|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 - juz czekamy na maluszka:)
dzien dobry. Tobie kolejny semestr a ja mam jeszcze sesje i w niedziele egzamin i jutro tez;/
|
|
#1502 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kakusiu, cena wózeczka też niezła
Gratuluje zakończenia pozytywnie semestru ![]() Co miałam zrobić na dziś to zrobiłam Zostaje tylko wyprawa do miasta Dzidziuś codzinnie się rusza i teraz już sama wiem, że musiał mu sie "przytyć" bo czuje go zdecydowanie częściej, intensywniej Kakusiu, dlatego w razie co nie denerwuj się i czekaj aż dzidziuś "podskoczy" gramowo W ogóle to coś mnie ost w stopie ciągnie i to w jednym konkretnym miejscu DO tego dorzucam coś z korzonkiem/rwa kulszową
|||||||||||||||||||||
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że dziadkowie się składają to do tej ceny jestem skłonna dać ![]() Co do kopniaczków Dzidzi - ja się martwiłam dlatego, że już od grudnia odczuwam wyraźne mocne kopniaki i jak tak nagle była cisza to się zmartwiłam.... Ale znów daje czadu ![]() Co do bóli mam to samo - są takie momenty, że mnie w lewym biodrze coś tak zablokuje, że jak wstanę z pozycji siedzącej to kuleję, nie wiem od czego. No i coraz częściej odczuwam ból w krzyżu. No cóż, coraz większy ciężarek z przodu ![]() Ale wiecie co mnie zastanawia - czy śluz w stolcu to coś niepokojącego u dorosłego? ![]() Darusia współczuję jeszcze egzaminów Tata zaraz będzie także lecę się ubierać |
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka pajacyk to taki z rekawami i nogawkami ( jak kombinezon), a body sa bez nogawek (moga byc na ramiaczkach,z krotkim badz dlugim rekawem).
Mi sie akurat przewijak nie przydal, zbydny gadzet Dobrze,ze go dostalam od kuzynki, bo tak to bym sie wciekla,ze wydalam niepotrzebnie kaseLindsley ja mialam wiazany,ale sie nie wiazalam.Sznurek mi sie przydal do podnoszenia z lozka po CC (przywiazalam go do konca lozka i sie na nim podciagalam do gory jak po drabince )Nie, nie zakladalam nic pod spod.Body bardziej opina niz pajacyk Ja mazylam o porodzie sn i wlasnie w wodzie No i w szpitalau, w ktorym rodzilam nie mieli wanny.W drugim mieli,ale tylko na I faze porodu.Wow fajna sprawa to kolo porodowe ![]() Kalex witaj ![]() Aixa jeszcze sie moze odwrocic dzis m-c po porodzie weszlam z nia na wage i mi wyszlo 4100 zobaczymy ile wyjdzie w pon u lekarza ![]() Scio mam z tej serii mate edukacyjna.Ten slon jest swietny.Kumpeli corka go ma i uwielbialam sie z nia nim bawic tylko tych motylkow troche malozaraz nadrobie reszte O moim cc nie bede opowiadac zeby Was nie straszyc
Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-02-19 o 12:46 |
|
|
|
#1505 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Lindsley jak czujesz kopnięcia na dole brzucha to najprawdopodobniej jest ułożone pośladkowo. Do tego jak podrośnie troszkę to więcej się będzie rozpychać niż kopać. Wtedy sama zobaczysz gdzie jest główka, bo brzuch będzie się w jednym miejscu wypukły robił . Moja mała była w 22tc obrócona główką do dołu ale jej się coś odmieniło. Boże ile ty masz ciuszków ! Ja wiem, że to do 1,5 roku ale musisz mieć chyba specjalny pokój żeby to wszystko trzymać.Zgadnij za L4 !!! Wypoczywaj teraz kochana i się nie denerwuj.Jeśli chodzi o rożek to ja mam na rzepę