy itd, ale nie wiem co się je
No zobaczymy, dziewczyny z innego forum bardzo sobie chwalą tą dietę
wlasnie sobie z ciekawosci wygooglowalam ta diete i... ja bym chyba na niej umarla szczegolnie ta pierwsza faza przerazajaca (dalej sie juz nie zglebialam ) - samo miecho i jaja... zero warzywek... to straszne

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
no i myślimy ciągle oboje o podróży poślubnej co to jej miało nie być, bo pieniędzy brak, ale jednak pojedziemy chociaż na tydzień
super
ja juz sie nie moge doczekac podrozy poslubnej a jak jeszcze wczoraj zobaczylam ten filmik http://picasaweb.google.com/globetro...98598868287170 delfinki to najchetniej juz bym sie wziela za pakowanie walizki

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
ja też się boję przysięgi jak nie wiem co ale może stres nas zmobilizuje i wszystko będzie ok
ja tam sie nie boje, wyrwana ze snu moge recytowac przysiege na pamiec pewnie lezka mi skapnie, bo ja tak czasem emocjonalnie reaguje w takich momentach... ale bac to sie nie boje
mikrofon tez mi nie straszny na komunii spiewalam psalm, a na powtorce komunii cos tam z pamieci mowilam mam juz doswiadczeniez koscielnymi mikrofonami

Aaś byłaś ciekawa wrazen z 'Autora widmo'
nam sie bardzo ten film podobal niektorzy moga mu zarzucic, ze akcja nie leci na leb na szyje, ale mi to bardzo odpowiadalo. i jeszcze ten typowy dla filmow Polanskiego klimacik i muzyka - super no i zdjecia wymiataja do tego trzyma w niepewnosci do samego konca... a juz na samym samym koncu zostaje zdziwienie - "wtf to juz koniec?"
wiec ja bardzo polecam ja sobie go jeszcze raz chetnie ogladne juz znajac prawde
w ogole bardzo mi sie podobal dom premiera w tym filmie (pomijajac dosc depresyjna lokalizacje) choc TZ stwierdzil, ze zbyt surowo i kanciasto ale chcialby miec takie sciany jak tam w salonie w naszej lazience
to teraz jeszcze Alicja za 2 tygodnie, a pod koniec marca wybieramy sie na 'Wyspe tajemnic" Scorsese, bo wczoraj drugi raz widzielismy trailer i zapowiada sie baaardzo interesujaco

ale dzis posepnie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-20 o 10:03
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:11   #3559
madziulka_
Zakorzenienie

Dzień Doberek
Pisałyście o stresach w dniu Ślubu, pomyłkach itp. itd.
My z TŻ jakoś podchodzimy bardzooo pozytywnie do Dnia Naszego ślubu, tzn. nie myślimy o jakiś pomyłkach, o tym że się w sukni wywalę hehe lub coś podobnego
W ogóle gdyby nie przeczytała Waszych wypowiedzi to szczerze powiedziawszy nie pomyslałabym nawet o tym bo i po co
Ale wszystko zależy od ludzi, My oboje jesteśmy pozytywnie zakręceni i podchodzimy do wielu spraw na wielkim luzie Poza tym Ja nie mam problemów z występowaniem przed większą publicznością, więc
Chociaż z pewnością w dniu ślubu będzie jakiś tam stresik, ale i tak się nie możemy już doczekać 26.06
Co do mówienia przez mikrofon hehe dziwnie słyszeć swój głos będzie odbijający się w Kościele z pewnością
Już tylko 4 miesiące WOW

Wy już rozdajecie zaproszenia superancko!!!!My na razie wysłaliśmy do USA. A dzisiaj muszę wypisać parę i wysłać do Szkocji

Tośka, fajnie że zdecydowaliście się jednak na podróż poślubnąZ pewnością będziecie ją długo wspominać

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2010-02-20 o 11:00 Powód: dopisek
madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:21   #3560
Remmi
Rozeznanie

Hejka

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
To czekamy na zdjecia
Remmi, jak do mojego panienskiego nie powstawiasz zdjec, to w dostaniesz i nie sciemniaj, ze na miesiac przed nie bedziesz jeszcze niczego miala Masz termin i prosze sie go trzymac
jakoś się zbiorę i chociaż część spróbuję wstawić
W każdym razie ostatnio nie mam czasu żeby Was czytać

Ale mam super info - otóż się okazało, że po ślubie wyjeżdżamy w podróż poślubną a wcześniej nie planowaliśmy, ale teraz jakoś nas tak wzieło i postanowiliśmy gdzieś wyjechać. Mamy znajomego co prowadzi biuro podróży, no i żeby w miarę niedrogo wyszło to proponuje Turcję. Co o tym sądzicie? Gdzie pojechać do tej Turcji??

