![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV
Fuksja: przepraszam, zapomniałam że pytałaś o podwójny krem pod oczy z Avonu, z serii Rejuvenate. W K4 jest on za 36 zł. Miałaś go już? Jak się spisuje?
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...n-i-na-noc.htm
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-02-19 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ups, przepraszam
![]() Tak, niebieski ![]() Jejku ... W katalogu 4 spodobały mi się 2 torebki - kobaltowa Ruthie i Hannah ![]()
#65 |
Zakorzenienie
|
hosenko ja mialam ten krem i mi sie podobał.nie uczulił mnie,obie wersje dobrze sie wchłaniały i skóra była nawilżona.mi sie podobal ale widze ze oceny na KWC nie sa za dobre.mysle ze w promocji warto kupic.aha,jest jeszcze wydajny.mialam go od pazdziernika do kwietnia w zeszłym roku.
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() Też dobrze znam ten krem pod oczy ![]() ![]() Hosenko, torebka bardzo ładna, a za taką cenę grzech nie przygarnąć ![]() Miałam iść dziś do lumpka (najtańszy dzień w tygodniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Baardzo chciałabym dołączyć do odwyku
![]() ![]() Co prawda odwykuję już jakiś czas i to nawet z niezłym skutkiem (kupiłam w lutym tylko 3 rzeczy), ale zawsze może być lepiej ![]() ![]() Przeglądałam dzisiaj katalog z Avonu, ale mi się podoba zapach serii Róża&Brzoskiwnia. ![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nakręcam na naszyjnik Adima, zastanawiam się tylko, jak będzie się prezentował na mojej niewysokiej postaci - czy czasem nie zwiśnie mi do pępka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
nosku witamy na watku.
z nami moze bedzie ci łatwiej się odwykowac.szczegolnie pomocne sa baty za niepotrzebne zakupy.ja jestem w tym watku od niecałego roku i sie praktycznie wyleczylam.zmniejszylam zapasy,nie kupuje kosmetyków hurtowo i jakos mniej o nich mysle.mam nadzieje ze ci się uda ![]() poszły mi chusteczki babydream ![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
Witam nową Koleżankę
![]() Dziś zużyłam: próbkę balsamu wyszczuplajacego lirene tonik celia 200 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ganimedea, porzeczka ![]()
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2010-02-19 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
jak sie robi zbyt minimalistycznie tez nie jest dobrze.ja sie staram miec w zapasie max 1 sztuke z danego rodzaju.niedawno mialam tak ze zapasy sie pokonczyly a ja zostalam bez zelu pod prysznic,szamponu do włosów,bez balsamu i ogolnie musialam leciec do sklepu i czasem jak nie bylo tego co lubie to isc gdzies dalej do drogerii.a jak w tym samym czasie ma sie jeszcze sesje i egz to juz w ogole.trzeba do zakupów podchodzic ze zdrowym rozsadkiem.
#74 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
nosku a czego masz w nadmiarze??