nieusztywniany. Uważam, że taki jest najwygodniejszy i dla mnie i dla niuni. Darusia biedny ten twój Tż z tym kręgosłupem. Mój znajomy ma problemy z biodrami (już ma dwie endoprotezy wstawione) i co za tym idzie także z kręgosłupem. Jeździ więc do jakiejś znachorki-kręglarki raz w miesiącu i po wizycie czuje się jak nowo narodzony. Może to dziwne co teraz powiem, ale ostatnio nastawiała mu kręgi przez odbyt, twierdziła, że jakiś mięsień go uciska i to powoduje ból. No i pomogło. Jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży!!!!!!!!! Ja mam teraz 35tyg.i 4 dni Kakusia w szpitalu zazwyczaj atmosfera panuje grobowa. Zimno, nieprzytulnie, sterylnie. Ja leżałam pierwszy raz w życiu w szpitalu w 12tc, bo miałam krwawienie i jakoś da się przeżyć. A przy porodzie to leżenie w szpitalu nabiera zupełnie innego znaczenia. Jesteś tam na chwilkę, położne pomagają ci przy dziecku no i sama nie leżysz Abz jakieś plusy CC jednak są .---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Aldii napisz coć o CC proszę .
|
#1506 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aixa ja z nowu czuje ruszy tylko w boczki
![]() Aldii, Lu to już niezła panna )) Kakusiu, ja mam też ból po lewej stronie ![]() U nas dziadki nic nie proponują może to i lepiej hihi Jak na razie dajemy radę ze wszystkim Ja się wczoraj ważyłam i dziś rano i mam 1kg do przodu coś mi waga szwankuje, cholera jedna
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2010-02-19 o 12:47 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1507 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj było ze startą marchewką, ogórkami konserwowymi i sałatą. Ale średnio mi to smakowało, bo ogórki miałam w takiej słodkiej zalewie... Latem daję świeże warzywa - sałatę, ogórek, pomidorek, cebulkę...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ciuszki upchnęłam w meble w wyremontowanym pokoju... Jeszcze mam wolne 2 małe szafki ale jak zrobię zakupy to pewnie tam będę upychać. No i w 3 szufladach są "nasze rzeczy" ale już myślę gdzie je wynieść. Swoje ubrania trzymamy w innym pokoju Ale planuję kupić komodę która postawimy przy łóżeczku i ubranka dzidziusia które będę używać na bieżąco tam przełożę potem Cytat:
A tak pytanko z innej beczki... pępuszek nie brudzi ubranek? Bo bratanica miała cały fioletowym (nie wiem czym oni go tam smarują) i część ubranek pofarbowało... ![]() Tak się coraz bardziej przekonuję... Trzeba tylko liczyć, że ta sala akurat będzie wolna... Dziś rano szwagier przyszedł zrobić gniazdko i już mam necik w drugim pokoju... Od razu się z nim rozliczyliśmy. Wziął 500zł, myśle, że to nie aż tak dużo... No i z moich pieniążków zostało na opał i rachunek za prąd na który nadal czekamy... Ale na koncie wypłata Tz-a czeka na wydanie na allegro Jak tylko ogarnę domek to zabieram się za zakupy
|
|
#1508 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lindsley oddaj trochę zapału kupowego
Ja na razie czekam na koniec miesiaca i zakosze pełną wypłatę Na szczęście w tym miesiącu nie będzie żadnych opłat na dom, tylko na moje oc/ac i przeglad auta, no ale cóż, jak się jeździ trzeba płacić ![]() Szwagier wziął malutko Coś mi pod prawę zebro wlazlo
|||||||||||||||||||||
|
|
#1509 |
|
Rozeznanie
|
Czy to twój brzusio w nowym avatarze???
Mi córcia cały czas głowę wpycha pod prawe żebro właśnie. Niezbyt to przyjemne
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Scio skoczki,chodziki itp. sa bardzo odradzane przez fizykoterapeutow.Ja swojej nie kupie
Kakusia ja swoj otulaczek upolowalam w lumpku za 6zl ![]() Nie kupuj za duzo ciuszkow teraz ubieram jej juz tez inne ciuszki,ale to bardziej dlatego,ze zaczyna z nich wyrastac i szkoda,ze bede nie noszone.Wam na wakacje to sie sietnie sprawdza bodziaki.Ale tak jak juz pisalam na poczatku tylko pajace,poki pepol nie odpadnie.Nivea to jak juz bedzie jakies odparzenie (bo zawiera cynk,wiec wysusza).A tak to sam linomag.Ja akurat uzywam bepanthenu i malutka ma piekna dupcie. Popieram, w nocy nie zapalac swiatla,zeby dziecko odroznialo dzien,od nocy (bo jak sobie poprzestawia dzien z noca, to przekichane Mam ten komfort,ze Lu nie spi w lozeczku, tylko w koszyku,wiec biore koszyk do lozka i mimo,ze spi tuz obok,to jednak w swoim spanku ![]() Pilka jest swietna szczegolnie pod koniec ciazy.Odciaza kregoslup za wybor wozka.To kiedy kupujecie?Ja mam taki rozek http://www.anikababy.pl/category/Bec..._Hit___,b.html w srodku bawelna, na zewnatrz polar (na zatrzask + wiazanie). To dupowato z ta SR,no ale mam nadzieje,ze beda miejsca jeszcze Darusia masz racje - karuzelka przede wszystkim jak najbardziej kolorowa,im ostrzejsze kolory tym lepiej I doswiadczone mamuski mowily mi,ze lepiej plastikowa niz szmaciana, bo latwiej zadbac o czystoscLindsley ale tego duzo ![]() Zgadnij za L4 Piekny avatarek Kakusia golabki no ale coz,moge sie tylko poslinic narazie ![]() Lindsley na skurcze nog polecam Magnezin. Lu przewijam na lozku,albo na kanapie.Ona jest taka wiercipieta,ze na przewijaku,bylo by za malo miejsca nawet Mi nie brudzil,bo ja smarowalam tylko spirytusem,a nie gencjana. Milego kupowania.A co masz zamiar kupowac ? Aixa za chwilke napisze Jeszcze z rzeczy,ktore okazaly sie niezbedne, to nawilzacz powietrza.Myslam,ze uda sie bez niego,ale jednak nie.Juz zamowilam i czekam ![]() Polecam Wam w wolnej chwili archiwum DDTVN i rozmowy z Pawlem Zawitkowski.Mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec A tu mozecie poczytac jak dany fotelik wypadl w testach. http://fotelik.info/pl/testy/2009/oc...aco/index.html |
|
|
|
#1511 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak to mój brzuszek z 26t5d, czyli z lekka nieaktualny hihi
Aixa a ja właśnie nie wiem co tam po żero wlazlo, aż musiałam się położyć bo wysiedzieć nie mogłam... Aldii, u nas to takie smętne te lumpeksy, że nic wybrać nie można ehhhh więc otulaczku z lumpku można marzyć hihihi Dobrze, że jest all
|||||||||||||||||||||
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja oc mam w kwietniu Dlatego robię teraz zakupy żeby na koniec tylko wózek został...Cytat:
![]() Z pępkiem mi chodziło o to że w szpitalu jej czymś fioletowym wysmarowali, bratowa w domku już tylko spirytusem. A mała miała tak grubą pępowinę i taki duży kikut że jej bardzo długo się trzymał ![]() Jak znajdę listę to Wam napiszę co będę kupować, póki co nie chce mi się tyłka z kanapy ruszyć. Posprzątałam w kuchni (została podłoga), wstawiłam pranie, wyprałam kilka rzeczy w ręku i nie mam siły już. Chciałam jeszcze odkurzyć i przetrzeć podłogi w kuchni, łazience i 1 pokoju. Potem powiesić pranie, wstawić rybkę do piekarnika i dopiero na all...