Buziaczki dla Was

PS. Black i Aaś, spotkałyście się w środę?
Stary 2010-02-20, 10:29   #3561
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
aż sobie przymierzyłam moją obrączkę Ooo Twoje 3 miesiące i 10 wyglądaja jeszcze straszniej niż moje

No, jeszcze jamajka, masz drugie tyle co Gospella Ale tez juz bliziutko
Właśnie policzyłam i okazuje się, że zostało mi 17 tygodniNieźle
Lada chwila zacznie się załatwianie dokumentów z USC i kościoła.
Idę w końcu sprzątać, bo do tej pory tylko skorzystałam z sauny i sie wypiękniłam i wreszcie nadszedl czas na coś pożytecznego, bo zaraz tz przyjedzie a ja taki burdel mam. A jak skończe to w czyściutkim pokoiku poskładam zaproszenia
Nie wiem czy dziś będziemy wysyłac te, które pójda pocztą, bo mi sie nie chcePrzygotuję to w tygodniu i i wyslę, bo chciałam wydrukować adresy i przykleić na kopertę i najpierw musiałabym je przepisac a mi się strasznie nie chce.
oj ja też przymierzam co jakis czas nasze obrączki
zaproszeń nie chce mi się robić, w ogóle sprzątać ani nic totalne lenistwo
Stary 2010-02-20, 10:37   #3562
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Ale mam super info - otóż się okazało, że po ślubie wyjeżdżamy w podróż poślubną a wcześniej nie planowaliśmy, ale teraz jakoś nas tak wzieło i postanowiliśmy gdzieś wyjechać. Mamy znajomego co prowadzi biuro podróży, no i żeby w miarę niedrogo wyszło to proponuje Turcję. Co o tym sądzicie? Gdzie pojechać do tej Turcji??
zagladnij tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=62958&page=52 to na pewno cos doradza. ja sama w Turcji nie bylam, wiec nie doradze. no a hotele wiadomo - sprawdzaj opinie na holidaychecku
Stary 2010-02-20, 10:45   #3563
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
zagladnij tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=62958&page=52 to na pewno cos doradza. ja sama w Turcji nie bylam, wiec nie doradze. no a hotele wiadomo - sprawdzaj opinie na holidaychecku
Dzięki lain ja to w ogóle na tym się nie znam, nie wiem gdzie czego szukać więc tym bardziej dzięki za podpowiedź
Stary 2010-02-20, 10:46   #3564
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
A ja jestem w pracy- na szkoleniu, ale koleś nie umie nic wytłumaczyć i totalnie się zgubiłam.
Wczoraj byliśmy na pierwszych naukach- było super! Nawet Tż był zadowolony. Pracowaliśmy w parach, 10 min na wykonanie zadania(pisemnie) i kolejne 10 na wymianę kartek i rozmowę. Wymieniliśmy podobne rzeczy o sobie i o drugiej osobie. Było bardzo sympatycznie. Jeszcze 6 spotkań
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:06   #3565
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Podchodzę do tego ślubu jako do wesołego wydarzenia, wiadomo stresik będzie, żołądek ściśnięty, ale to taki fajny stresJuż nie mogę się doczekać
Ja tez staram sie tak podchodzic do calego wydarzenia, ale czasem jak sobie spojrze na suwaczek (12 tygodni!) i pomysle, ze bedziemy mieli ok 180 gosci to naprawde mnie to przeraza

Cytat:
super
ja juz sie nie moge doczekac podrozy poslubnej a jak jeszcze wczoraj zobaczylam ten filmik http://picasaweb.google.com/globetro...98598868287170 delfinki to najchetniej juz bym sie wziela za pakowanie walizki
Oj rzeczywiscie te delfinki wakacyjnie nastrajaja czlowieka. Dwa lata temu bylismy w Grecji i na 3 dni wynajelismy zaglowke, plynelismy sobie miedzy wyspami i w pewnym momencie podplynely do nas delfiny, niesamowite przezycie

Cytat:
jakoś się zbiorę i chociaż część spróbuję wstawić
W każdym razie ostatnio nie mam czasu żeby Was czytać

Moja mama z siostra i bratem pojechali do Alanyi i mowili, ze naprawde bylo super. Potem jeszcze mama byla w Bodrum, ale mowila, ze Alanya podobala jej sie bardziej.

