|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Ja tego filmiku nawet nie będę próbować oglądać...
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz przy moim TŻ zawszę będę "piękna " i młoda No mi napisała sms o 7 , pewnie skleja samochód żeby jakoś do mnie dojechać ![]() Z tego co wiem to torta zamawiał więc pewnie sobie jakiś plan działania ułożył i pewnie wszystko chce szybko zrobić by wcześniej do mnie przyjechać
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku te ciemnoszare też są śliczne, tylko ten obcas jest baaardzo cieniutki. Wolałabym coś stabilniejszego, biorąc pod uwagę że w pracy się naganiam jak głupia, bo mój boss ma gabinet 2 piętra wyżej niż mój pokój
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, mi też dają mniej, choć o dowód mnie nie pytają od dawna, niestety.
Natomiast niedawno miałam sytuację, że poznałam koleżankę siostry i ona do mnie: "a Ty co zdajesz na maturze? boisz się matmy?" a ja, że zdawałam historię i matmy obowiązkowej nie było, a ona: "aaaa! to poszłaś już na studia?" ja: "no, poszłam..." ona: "nie martw się, pierwszy rok jest najcięższy podobno! a co studiujesz?" a ja: "jestem na czwartym roku", ona: "akurat. poza tym nie ma takiego roku, przecież są studia tylko 3+2" no ale w końcu jej wytłumaczyłam co i jak. miłe to bylo co do nieodzywania się do faceta, to ja też tak mam, że jak się długo nie odzywa, nie odpowiada na moje SMS-y, to mu spokoju nie daję ale często jest też tak, że on mi daje znać, że jest w pracy i już. koniec kontaktu
|
|
|
|
#1145 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Chciałyście, coby Was poinformować, to macie
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1088 ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- oo, pokazałam TŻtowi tego demota: http://demotywatory.pl/1013561/Pierscionek-zareczynowy Powiedział, że by go każda pogoniła z takim pierścionkiem. I że my, kobiety mamy głupie wyobrażenie, że dostaniemy pierścień z diamentem. "ooo, takiego wała... już ja Wam k****a dam diamenty... g**no sprasować pod wysokim ciśnieniem i będzie diament jak sk******n" Noo, to wszystko jasne, co mnie czeka
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
albo nie mam zupełnie gustu, albo nie wiem co, ale przejrzałam wczoraj wszystkie buty na stronie Sigmy i tak jako tako spodobało się może z 7 par. ale nie na zasadzie: "WOOOOOW, muszę je mieć".
ale może to dlatego, że jestem zwolenniczką mierzenia i że mam swój ulubiony butik z bucikami niedrogimi, no i wiem, jak wyglądają na nodze ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Ins, ale powiedział, normalnie szczyt elokwencji i innych takich... możesz mu powiedzieć, że ja nie liczę na brylant ;] |
|
|
|
#1147 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() przynajmniej wiem, na czym stoję coraz bardziej wiem - w tej kwestii
|
|
#1148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja tam bym się cieszyła nawet z cyrkoni. ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Ja to mam trochę gorzej, bo ostatnio dentystka myślała, że mam uwaga... 15 lat. Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Czy ludzie nie widzą moich zmarszczek??
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
to, że wiesz, na czym stoisz, jest tak samo plusem, jak i minusem
tylko co go ugryzło? przecież dopiero co się zwierzał, że nie chce być tylko wujkiem...
|
|
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no umm brak mi słów kochana... poprostu nie wiem co powiedzieć. Cytat:
![]() ja własnie wstałam, dziś spałam caaała noc i czuje sie komfortowo psychicznie. tylko ciągle pada ten deszcz... muszę się uczyć fonetyki mam znowu kolosa wszytskiego najlepszego dla Aniołka
|
||
|
|
|
#1151 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Antii, ja bym się cieszyła nawet z takiego druciku. Albo jakby mi TŻ coś wytoczył na tokarce w pracy w kawałka metalu. Naprawdę nie protestowałabym, o ile za tym szłyby jakieś kroki, czyli planowanie ślubu. Bo w przeciwnym razie potraktowałabym to jako żart.
Nie wiem, co on się tak czepił tych brylantów ja tam myślę, że to jego ogólne zdanie na oświadczyny, które już nieraz wygłaszał w mniej lub bardziej przyzwoitej formie
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Oł noł! Ins te sandałki capuccino są śliczne, ale obcas... Ja potrzebuję czegoś do biegania na przystanek i jezdzenia na rowerze...
A Twój Tż... brak mi słów, chamska i prostacka wypowiedź. Tak to jest jak się faceta zbytnio pochwali :/ |
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym dlaczego on tak zareagował na te brylanty? Już facet nie może kupić własnej kobiecie?
|
|