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Aixa hmmm z cc nie jest tak zle
marzylam o sn,ale niestety nie bylo mi dane tego doswiadczyc Samego cc sie nie balam,tylko znieczulenia.Mam problemy z kregoslupem i od razu wiedzialam,ze bedzie problem ze znieczuleniem.Wkluwali mi sie 8 razy Po cc sala pooperacyjna i tam tzreba lezec na plasko i nie podnoscic glowy 12h.Potwornym bolem dla mnie byla nie sama rana, a obkurczajaca sie macica - masakra !! Z lozka wstalam po dobie.Pierwsze kroki bolesne - nie jestes w stanie zrobic ich samodzielni,musi pomoc pielegniarka.Pozniej jak juz sie rochodzic to jest ok Boli najbardziej jak lezysz i musisz sie podniesc (przywiazalam sznurek od szlafroka do lozka i sluzyl mi do podciagania).Latwiej jest jak ma sie bardzo niskie lozko A w ogole to nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo.Okazalo sie przy porodzie,ze Lu jest 2 razy owinieta pepowina i ze mam potworne zylaki na macicy Teraz pewnie czeka mnie druga operacja,ale poki co w ogole o tym nie mysle ![]() Lindsley u mnie w szpitalu nie smarowali fioletem,tylko spirytusem od razu.Ale wiem,ze w wielu szpitalach smaruja i wtedy lepiej zabrac takie gorsze ciuszki,bo tego juz nie odpierzesz Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-02-19 o 16:23 |
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz nie wiem co gorsze męczyć się kilka-kilkanaście godzin sn czy po cc leżeć i cierpieć A synuś główkę mi wbija w żebra...
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz jade na ostatnie kosmetyczne zakupy mamnadzieje ze nic nie pomine;/
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Darusia przypomnialas mi,ze mialam napisac o kosmetykach do szpitala
W Rosmannie sa fajne kosmetyki w wersji mini - idealne do szpitalaAixa mi sie po cc rewelacyjnie sprawdzily chusteczki Lactacyd -polecam Lindsley odradzam cc jezeli ktos ma oczywiscie mozliwosc wyboru
|
|
|
|
#1517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1518 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam coś takiego:
"może być ból w dolnej części pleców i nóg spowodowany uciskiem mięśni i nerwów przez macicę oraz główkę płodu, które w tym trymestrze wypełnia miednicę". Więc może to przez to te bóle? Cytat:
Cytat:
O kręgosłupie ja już nawet nie będę mówić Cytat:
i tak zastanawiam się czy:- 4 pajace w r.62 wystarczą? - mam 4 body w r.62, planuję dokupić jeszcze 2 bodziaki w całości rozpinane, więc 6 bodziaków wystarczy? - z 3 śpiochy? - z 2 kaftaniki? - 2 rampersy? - mam 4 pary skarpeteczek, - 2 czapeczki smerfetki i 1 kąpielówkę wiązaną, planuję kupić jeszcze 1 taką kąpielówkę cieniutką wiązaną. Ale potrzebna jeszcze jakaś inna czapeczka na spacery w czerwcu czy już raczej nie? Wiem też, że do szpitala trzeba mieć 1 koszuleczkę (taką kopertową) bo oni tam ubierają tylko w tą koszulkę, pampersa, czapeczkę i zawijają w rożek. Cytat:
Też słyszałam dobre opinie o Bepanthenie, więc chyba posłucham Was i taki kupię I zastanawiam się czy mały słoiczek Sudocremu (na wszelki wypadek) wystarczy? Cytat:
![]() w kwietniu dopiero, czyli miesiąc przed porodem Cytat:
![]() nooo korzystam póki mogę Wyszły Nam przepyszne - mam zapasy w domku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i potwierdzam - przydatne rady p. Zawitkowskiego Wczoraj już nie wchodziłam wieczorem bo miałam kiepski humor - popsuła się troszkę atmosfera w domku u rodziców, a ja to czasem zamiast wesprzeć mamę to jeszcze coś dołożę A potem jak wróciliśmy TŻ miał ochotę pokłócić się ze mną o pierdołę no i Mu się udało Ale poza tym pogadałyśmy sobie troszkę z mamcią o wyprawce, o praniu ciuszków, o jedzonku dla niemowlaczka i takie tam ![]() A dziś kiepsko spałam w nocy... Do tego TŻ o 7 pojechał na kurs i ja już nie spałam w ogóle. Zaraz zbieram się na drobne zakupy a potem się zobaczy jak minie dzionek. Miłego weekendu |