A my myslelismy, ze tez nigdzie nie pojedziemy, bo TZ nie dostanie wystarczajaco duzo urlopu, ale juz nam sie troszke plany zaczynaja ukladac. 9 maja lecimy do Krakowa, tatus nas odbiera i mozemy spokojnie rozpoczac przygotowania, wracamy 20 maja, wiec 23 pojedziemy jeszcze gdzies na tydzien, bo chyba mu sie uda dostac urlop do 30 majaJuz nawet nie chodzi nam o nas i o nasz wypoczynek, ale maly bardzo lubi sie chlapac w wodzie i z tego wzgledu podoba nam sie perspektywa posiadania basenu przy hotelu.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:13   #3566
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki lain ja to w ogóle na tym się nie znam, nie wiem gdzie czego szukać więc tym bardziej dzięki za podpowiedź
do uslug

Cytat:
Oj rzeczywiscie te delfinki wakacyjnie nastrajaja czlowieka. Dwa lata temu bylismy w Grecji i na 3 dni wynajelismy zaglowke, plynelismy sobie miedzy wyspami i w pewnym momencie podplynely do nas delfiny, niesamowite przezycie
ja na razie mialam do czynienia z delfinami tylko w Chorwacji jak plynelismy promem i w Egipcie - widziane z jachtu. a z Marsa Alam mozna plynac na snurkowanie/nurkowanie do tzw. Dolphin House i tam sa te delfinki co na filmiku - sztuk ok. 50 i mozna sobie z nimi plywac w naturze

Cytat:
Juz nawet nie chodzi nam o nas i o nasz wypoczynek, ale maly bardzo lubi sie chlapac w wodzie i z tego wzgledu podoba nam sie perspektywa posiadania basenu przy hotelu.
ooo a chodzicie z nim na basen na zajecia dla maluszkow?
my na pewno bedziemy chodzic na cos takiego jak juz bedziemy miec potomka czesto jak w niedziele jestesmy na basenie to trafiamy jak sa akurat takie zajecia na malym basenie - super sprawa

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-20 o 11:15
Stary 2010-02-20, 12:20   #3567
gospella
Wtajemniczenie

lenistwa ciąg dalszy wybiegałam tylko psa, więc śpi
co do basenu dla dzieciaków- fajna rzecz, ale nie wiem czy mi się bedzie chciało chodzic
powiem wam, że przeraża ile mi się nie chce to chyba mój wiek

katar mnie męczy strasznie dziś. i co tu zorbić na obiad?
Stary 2010-02-20, 12:55   #3568
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam sie nie boje, wyrwana ze snu moge recytowac przysiege na pamiec
No ja niby też, ale stres potrafi naprawdę odmóżdżyć człowieka

Cytat:
powiem wam, że przeraża ile mi się nie chce to chyba mój wiek
i co tu zorbić na obiad?
Eeee to chyba nie wiek, tylko ta zima....
Ja dziś z obiadem mam spokój, bo TŻ zjadł sobie przed wyjściem do pracy pizzę, a ja mam ciąg dalszy diety - cud spowodowanej chorobą

Jak się dziś obudziłam, to stwierdziłam, że nigdzie nie jadę, bo zrobienie sobie herbaty było dla mnie nadludzkim wysiłkiem - aż się zmęczyłam, kręciło mi się w głowie i serce biło jak szalone Zadzwoniłam do kumpeli, żeby się dowiedziała kiedy mogę załatwić ten wpis w innym terminie, a tu się okazało, że ten babsztyl się wyprowadza do innego miasta i później wpisu nie dostanę, choćbym na rzęsach stanęła
No i pojechałam do Poznania tylko po to, żeby zawieźć tą kartę egzaminacyjną. Jak wysiadłam z tramwaju to się czułam jakbym zeszła z karuzeli
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:17   #3569
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim
Przeżyłam bez problemu wczorajszą wizytę u dentystki I jak nic nie będzie już bolało, to następnym razem wypełni mi zęba Ufff
Co poza tym....Aaaa mamy kolejny medal olimpijski!!!!!
Co do ataków paniki podczas ślubu/wesela, to obawiam się tego, że się w kościele rozkleję (bo ja strasznie szybko się wzruszam, a żeby mi łzy poleciały to wiele nie trzeba) i nie będę mogła się uspokoić. To może być niezależne ode mnie, ze szczęścia się wzruszę i już Poza tym obawiać się mogę tego,że z fryzjerem i makijażystką się na czas nie wyrobimy. Ale nie ma co panikować
Stary 2010-02-20, 13:19   #3570
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
superWychodzi na to, że nie ma się co nastawiać, że nie będzie podrózy, bo jak na razie nawet te dziewczyny, ktore mialy nigdzie nie jechać się gdzies wybierają Możesz pogadac z Kubusewą, on abyła w Turcji kilka miesięcy to może Ci cos sensownego doradzi. Ja jednak nie polecam 100% opierania się na opiniach innych, najlepiej kupić/iść do księgarni przejrzeć przewodnik i zobaczysz co Cię zauroczy i wtedy możesz wybrać region, w który pojedziecie

Cytat:
a ja posprzątałam cały dom, złożyłam zaproszenia i teraz będę się relaksować przy nowym numerze TraveleraA tżcik już jedzie
A ostatnio tak bardzo chciałabym poleniuchowac w jakims ciepłym kraju...Dobrze, że za miesiące i 27 dni lecimy w podróżO tż już jestpapa

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości