|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najwspanialsze lejdis pod słońcem, czyli rocznik `94. Część VII- opuszczamy gim
wróciłam
![]() polecacie jakis fajny film?
#92 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Najwspanialsze lejdis pod słońcem, czyli rocznik `94. Część VII- opuszczamy gim
dobryy! ;***
uhuhu;d działaa! yeeah! i już nadrobiłam;d wszystko! ;* i ten moj opis na początku. ![]() aa zapraszam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
haha ![]() ![]() Cytat:
a ja osiem po 12 ;d Cytat:
ja to chyba dzisiaj w domu cały dzień ![]() Cytat:
jak Ci się uda to brawa się należą ;d Cytat:
Cytat:
o brawo;D ja chwilę na wizażu i biorę się za sprzatanie;d Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ayeen, a Keith ogladałaś? ![]() wgl ja to tłukę teraz Pamiętniki Wampirów ![]() Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2010-02-20 o 12:02 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Pati nie oglądałam, ale opis ciekawy
![]() i jak te wampiry? ogólnie postanowiłam, (po raz kolejny, ale cóż ![]() ![]()
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-02-20 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się bardzo podoba, wciągnęlo mnie ![]() i bardzo dobrze postanowiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
uff...nadrobilam Was
![]() dziekuje Wam moje pocieszacze... ![]() ehh...co Wam moge powiedziec...chyba tylko to ze wczoraj bylam dostepna i on tez i co kicha...nawet sie nie odezwal...a ja tak poprostu "ot" nie moge o nim zapomniec...to nie takie latwe jak sie wydaje..jeszcze moja kumpela kiedys mnie "pocieszyla" powiedziala ze to nie mozliwe zebysmy byli razem...kiedy za rok pojde do jego szkoly ..to jemu zostanie tylko jeden jedyny rok zeby sie z nim poznac...i wgl ze z niego takie ciacho ze nie mam u niego szans...nie ma co..strasznie sie ucieszylam po tych jej slowach ;/ poprostu jestem jakas ofiarą losu... wstalam dzis po 10 chyba...no pospalam sobie...no i nie myslalam o M. <czyli "boski"> ..no git ...a tu patrze w kome i jest przypomnienie ze dzis ma urodziny <18> ..i znow mętlik w glowie..nie chce juz o nim myslec...wiem ze nie mam u niego najmniejszych szans...wiem ze nie ma na co liczyc...ale wiem rowniez ze kiedy pojde to jego liceum i <na dni otwarte w tym roku> to wszystko wroci...w sumie nie musi wracac bo ciagle jest...a ja nie chce o nim myslec...co ja sobie wgl wyobrazam... ;/ Bound ...film to Ci moge polecic Wild Child ...najbardziej go lubie... wytrwalym ktore przeczytaly dziekuje ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Pati nie wiedziałam
![]() Mari wiem, że to nie jest łatwe. sama teraz z tym walcze. także będę miała dni otwarte do LO do którego chodzi K, jak pójdę do tego liceum to on także będzie w 3 klasie i jedyny rok z nim spędzę. ale to jeszcze do tego duzo czasu, za duzo aby cokolwiek planować. moze to Ci przejdzie, spotkasz kogos innego.
#97 |
Zakorzenienie
|
Mari, wiem jakie to trudne..w podobnej sytuacji jestem..tzn. moze teraz już nie, bo się odezwał. A on może też się odezwie..
Ayeen, to ja nie wiem co Ci polecić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ze łatwo mi tak mówić..ale..będzie dobrze;* trzeba mieć pozytywne nastawienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
chce coś takiego smutnego, ale romantycznego i śmiesznego zarazem. wiem jestem niezdecydowana
![]() Mid rób to co ja od dzisiaj. mi juz jest jakos lżej z tym postanowieniem ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
Ayeen , ja to prze uwielbiam Angus, stringi i przytulanki
![]() ![]() a wczoraj Domisia oglądała ` Bez mojej zgody`. Podobno naprawde warty obejrzenia. tyle, że smutny.. Mari - ej, wiesz.. jak tak czytam to widze siebie w różnych sytuacjach, z różnymi chłopakami.. bo jakoś nigdy nie miałam do nich szczęscia.. do nich i do udanych związków oO. ale wszystko sie ułoży ; * wierze w to < 3 Patkaa < 3
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zgadzam sie angus stringi i przytulanki niezla komdia xD rowniez jedna z moich ulubionych a bez mojej zgody to dramat ktory na dlugo zostaje w pamieci...uwielbiam go <tak mi sie w niektorych momentach chce plakac> ale jest poprostu prze...
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Klau<3
też muszę sb coś dzisiaj obejrzeć;d ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
Haj ;* jestem chwilkę ;* landrynka jest melduje !
![]() Są u mnie dziadki więc dlatego mnie nie ma. A na 17 jadę do miasta bo z koleżanką wypijemy pod jej urodziny ![]() ![]() Wgl dalej nie moge rozkminić do końca tej lustrzanki xD |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
i Iwona, przepraszam , moje niedopatrzenie.