||||||||
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
witam
NIE NAWIDZE NOCY!!! KAZDEJ KOLEJNEJ MAM DOSC I KAZDEJ SIE OBAWIAM!! NIE MOGE SPAC, MECZE SIE, NIE WYGODNIE ALBO OS SWEDZI, JA CHCE TA DZIDZIE W LOZECZKU OBOK JUZ
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w planach zawieźć Tz-a do pracy (na 14) i potem będę się lenić. Wybrałam na all do obserwowanych co chcę kupić i dziś wreszcie kupię ![]() Cytat:
![]() Piszcie dziewczyny bo ja się zanudzę a wieczorem będę się zastanawiać co tam Tz robi w mieście...
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
tragedia, mowie wam, ja nie mam twardnień brzucha ale strasznie to męczace wstawanie po 5 razy rozespanie ciągłe i tak dalej... ehhh
chyba dzien narzekania mam.---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- chwal sie zakupami kochana.
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Witam brzuchatki! ja już po sesji dawno, nowy semestr zaczęty, ale na szczęście zajęcia kończą mi się już w połowie kwietnia
muszę jeszcze tylko jakoś wytrwać do 15 marca i oddać pracę magisterską Ja jeszcze mogę dorzucić coś od siebie o cc chociaż nie miałam ,ale ćwiczyłam z kobietkami, większość była w 1 dobie po cc ,a nawet jedna 12 godzin po i wszystkie wykonywały ćwiczenia także na stojąco. Po ich opiniach wiem, że im wcześniej się zacznie ruszać tym lepiej i szybciej się wraca do siebie Piszecie o tych kopniakach a ja już się nie mogę doczekać kiedy coś poczuję ![]() Z tymi chodzikami Aldii ma rację, taki chodzić zmusza dziecko do przyjęcia pionowej postawy kiedy jego kręgosłup nie jest jeszcze na to gotowy, wszystko powinno się odbywać w tempie dziecka, nie robić nic na siłę. Ja też już bym sobie wózki pooglądała, z trudem się powstrzymuję 25 mam usg genetyczne i potem już chyba coś kupię bo nie wytrzymam ![]() Aldii a jak goi się twoja rana? ładnie Cię zszyli? |
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ma byc to bedzie...
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą wydałam 200zł na all na duperelki -pieluchy tetrowe, podkład do łóżeczka, płatki kosmetyczne, cążki, szczoteczka do włosków, zestaw butelek, szczotka do butelek, podkłady poporodowe, majtki jednorazowe, osłonki na piersi, wkładki laktacyjne, gryzaki (wiem, że to wcześnie ale raz płacę za wysyłkę)
Wszystko u r_p77. Na razie na tym się zatrzymam... Muszę się zastanowić jeszcze nad becikiem, szlafrokiem, drugim kocykiem bo chyba jeden cienki to mało... Tak sobie myślę, że karuzelę to powiem dziewczynom z Tz-a pracy żeby kupiły bo pewnie będą zrzutkę robić (tak jak rok temu się Tz-a koledze dziecko urodziło to po 10zł *8 się zrzucali, za 80zł już coś fajnego można kupić). Jeszcze czeka mnie zakup materaca i prześcieradeł (a może kupić materiał i uszyć ) do łóżeczka, tylko najpierw chcę łóżeczko przywieźć od siostry i je dokładnie zmierzyć ale z tego co pamiętam to jest 140x70 a do takiego ciężko dostać prześcieradła nie wiem czemu... W sklepie 25zł kosztują
|
#1525 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Darusia ja musze po kilka razy co 1,5/2h wstawiać na siusiu
Abz to juz masz końcówke studiów za USG
|||||||||||||||||||||
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze jeden mam 6 marca ten co byl dzis bo na niego nie pojechalam....