#77 |
|
Ciągnie swój do swego
![]() ![]() Przede wszystkim maseł/balsamów i kremów do twarzy.. ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
wyrzuciłam wykończony tusz do rzęs Super Shock z Avon
![]()
#79 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ja zużyłam dziś odlewkę 15ml balsamu bananowego TBS i oddałam TŻtowi dla jego mamy krem pod oczy na dzień i na noc Anew Rejuvenate ![]() ![]() Zrobiłam sobie dziś maskę błotną na całe ciało i dzięki temu zostało mi jej na 1 uzycie. Lada dzień wykończę też płyn do higieny intymnej Avonu. No i jeszcze lotion do stóp arbuzowy przypadkowo wrzuciłam do paczki jak pakowalam do wysyłki sprzedane kosmetyki ![]() Cytat:
I tym sposobem nie mam już ani jednego kremu pod oczy w zapasie! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też mam problem największy z balsamami, a ciągle strasznie kuszą wszelkie pachnące smarowidła! Seria róża i brzoskwinia była na mojej zakupowej liście, ale jednak jak powąchałam to zapach wydał mi się średni, tzn ładny, ale pachnie wg mnie samą różą, no i się oparłam. Przez ostatni rok niby odwykowałam, ale jednak pozwalałam sobie na szaleństwa i w chwilach załamania kupowałam duże ilosci. Teraz od stycznia już sie mocno pilnuję, z resztą dużej mierze dzięki temu wątkowi. Dacie wiarę, ze w lutym kupiłam tylko chusteczki nawilżane Bell Happy 72szt za 4,99 ?? No i kilka rzeczy przybyło mi z wymiany. Za to pozbyłam sie wieeelu sztuk a jakoś nadal nie widać przestrzeni w moich szafkach i pudle. Pewnie dlatego, ze nie umiem się rozstać z balsamami, bo każdego chcę używać.
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
luskap jak chcesz to podeslij mi balasmy,chetnie przygarne
![]() a tak na powaznie to jak lubisz sie smarowac roznymi balsamami to moze wez 3 rozne ,np o zapachu ciezszym,lzejszym i jakims neutrlanym i nimi sie smaruj na zmiane.nie znudza ci sie tak szybko i kiedys wywalisz 3 puste opakowania na raz ![]() ja tak robilam.
#81 |
|
luskap
![]() ![]() ![]() Widzę, że dzielnie zużywasz, a to się liczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi też się szybko nudzi coś co mam dlugo. I kompletnie nie wiem po co ja kupowalam mleczko nivea baby z pompką 500ml! Postawiłam na wannie, zeby smarować się po kąpieli. Nadaje się tylko na noc, bo trochę się klei.Mama mi trochę z nim pomoże, ale chyba z pół roku je będę męczyć. Nie wiem po co kupowałam duze pojemności, nudzą mi sie zanim zużyje połowę. Teraz juz nie kupuję ekonomicznie, bo co z tego, ze tańsze a więcej ml jak potem muszę to męczyć. I jak tylko patrzę na tą wielką butlę to myślę sobie ile ja to jeszcze będę zużywać!
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytam bo lebkach
![]() witaj nosku ![]() Cytat:
![]() Gratuluje zuzyc dziewczyny! swietnie sie spisujecie ![]() ![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-02-19 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
a ja sie znowu wkurzylam na TZta.
namowil mnie zebym poszła z nim dzisiaj po 23 do knajpy gdzie pracuje jego kumple zeby załatwic kolege DJja na nasze wesele.więc ja zmeczona siedze do tej 23,umalowana i gotowa do wyjscia(nigdzie dzis nie wychodzilam wiec sie pomalowalam specjalnie). dzwoni TZ zebym zostala w domu bo on pojdzie sam z kolega bo sobie z nim nie moze pogadac a ja bede im tylko przeszkadzac i wlec go do domu.powiedzialam ze sory ale zmienia zdanie w ostatniej chwili i ze juz pojde skoro sie wyszykowalam.on mowi ze jutro pojdziemy wszyscy razem.ja na to zeby robil co chce i powiedzialam papa.juz 2raz w tym tyg. i wiecie co?postanowilam ze go oleje jutro przed imprezą i mimo ze bedzie chcial zebym z nim jutro poszła to ja zrobie mu zupełnie na odwrót.dzis zmarnowalam caly wieczor,maseczek sobie nie