![]() musiałam ominąć moment w którym doszlaś. ![]() więc witaam. ![]() ja też wieczorem obejrze sobie ten ` Bez mojej zgody ` . dominika podobno płakała jak glupia na nim , ale nie chciałam , żeby opowiadała mi co się tam dzieje, bo chce sama zobaczyć . ![]() no i wiem, że jest na filmio.pl ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- a teraz musze przepisać tone lekcji. ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- i brakowało nam Ciebie Cali ! ![]() i ja też chce lustrzaaaaaanke ! ![]() ![]() ![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
Ooo to coś smutnego muszę obejrzeć. Też przez neta
![]() akurat - zgaś moje oczy ... śliczna ![]()
#108 |
Wtajemniczenie
|
Hi !
![]() kasiek ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bound ! ![]() ![]() a poza tym, zdradź tajemnice jak będziesz o siebie dbać ! ![]() Claudia , ja z ciebie też jestem ![]() ![]() ![]() Klauduś, Mari ! dziewczęta, młode żeśmy jesteśmy, wszystko przed nami ![]() ![]() Pati! Dawid powiedział, że jak chcesz z nim pogadać, to mam ci dać jego numer i się pytał, kiedy do mnie przyjedziesz ![]() ![]() Cali, jak ja ci zazdroszcze tej lustrzanki, nawet sobie nie wyobrażasz ![]() ![]() Lall, odezwij się, co ? ![]()
#109 |
Zakorzenienie
|
Martyś jaką radość wnosisz tymi swoimi długi postami
![]() jak dbać? postaram się codziennie ćwiczyć. jakieś brzuszki, nożyce, skłony, przysiady i inne duperele. już czuję moje zakwasy -_- jeszcze coś się wymyśli po drodze, może coś z jedzeniem? jakieś zdrowsze?
![]() |
#110 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką masz tą lustrzankę? ;d hmm? ja swojej od świat jeszcze nie rozgryzłam do końca ![]() Cytat:
![]() a do lekcji nawet jeszcze nie zagladałam;D leń jestem ![]() Cytat:
ja lubię Akurat- Lubię mówić z toba... Cytat:
![]() hahaha! umarłam! ![]() ![]() ![]() wgl wiesz, że tydzień temu jak z ferii wracałam to w Żorach z pół godziny spędziłam? tak pobłądziliśmy.. ![]() ja to właśnie codziennie ćwiczenia tego typu co Ty..no i staram się wczesniej spać kłaść np.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Melduję się na tym wątku.
![]() ![]() Nadrabiałam zaległości przed chwilką. Nie było mnie jeden dzień a tu nowy wątek, kilka nowych stron. O_O Była wczoraj u mnie koleżanka D. przynieść zeszyty, ale została do dzisiaj rana. ![]() ![]() Po za przepisaniem zeszytów ja też nie patrzyłam. O ta to i ja bardzo lubię, słucham właśnie. I miałam dzisiaj kręćka na punkcie piosenki I Get Around - Beach Boys i Pete Townshend - Let My Love Open The Door Bo znam je z "I kto to mówi" a dzisiaj druga część na polsacie!!! Kocham ten film. ![]() Ja właśnie postanowiłam, że oprócz godziny a czasem dwóch aerobiku w szkole będę go ćwiczyła w domu. I wracam do Hula hop! Wprawy nie straciłam, bo co jakiś czas po aerobie sprawdzam czy nadal umiem kręcić. Edytowane przez Sysunia1994 Czas edycji: 2010-02-20 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Jako, że napisałyście, że można do Was dołączyć - cześć dziewczyny ;d
Imię : tragiczne, więc wystarczy, jeśli pisać będziecie nicka ![]() Skąd jesteś? : kraków Do jakiej szkoły chodzisz? : prywatnej ;x Masz TŻ ? : mam, układa się bardzo dobrze. ![]() Czym się interesujesz? Pasje, hobby? : fotografia, muzyka. Coś od siebie o sobie ;D : chciałabym być ruda (coś pomiędzy ciepłym brązem i karmelem), mieć czarne oczy i 160 cm wzrostu ;d Tymczasem włosy mam brąz, orzechowe oczy i 3 cm nadwyżki jeśli chodzi o wzrost. Edytowane przez Charlottus Czas edycji: 2010-02-20 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Charlottus witam
![]() pochwal sie imieniem...nikt z Nas go sobie sam nie wybieral heh..;p a moze jakis link na nk, fbl czy nie wiem fotka.pl ? ![]() a no i ja jestem Andżelika ale mow mi Marakuia lub poprostu w skrocie Mari .... ![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
To miło poznać
![]() Patrycja, niestety. Sama wybrałabym sobie inne ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Boże, jaka ze mnie sklerotyczka
![]() ![]() Powoli dojrzewam do tego, żeby je w końcu polubić. Co nie zmienia faktu, że chciałabym jakieś oryginalne i niespotykane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Poszukam, bo możliwe, że mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Długo, tak mi się wydaje przynajmniej. Ponad rok
![]() Szczęściarz i nie, bez nikogo też może być dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.