|
|
#1527 |
|
Rozeznanie
|
Cześć mamusie
Lindsley zaszalałaś trochę ale to wszystko pewnie ci sie przyda, zwłaszcza majty poporodowe , łóżeczko 140*70 to wielkie jest!! Rzeczywiście droższe są prześcieradła na ten wymiar, no i droższy będzie materacyk. Twój tż ma dzisiaj imprezę z pracy tak? Ciekawa jestem czy uda mu się dotrzymać danej ci obietnicy Darusia my to mamy podobne terminy więc doskonale wiem jak to jest ciężko wygramolić się z łóżka. Ja dodatkowo mam twardniejący brzuch i to coraz częściej więc ciesz się, że natura cię tym nie doświadcza, uwierz mi nic przyjemnego Gabisun będziesz miała USG genetyczne???? A mogę wiedzieć ile masz latek? Z tego co wiem takie badanie robi się po 35 roku życia matki. Chyba, że na specjalne życzenie pacjentki. Jak nie chcesz nie odpowiadaj. Tak tylko z ciekawości pytam ![]() Kakusia nie przejmuj się tak tymi naszymi ilościaami ciuszków. Jak ci czegoś zabraknie to zawsze będziesz mogła sobie coś dokupić. Znajomi coś w prezentach doniosą. Ja mam ich sporo ale dostałam część od koleżanki część od siostry a resztę dokupiłam. Tobie pewnie też ktoś coś odda i zobaczysz ile się tego nazbiera. A ja teraz pochłaniam frytki, mniam... Przytyłam całe 8kg więc sobie pozwalam teraz
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij mam to samo
moja noc wyglada nastepujaco kolo 22:30, 23:00 kłade sie do tża spać, przytulam sie do niego, trwa to 3 min bo juz mi nie wygodnie.... nastepnie wstaje do lazienki bo mnie "tam, tam" swedzi bo sie ogolilam;/ wiec wstaje podmywam sie po raz kolejny, przychodze to tża znow mnie przytula po 15 minutach ide siku, udaje mi sie usnac na 2 godziny i akcja sie powtarza.... ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- aixa kochana jak ja bym chciala raz wstac a ja jestem 5-6 razy w nocy, wiec tak na prawde nie mam kiedy sie wyspac
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak Tz o 20 kończy pracę i jedzie na imprezę. Przed pracą sobie jeszcze pogadaliśmy i zapewniał, że nie będzie pił, ale boję się, że będzie próbował mnie oszukać np wypije sobie na początku a potem już soczki. Nie wiem czy da się to wyczuć, generalnie jestem dość wrażliwa na zapach alkoholu... Poza tym to jeśli nie wytrzyma to mam nadzieję, że sumienie będzie go gryzło i sam się przyzna.... Cytat:
nie zazdroszczę ale podejrzewam że za kilka tyg będę miała to samo.... Też się przytulam do Tz-a tylko na kilka min ale dlatego, że przeważnie po kilku on zaczyna chrapać, wtedy ja się odwracam i śpimy na łyżeczkę Tak lubię najbardziej... Ale marzy mi się pospać na brzuchu...
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
ojjjj kochana mnie tak samo, polezec na brzusiu.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

Zostaje tylko wyprawa do miasta 

ale że dziadkowie się składają to do tej ceny jestem skłonna dać 

zobaczymy ile wyjdzie w pon u lekarza
.
coś mi waga szwankuje, cholera jedna

no ale coz,moge sie tylko poslinic narazie