#1154 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() A TŻ - ja go nie chwaliłam w domu... no, miła byłam, ale komplementów się nie nasłuchał za to dzisiaj mu humor zepsuł i się pewnie niedługo pokłócimy. Trudno
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo siły.
A przede wszystkim wymarzonych zaręczyn...
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, może dlatego te buty mi się nie podobają zazwyczaj, bo są za wysokie
ja potrzebuję obcas max. 5 cm, a najlepiej płaskie. z płaskich spodobały mi się jedne, ale są zbyt disco, nie na co dzień. ja też bym cieszyła sie z druciku. albo z ręcznie zrobionego w ogóle z czegoś, nad czym musiał przysiąść, pomyśleć, w co musiał dać więcej energii niż w bieganie po sklepach. to by było taaaaaaaaaakie romantyczne ale schodząc na ziemię, dostanę kupny (o ile jakiś ), ale mam nadzieję, że będzie się starał, jakoś go dłuzej wybierał, a nie jak zazwyczaj prezenty dla mnie - wchodzi, zobaczy, kupi. całość trwa mniej niż 3 minuty. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- aaaaaaaaa |
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz jest w ogóle szansa, że zrobisz zamówienie na peep toe? te albo inne, np. na koturnie?Tylko nie rób dzisiaj, bo o 12 wyjeżdzam na narty i nie ma mnie do nocy ![]() Aniołku z okazji urodzinek życzę Ci dużo siły i by zawsze przy Tobie była ta najukochańsza osoba |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
czekam na dostawę jeszcze
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to tak samo jak Mój TŻ i wszystko na ostatnią chwile kupuje |
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, udanego wypadu, szczęściaro
niech Ci się nartki dobrze sprawują! |
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też takie chcę Ale będziesz robić na granatowe czy szare? Bo nie wiem teraz czy kupować sobie w Quazi granat czy szare---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Claris oby narty się spisały.Ciekawa jestem jak będzie śmigać moja nowa deseczka
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wychodzę zaraz na autobus i jade do lubego
![]() więc witam się tylko i postaram się zajrzeć i nadrobić wieczorkiem
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
miłęgo dnia, Frezyjko
a ja się biorę za ogarnięcie trochę mieszkania i wypięknienie się a potem do rodzinki. paaa |
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro wyjeżdżam i chciałam piwiedzieć że w związku z tym mam nowe buuuutyyyy na deseczkę (okazało się, że sobie schowałam 200zł w szafce zwariowałam
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego pobytu u rodzinki ![]() Wam również życzę miłego dnia! |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
dziendooobry babki
![]() aleeez mnie dzisiaj glowa boli ![]() ide zaraz sie ubierac i spadam na chwilke do pracy po rozjasniacz i wode i bede sie rudooowic hehepozniej was nieco nadrobie mam nadziejeee
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu zwariowałaś?Ja wczoraj kupiłam jedne w Quazi za 250,mam na oku jeszcze balerinki. A zamówiłam jeszcze 3 pary.Trzeba zrobić odświeżenie szafy butowej na nowy sezon ![]() Ale buty na deskę mam na szczęście z zeszłego sezonu
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1169 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę Ci z okazji urodzin samych pięknych dni z TŻ i oby zaliczyli go do grupy, którą można już leczyć i żeby dzięki temu mógł z Tobą żyć dłużej. Żeby Ci się pięknie oświadczył i chciał wspólnej przyszłości z syneczkiem i Tobą i żebyś nie widziała już nigdzie złych omenów Cytat:
Cytat:
a co do nieodzywania się do faceta to u nas ciche dni trwają góra pół godziny i wtedy M. puszcza sms-a: żyjesz ? umarłaś ? zerwałaś ? Cytat:
![]() ej, laska, Ty masz 20 lat jak Ty możesz mieć zmarszczki ? Ja mam jedynie wokół ust jak się umiechnę i przestanę to skóra dochodzi dłużej na swoje miejsce ale takiego czegoś nie mogła widzieć jak siedziałaś z rozdziawioną buzią.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od dziś zaczynam krem z kwasem glikolowym, może mi się wygładzą.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

i pewnie wszystko chce szybko zrobić by wcześniej do mnie przyjechać
ale często jest też tak, że on mi daje znać, że jest w pracy i już. koniec kontaktu
coraz bardziej wiem - w tej kwestii 

. Ja tam bym się cieszyła nawet z cyrkoni.

A przede wszystkim wymarzonych zaręczyn...
z czegoś, nad czym musiał przysiąść, pomyśleć, w co musiał dać więcej energii niż w bieganie po sklepach. to by było taaaaaaaaaakie romantyczne
powiedz jest w ogóle szansa, że zrobisz zamówienie na peep toe? te albo inne, np. na koturnie?
13.03.2008