|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczka H&M częśc II
kurcze chcialam wczoraj kupic skinny te zwykle w takim zywym niebieskim kolorze a tu brak
normalnie zero rozmiarow, nawet tych najwiekszych az dziw ze znikneły wszyskie w jeden dzien
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj podczas nocnej przechadzki po warszawskim centrum miałam okazje zobaczyć jak szykują Sonie Rykiel. O godzinie 3 w nocy sprzedawcy normalnie układali jeszcze towar, jacys panowie naklejali na szybe naklejki. Widziałam na żywo większość rzeczy przez szybę i szczerze to nic mnie nie urzekło, ale przynajmniej nie są jakoś super drogie
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
W b-stockiej Alfie ,znowu wysyp panterkowych tunik
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za tydzień muszę się wybrać po coś z kolekcji Sonii
Mam już upatrzony jeden sweter |
|
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj na Arkadach widziałam te bluzeczki z koronka w pełnej rozmiarówce z jasnego i różowego koloru, z czarnego była tylko Ska i Mka. Wisiały zaraz przy wejściu, wszystkie kolory razem.
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
A te koronkowe ramoneski z divided nadal sie nie pojawily?
|
|
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może jutro się wybiorę pewnie już nie będzie rozmiaru S
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tłumaczyła mi kierowniczka w Manufakturze oni mogą komuś sprawdzić czy dana rzecz jest na sklepie, ale nie wolno w ten sposób rezerwować ubrań.
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
W B-stoku są te bluzki z koronka? Widział je ktoś?
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
Fajne niektóre ciuchy z tej kolekcji Soni Rykiel
A ta kolekcja jest tylko w większych miastach? Wiecie w jakiej cenie są te pasiaste swetry? Z ciekawości zajrzałam na allegro i ceny około 300zł Edytowane przez karmelova Czas edycji: 2010-02-20 o 13:05 Powód: zdjecie |
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na allegro wiadomo, że dużo więcej
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wytłumaczyła dlaczego nie można ? przecież niczym nie różni się taka rezerwacja od tej gdy to jesteśmy w sklepie i w cztery oczy prosimy o odłożenie, albo też od tej kiedy to sprzedawca dzwoni do innego sklepu i rezerwuje nam rzecz. Rezerwacja to reerwacja :noniew iem:
|
|
|
#2265 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy ktoraś z Was widziała gdzieś w Krakowie te bluzeczki z koronką?
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy pracownicy mają zakaz odkładania rzeczy, ale nawet jeśli to się do niego nie stosują
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba 3 czarne (S, M, M bodajże) i jedna różową....
|
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pisalam wyzej mozna rezerwowac przez telefon, chyba ze to kolekcja od projektanta
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. rezerwują gdy przyjdzie się osobiście; 2. na życzenie dzwonią do drugiego h&m i można w ten sposób odłożyć; 3. potrzebowałam dosłownie dwóch godzin; 3. wcześniej udało mi się odłożyć w ten sposób kurkę (tu kobieta stwierdziła, że jakby widziała który sprzedawca to zrobił wyciągnęłaby wobec niego konsekwencje ).Jak dotarłam do Manufaktury podeszłam do kasy to poprosiłam tą kierowniczkę, ale podtrzymywała swoje zdanie tłumacząc je zakazem odkładania na telefon, więc teraz tylko sprawdzam w ten sposób czy dana rzecz jest dostępna. ![]() Historia dotyczy futerka w panterke z wyprzedaży.
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2010-02-20 o 14:20 |
|
|
|
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skoro nie ma zakazu, to tym bardziej nie rozumiem dlaczego ta kierowniczka nie chciała czegoś odłożyć amber może miała zły dzień...![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