zrobilam bo czekalam jak ten kretyn.jutro pojde z kolezanka na piwo albo na impreze. i powiem ze nie ide z nim w ostatniej chwili,a co...niech poczuje sie jak ja i tyle,chociaz pewnie i tak nie zrobi to na nim wiekszego wrazenia.zreszta i tak ma tam byc taka laska której nie trawie i zawsze jak sie znajde kolo niej to ona mnie wkreca w jakies intrygi miedzy nia a jej facetem.mimo ze staram sie z nia gadac o tematach w stylu,,jak tam twoj pies" to i tak sie okazuje ze jej mowilam jaki jej facet jest zły i ze rzekomo namawiam ją do zerwania.mimo ze unikam jakichkolwiek zwiazkowych tematów.znajomy ma wtedy pretensje do mnie a ja ostatnim razem sie wsciekłam i rzuciłam talerzem o podłoge ze mnie wkręcaja w cos z czym nie mam nic wspolnego.nie wiem czy ludziom sie nudzi??mysla ze ich zycie jest punktem nr dla mnie?wsciekła jestem.ide sie myc i do spania.przytule jeszcze kota zeby sie uspokoic.jak dobrze ze chociaz mojego kotka mam. pewnie nikomu nie bedzie sie chcialo tego czytac,ale przynajmniej sie troche wyżaliłam
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-02-19 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
tez przyeczytalam. Zachowanie niepowazne! wrrr!! jutro bedzie futro jak to sie mowi. Ciekawe czy go chociaz wzruszy twoja reakcja jutrzejsza czy wykorzysta to zeby sobie znow gdzies wyjsc z kolegami..
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
na pewno wyjdzie z kolegami,teraz jak przyjechal ten kolega z anglii to swiata poza nim nie widzi.rozumiem ze mozna sie spotkac we dwoch i pogadac ale moze niech mi nie robi takich nieoczekiwanych zwrotów akcji.wiem ze długo sie nie widzieli,ale oni od srody włącznie spedzaja razem kazdy wieczór.ja sie w tym wszystkim mało licze jak widac,ale potrafie sie odpłacic czyms podobnym jak nie gorszym.skoro chce to niech ma...
dzieki ze przeczytalyscie moje wywody ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Zetafon, faktycznie Twój TZ zachowuje się nie fair zupełnie. Jakby mu w ogole nie zależalo. Nie rozumiem, jak mógł powiedzieć, że będziesz przeszkadzała i zebys nie szła...przecież chodzi o DJ'a na Wasze wesele!No a jak mu mówisz, że te jego ciągłe spotkania odbijają sie na was to on co, nic? czy mu nie mówisz, a on ślepy tego nie widzi? Mój TZ też lubi się spotkać z kolegami, nie bronię mu tego, ale jak mi się coś nie podoba, jak poświęca im więcej czasu niz mnie to mu o tym mówię prosto z mostu i do niego dociera. Zawsze Ty powinnaś być na pierwszym miejscu, a nie jak juz koledzy przyjadą i to jeszcze szpanować, bo z Anglii to juz idziesz w odstawkę
![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
..no i przed slubem takie zagrania???
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
on sie zachowuje jak zakuty łeb.mowilam mu ze tez bym chciala sie z nim widziec
i ze mi sie to nie podoba,ale dla niego to kompletnie niezrozumiałe.on wtedy uwaza ze przesadza bo PRZEZCIEŻ jego kumpel przyjechał.ledwie sie pstryknie palcami a on leci.szkoda ze jak dzis prosilam zeby chociaz smiecie wywalił to nie...bo sie spieszy.wiecie co,on nawet chcial zebysmy z tym kolega pojechali wybierac obraczki !!! stwierdziłam ze zwariował i powiedzialam ze nie ma takiej opcji. nie wiem co bedzie dalej,moze jeszcze jak wroci dzis do domu to jeszcze mu ustąpi miejsca w naszym łóżku albo mnie wygoni zeby razem spali.nie no smieje sie ale poprostu juz jest to dla mnie absurdalne wszystko. dodam ze zamiast zrezygnowac z brania na te zakupy obraczek kolegi to zrezygnowal z naszego wpsolnego ogladania.staram sie wszystko rozumiec i byc wyrozumiala ale nie zniose jak mnie sie lekceważy.
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-02-19 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.