następnym razem jak będziesz dzwonić to spróbuj odłożyć, może wtedy miałaś po prostu pecha, że trafiłaś na tę babę
|
||
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląda na to, że miałam pecha trafić na niedoinformowana kierowniczkę, ale i tak udało mi się wtedy kupić to futerko.
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za tydzień to raczej nawet już naklejek na szybach nie będzie ![]() Kolekcja była tylko w 5 miastach (po jednym sklepie w Gdańsku, Krakowie, Wrocławiu i Poznaniu, a w 3 w Warszawie). Ogólnie byłam z samego rana (tak po 8.00 jak tylko otworzyli Galerię) no i z ciuchów, to było prawie wszystko, oprócz tych pudrowych falbaniastych sukienek (w sumie szkoda bo mnie zainteresowały), czarnych koturnów, różowych marynarek i chyba bransoletek we wszystkich kolorach. Każdego rozmiaru było po 2-3 sztuki, wiec ogólnie nie za dużo. Ludzi na samo otwarcie było z dziesiec, ale tuż po tym jak kupiłam co chciałam nagle tłum sie zwalił. Z dwie godziny później wstąpiłam jeszcze z ciekawości co zostało, to już praktycznie tylko 1/3 tego co było rano. Co do mnie, to kupiłam te rzeczy poniżej ( bransolety i ekotorba) i jestem bardzo zadowolona, wszystko okazało się naprawdę o wiele ładniejsze niż na zdjęciach (nie jak w przypadku Jimmy Choo kiedy to niektóre rzeczy wyglądały jak podróbki samych siebie ), jakość też bardzo dobra Wkurzyło mnie tylko to, że przy wejściu do przymierzalni musiałam zostawić u obsługującej akcesoria (bransoletki i skarpetki w paski), no dobra ok., ale co z tego jak wychodzę z przymierzalni, chcę to odebrać, a ona że ups ale chyba ktoś to sobie wziął ![]() No w sumie nic, bo bransolety jeszcze były, ale skarpetki już poszły bo tylko kilka wogóle mieli, a ubzdurałam akurat je sobie że chcę, przepadły a miałam je już w rękach ![]() Jak siedzą i każą oddawać te rzeczy to niech pilnują do cholery
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie że kolekcja garden wejdzie do wszystkich H&M-ów? Zastanawiam się czy do Rzeszowa w ogóle dotrze...
|
|
|
|
#2276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grubsza czy cieńsza?
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-20 o 14:54 |
|||
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
tak
![]() widzę, że praline juz odpowiedziala
|
|
#2278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej dziewczyny nie orientuje się któras z Was gdzie moge jeszcze je dostać?w złotych tarasach powiedzieli mi , że są male szanse na dostawę, na marszalkowskiej, ze nigdy ich nie mieli (jest tam divided??). A tu na forum piszecie, ze moze będą...(oby, oby) ![]() Widzałyście je??i jak z rozmiarami, bo slyszalam, ze zanizone (40 to takie 38), ale nie wiem...? |
|
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy ktoraś byłaby tak dobra i kupiła dla mnie przy okazji tą bluzeczkę z koronką XS różową albo czarną?
![]() |
|
|
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
http://www.allegro.pl/item931560503_...ukienka_s.html a ta kiecka w jakiej jest cenie ?
Wie ktos Bardzo ladna o dziwo http://www.allegro.pl/item929775495_...kcja_2010.html http://www.allegro.pl/item931646631_...weterek_s.html te swtreki tez fajnie wygladaja tak dziewczeco , o cena tez fajna hahaha
Edytowane przez edytka8787 Czas edycji: 2010-02-20 o 14:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

normalnie zero rozmiarow, nawet tych najwiekszych
az dziw ze znikneły wszyskie w jeden dzien

Mam już upatrzony jeden sweter

przecież niczym nie różni się taka rezerwacja od tej gdy to jesteśmy w sklepie i w cztery oczy prosimy o odłożenie, albo też od tej kiedy to sprzedawca dzwoni do innego sklepu i rezerwuje nam rzecz. Rezerwacja to reerwacja
:noniew iem:

).